46641
-
#2249 egyedül én mondom sztem ezt a topikban de nem kell még rá :) -
#2248 #2244-vki? -
#2247 Azért szeretem mert több minden fér rá ( sűrűbben vannak az ikonok. )
Bár ha arról lenne szó, persze meglennék nélküle.
Egyébként nekem minden indításkor megjelenik. -
#2246 Szerintem meg teljességgel felesleges a régi gyorsindítás eszköztár, mert az új tálca nagyszerű ötvözete a futó programoknak és agyorsindítás eszköztárnak -
janihunk #2245 Heló meik a legérdemeseb ati driver-t feltenni? és hol találok kompatibilist a win 7 el? link?? kösszi előreis -
#2244 erdemes windows 7-re tenni antivirust? -
Boroskóla #2243 Jaja ez jó dolog csak,ujra indítás után vagy ott van vagy nem,
nekem néha kiteszi néha meg nem :S -
#2242 Ha valakinek hiányzik a gyors indítás eszköztár:
A gyorsindítás visszatér: Bizonyára sok olyan felhasználó van, aki a Windows 7 esetében nosztalgiával gondol vissza régi Windowsának gyorsindítás menüjére, amely szőrén-szárán eltűnt az új operációs rendszerből, a tálca átalakításának köszönhetően. Jó hír lehet számukra, hogy maguk a fejlesztők is nehezen váltak meg tőle, s titkon benne hagyták a rendszerben, habár nagyon mélyen elrejtették.
Előcsalogatásához elsőként jobb egérgombbal kattintsunk a tálcára, majd válasszuk ki a Toolbar opción belül a New Toolbar menüpontot. A felugró ablak címsorában ezek után írjuk be a következő sort: %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Ha jól csináltuk, akkor oldalt már meg is jelenik a gyorsindítás menüpontja, amelynek módosításához elsőként kapcsoljuk ki a tálca zárolását (lock the taskbar), majd a Quick Launch-ra jobb klikkel kapcsolva a "Show title" és a "Show text" opciókat tiltsuk le.
Jobb klikkel ismét klikkeljünk a tálcára, majd a tulajdonságok menüpontnál (properites) felugró ablakban állítsuk az ikonméretet kicsire (Use small icons). Ha mindent jól csináltunk, akkor már nincsen más dolgunk, mint arrébb húzni az elválasztó vonalat, hogy hozzáadhassuk kedvenc programjaink parancsikonjait. Ha végeztünk zárjuk le újra a tálcát. -
#2241 Például mi az a Buffered I\O
mit csinál ez ha bekapcsolom? Merta virtual sheep az ilyen ikont csinál a több meg értelemszerü. -
#2240 Virtual CloneDrive-nál kell valamit állitani vagy jo az ugy ahogy alapbol be van állitva?
Magán a programon belül gondolom hogy jo ez igy faxán megy ugy ahogy alapbol felrakja magát? -
ZSOOLT2 #2239 Hello,
Telepítettem a Win7-et, stabil,és egész gyors nálam, játékok is jól működnek alatta, csak: Akciósan megvettem a Crysis nevű játékot (2k volt), beraktam a meghajtóba, és egyszerűen nem jön elő az autorun, ha megpróbáltam megnyitni a meghajtót sajátgépben, nemcsinál semmit.
Viszont megnéztem egy XP-s gépen, ott simán feltelepült, és működött, szóval nem a DVD volt sérült, inkább kompatibilitási probléma.
Találkozott valaki más is ezzel a problémával, vagy tud rá valaki megoldást? -
dashed_ #2238 Vistas drivert rakj fel Vista kompatibilis modban, vagy a win update-en keresztul huzd le amit ajanl a kartyadhoz. -
#2237 Slysoft VirtualCloneDrive, PowerISO, UltraISO -
The Best #2236 Mijen virtuális meghajtó megy a windows 7 alatt mert nekem semilyen -
The Best #2235 Feltettem és megkell mondani hogy nagyon ott van a gyorsasága jobb mint az xp-é szó szerint. csak az a kérdésem lenne hogy a grfikus kártyát hogy tudom frissiteni ? -
#2234 Nekem 25 perc max, és felmászik.
