46641
-
#1889 Miért ne lehetne? -
Sunaszaft #1888 Szerintem ilyet 100%, hogy nem lehet! Meg mi a szarnak neked 1 op.rendszerre 2féle office???:D:D:D Mindegyik ugyanazt csinálja! Pf, nem értem -
#1887 Az élet azon oldalád nem ismered, hogy megpróbálni...
Passz. De szerintem nem.
Én ráengedném mind2 telepítőt és ha nem kiabál, akkor jó lesz. Ha meg nem lehet, akkor úgyis szólni fog.
De szerintem ha pl. felteszel egy 2003-t és megpróbálsz egy 2007-t, akkor úgy gondolom, hogy abból Update lesz.
Ha meg fordítva, akkor szerintem nem fogja engedni.
Vagy a második telepítésnél 1ből azt hozza fel, hogy uninstall, módosítás.
Ne pöcsölj.
Próba! -
simonl #1886 Szép estét,
Talán nem idevaló a kérdés de itt jobban pörög a topic:)
Lehet egy op. rendszerre két office -t telepíteni ? 2003 és 2007 ?
Köszönöm a választ.... -
#1885 A HD4870-es ki van zárva, hogy nem jó!
Éppen a WinSeven-ben lévő alap driver sokkal jobb, mint az ATI WinSeven BETA driver. Milyen driver-t akarsz Te ehhez a kártyához feltenni?! Nem kell semmilyet sem feltenni. A WinSeven-ben lévő ATI driver-el játszani is lehet.
Alaplapod meg nem írtad, hogy milyen.
De miért?!
WinSeven nem ismerte fel az alaplapod chip készletét?! -
wednes #1884 A legújabb Vistás Realtek Audio Drivert rakd fel. R2.14. Nálam ezzel hibátlanul működik a hang. Az előző verziók mint rosszak voltak. -
n laca #1883 probáltam de is se látja a disk management, azért kösz
-
#1882 Hali!Felraktam a Windows 7-et és ott akadtam el hogy az alaplapom és a videókártyám driverét nem tudom feltelepiteni.kérlek segitsetek, egyszerüen kifagy a telepitő. -
#1881 Dobjál be valamit a virtális driveba. -
#1880 igen, ugyanez van a Titan Questnél is -
n laca #1879 Sziasztok, nem látja a virtuáli meghajtót( Power Iso) a disk management. Nem tudjátok miért? Át akartam nevezni a betűjelét. Köszi a segitséget -
rigaman #1878 Sziasztok tegnap én is feltettem a winnyóz 7-et szép és jó csak annyi a bajom hogy nekem nem az új tálca van hanem a vistás ezt hogy lehet átállítani az újra? köszi!! -
Sunaszaft #1877 Az miért van ha letöltök egy fájlt! Nem engedi se a D-re se a C-re letölteni, csak az E-re ahol van a Se7en??? -
#1876 Nem linkeltem be! :):)
MSN9 -
#1875 Nekem ennyit eszik alapjáraton! Mondjuk én a FF-nél sokkalom! :(:(
[IMG]http://www.image-load.eu/out.php/t138915_msnmsgr.png[/IMG][/URL]]MSN9 -
Sunaszaft #1874 Hátha valaki tud segíteni abban, hogy! Realtek HD audio! Miért nem tudom beálítani a beépített mikorofon sehogysem, meg sztereo keverőt??? Alapból az van amit a win7 feltett! De MSN-en pl zenét akarok mutatni és nem tom bekapcsolni sehol sem a sztereó keverőt! Jah és az új MSN, mindenkinél eszi a procit? Főleg ha sok a smile? -
Sunaszaft #1873 Ezek az alap Windowsos játékok! A sakk a pasziánsz meg ezek! -
#1872 Igen sajnos nem mindegyik játék indul el még Win7 alatt!
De ha a kompatibilitás alatt az SP2-t választod akkor se megy?! -
#1871 Zsír, akkor ügyködök még vele valamit. -
#1870 Nekem jó. Szval nálad. De nekem meg más gamek fagynak random. :) -
Sunaszaft #1869 Én ha el akarom indítani a játékot akkor ez a hibaüzenet! Igen az alap windows-osra gondolok!
