46641
  • [HUN]FaTaL
    Nálam is (Office 2k7 hun).
  • pedestrian
    Magyar nyelvű office?
  • item
    Igen, közben utánnaolvastam valóban, azért köszi..
  • [HUN]FaTaL
    Nem is lesz, mert a live csomagon keresztül érhető el.
  • Evin
    Igen. De nálam külön vinyón van, és a kép oprendszer nem tud egymásról. Gondolom ez is számít.
  • Evin
    Igen, kiegészítik egymást, béta-béta. :)
  • item
    Üdv urak, tegnap upgradeltem a 64 bites Vista ultimate-ről 64-es Seven Ultimate-ra. Minden simán lezajlott,eddig minden frankó, az eddig használt összes programom kivétel nélkül rendesen fut. Egyetlen negativum,hogy a vistában használtam a MAIL programot levelezésre,a Seven-ben nincs,(gondolom egyenlőre még) madj felrakom az office outlookját aztán kész.

• wednes
    Nálam gond nélkül felment.
  • grebber
    Valaki írta itt hogy windows 7 béta a 4-es noddal nagyon frankó.
    Ez a 4-es Nod még csak béta igaz?
  • [HUN]FaTaL
    Simán felmegy Vistan is, win7 betan is.
  • pedestrian
    próbált már valaki MS office 2007-t telepíteni 64 bitesre? nekem nem sikerül. egy idő után megáll a telepítés.
  • Sunaszaft
    Windows 7 titkok! Kicsit durva már ilyenkor:)

Link
  • Villám0
    Nektek látja az összes partíciót a windows 7, estleg olyat is amire már van rakva egy xp is?
  • [HUN]FaTaL
    messenger.msn.com
  • rooney8
    Innen töltsd: gugli -> windows live messenger -> 1. találat :D
  • kissadamvikt
    jha onnan:d linket tudnál küldeni?
  • [HUN]FaTaL
    Softpediaról töltötted? Mert avval nekem is szar volt.
  • kissadamvikt
    nálam error code 800401545-ös kódhibát ír:D
  • [HUN]FaTaL
    Gond nélkül megy.
  • Sunaszaft
    Megy minden gond nélkül!
  • kissadamvikt
    windows live messenger 9 elindul vkinél?
  • Sunaszaft
    Persze! Mondjuk nekem notin van fenn ami teljessen Vista kompatibilis, de mégis XP-t tettem rá! Szóval viszonyítási alapom nincsen csak a fórumozókból olvasom ezt ki! Tény hogy régebbi gépen is elmegy amin a Vista vagy csak igen nehezzen vagy nem is!
  • [HUN]FaTaL
    Nem mindenkinél gyorsabb, csak a régebbi géppel rendelkezőknél/notebookoknál. Nálam pl. ugyanaz.
  • Sunaszaft
    Nekem pl. aki sosem használ Vistát teljessen új OP rendszer! Ha alapjábavéve gyorsabb mind a Vista, már pedig minden jel minden teszt arra utal! Akkor minek használjak Vistát? Remélem a végleges is ennyire korrekt kis rendszer lesz, persze bug-ok nélkül!:)
  • [HUN]FaTaL
    Dehogy adják ingyen, aki meg a külcsínt látja csak annak tökmindegy hogy milyen OS-en dolgozik. XP-t se adták ingyen a 2k-hoz pedig kb annyi volt a különbség mint most a 7 meg a vista között. (5.0->5.1 vs 6.0->6.1)
  • Villám0
    A Windows 7 nem ismeri fel csak azt a partíciót, amire telepítettem, hogy bírjam rá, hogy felismerje a másikat is?
  • WorldTorrent
    Szerintem ha hibernalassal akarod kikapcsolni akkor bios-ba be kell allitni a Power Managment-nel hogy az ACPI Suspend Type S1(POS) legyen annal ir valami sleep state-t es nekem alapbol S3ra volt allitva
  • Villám0
    Ez igaz, de nagyok a hasonlóságok és akik nem értenek, hozzá azok azt fogják mondani, hogy ez csak egy átverés minek vegyem meg (vagy minek vettem meg, bár lehet hogy ingyen adják vistához és szerintem ez is a korrekt).
  • [HUN]FaTaL
    Új témának semmi értelme, ránézésre meg lehet mondani így is hogy 7-e vagy vista :)
  • WorldTorrent
    En is pont erre gondolok:D beta jo meg minden aztan a full ugyan olyan lessz mint a vista , jobban jarnak ha kiadjak most:))
  • Villám0
    Bevallom őszintén mielőtt felraktam a windows 7-et vistát nem használtam, mert mindenki azt mondta, hogy az szar, aztán úgy voltam a windows 7-tel, hogy gyors és szép, aztán csak kipróbáltam a Windows Vista Sp1-et is, ami majdnem ugyanolyan gyors mint a 7 és még ugyanannyit is fogyaszt, persze indulásnál jelentős a különbség, de ezt egy hibernálással át lehet hidalni, szóval az véleményem, hogy a Windows 7 csak egy Sp3, amit azért adott ki a microsoft, mert a Vista bukása után kellet egy jó rendszer. Szóval szerintem nem olyan nagy szám mint amilyennek mondják. (A microsoftnak legalább lehetett volna annyi esze, hogy csinál hozzá egy új témát, hogy legalább ránézésre meg lehessen mondani, hogy ez nem egy Vista) Ki ért egyet, he nem miért nem?
  • [HUN]FaTaL
    Service Pack soha nem tartalmazott módosításokat, az XPSP2-t kivéve. Nekem is ez az érzésem egyébként, mindenki odáig van a 7estől, szerintem semmivel nem jobb mint a vista, 1-2 dologban kényelmesebb és ennyi.
  • GregSB
    Nálam is sokkal gyorsabb mint a Vista. Még úgy is hogy az elmúlt pár napban rendesen telepakoltam minenfélre programokkal. A legkomolyabban észelhető különbség az Office 2007-nél tapasztaltam. Sokkal gyorsabb 7 alatt (betöltés, működés). De ezen kívül minden más is sebesebb (file másolás, többi program indítása - futtatása).

