46641
-
#2209 Ezt nem tudtam, mert nincs win7-em :D
Amúgy eszembe se jutott a kompatibilitási mód :D XD -
#2208 Már útközbe rájötte,mindjárt végez a telepítésel
de azért köszi :) -
#2207 Megoldás GTA IV-re
1.Kezdjünk el imába foglalni a nevem.
2. Computer ott jobb egér Open a DVD-re ott GTA IV mappa ott jobb egér a setup.exe-re majd rakjuk Windows XP SP2 kompatibilis modba.
3.Tapsoljuk meg magunkat hogy sikerült -
#2206 XPSP3 kompatibilitás mód nincs. A játékot azt hiszem win2k compatilityn futtattam, mert xpnél nyígott az sp3ra, vistanál meg az sp1re. -
#2205 jaja -
#2204 Ez biztos? Mert elvileg XP SP3-al kéne hogy mennyen :) -
#2203 setup.exe-t winxp sp2 compatibility módban futtasd -
#2202 Pontosabban R3TR0 :) -
#2201 Pedig valaki mondta, hogy neki sikerült fölrakni... Majd ha erre jár elmondja hogy csinálta :) -
Miért nem tudom feltenni? -
#2199 Akkor Firefox 3.0.5 lesz. -
#2198 FF, Chrome, Opera -
#2197 Firefox 3.0.5
http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.0.5&os=win&lang=hu -
#2196 Beta oprendszernél ne csodálkoz ha nem tökéletes minden. Na meg ha jól tudom a 8-as böngésző a 10-es flash-el áll hadilábon vagy fordítva. -
#2195 Milyen alternativ böngészőt tudtok ajánlani IE 8 helyett ami rendesen normálisan megy?? -
#2194 Úgy néz ki ez a vágólapos hiba csak átmenet zavar volt, most már minden jó -
JuveDelPiero #2193 Amit adtak cd-s progi az nem mászik fel rá, driert vistásat találram hozzá, hálózati és megosztási központban nem tudom beállitani.... :S -
#2192 Hát jobban futnak, pedig max graffon vannak, szal sztem k...va jól megoldották a dolgokat.
Mondjuk nem túlzok, minden nem megy jobban, van ami ugyanugy megy, de kiemelem, XP-n nem max graffon ment úgy mint itt most maxon.
Szal XP kis graff, itt max, és a sebesség egyforma. -
#2191 Driver fent van? Vagy egyáltalán van hozzá működő? Beállítani meg a hálózati és megosztási központban lehet a wifi-t. -
JuveDelPiero #2190 Nekem akkor tényleg senki sem tud segiteni? Nem működik a wifi netem. Nem tudom beállitani! -
#2189 És mennyivel futnak rosszabbul, mint XP alatt? -
#2188 Hát haver a te géped hasonló az enyémhez, nálam annai a különbség hogy 3 Ghz ez procim van, meg 1 G RAM, na de a lényeg a véleményem ugyanez, ahhoz képest hogy Beta nagyon jól megy. Ami a legjobban tetszik az hogy az Internet Explorer lefagyott túl sok lap megnyitása miatt, de nem zárta be a programot, kevesebb mint egy pillanat alatt visszaállitott, csak kiirta hogy hibát észlelt és leállt, ebből a leállás részt én nem is láttam, folytattam a munkám tovább. Ez vmi eszméletlen jó megoldás részéről. Ami gondot okoz egyelőre hogy nincs Catalyst az ATI 9600 Pro kártyámhoz, igy maxon tolja a graffot.
De amugy sem gamelek sokat, Colin 2005, Moto GP 2007, Spore, NFS Undercover, Richard Burns Rally van fent tesztelés miatt. Egyikkel sincs gondom. -
#2187 GTA IV hibátlanul megy..
De a Falout 3 nm maga a gém megy de a Live nm valamiért nm ismeri fel a Live-ot.
Más Live gém megy csak aFallout 3 nem -
#2186 GTA IV megy windows 7 alat?? -
JuveDelPiero #2185 Nem müxik úgy sem. Jobb alsó sarokba kihozza, hogy milyen hálózatok bvannak, mikre lehet csatlakozni, kiválasztom a milyénket és utánna kéri a jelszót. Beirom, megadom neki, erre 10 mp után újra kéri és kéri.. Ez megy állandóan. -
#2184 kéne egy faq féle általános kérdésekre :D -
#2183 PowerISO -
#2182 Nemtudtok megoldast DeamonTools-ra?,vagy Alcoholra mert allandoan reszetelni kell es utana folytatja majd keri hogy inditsam ujra es igy megy allandoan.Esetleg alaplapi drivereket ha nem rakom fel az gond? -
#2181 Nekem is jó volt eddig, ezért nem értem mi okozza a hibát... -
#2180 user error lesz -
#2179 Nálam nincs ilyen gond. -
#2178 Egy nagyon érdekes hibajelenséget produkál a Windows 7 nálam, bármilyen szöveget másolok/kivágok utána nem tudom beilleszteni, mint ha nem működne vagy le lenne tiltva a vágólap funkció. Próbáltam kijelölt szöveget Ctrl+c vel majd Ctrl+V-vel beszúrni de semmit nem csinál, egérrel dettó...