-
Pio #1868 Alap gamek? Amik járnak a vindózhoz sakk, aknakereső ilyenek? Azok mentek igen :)
------
U.I.: előző postomhoz annyit hozzátennék az expertek kedvéért, hogy amit írtam azt csak az "átlagfelhasználói" szintre értettem, mert az átlag géptulajok 99,9%a azért tesz fel javat meg flasht, hogy menjen a honlapokon a java virtuális gép meg a flash tartalom. Ilyen szempontból pedig a silverlight is ugyan erre jó: menjen a honlapokon a silverlightos tartalom. Tisztában vagyok azzal, hogy ennél jóval többet tud például a java. -
#1867 Úgy tudom az összes Microsoft-os oldal Silverlight-os. -
Sunaszaft #1866 Értem,és az alap game-ek? Neked mennek pl? -
Pio #1865 Egy webes cucc, kábé mint a java vagy a flash. Microsoft csinálta és egyenlőre nem túl elterjedt. Komplett multimédiás géphez hozzátartozik, hogy fent legyen, gondot nem okoz, meg mivel nem elzterjedt az azt használó oldalak általában működnek a nélkül is, de attól még elfér a gépen.
Például a microsoftnak a win7es videóblogja vagy milyen silverlightos. -
#1864 BioShock csak nálam fagy ki Options-ba vagy New Game esetén? -
Sunaszaft #1863 Silverlight bocsika!:( -
Sunaszaft #1862 Jah és mi az a Silverball amit az update-en keresztül akar letölteni??? Valaki mondja már meg! -
Sunaszaft #1861 Valakinél mennek az alap Win-es Game-ek vagy azt külön kell telepíteni mer nekem nem akar egyik sem elindulni! Pedig azér ha unatkozok játszanék 1-2-vel:) -
#1860 nekem is ez van! nem vagy egyedül! :) -
#1859 Az a játék egy halom bug. Nekem meg vistán is szar :D -
Vieras #1858 a Mirror's Edge nek a video i alatt nincsen hangom de game belül van win7 alat xp van a videoknál is valaki találkozott ezzel a problémával? -
Sunaszaft #1857 jaja nekem ez egy wincsi, ami 3 fele van osztva! -
Pio #1856 Érdekes, mert alapvetően nem így kéne, hogy működjön, ha xp után 7es dvdről bootolva külön partícióra installáltad a 7et. Még külön tutorial is volt a techneten, hogy hogyan lehet láthatóvá tenni. Nekem például minden vincseszterem/partícióm más betűjelet kapott 7ben, mint xpben. A 7es partíció például 7ben C volt, xpben meg Z és az xp partíció nem is látszott 7ben amíg nem adtam neki betűjelet.
De persze ezek nem alapszabályok szerintem, elég sok minden befolyásolhatja, hogy kap-e betűt vagy nem. Például nekem 1 vincseszter 2 partícióján van a 2 windows, lehet ez is számít. Annyira nem értek hozzá... -
Sunaszaft #1855 -
Sunaszaft #1854 Nekem mutatja az XP-s particiót is sőt ugyanúgy megvan jelölve C:-nek a Win7 pedig E.-nek! -
Pio #1853 Mivel nem olyan régi a dolog ezért 100%os garancsiát senki nem fog vállalni, de szinte biztos, hogy használhatod nyugodtan.
A 7 el is rejti az XP-s partíciót alapértelmezetten (pontosabban nem ad neki betűjelet), hogy nehogy véletlenül beletúrj. -
simonl #1852 Sziasztok,
XP mellé tettem egy harmadik partícióra a W7 et. Induláskor szépen bejön a Boot manager.Működik.
Kérdésem, mennyire biztonságos, dolog ez?
Használhatom így hosszabb távon, okozhat valami kárt?
Köszi -
#1851 új, "gondosan összeállított" témák a Win7-hez:
-
#1850 ok. akkor nálam van a hiba. köszi.