46642
  • Magiszter
    Nálam a F.E.A.R. 2 volt gond, de telepítettem egy DX9-et és azóta megy normálisan.
  • Dark Angel 666
    Haverom próbálta , neki megy rendesen
  • RETROB0Y
    A Need for Speed Undercover megy Windows 7en rendesen?

Mert tervezem a megvételét azt azért érdeklödök
  • Gubberx
    köszi szépen!!
  • bon
    vezérlőpult/felügyeleti eszközöl/számítógép kezelés, lemezkezelés.
  • Gubberx
    uhh köszi, még egy gyors kérdés: pontosan hogy jutok el oda mert átvizsgáltam a teljes vezérlőpultot de nem akadok rá. bocsi a sok bénázásért :)
  • bon
    Lemezkezelőben adjál betűjelet a meghajtónak.
  • Gubberx
    Sziasztok,
    lenne egy nagy problémám, eddig vista-t használtam és ma reggel feltettem egy win7 Ultimate-et. Win7 telepítőlemezről bootoltam, a c meghajtót amin előzőleg a Vista volt formáztam a telepítőlemezzel majd rendben felment az uj win, viszont a probléma hogy nem látja a másik partíciómat amin minden adatom találéható :S Erre tudna valaki megoldást mondani?
    Előre is köszi!
  • simonl #14248
    Sziasztok topic lakótársak,

Kérdésem több részből állna:
    Windows7 RC van fent a laptopon, szeretném a jó öreg nero 6 -t (tudjátok már összenőttünk) a Virtual XP re telepíteni, hogyan kell ezt megtenni? Mit nyitok meg előszőr? Meg kell e nyitni utána mindig az XP -t vagy a normál W7 start menüből indíthatom? Hol érem el utána a programot?

