46642
-
magyarításnak hívják-.- -
Jan Ullrich #14295 magyarosítás -
EK1TEP #14294 Na tessék!
Ugyan ilyen gondom van nekem is!Rádugsz valamit és nem ismeri fel? -
Hello!
A problémám a következő lenne. Feltettem a legújabb RTM verziót és azt a laptopot amit eddig a Vista látott és simán lehetett csatlakoztatni aa 7-es nem látja. Mit kell beállítani és hol? Egy aktiváló kulcsot hol lehetne szerezni? -
ehh 
nálam nincs ilyen -
kép -
2 hete van egy problémám, amikor jön a win defender frissítés win updaten ugye akkor elindítom hogy frissítés telepítése, jó feltelepíti minden kiírja hogy a windows naprakész, utána megint felvillan az ablak h frissítés elérhető és feltelepíti ugyanazt a defender frissítést még1x 

ez miért lehet? másnál előfordult? -
Sok codec benne van már a rendszerben. Eddig se kellett, cska egy Home Cinema. :) -
A másik nekem miért üres a játékok mappa? Csak a G4W Live és az általam felrakott gémek vannak
Pro ba ninc sbeépitett? -
Nah
Ma felraktam a Windows 7 Pro kiadást és telefonon aktiváltam is boldogan
Nade mikor véletleünl elindittoam egy avi videot mgdöbbenésemre lejátszotta a WMP 12 miért??
Nem is kell codec?
Mert most tanakodtam hogy most K-lite vagy CCCP de akkor nm is kell? -
Igen -
Ez egyébként mi ez a "zsugorítás"? Lényegében particionáló, nem? -
magyar windóz rulz. -
Mekkorára. De az alsóban úgyis kiírja az eredményt, látni fogod jó-e. -
EK1TEP #14282 1x Skype közben (csak a skype futott) spontán újraindult kékhalállal.Nem feltétlen a skype okozta szerintem.
Máskor nem emlékszem mitől volt csak úgy elszaródott azt kész. -

Hangkártya driver? Ha csak Skype okozza, akkor valszeg ott a probléma. Csak találgatok... -
Lehet, hogy az én szövegértésemmel van baj, de én itt nem igazán értem, hogy mit kell beírni.
(kép)
Azt kell beírnom, hogy mennyivel akarom csökkenteni, vagy azt, hogy mekkorára zsugorítsa le a kötetet?! -
EK1TEP #14279 Stabilitás teszt 10 perc után is ugyan úgy jó minden.Nincs húzva semmi a gépben! -
Szerintem ilyen esetben akkor csináljátok azt amit én (persze ehhez feltétel, hogy fennt kell legyen, de ilyen célra felrakhattok egy XP-t egy 5 gigás particióra is), XP-n átnevezitek a Windows mappát, restart, win 7 elindul a javítás módban, repairing, újraindul, utána visszanvezitek a mappát, megint javítani fog, és újraindítás után vszínűleg jó lesz megint.
Szerintem FAQ-ba bele kéne írni, hogy ilyen hibák előfordulnak, úgyhogy még erősen ajánlott fennthagyni mellette egy másik oprendszert. -
EK1TEP #14277 Legfrissebb skype van fent. -
1. Skype W7 kompatibilis?
2. HW tuningtól szokta csinálni. Dobj fel egy Everest-et és futtass egy 5 perces stabilitás tesztet, - pipáld be a memória stresszet is. - -
Apocalipto #14275 Meg kellett volna nézni mit ír ki kékhalálkor.... -
EK1TEP #14274 Nemrég írtam még 1 hibát ide:
este skype.. egyszer csak kékhalál újraindul és üdvözöljük fél órán keresztül és semmi nem történt!Próbáltam a lemezről rendszer visszaállítást, javítást mindent de semmi!Reggel kénytelen voltam újrarakni!
