46641
-
Grusi #1769 Pontosan erre van ram, hogy gyorsítsa a gépet, nem pedig arra, hogy egy ablakváltásnál újra betöltse az egész cuccost. -
#1768 Azt te tudod hogy miért mész bele 2x-er (ami szerintem felesleges )
de szerintem ezen nem fognak javítani! :) [vegyél nagyobb gépet ] -
WorldTorrent #1767 van 4gb de en sokszor 2x bele szoktam menni a jatekba es az mar dupla ram fogyasztas ugy , eddig csak azon fogyasztott sokat ameikbe benne voltam nem ertem win 7-en mier nem lehet ezt megcsinalni -
#1766 Visszatérve a Gigabyte Bios frissítésre nekem is most volt nemrég és semmi baja nem lett , csak arra kell figyelni hogy NE beta legyen! -
#1765 Vegyé több RAM-ot! :):):P -
WorldTorrent #1764 Remelem ertitek mi a gond:) -
WorldTorrent #1763 hm van egy jatek es ha kicsibe veszem akkor is annyi ramot hasznal mint nagyba, vagyis minimize-be rakom , Xp-nel nem igy volt, ha kicsibe vettem alig hasznalt valami ramot ez win 7-nel igy is marad vagy ez bug? -
#1762 nekem 2.-ként van fent, hogy teszteljem -
#1761 Valaki írta hogy lehet a desktop watermarkot registry-ben eltávolítani, de nem találom. leírná valaki újra. thx -
#1760 -
Villám0 #1759 Háromszor fagyott le egymás után a rendszer, de azért köszönöm a segítséged! -
#1758 ok -
#1757 Sorozatszám miért nem jó? Tele van vele a net, és legális is, amellett, hogy sokkal egyszerűbb. -
#1756 Szasztok!
2 kérdésem lenne:
1. van már kint működő crack a win7-hez? vki pm-et küldjön már pls!
2. Deamon Tools-t sikerült már feltenni vkinek? hiába teszem újraindítást kér, újraindítom majd kezdené előröl a telepítést és megint újraindítást kér.... -
#1755 Vagy ugyanott a tulajdonságok/properties-ben. -
#1754 Mivel az xp az nálam alap. Xp-n jobban futnak a játékok (nem mintha olyan sokat játszanék, de akkor is :D),meg vannak cuccok amik csak xp-re vannak pl. a modem-em drivere...
Aztán a vista az azért kell (az túlzás hogy kell, mert fölraktam, nem volt jó a net rajta aztán le is töröltem, igaz közbejátszott egy vírus és azóta nem raktam újra föl), hogy azért mégis csak haladjak a korral :D Meg kipróbálni, hogy azért mégis milyen.
Win 7 pedig ugyan az mint a vista... :)
bon: Akkor lehet megvárom a teljest... Nem akarok itt szarakodni ezzel :S
-
#1753 Jobb gomb a parancsikonon vagy a fájlon és talán legalul.(fejből) -
#1752 Megvolt az első nagyobb fagyásom.
Game alatt, tehát nem mérvadó.
ATI WinSeven PreRelease WDDM v1.1 Far Cry 2-ben először elkezdett villogni, aztán teljesen szétesett a kép, majd atikmdag.sys-es kékhalál :(
Azonban! Ugyanerre Vista is képes ezzel a game-el ;)
Az érdekelne igazándiból, hogy ami a WinSeven-ben van alapból ATI driver (az nem a WDDM) azt le lehet vhonnan tölteni?!
Ha továbbra is restart-ol ezzel a driver-el, akkor ezt uninstallálva, automatikusan visszateszi a telepítés utáni driver-t?!
Ez, hogy van?! -
Villám0 #1751 Azt hol toudom beállítani? -
#1750 Kompatibilitási mód? -
Villám0 #1749 Sziasztok!
