46641
-
#2169 ok felraktam THX -
#2168 Az újabbat.. -
#2167 mOST MÉ EGYÉRTELMÜ?? aTTOL MÉG HOGY MICROSOFT TERMÉK LEHET A 2003 NM MEGY
meLYIKET RAKJAM FEL? vAGY MELYIK AMI MEGY ?? -
Pio #2166 Amúgy is érdemes szerintem átszokni a 2007re. Pár órán át szokatlan és nehezen találja benne a dolgokat az ember, de kis belerázódás után nekem legalábbis sokkal gyorsabban ment a szövegformázás. Diavetítéshez pedig nagyon f*szán kinéző új diagrammokat lehet csinálni :D -
#2165 Fejemet melyik kezemmel érdemes vakarni jobb vagy bal? Szted? -
#2164 Office-bol melyiket érdemes felrakni Win7-reMM a 2003 vagy a 2007??
Vagy melyik irodai csomag megy el rajta? -
ACE #2163 Az van fent... pont ezért mondtam... -
Pio #2162 Van külön windows hetes kaspersky ingyenesen, nem tudom ezt próbáltad-e. Ha nem, INNEN elérhető. -
ACE #2161 Asszem sikerült, a Kaspersky-től halt meg. Úgy tűnik van még mit javítani rajta, hogy compatible legyen a Win7-el. -
ACE #2160 Az a vicc, hogy már amikor letöltődik, akkor megfagy, még el sem kezdem telepíteni... -
ACE #2159 Én Virtualbox alatt akartam felrakni, és kék halállal lefagy a cucc, amikor fel akarnám rakni... Mármint a java.com-ról a JAVA-t. -
#2158 Sziasztok!
Az Adobe CS4 felment valakinek win7-re? Ugyanis én az Illustratort próbálom telepíteni, de leáll a telepítő és kijön egy ablak, h küldjek infot a microsoftnak, de az sem megy, hanem bejön az action center, amiben írja, h nyissak parancssort és írjam be, hogy: reg delete HKML\...., ezt beírva pedig errort kapok és azt írja h nincs ilyen regisztrációs kulcs. Valami ötlet, h mi lehet a gond? Ja és javat sem tudtam feltenni. Köszi a válaszokat!
Üdv -
#2157 Várd meg belőle a Windows 7 komaptibilis változat, más lehetőség nincs. -
#2156 PowerISO -
adsa #2155 köszi szépen:) müködik:) -
#2154 Hali. Nem bírom felrakni az Alcohol 120%-ot, egyfolytában újraindítást kér a telepítő, újraindulás után előlről kezdi a telepítést, majd ismét újraindítást kér - végtelenítve. Ötlet?
-
Apocalipto #2153 Próbáld meg feltenni a Vistás drivert rá -
adsa #2152 Valakinek voltak gondjai nyomtatóval Windows 7 Beta alatt? nekem nem akar nyomtani... HP LserJet 1015... -
#2151 utorrent -
Pio #2150 utorrent nekem ment. -
#2149 Help!
Melyik torrent kliens megy faxán Win7-el??? -
strebacom #2148 Egy segitséget kérnék: hogyan tudok a win7-en manuálisan telepíteniegy hardvert, drivert...
Erre gondoltam Vistán igy kell:
"Vezérlőpult -> Hardver hozzáadása -> tovább -> Igen, már csatlakoztattam a hardvert -> tovább -> legalján: Új hardvereszköz hozzáadása -> tovább -> Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok ki -> tovább -> Minden eszköz megjelenítése -> tovább -> Saját lemez... tallózás..." -
ACE #2147 Nekem még mielőtt letöltöttem volna jelzett a Kaspersky. -
#2146 https://www.virustotal.com/hu/analisis/3e9a23f36535032012675e33db984d7f -
#2145 Indítsd el aztán majd megtudod. Majd számolj be róla lécci. -
#2144 amugy kösz pontosan mit találok rajta mert remélem nem ocska win32es virus nekem win 6.1es kell :D -
#2143 rendben pápá :) -
#2142 nem kárloszka Hanem Carloska énse hivlak kettinek :D -
#2141 [b]Figyelem!
Senki ne töltse le!!!!!!!
Csak KÁRLOSZKÁNAK és csak most szeretettel :)
vájrusz! :) -
#2140 Könyörgöm mutass egy programot amit direkt win 7-re írtak - mégis fut alatta elég sok. -
#2139 Őszitén mi a fasznak vírusírto meg tűzfal a win 7 re? könyörgöm valaki adjon már egy win7 vírust :DD -
#2138 Jah utolos kérdés 1enlőre office 2003 esetleg mehet rajta?? Vagy milyen irodai csomag ajánlott rá? -
#2137 sry de még torretn client melyik jo hozzá?? -
#2136 Jah meg nvidia phyhx? az mgey vele? -
#2135 Benne van a régi verzió is, Mint Vista-nál is. -
#2134 De a Direct X 11 elötti verzios gémekhez se fog majd kelleni se 9 se 10? -
#2133 Codec pack esetében ez nem igaz, sok felesleges dolgot rak fel és ír bele a rendszerb ami problémát okozhat. -
#2132 Nem kell külön directx van benne 11-es verzió. -
Pio #2131 Jajjj, ne már megint ez legyen a gond, hogy telepíteni kell (persze nem is kell, ha a megfelelő verziót húzod le). Azt hiszitek így juttat be a gonosz amerikai kormány kémprogramokat a gépetekre vagy mi? Higgyétek már el, nem csinál semmi rosszat, nem pakol 40millió teljesen felesleges bejegyzést a regeditbe, nem indítja be az önmegsemmisítést, nem veszi át véglegesen az uralmat az agyatok felett, semmi ilyesmit nem csinál attól, mert telepíteni kell.
És még egyszer: a paranoiásaknak van nem telepítős verzió is. -
#2130 Még kettő dolog
Direx X-ből mit szedjek le Win 7-hez??
CCleaner megy-e vele normálisan??