De hozzá kell tennem SATA II es vinyó és DVD író, habár nemtudom mekkora befolyással van ez a telepítésre, de a lényeg szerintem akkor is a 25 perc. Ugyértem szerintem másnak is annyi körülbelül. -
The Best #2233 Kb mennyi idö kell hogy felrakja a gépre ezt az oprendszert 25-30perc? -
#2232 Jó lesz mindenre, de valószínűleg a nagyon régi játékokból kevesebb fog elindulni mint XP-n.
/ De a Tomb Raider 2 az pl. fut. / -
The Best #2231 Értem köszönöm -
#2230 magyar szerintem csak a teljes, RC(k) utáni verzió lesz, de ha nem, majd valaki kijavít :) -
The Best #2229 A magyar változatt mikor jön ki? nem tudja valaki?
-
The Best #2228 tehát azt mondod hogy ez a változat mint oprendszer mint játékokhoz egyaránt kedvező lesz? -
#2227 Már most érdemes használni. Persze fordulnak elő - főleg - driver problémák. De ezek jórészt egyéni esetek.
Ha a végleges majd kijön nyilván leváltja a zikszpét. ( Hacsak addig elnem basszák. ) -
The Best #2226 Sziasztok. Azt szeretném mekkérdezni hogy mi a véleményetek erröl érdemes lesz majd használni vagy olyan lesz mint a vista?
-
#2225 Béta , ha jól emlékszem április 25-ig ad ingyenes béta kulcsot.
( Én az eredeti 8-as Kasperskyt használom. ) -
#2224 Ez a Kaspersky Windows 7 kiadás ez ingyenes?? -
#2223 Ez Windows 7 Kaspersky ez ingyenes? -
#2222 Én eddig KAV8-at, és NAVGE2009-et próbáltam ki, mindegyik működött. -
#2221 en a KIS 8-ast hasznalom ami kivaloan muxik:D -
#2220 Advanced SystemCare
Korábbi neve volt AWC.
CCleanert simán veri.
A prof változata meg egyenesen fenomenális ! :) -
#2219 AWC??? az mi? -
#2218 AWC??? az mi? -
#2217 Persze: AWC ! :)))) -
#2216 jah meg van már olyan CCleaer ami megy rendesen minden funkciova??
Vagy olyan más pucolo progi ami már jó Win 7-re?? -
Windows 7-re melyik Nod32\ESS vezió ajánlott?
Egyáltalán NPD32 vagy ESS Win 7-re??
.0 vagy 2.7
A 4.0 beta nekem nm firssitett Win 7-en valamiért... -
#2214 Ja: Vista alatt bekapcsolt UAC-cal is elindult rendszerindításkor. -
#2213 Hali !
Olyan gondom adódott, hogy bekapcsolt UAC mellett van egy program ami nem indul automatikusan a windows-zal, mivel ismeretlen alkalmazásnak tekinti.
Kézzel indítható egy figyelmeztető ablak után. És kikapcsolt UAC-cal is elindul.
Nem tudjátok hol lehet megmondani neki hogy ez egy biztonságos program ? -
#2212 Szerintem zéró.
De ha törlöd a partíciód és újra létre hozatod az XP telepítővel, akkor tellljesen szűz XP-t húzol újra.
Nem, mintha csak Format nem lenne elég.
Én minden esetben törlöm a partíciót is (Vista-nál is).
Persze, ha más OS, vagy nincs rajta ;) -
#2211 ha el akarom távolitani a w7 et xp-t visszatenni akkor milyen teendőm van formatálás előtt? -
adsa #2210 Valaki nem tudja, hogy hol van a Windows 7-ben a kézrás felismerő, amibe matekképleteket is belehet írni?