46642
-
gaspijoci #14016 Én is ezzel szívok! Írd le légyszives hogy melyik win7 alá és melyik Xp drivert és hogyan sikerült felpakolnod. Előre is köszi!! ((-: -
simonl #14015 Sziasztok,
A Hogyan.org című oldalon van egy írás "hogyan" lehet a 3*30 napos aktiválást még 120 nappal meghosszabbítani.
Nem tudom mennyire legális eljárás ez, ha igen talán ki lehetne tenni a FAQ -ba.
Mindenkinek jó hétvégét..... -
...ez a Win7 már csak ilyen:/ -
Abból is van dobozos (legalábbis Vistából, s XP Home-ból volt), ha ez az (ahogy tűnik), akkor jó ára van. -
-
nekem am a Win7 virusos fájlokat rak a Flash meghajtokra^^
pl.: Pendrive vagy Psp...:DDDD -
LaciMaci #14010 Jobb klikk, futtatás rendszergazdaként, utána megkérdezi, h engedélyezi-e: igen, activation and OEM settings, activate windows 7, és a végén újraindul -
Ezerszer le lett írva. Írd ide a lépéseket, mit csináltál, abból majd talán látjuk mit rontottál el. -
Vírusírtóval... mindegyik tud keresni iso-ban, hiszen az csak egy konténer, nem tömörítvény. -
LaciMaci #14007 Valaki leírná nekem, hogy hogyan kell aktíválni, mert nagyjából sikerül, kiírja, hogy aktiválva, újraindítás után meg azt mondja, hogy az állapot nem olvasható be; termék azonosítója: nem érhető el
És folyamatosan feldobja, hogy nem eredeti a windows
-
Hagyd már ezt a qrva vírus témát, végleges releaseről még egyikről se derült ki, hogy trójais, az RC buildekből volt az egyik az.. -
Windowsupdate-es alap jól szól. A Creative-os friss csattog, makkog, nemjó. -
gregtom6 #14004 Az rendben van, de akkor nem is tudom ellenőrizni, h nem-e vírusos? -
Nem tévedek el bennük, de én is az angolt preferálom. :) Nincsenek félrefordítások, és előbb jönnek az updatek is. -
Magyar windózókban mindig eltévedtem. Nekem az kínai:) Egy Windóz nekem legyen angol:) -
Hory84 #14001 Egy hét múlva reméljük felkerül a magyar is.
-
Hory84 #14000 Felkerült néhány lokalizált változat technetre
német, francia, stb. -
Az image-ek nem az átlag felhasználónak készülnek, hanem a szakembereknek (már ha a legális forrást vesszük alapul). Az átlag felhasználó vásárolja meg a boltban ha zavarja az elnevezés. -
Mivel magyar még nincs így minden féle képpen hozzá kellett nyúlni az eredeti iso-hoz. -
Eddig is volt dobozos Home Premium a Vistaból is. -
gregtom6 #13996 FAQ -
gregtom6 #13995 Na most egy olyan verziót töltök, aminek a rarban a crc-je:8318ddc9
De ez olyan változat, ami alapból magyar, és Ultimate. Akkor ez nem vírusos ugye? Vagy akkor meg se állapítható, ha már belerakták a mui-t, tehát hozzányúltak valszeg az eredeti iso-hoz? -
xp-s driver végül felment, szól is szóval jó lesz ez így. -
hol tudom megnezni h mi a kulonbseg a verziok kozott marmint home premium,professional,ultimate,stb. -
hat inkabb a vistas,ha van.de nem ismeri fel magatol a cuccokat? -
LaciMaci #13991 Amit kaptam hozzá az XP-s driver, jó lehet hozzá? :) -
sztem probald meg amiket kaptal hozza nekem az alaplap driverekkel nem volt gond. -
nah szuper akkor ma fel is pakolom:D.koszi
meg vmi 2gb ram eleg ennek?jatszani is akarok. -
LaciMaci #13988 És ASUS K8N-es alaplaphoz driver? -
gregtom6 #13987 csak úgy kíváncsiságból, minek variálnak ezekkel a hülye nevekkel, h x86, meg x64, nem egyszerűbb lenne az átlag felhasználónak is 32 és 64 bit? -
Van.
Itt válaszd ki a típusát.
Next után jobbra a Downloads -al le tudod tölteni -
x86 -
gregtom6 #13984 és a 32 bitnek mi az "x-es neve"? -
sound balster audigy-hez van mar normalis driver? -
Home Premiummal is jó. -
gregtom6 #13981 és frissen feltett ultimate se foglal többet 16 gb-nál? -
gregtom6 #13980 Üdv. Igaz az, hogy csak az Ultimate-el működnek az aktivátorok? -
LaciMaci #13979 Vista driverek jók rá?
Vagy meg kell várni mire kijön mindre új driver? -
Fő a változatosság, Nekem ezzel sem jó. 
Hogyan használtad ezt az aktivátort?!
Végignyomogatom a gombokat, állandóan újraindul, szerinte minden sikeres, a termékkulcs hozzáadás, stb... de ugyanúgy marad XYZ nap az aktiválásig. -
Már adnak dobozost típusra is? Mi a szösz.