46641
  • Szega87
    ez pont így van, már tapasztaltam :D
  • [HUN]FaTaL
    Megcsinálja, nem lesz semmilyen kár, ha nem a 25 gigásra telepíted.
  • rolika43
    hali!

azt szeretném kérdezni, hogy lehet, hogy kipróbálom a win 7-et, de xp is van fent, úgy alakulnak, hogy van egy 250-es vinyó, az 3 részre van particionálva.
    1, 25giga ott foglal helyet az xp
    2 110 giga
    3 100 giga, ide akarom rakni a win7-et!

arra lennék kíváncsi, hogy a boot menüt megcsinálja rendesen ha én felrakom a win7-et?
    nem fog valami kár lenni az xp-be?
    várom válaszotokat!
  • Zsoltika 007
    Gondolom annak nincs olyan konkurenciája aki lobbizott volna hogy vegyék ki.
  • KranaZoli #1725
    Tudod jól, hogy nem így kérdeztem.
    Értem Én, hogy ki kellett dobniuk a Messenger-t, Mail-t, stb... csak azt nem értem, hogy a Windows Defender-t azt hogyan sikerült Nekik bennhagyni ;)

Mondjuk Nekem a WinDefender csak akkor látszik a Control Panel-ban, ha klasszikus nézetre váltok, kategória nézetben nem látom a Security csoportban, ahol Vista-ban is van.
  • Zsoltika 007
    Figyelj! Ne nekem magyarázd, nem én vagyok az eu parlament.
  • KranaZoli #1723
    De a Win. Defender akkor miért pakolható bele?!
    Én is hallottam, hogy lesz ingyenes MS víruskereső és azt reméltem, hogy már benne lesz a Win7 BETA-ban is... (szépséghiba :)
  • Solt
    File egyértelműen!! Letöltöd, és a már letöltött fájlról frissíts...
  • WorldTorrent
    Megvolt a dvd-n amit adtak, Update Bios from Gigabyte server vagy Update Bios From File -al ?
  • Solt
    Hivatalos oldal? :) Azért nem adok linket, mert nehezen jön be nekem a giga oldala... nincs időm most vesződni vele... :S
  • Zsoltika 007
    És most komolyan mik az esélyei hogy az alatt a 20 másodperc alatt kapsz egy áramszünetet?! Amúgy meg a giga lapjai dual biososak pont ilyenkor ha gáz lenne átrak a másik biosra. Pont egy giga lapnál nem kéne ettől félni.
  • WorldTorrent
    Adsz linket @bios program-rol amivel frissiteni tudom ?
  • Solt
    Ne viccelj... én simán winfos alól @bios programmal simán szoktam... oda-vissza! Hidd el jót tesz... ;) De, ha te óvatosabb vagy, akkor flopyról teljesen veszélytelen... dual-bios, tehát, ha el is cseszed, egy alap bios simán visszatölthető! Az alaplapnak tuti semmi baja nem lesz...
  • WorldTorrent
    Hat azt montak ha valami gond van frissites kozbe dobhatom ki az alaplapot mert semmire nem lessz jo
  • Zsoltika 007
    Mi veszélyes benne?
  • WorldTorrent
    Vagy tudsz valami biztonsagosabb modszert vagy programot amivel windows-bol frissiteni tudom ?
  • WorldTorrent
    az , gigabyte:D de a bios frissites tul veszelyes ugy halottam...:S nincs kedvem uj alaplapot venni , meg szinte uj:D
  • Solt
    Tuti gigabyte alaplap... új biost neki! :)
  • Narxis
    Avira-nál is ugyanez van, amúgy szerintem mindegyiknél amíg hivatalos Win7 support nincs.

Lesz majd ingyenes Microsoft-os víruskergető.
  • WorldTorrent
    Hm nekem a Win7-el is kekhalalozik ha Sleep-el kapcsolom ki a gepet , VIsta-nal is ugyan ez volt
  • Zsoltika 007
    Nem tehetnek bele.
  • KranaZoli #1708
    A NOD4 Nekem is jól működött egy ideig a 64 bites Vista alatt is, aztán elkezdett panaszkodni a Biztonsági Központ, hogy nem fut a NOD :(

Ill. ami nem nyerte el a tetszésem, hogy fájl másolás, mozgatás, törlés alkalmával főleg EXE fájlok esetén a real-time vírus ellenőrzés túl sokáig matyizik :(

Így most átálltam Symantec-re, de arról azt olvastam, hogy sajnos Win7 alatt vannak vele problémák....

Majd kísérletezgetek azok közül amiket írtatok, de végülis BETA progiról van szó, így elsődlegesen majd olyat nézek ami gyors és csak víruskereső tűzfal nélkül.