Vista nálam olyan szinten be tudott lassulni (2-3 hibernálás-felébresztés és sok óra uptime után), hogy szinte perceket kellett várnom egy programra néha hogy bezáródjon, ilyet itt még egyáltalán nem tapasztaltam.

Azt lehet tudni hogy a Vista első beta-ja milyen volt a véglegeshez képest? Lehet azért ennyire gyors mert még nincs benne minden ami a véglegesben? :)

• KranaZoli #1816
    A kiegészítést azért értsd idézőjelek(!) között
    De Én semmi olyat nem véltem benne felfedezni amitől azt érezném, hogy ez egy új OS.
  • WorldTorrent
    nem csak kiegeszites van benne szerintem gyorsabb is es kevesebb gepet ker (eddig:D) de en vissza raktam a Vista-t egyenlore:)
  • KranaZoli #1814
    Nekem olyan érzésem van inkább, hogy kaptam egy újabb Vista-t pár kiegészítéssel, de semmi olyan ami azt mondatná Velem, hogy kaptam(unk) egy új OS-t.

1 biztos, a Vista SP2-t nem lehet pénzért eladni.
    Viszont a Windows Seven-t már igen
  • tobias88
    meglehet, de nem is baj ha így van, mert egy Vista SP2 a kutyának se kellene, annyira lejáratott a neve
  • kissadamvikt
    daemon tools működik már vkinél?
  • pedestrian
    Csak nekem van olyan érzésem hogy a Microsoft fejlesztői befejezték a Vistát és kiadták Windows7 Beta1 néven?
  • Narxis
    Bármi előfordulhat, ez még beta rendszer. Ha kijön a végleges, esetleg RC változat akkor már meg lehet nyugodni. Ezért teszteljük.