Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom sehogy mûködésre bírni ezt a rohad messenger-t, pedig már letöröltem, újraraktam, a legtöbb 8007007e hibakódos "javítást" elvégeztem rajta, ami egyébként nagy baromságnak tartotk, mert eleve gondoltam, hogy attól nem lesz jobb.
Desigo windows live contact mappám nincs is, csak windows live, abban meg volt egy üre hülye elnevezésû mappa.
Szóval nem kell, hogy a gugli 30 sec aaltt a pofámba vág 30 ezer akárhány találatot, olyat mondjon valaki, amitõl jó lesz ez a szar..
A feedbacket már elküldtem...
What about the forests?
Nekem pont azért, mert teljesen elszoktam az asztal használatától nagyon nagy segítség az új tálcaikon rendszer.
Tényleg azt kihasználja más is rajtam kívül vagy mindenki visszahekkelte a klasszikus gyorsindítási gombokat?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2. Saját subjektív véleményt mondtam , hogy nekem jobban bejön az angol.
az ész osztás ott jön , hogy most azt mondom neked , hogy k...be.
ha neked így jó.
Linux Mint 13 Cinnamon
alatta: Winamp: fgsfds skin
jobboldalt: miranda moddolt DarkGlass skin
benne Samurize + Mail
de nézz át ide :)
most épp verseny van, 8-áig.
Zene az aktuális verseny téma :)
mindig is tetszettek a jól "megkomponált" desktopok, csak nem volt kedvem ilyennek foglalkozni. most meg már alapból is jól néz ki és ilyen kis dolgok, amik ennyire jól beleillenek az összképbe (mint az a sarok :) jöhetnek még
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
steam, origin: ACE_hun
most vettem észre a lejátszót a bal felsõ sarokban. az winamp lenne, ha már ott az ikon?!
megy minden okésan
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
MSNt 1éve nem használok, meguntam a sok reklámot és vírusküldõ üziseket :)
Microsoft.Windows.Driver.Kit.for.Windows.7.Build.7100-WinBeta
Azt vettem észre inkább, hogy a g33k-ek szeretnek kitûnni a többiek közül, az átlag közül és az angol op. rendszer erre tökéletesen alkalmas. :-) Ezt jól alátámasztják még különbözõ urban legend-el, hogy az angol jobb a magyarnál a 64bit a 32bitnél stb. Utóbbi esetében a gyorsaságot hozák fel különbségként amit az a moonman cáfolt meg aki az egyik legnagyobb MS fanboy a hazai informatikában.
Ha ilyen szar lenne a lokalizáció akkor már ettõl zengne a magyar informatikai sajtó, hogy az "M$ megint elbaszta"...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Engem inkább az idióta fordítások idegesítenek. Az új messenger fordítása is egy hányadék lett.
http://goo.gl/gd6Zi5
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
mondjuk Lindows-ból nem is volt magyar :D
Ez szerintem urban legend, placebo hatás stb. Nem akarom elhinni, hogy a nyelvi fájlok ennyire befolyásolják a rendszer mûködését.
vannak pro és kontra dolgok
én az angolt stabilabbnak találom, és "jobban" elturkálok mint a magyar verzióban...
viszont hugom miatt magyar Xp-t kellett felraknom, mert neki nem volt jó h angolul kellett magyaráznom :)
felesleges ezen vitatkozni, mindenki azt tegye fel ami neki jó és kényelmes. ha vmi újat próbál ne lepõdjön meg ha magyar nincs....
( Én is oroszt tanultam de ez meg aztán teljesen lényegtelen. )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
de attól még énis a magyart fogom feltenni ha kijön, mivel vhogy biztonságérzetet ad h tutira tudom h mit csinálok :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Anno orosz volt ma meg angol német et tanítanak alapból.
És ha ezek után valaki nem boldogul angol op rendszerel szerintem a mai viszonylatba nagyon gáz vagy buta.
Sõt a tanult angol nak szinte semmi kozze az informatikai nyelvhez.
aki akarja és eleget ul gép elõtt az elõbb utóbb rájön mindenre.
Az más kérdés , hogy eme dolgok érdeklik e az illetõt.
De ha már uj op rendszerrel kezd ismerkedni nyüglõdni elvárható bizonyos szintû utánna nézés és érdeklõdés a dolgoknak nem ugy mint értelems kérdések sokaságábol mikor letölti és rákérdez ,hogyan is kell telepíteni egy op rendszert.
Linux Mint 13 Cinnamon
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Másrészt meg, akinek egy OP-rendszer nem csak azért kell, hogy tudjon valamin imélt nézni, meg beírni a Humorosaranyos topikba, annak elõnyösebb angolul, mert a szabványkifejezések magyarul szörnyûek: én speciel semmit nem találok meg egy magyar Photoshopban vagy Premier Próban pl.
Ettõl még szükség van a multilanguage-re, mert nagy hányadot tehet ki az a réteg, aki nem developerkedik, aki lusta dög, akinek esetleg nincs lehetõsége.
Én is az angolt kedvelem jobban, mert abban nincsenek félrefordítások, de, hogy felesleges a mui azt nem mondanám.
Én úgy vagyok vele mint az aláírásommal. Mindegy. Jobban szeretem használni a szoftvereket az anyanyelvemen, de ha kell angolt/németet is használok.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
nem hiszem , hogy lenne olyan dolog amit angol verzioban ne tudna kezelni valaki akármit. ha meg nem megyen az ne uljon gép elé.
ha fiataloknak nem megy az angol op rendsz. kezelése akkor meg az õ szégyenuk anno mi még oroszt tanultunk.
Linux Mint 13 Cinnamon
Elvileg júliusban elkészül az RTM, a boltokba majd õsszel kerül és úgy látszik nem 2010-ben. :) Ez már egyre biztosabb.