Köszönöm a hozzáértő segítséget....
  • Dark Angel 666
    közben megoldottam , felraktam az iKeyWorks 7.72-t , és már megy rendesen
  • fery02
    Ma telepítettem a Seven-t már én is. :)
    Kicsit furcsán néztem a Start menüt (eddig, Vistáig mindig a klasszikusat hazsználtam) meg a tálcát, de végül is rendkívül hamar megszokható az egész. Már csak azért sem fogom a tálcát átállítani FAQ alapján, annyira használható ez a pin-elés meg az elrendezés. Az meg különösen tetszik, hogy az ikonokat külön pin-elhetjük start menübe, meg tálcára is. Így a gyakrabban használt programokat a tálcán tárolhatom, a többit meg a Start menüben. Mivel csak most ismerkedem a mostani Windows-okban alap Start menüvel nekem pl hatalmas meglepődés volt, hogy a keresőbe csak beírtam a "def"-t és egyből kidobta nekem találatként a töredezettségmentesítőt. :D
    Továbbá az is hatalmas plusz pont, hogy működik végre a képernyőkímélő, ha 1 perc után nem nyúlok a géphez , meg az ősrégi Creative Audigy SE-met is tudom végre teljes pompájában, mindenféle bosszankodás nélkül használni (mondjuk rá is kellett szánnom másfél órát, mire találtam a drivere mellé egy Support pakkot (bár nem hivatalos, de más módszer nincs) is, amivel már mindent be lehet állítani hang ügyben. Érdekes volt még, hogy volt net már a legelső indításnál, mindenféle driver telepítés előtt (Vistánál előtte fel kellett pakolni a LAN driver-t). Csak elinduljon még holnap is. :D
  • ACE
    Nézd meg van-e a billentyűzethez újabb driver, próbáld azzal, ha nem megy akkor nem kompatible. Nekem sem megy a régi Samsung bill.-em pár gombja, de a hangerő az mondjuk működött alapban is...
  • Dark Angel 666
    Ma vettem egy multimédiás billentyűzetet (A4 tech KBS-8) , a problémám az vele hogy a multimédia gombok nem működnek rendesen vele , például ha a számológépet akarom megnyitni , akkor kétszer nyílik meg , a némitással is ez a helyzet .
    Windows XP live CDvel mennek a gombok rendesen .
    Mit csináljak hogy menjen rendesen ?
  • bon
    701-re nem raknám fel, jó azon az XP. Amúgy az nem SSD meghajtós? Nekem úgy rémlik igen, tehát fel se férne rá.
  • matee100
    A Starter nem lenne gyorsabb Eee 701-en?
  • bon
    Start-er külön változat, erősen butított miért nem inkább Home Premium.
  • Apocalipto
    A starter nagyon nem éri meg...inkább egy home basic, sztem a laptop még elbírja azt is...egyébként azt hiszem, tartalmazza.
  • matee100
    A 32 bites verzió magában foglalja a Starter-t is? A netbookomra Startert szeretnék rakni.
  • Balumann
    Hát beszarok, és sikerült megcsinálnom. Boot fájlokat nem lehet módosítani. Átneveztem a Windows mappát (abban is van boot mappa, amit szintén nme lehetett módosítani, de a Windows-t meg lehet, érdekes), restart, elindult a windows repair, csinált valamit, újraindítás, utána bejött a töltőképernyő és utána fekete képernyő. XP -re visszamentem, visszaneveztem a Windows mappát, restart, megint bejött a repair akármi, restart, és mostmár Windows 7-ről írok.
    A bootválasztó képernyőn az XP -t átírta Vista-ra (szerencsére el nem rontotta)...
  • 5c0rp330n
    újraindítottam, azóta megint jó.. remélem ezeket hamar kijavítják azért..
  • 5c0rp330n
    remélem hogy lesz, majd még utánajárok ennek.
    bár.. ha home premium-ban úgysincs xp mode, lehet h nem is érdemes vele szaroznom, és simán felnyomom rá msdnaa-ról a pro-t. jobban belegondolva egyre valószínűbb, hogy ez lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Egyszerre, egy ilyen vett kulcsot, amiről te beszélsz, 1 példányra lehet aktiválni. Ezek mind gyártói kulcsok, amik szépen le lesznek tiltva..
  • Balumann
    Én már a legelején kivettem az animációt, nálam teljesen jó volt minden :I Maghasználatot azthiszem felesleges állítani, az magkorlátozást jelent, ha pl. 4 magosod van akkor max 2 mag használata, alapból az összeset használja.
  • KranaZoli #14233
    Én amikor megpiszkáltam a boot opciót (ne legyen animáció; 2 mag használata) állandóan csökkentett mód lett a vége. Az állandóan kb. 3-4 próbálkozást jelentett, aztán hagytam úgy ahogyan van.
  • bon
    4 céget néztem idáig és mindegyiknél volt magyarországi szállítási lehetőség. Sőt volt amelyiknél országonként levolt írva a szállítás ára. A Dell is tuti szállít Magyarországra. Feltételezem külföldről jön a cucc és ezért nem tudod róla magyar cég.
  • Balumann
    Nem lehet VGA hiba, mert XP -n nincs probléma, azesetben meg még a bootolásig sem lenne jó a kép. Hol tárolhatja az indítási beállításokat (pl. azokat a beállításokat, amit msconfigban lehet megadni, hogy ne legyen grafikus töltőképernyő, meg még néhány van). Van egy Boot mappa, de azokat nem tudom értelmezhetően megnyitni, nem tudja valaki esetleg felrakni?
  • 5c0rp330n
    jah, magát a frissítése lehetőséget természetesen régóta árulják, elvileg majdnem az összes fajta vista-val forgalmazott géphez járnia kéne automatice ingyenesen júni 26 óta, én is jogosult vagyok rá ahogy már írtam, volt egy kérdésem is vele kapcsolatban (#14166), de nem nagyon válaszolt még senki..
  • EK1TEP
    Nálam tegnap szart be... este skype.. egyszer csak kékhalál újraindul és üdvözöljük fél órán keresztül és semmi nem történt!Próbáltam a lemezről rendszer visszaállítást, javítást mindent de semmi!Reggel kénytelen voltam újrarakni!
  • bon
    Hasonlót vga- hibánál láttam.
  • bon
    Nézegettem több céget is már rnedelhető, szállítás a megjelenés után. HP-nál 35 euro-t írt, ami nem olcsó
  • Balumann
    Nah, úgytűnik sikerült elszaródnia a Windows 7 rendszeremnek. Bootol, megjelenik a bootképernyő betöltés (illetve nekem nem, kivettem, mert 2-3 mp-el gyorsabban bootol az nélkül), és mikor bejönne a Windows, csak felül jön be 1-2 pixelnyi összevissza színes sor, ami így változik is, akármeddig várok, semmi. Teljesen ugyan ez van csökkentett módba, meg legutolsó működőképes konfigurációnál is.
    Ha van valami ötletetek, szívesen várom :S