-
#2177 Na összegzem a tapasztalatokat az új Windows 7 beta-ról: Először is a konfig amire felraktam: P4 2.66 GHz, 1256 Mb RAM, Radeon 9600 XT grafkártya.
Telepítés: Rövidebb idő alatt felmászott a rendszer mint a Vista final, ami nem kis szó, kevesebbet kérdezett és indult újra illetve pár száz megával a helyigény is csökkent
Driverek: Automatikusan települt a hangkártya (integrált AC97), videokártya (Radeon 9600XT) és nyomtató (HP 3650) + a Leadtek PVR 3000 Deluxe analóg tv kártya drivere is!
Első benyomások: A rendszer beta állapotához képest nagyon stabilnak mondható, kisebb fagyásokat eltekintve nem volt semmi problémám vele. Egy picivel gyorsabb a boot idő mint a vistanal, kevesebb RAMot eszik (Jelen pillanatban 508 Mb, firefox 3 tabbal, vírusírtó, utorrent, + a tv kártya háttérprogija fut!) A rendszer is gyorsult, egyszóval meggyőző. Az újításokra nem térek ki, (akit érdekel úgyis elolvas egy tesztet) de szinte mindenben többet és jobbat nyújt mint a Vista, az XP-nél meg főleg.
Telepített programok: Foxit Reader 3, Java 6 update 11, Total commander 7.04a, Winrar 3.80, Nero 8 Lite, Kmplayer 2.9.4.1435, Ultra ISO premium 9.32, Windows Washer 6.5.5, utorrent 1.8.1, LimeWire Pro 4.18.8, Office 2007, Firefox 3.0.5. Ezek mind hibátlanul futnak, egyedül az Ashapoo Photo Commander 7.10-ben voltak megjelenítési problémák, 60%-os nagyítás felett fekete képernyő + menü összezavarodása
Telepített játékok: Colin Mcrae Rally 2005, Moto GP URT 3, NFS Most Wanted, GTA Vice City, Lego Star Wars 2. A GTA szaggatásán kívül mindegyik tökéletesen megy!
Röviden ennyi! -
#2176 Na kipróbáltam az új formátum vs a régi office.
Lehet hogy nem használtam ki minden lehetőséget az újban azért nem volt gond, de megnyitja az új fájlokat a régi office is.
Mentettem sima Office Word fájlban is, ami az első a mentési formátum listában, és mentettem a másodikban is ami a Macro, mindkettőt megnyitotta a régi office gond nélkül, de mondom lehet nem használtam ki mindent. -
#2175 Jah azt tom hogy az új tud menteni régiben, ez eddig is igy volt, szerencsére ezt meghagyták igy, na de azt persze logikus hogy nem tudják megoldani a konvertáló progi nélkül hogy az új fájlokat megnyissa a régi office. A weboldalról ahonnan szedtem az office-t ajánlották is a konvertálót. -
#2174 Az új eltudja menteni a dokumentumokat a régi formátumában. Az régi meg megtudja nyitni az új formátumot az Microsoft Office 2007 File Converters feltelepítése után. -
#2173 Srácok, nem tom aszem olvastam nemrég volt egy ilyen kérdés hogy a két Office egyszerre fent lehet-e, nos a válasz IGEN.
Nekem fent van most mindkettő, és azt tesztelem hogy milyen meg hogy melyik mivel tud többet, jah és azt hogy az új el tudjae menteni a cuccot saját formátumban ugy hogy a régi meg tudja nyitni :D tom hülyeség, de próbálkozom :D -
#2172 driverek nelkul a windows beallitasat hasznalod szepen es muxik:D -
JuveDelPiero #2171 Segitsetek nekem kérlek! Nem tudom beüzemelni a netet a Sevenen! Vezetél nélküli net! Please help! -
#2170 Csáo.
Hát én próbáltam leszedni azt a virust, nekem a Win szólt hogy nem biztonságos, szal kotty :D
Úgyhogy remélem senki nem mondja hogy rossz a rendszer :D
Amúgy meg nekem is tetszik az új Office, tényleg jól néz ki és jó ha hozzászokunk.
Jah és már régebbem kérdeztem de még mindig fenn áll a gondom, miért nem mutatja az MSN a Mediában hallgatott zenéimet?
Csak telepités után mutatja rövid ideig, de utána már nem.
Vmi tipp?