Egy picit azért ez is negatívum, hogy nincs benne víruskereső :(
  • lacy86
    Próbáld már meg hogy Sajátgép/jobbgomb/system protection/advanced(lapfül)/és itt lesz alul hogy start up....! Asszem itt kell! ja ez win7-es oprendszernél van!
  • Narxis
  • Evin
    Nekem gond nélkül ment a legutolsó magyar Nod32 v3, és most a 4-es béta is.
  • High end PC #1704
    Sziasztok!
    Ezzel együtt már 4 féle Windows van a gépen. Azt hogy tudom beállítani, hogy az általam kívánt töltődjön elsődlegesen gépinditáskor?
    köszi
  • lck
    NAVGE 2009 szó nélkül felment.
    És 90 napos itt is - talán egész augusztusig.
  • Grusi
    Nagyon nagyon nagyon köszönöm, otthon átnyálazom :)
  • LeonSilver
    A válasz ITT található.
  • KranaZoli #1700
    Megírnátok, hogy ki milyen vírusirtót tett fel?!
    Néztem, hogy a WinSeven 3-at ajánl:

- Symantec (vmi béta)
    - Kaspersky
    - AVG

Tegnap arra már nem volt időm, hogy még azt is feltoljak rá. Jelenleg McAfee-t használok. Fentiek közül Engem legjobban a Symantec érdekel.

NOD-ban nem tetszik, hogy Nekem a 4-es mindig szólt, hogy nem fut (BETA 4-es) ill. Én is úgy tapasztaltam, hogy a real-time vírus ellenőrzésnél megáll, gondolkozik, csak utána biccen tovább :(
  • KranaZoli #1699
    Köszönöm!
    Ismerem azt a Codec Pack-ot Én is használtam :)

De Nekem többnyire elég alapból az ffdshow + audio.
    Ezzel már egy rakás film elmegy ;)

Én csak tegnap du-n tettem fel egy IDE HDD-re a WinSeven-t és azon az érthetetlenségen kívül, hogy ha nem adtam meg telepítéskor jelszót csak User csoportú lett a felhasználóm Én is kellemesen csalódtam benne.

Bár Én akkor is úgy érzem, hogy ennek erősen pénz szaga van, ui. a különbség elenyésző a Vista-hoz viszonyítva, szerintem nem is indokolta semmi most különösebben egy új OS kiadását...

Ill. igen, az újraindítások :(

De úgy néz ki ez egy "korrekt" OS lesz...
  • lck
    Fel lehet.
    Én Vista Codec package-t raktam rá, amiben ffdshow is van. ( Nem lehurrogni, ez egy teljesen korrekt csomag. )
    Teljesen jól működik.
  • Zsoltika 007
    Hát nálam egy rakás játék továbbra is random lefagyasztja a gépet. Lehet az sli-t nem igazán szereti még. Az Nvidia driver a ludas sztem.
    Viszont játékokat amiket eddig próbáltam mind gyorsabbak voltak mint vista alatt. Olyan 40-50% gyorsulás simán megvan. Mondjuk ezek mind dx10 gamek voltak lehet ez is bejátszott. Mert a Cs Source picit lassabb is 5-8%-al.
  • lck
    Csak hogy feldobjam a topic hangulatát: 3 napja használom, de nem cserélném vissza sem XP-re sem Vistára.
  • KranaZoli #1695
    Akkor ez annyit jelent, hogy minden további nélkül fel lehet pakolni Win7-re az ffdshow és AC3 filter-t?!
  • Grusi
    Sziasztok, sürgős segítség kéne!
    A gépemen két oprendszer van, egy XP és egy Vista. Eddig ugyebár szépen megkérdezte, mit indítson el bootoláskor (older version of windows, vagy windows vista), MOST VISZONT mióta megpróbáltam felrakni a windows 7-et (ami nem sikerült, lehet szarul írta ki a Nero a dvd-t, ez most mindegy is), eltűnt a boot menü, nem tudok választani, automatikusan az XP indul el. Mit tehetnék, hogy életre hívjam a vistát? Mindenem azon van gyakorlatilag :S

Előre is köszi!
  • Evin
    Én úgy láttam, csak az eddigi MPEG kódekek, meg ami még volt, vannak benne a W7-ben, és a Divx és Xvid csak ami új.
  • Boroskóla
    Tegnap nekem ugyanez történt,Raid kártyán van az egyik winyó telepítés után még ott volt,eső indításnál,aztán restart után eltünt és az istennek sem tudom vissza hozni.Eszköz kezelőben a Raid kártya megfelelően működik de a rendszer nem is látja a rádugott winyót :S
  • Narxis
  • lacy86
    Mindenki a WMP-t akarja használni! :) Sokkal egyszerűbb és többet tud a MPCHC! Csak ajánlani tom!