46641
-
Villám0 #1809 Szerintetek várható még ilyen fájlokat károsító probléma, mint a Windows Media Playernél (azt már megoldottam)?
-
#1808 Ha HDMI-n keresztül kötöd tvre a gépet, akkor kimegy a hang is ugyanazon a kábelen, hangkártyaként a radeon kártyákon lévő hangchip nem használható. -
#1807 32 bites.
Azt javaslom senki ne használja az IE8 beta-t olyan Gmail-el, amiben be vannak kapcsolva labs-es cuccok.
Olyan szinten szétfagyott tőle a gép hogy csak erőltetett kikapcsolással tudtam leállítani, a shut down parancs nem csinált semmit (pedig türelmes ember vagyok, vártam kb 10-15 percet a shutdown után, hogy legyen ideje neki bezárni a szétfagyott IE-t, de nem csinált semmit). -
#1806 Nekem is ezt csinálja, de nem történik semmi, nem fagy le, nem zárja be, tudok böngészni tovább, csak megkérdezi, hogy küldhet-e részletesebb jelentést a hibáról én meg mindig engedélyezem neki és folytatom tovább a netezést. :D 32bites Win 7 van nálam. -
#1805 A 64 bites IE csinálja ezt, vagy a 32 bites?!
Nekem a 64bites Seven van fent és az IE semmilyen rendellenességet nem produkált eddig. -
#1804 Az a HDMI-s hangkimenet a HDSeries Radeonokon.
Semmit nem jelent számodra, ha nem használod.
Ha átröffensz a HD Series topic-ba ott még van leírás is, hogy hogyan lehet hangkártyaként működtetni a VGA-t..... -
#1803 Várható, hogy a többi böngésző (FF, Opera, Chrome) is ki tudja majd használni az új tálca előnyeit (tabok previewja, letöltés állapotának kijelzése, stb)?
Kezd nagyon elegem lenni az IE-ből, az elmúlt pár napban többször és szétfagyott. Most pl a Gmail fektette úgy meg hogy le se tudom zárni, még task manager -> end task-al sem, teljesen odafagyott :o
Viszont nagyon tetszenek a fent emlegetett fícsörök, nagyon kényelmesek. -
#1802 Pontosan, én 2 programot töröltem amióta fent van Win 7 mert nem működtek ezért Run-ba beírtam: regedit és ott voltak a maradványaik. -
dashed_ #1801 igen de amikor uninstallalsz akkor leszed mindent a sajat uninstall progija? kipucolja rendessen a registry-t? Nem.. erre jok pl ezek a progik.. -
#1800 Szerintem ezt egy ATI topikban kellett volna megkérdezned. -
#1799 Lehet én vagyok ennyire maradi , de én sose csinálok rendszertisztítást!
Aminek fel kell települnie a települjön fel! most minek törölgessek ezt-azt! A temp könyvtár azt szoktam törölni! Ez csak az én véleményem! -
#1798 pár napja amit vettem HD4830 as kártya azon is van vlmi 7.1 hangzás meg audio kimenet ez mit jelent számomsra rendszer szempontból? a filmnézésnél javit vlmit? nem értek hozzá azért kérdezem . -
#1797 Óóóó, köszi!
Azért várok még pár HSZ-t -
wednes #1796 Én CCleaner-t már használtam és a Defraggler nemsokára végez az E maghajtóval. A rendszert már megcsinálta. Win7 64bit -
#1795 Rendszer tisztítás:
Nem mintha sok-sok alkalmazást telepítettem volna már a Win7-re, de vmelyik rendszertisztító alkalmazást lehet biztonsággal alkalmazni a Seven alatt?!
Gondolok nem csak Registry-re, hanem pl. Defrag programra is.
(gondolom ez utóbbi a kevésbé "kényes")
Vagy egyenlőre marad a WinSeven Disk Cleanup és a Defrag?! -
#1794 Ebben teljes mértékben igazad van!!!
De, tudod, úgysem ez az éles rendszer. Ez csak teszt.
Ha összekakilja Magát, akkor legföljebb újra rakom a Win7-et ;)
Ha meg összejön, akkor meg mindenki örül :) -
#1793 IE8 van benne , de én nem használom az IE-t! -
#1792 Inkább, hogy a gép használja. Ha kell úgyis felszabadítja. Na meg aki nem futtat 3D-s alkalamzást legyen mindig üres a memeóriája? Baromság. Pl. én nem futtatok 3D alkalmazásokat a munkahelyi gépemen és csúnya lenne ha a 8gb memóriából 7,5gb csak üresen állna mindig (jelenleg 2,6gb a szabad és ez így jó, ha kell úgyis megkapja az alkalamzás azt a memória mennyiséget ami neki kell). -
#1791 Pont ezért űríti ki mikor olyat indítasz. -
Dzsabba #1790 Arra gondoltam ami alapból a win7-ben van ,nem tudom hogy az melyik verzió,mert csak nagyon ritkán szoktam használni. -
#1789 Én inkább várnék addig, amíg lesz windows 7-es driver a hangkártyához. Mert csúnya dolgokat szokot okozni a nem kompatbilis driver ami a creative-tól származik. A Windows Update-ről lejövő driver az arra jó, hogy van hangja a gépnek. -
#1788 A ram azért van, hogy a 3D-s alkalmazások használják. -
Most néztem az SB holnapján az Audigy driver-eket.