Colin McRae Rally 5-öt vagy Insane-t fel lehet pakolni Win7-re megpróbáltam a CMR5-öt de kiírta, hogy ez csak 98-xp alatt fut, van valami megoldás? Segítségeteket előre is köszönöm! (Ha hülyeséget kérdeztem, akkor bocs.) -
High end PC #1748 Miért, én minden eshetőségért, jelenleg négy-féle Microsoft Windows rendszert is telepítettem a PC-émre:
- XP Professional SP3 32-bit
- Vista Ultimate SP1 64-bit
- 7 Ultimate Beta1 64-bit
- Server 2008 R2 Beta Enterprise 64-bit
Az első kettőt a mindennapok során használom, vannak hardvereim és szoftvereim, amiket nem támogat a Vista-ám tökéletesen, és fordítva ez az XP-émre is igaz, az utóbbi kettőt pedig tesztelés gyanánt tettem fel, bár gondolom ez utóbbival nem árultam el túl sok újdonságot. :) -
#1747 de másnál működik.... -
#1746 A szolgáltatás nem elérhető a kérdéses régióban, tehát Magyarországon. -
#1745 Újra kell telepíteni majd a teljes megjelenése után. Amúgy is csak augusztusig lehet használni a beta1-et. Ja meg a beta2, rc1 esetleg rc2 megjelenésekor már nem lesz értelme használni. -
#1744 Miért ne??Mindenkinek más a heppje.Neked az, hogy az aláírásodban reklámozod a géped.Másnak meg az, hogy 2-3 oprendszer van a gépén. -
#1743 ez miért van ?
-
#1742 A minimumra lehúzott beállítás kikapcsolja az UAC-ot vagy csak nem értesít ? -
#1741 Az UAC-ot kapcsold be, hogy a gadget-ek működjenek. -
#1740 Próbának felraktam én is a W7-et - egy-két napot rászánok.
Egyelőre annyi csak a problémám, hogy egyszer csak eltűntek oldalról a gadget-ek. Ráadásul ha a Control Panel-ben a Desktop Gadgets-re kattintva sem jön elő a sidebar beállítás ablak (az Asztalon jobbkattintás-Gadgets-re sem történik semmi.
Próbáltam közvetlenül elindítani a "c:\program files\windows sidebar\sidebar.exe"-t, de ugyanaz történt - vagyis semmi sem történik.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel és tud rá megoldást, hogy újra használni tudjam a gadget-eket?
(természetesen adminisztrátori jogokkal próbáltam visszahozni) -
#1739 Ebben a cikkben találhatsz választ a kérdésedre. -
Rainbow15 #1738 minek kell 2 op. rendszer egy gépre? -
WorldTorrent #1737 Default-ra allitottam, irta az alaplapbom oldalan ahonnan toltottem hogy allitsam defaultra:) -
rolika43 #1736 köszi szépen, jövőhétre megoldom, hogy legyen hely, aztán kipróbálom, nekem a vista élet kimaradt, szerintem már win 7-es leszek, na meg xp user!:)
köszi mégegyszer! -
#1735 Üdv!
Annyit kérdeznék, hogy ez ugye még csak béta. Tehát ha majd megjelenik a végleges, akkor újra kell rakni az egészet, vagy csak simán elég updatelni? :D
Meg szerintetek ezt, vagy vistát rakjak xp mellé? És ha ezt raknám föl, de nem tetszene annyira és még egy vistát akarnék, akkor az úgy nem menne (úgy, hogy a win 7-et megtartanám)? Mert microsoft oldalán azt olvastam, hogy csak úgy lehet multi boot-os rendszert csinálni, hogy a régitől kezded és a legújabbal fejezed be :) -
Solt #1734 Azt elfelejtettem mondani, hogy frissítés előtt illik default biost tolni, de már mindegy! :D Örülök, hogy nem lett gáz... :D -
WorldTorrent #1733 Sikerult frissitni Mosmar F8-as lett a bios verziom , volt ennel ujabb is de beta verzio ja es nekem nincs is flopy lejaccom :-D siman win-bol elsore felment (1x probaltam a Sleep=el kikapcsolni akkor nem volt kekhalal majd meglatom ha tobbszor is hasznalom) -
#1732 szasztok!
181.20-as nvidia drivert tett már fel vki? nálam a 181-es müxik:D -
Solt #1731 Lusta dög vagyok! :D És amíg frissít, tol egy kis adrenalint... az meg olyan jó érzés! :D Így gép mellett nehéz ennél komolyabb extrém sportot űzni! :D Tuning, és bios frissítés... mi kell még? :D -
#1730 Miért frissít még mindenki win alól meg floppyról?:D Pendriveról és cdről/dvdről is lehet már rég.