46641
-
#1689 Mert nem lehet configolni őket, nem ffdshow és ac3 filter van beépítve a rendszerbe. Egyébként WMPben amit elindítottam sorozatot (DR House eng, greys anatomy hun), annak nem volt hangja úgyhogy még mindig MPCHC rulz :D -
#1688 Nem tudtál volna ezen olyan nagyvonalúan átlépni?!
Értem!
Olvastam, hogy a Windows 7-ben benne lesznek a video lejátszáshoz szükséges filter-k. Valóban :)
Ezekhez vhol hozzá is lehet nyúlni?!
Most kezdtem volna el nézni a szokásos sorozatom Win7 alatt és feldobtam az 1001 éves ViPlay-emet (amíg nincs jobb :) és rögtön játsza a filmet. Naccerű :) Mindenki örül!
De Én vagyok annyira perverz, hogy mind az ffdshow-t, mind az AC3 filter-t még testre szabom. Win7 alatt a lejátszóm nem jeleníti meg a szűrőket, csak a Deafult Direct Sound Device-t. Semmi ffdshow-t, AC3 Filter-t nem látok.
Hogyan lehetne konfigolni a beépített szűrőket?! -
#1687 Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, miután kinyírt:D A szó amit kerestél: egyelőre.
Az ATi driver és az OS is erősen beta, így bőven lehetnek problémák. -
#1686 Nem, valóban nem, de kikövezte az úgyját a win7nek :) -
#1685 Akkor az már videókari hiba! szerintem! -
Rennadant #1684 Nálam dx9-ben nem hajlandó fullscreen futni. Vagy csak ablakban, vagy nincs kép. -
#1683 Ahhoz képest, hogy BETA verzió, egyenlőre(!) le a kalappal előttük!
Elindítottam a Fry Cry 2-öt. Szerintem(!) jobban viszi, mint a Vista.
DX10-ben, teljesen jól futott a game.
Azonban! :)
Screenshot-ot nem csináltam... Olyan hiba azonban volt, hogy a hegyek pirosak, kék-ek voltak :o Ill. biztos Ti is találkoztatok már olyan hibával, amikor a víz felütete "villog". No, ilyet sajnos csinált :(
ATI driver-nek egyenlőre az van fent, ami telepítéskor felment:
- 2008.11.13.
- 8.53.2.12
A WinUpdate által felkínált Prerelease WDDM 1.1-t még nem tettem fel.
Vkinek nincs tapasztalata Far Cry 2 + Windows 7-ben?!?!?!
Ill. amit fentebb írtam, az milyen hiba?!
(Sajnos még DX9-ben nem próbáltam, idő hiányában....) -
#1682 microFOS -
#1681 Nem volt ilyen jó beta állapotában. -
#1680 Ugyanilyen jó a sokat szidott Vista is, szinte ugyanaz a kettő. -
#1679 LOL, ezért nem értettem hogy miről beszélsz mert ilyennel én nem találkoztam:D -
WorldTorrent #1678 :O nagyon jo lett ez a win , mar most lehet siman hasznalni ,nekem eddig minden jol ment:D -
#1677 nah, találtam még pár embert más fórumokon, akiknek ugyan így a nahgal van gondjuk! Gondoltam megpróbálom, hogy a dxdiagban átállítom a hardweres hanggyorsítást, de nem lehet! -
#1676 Azt az jó édes anyámat.
Megvan, mi volt a kaki.
A rákos Pannon Mobile Internet program. Ha azt elindítom, akkor az elcseszi és csak a körvonal mozog. Ha nem fut, akkor OK. Fuck!
Mióta szívok Én már ezzel Vista alatt is -
#1675 Hát megőrülök.
Már kb. 15 perce keresem, hogy lehetne beállítani, hogy mutassa az ablak tartalmát mozgatás közben is, de egyszerűen nem találok sehol ilyet....
-
#1674 Milyen hangkártyával szívtok srácok?Nekem Audigy1 van, feltette a vindóz ápdét a drivert és működik tökéletesen. ( 64-es vindóz ) -
#1673 gadgetnél rányomtam, hogy csak az installáltakat mutassa, azóta nem látom a többit, és nem tudom visszahozni! ötlet? -
#1672 vistával is ment tökéletesen, de ezzel meg nem -
#1671 1.)
Pontosan, csak a körvonalat mozgatja :(
Nem találom azt, ahol Vista-ban be lehet állítani, hogy pl. Aero legyen, vagy stb... és Clear Type, ....
2.)
Most DX9-n van, de Vista alatt kellett Neki a DX9, hogy elinduljon. Szerintem itt is ua. van.... -
#1670 Mi köze a microsoftnak az elcseszett VIA hangkaridhoz? -
Inquisitor #1669 Miért, MS csinálta a hangkeltőt? -
#1668 1.) Kapcsold be az aerot, bár nem értem mire gondolsz, csak a körvonalat mozgatja vagy mi?:D
2.) Ha nem DX10 módban futtatod, akkor igen. (Lehet, hogy a DX10hez is kell) -
#1667 hát, valami hangot sikerült kicsikarnom, de borzalmas, kezdek mérges lenni a mikrofosra -
#1666 Fijjugok!
1.) "Hol kell beállítani, hogy mutassa az ablak tartalmát mozgatás közben?!"
2.) Próbáltam volna elindítani a Far Cry 2-őt. Kell a DirectX9.0c?!
-
strebacom #1665 Ehh teshow..te itt... -
#1664 Akkor formázd meg és használd. -
WorldTorrent #1663 annyira nem nagy gond, csak jatekok voltak azon a parcion -
#1662 Én 5.4-t mert a leggyengébb láncem az IDE HDD-m -
#1661 Ilyen hiba nem fordul elő, rossz partíciót töröltél szerintem. Ajánlom a Runtime Sofware Getdataback for NTFS progit az adatok visszaállításához (már amennyiben fontosak voltak), de ne írj semmit a HDDre mert nem tudsz mindent helyreállítani. Menteni egy másik HDDre ments. -
#1660 Nem lelem...
Hol kell beállítani, hogy mutassa az ablak tartalmát mozgatás közben?!
-
WorldTorrent #1659 5.9 est kaptam a gepemre:) -
#1658 Sokra mész vele, ha nem használja ki. -
#1657 Igen, ha a Klasszikus nézetet választom.
De Én a Kategória nézetben nem lelem, ill. ikonját sem látom....
De frissítést azt már töltött le :) -
El Protector #1656 Nekem a 181.20-as driver simán felment 64bitesre sőt, már a telepítő is úgy jött be windows 7 nvidia driver :) -
WorldTorrent #1655 nah ez 32 bites Win es kiirja a 4 gb ramot:) -
WorldTorrent #1654 En nem csinaltam valamit jol vagy ez hiba? -
WorldTorrent #1653 lehetseges ilyen ? -
#1652 Ehh, gondoltam... ;) :D -
WorldTorrent #1651 Ahhhh assszem le formazta, van egy 188gb-os Free Space-,- -
WorldTorrent #1650 ah nem is, ott se mutassa ki, be volt dugva az Mp3as azt mutatta:\\