Nem tudok róla, hogy valami olyat csináltam volna, amitől elromolhatott volna. (a másik meghajtót akartam átméretezni, és hozzáadni a C: -hez de addig nem jutottam el, chkdsk-et kellett futtatnom).
  • 5c0rp330n
    szerintem csak akkor lehet majd élni vele, ha hivatalosan megjelenik a cucc, vagyis októbertól. dell-nél elvileg teljesen ingyenes, legfeljebb a kiszállításért számolnak fel minimális összeget..
  • 5c0rp330n
    amikor a tálcán ráviszem az egeret egy futó program ikonjára, szépen megjelenik egy kis előnézeti kép. ez újonnan eltűnt, pedig nem hiszem, h átállítottam volna bármit is, ram-ból si van egy rakás szabad.. tipp?

win 7-el már ügyesebbek valóban, de amikor ilyen történik, mindig eszembejut, hogy ez is csak egy windows..
  • bon
    Van aki élt már (megrendelte) valamelyik laptop gyártó Vista-ról frissítési lehetőségével? Mennyibe került?
  • KranaZoli #14222
    Ez meg is történhet pl. azokkal a kódokkal, amelyekkel lehet aktiválni.
    De vannak a kulcsok között olyan kulcsok, amelyeket nem fogad el on-online aktiváláshoz. Utána kiválasztod a telefonos aktiválást, bepötyögöd a kulcsot és az MS-től kapsz új Aktivációs kód mezőket.

Persze ettől még letilthatja ezt és ezeket a kódokat is, de nem minden kulcs illegális, ami közkincs, ami közkézen forog.

Ha akarom, ha akarnám (ha megvenném :) minden további nélkül beírhatnám 1001 fórumba az aktivációs kulcsomat és tehet így 1001 emberke. Ettől ezek a kulcsok nem illegálisak, mégis közkézen forognak.

MS-nak be kellene már látnia, hogy a zárt forráskód rengeteg hibát ésatöbbi xarságot hordoz Magában. Nyílt forráskódúvá kellene tennie az OS-eit és vmi mást kitalálni a marketingeseknek, amiből befolyik a bevétel.
  • bon
    Bedugod és megy, ennyi nem kell állítani semmit se. A hálózati megosztási központba célszerű otthoni hálózatott választani.
  • [HUN]FaTaL
    Mert a pchez nem értesz, amúgy viccnek szántam. :D Elvileg a netnek simán működnie kell, nekem úgyanúgy megy az összes rendszeren (xp, vista, w7, ubuntu)
  • nandorb
    minek koznzol?

XP-n muxik de nekem nemjo az XP nekem WIN7 kell
  • [HUN]FaTaL
    Vegyél konzolt.
  • nandorb
    Na ma kaptam ADSL-t rutterrel es az a gond vele hogy a win7-esrol nembirok LAn-on kabcsolodni ra probaltam wifi-n keresztul de az se megy,vmi megoldas?