Találtam 2db Vista 64 bites driver-t és 1 szintén Vista 64 bites BETA driver-t. Majd este otthon kipróbálom Őket. -
#1786 Nekem ventrilónál csinált olyat hogy pár percre elment a hang majd utána egybe ledarálta a kimaradt részeket. Még akkor is nyomta tovább mikor már leléptem a szerverről. :) -
#1785 Szép reggelt!
Volt pár HSZ az SB Audigy kártyákról.
Tegnap Nekem rosszalkodott a hang. Film nézés közben (KMPlayer) elkezdett csak "sisteregni és recsegni" és pár ms után újra életre kelt.
Semmilyen Codec nincs fent (csak amit a KMPlayer feltesz)
Aztán ugyanilyen hiba volt Far Cry 2-ben is. Pár ms-re szarakodott a hang és utána helyreállt.
Az Audigy driver-ét a Windows Update-l szedtem le, ahogyan Vista-ra is. (szerintem elég nagy valószínűséggel ua. találja meg....) De Vista alatt nem volt vele gondom.
Létezik olyan Audigy driver, amivel érdemes lenne lecserélni a WinSeven-es Update Audigy driver-t?!
Ill. lehet-e ez codec probléma?!
(arra gondolok, amit a KMPlayer tesz fel... Bár Vista alatt is használtam a KMPlayer-t, de ott nem produkált semmi hasonló problémát)
Köszi! -
#1784 http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/01/14/anti-virus-solutions-for-the-windows-7-beta.aspx -
#1783 Nekem is az élményindexem 5,3 , nem is foglalkozok vele , adok neki egx kis "vágy" fokozót!
A RAM-ot illetően , ha már egyszer van benne bőven akkor miért ne használja ki az ember?! -
#1782 Az IE7-ben gondoltad hogy lehet kikapcsolni? -
#1781 A ram azért van, hogy használja a gép és nem azért, hogy üresen álljon. -
#1780 Azért mert most 7.9 a legnagyobb érték, Vistánál meg ha jól tudom 5.9, ráadásul a Vista megjelenése óta vannak erősebb hardverek, és ezért kisebb a szám.
A hack meg gondolom annak kell hozzá, akinek egyenge lenne a gépe, de szeretné látni az Aerót. -
Dzsabba #1779 Sziasztok.
Megtudjátok mondani hogy az aktiveX-et hol lehet kikapcsolni, mert sehol nem találom. -
#1778 Vistán nekem 3.9 volt az indexem. Windows7 meg 1.9-et adott a processzorra. Én sem értem egészen, de a lényeg hogy minden működik rendesen. -
simonl #1777 Egyáltalán van értelme ennek az élmény indexnek???
vmik oldalon már hack -et is találtam hozzá.
-
simonl #1776 Fogalmam sincs:)
Ez az "átlag" jött ki.....
Azt sem értem mi alapján számol. -
#1775 Ez érdekes, pedig nagyjából ugyanannyinak kéne lennie (kivéve ha minden 5.9 volt vistan és win7en feljebb megy). Mire kaptál ilyen alacsony értéket? -
simonl #1774 Sziasztok,
Azzal a bizonyos "élmény-indexel" kapcsolatos a kérdésem:
ASUS laptop, Vista64bit nél 4.5 pont, W7 64bit alatt, driver telepítések után 1.9
Mitől függ ez az érték? Azért is lehet mert ez csak BETA verzió?
-
#1773 Gépeden bőven fut, nod32 is megy ha jól tudom. A directx10et pedig nem kell felrakni, ahogy vistara sem, dx11 beta van a rendszerben. DX9-et ajánlott felrakni mert elég sok játék nem "látja", hogy újabb van a rendszerben és hiányolja a directx9-nek a dll fájljait. -
hematit1976 #1772 azt tudja vki, h mi a rendszerigénye?
esetleg, h a nod32-m indul-e alatta?
erre már gondolom fel lehet rakni a dx10-t ugye? -
#1771 Power ISO -
#1770 Nem tudjátok, melyik virtuális meghajtó program működik a W7-en?
(Azt már tudom, hogy a Daemon nem települ fel rá...)