És ezt már ha jól emlékszem 2x is megcsinálta!A gépem kezd meghalni vagy a Windows rossz? -
Én is gondolkodom a Vista visszatelepítésén. Néha 1fps-sel megy minden 3D alkalmazás, eddig nem csinált ilyet. Reboot most is megoldja de idegesítő. -
EK1TEP #14272 És ez így egyik napról a másikra elbaszódik?
Vista alatt semminek nem volt semmi baja!Elől is ment hátul is.Most akár hová dugom a telót nem ismeri fel! -
EK1TEP #14271 Az a poén hogy a kamera a hátsóba van dugva :D és ott írta ki hogy alacsony a sávszélesség. -
Akkor az előlapi USB-d szar, máskülönben nem írná ki, hogy gyorsabb működésre is képes. -
Sokkal prózaibb a megoldás: alaplapi specifikációk megtekintése, és örül.
[Lehet nyomtatott kézikönyv, az alaplapod dobozában, vagy a neten, a gyártó honlapján.]
99,99% esély van rá, hogy a mai alaplapok minden USB-je 2.0-s.
00,01% a selejt.
-
EK1TEP #14268 Hát eddig én ezen nem is gondolkoztam most utána néztem és mind 2.0-ás!
-
Erre én nem vennék mérget, de ha tudod akkor mi a kérdés?:) -
EK1TEP #14266 Nekem van hátul 4db elől 2 mindegyik 2.0-ás :) -
Az örök kérdés:) Fogsz egy pendrive-ot, bedugod az egyikbe, másolsz rá. Amelyikben gyorsabb, az a 2-es:)
Általában a felső négy a 2.0, az alsó kettő az 1.1-es. -
EK1TEP #14264 És honnan tudjam h melyik az 1.1 és melyik a 2.0? -
"Olyan is volt hogy a webkamera használatakor kiírta hogy alacsony a sávszélessége vagy mije az USB-nek"
1.1-es USBbe dugtad. Dugd 2.0-ba. :) Amúgy telefont nekem sem mindig ismeri fel, olyankor reboot. -
Madmano #14262 Még egy kérdésem van:most egy 250es vinyón van külön-külön partíción XP és Win7 RC.Ugye megvan induláskor a booth-menü.Hogy tudnám az RC-s,64bites Win7-est lecserélni RTM-es 64bites Win7-re úgy,hogy az XP-t nem bántom? -
EK1TEP #14261 Még ezzel az USB dologgal kapcsolatban...
Olyan is volt hogy a webkamera használatakor kiírta hogy alacsony a sávszélessége vagy mije az USB-nek.Ez is mitől van?Win7 alatt tökre megbolondult az összes USB-s dolog.
Nyomtatóval is sokat szívtam...azt sem ismerte fel.Nem nyomtatott stb. -
EK1TEP #14260 Na most a gépem sz*r vagy a Windows 7?
Bedugom a telóm mini usb-vel ahogy szoktam eddig is így tettem mindig!Vista-n is régen XP-n is!Van benne memória kártya, kiválasztom az adattárolás módot azt cső semmi... nem ismeri fel a telefont!Vista-n simán látta, mint usb meghajtó, mintha pendrive lenne.
Most meg win7 alatt azt sem tudja mivan!Elővettem a gyári lemezét hátha úgy, arról drivert felrak azt jó lesz.+ fel raktam még a Nokia PC Suite progit is (ami az életbe nem volt még telepítve mert sosem kellett!) oké felismeri a mobilt, kiírja minden oké lehet pakolni rá a cuccot.Kevés volt a hely, kihúztam töröltem a mobilról, visszadugtam megint semmi!Azt sem tudja mit dugtam rá!
Normális ez? -
elöször csinálsz egy virtuális XP-t (gondolom ez eddig megvan), majd a virtuális végre feltelepíted a nerot és bezárod a virtualis gépet. utána a win7 start menüböl megkeresed a "nero6 (windows XP mode)" nevű alkalmazást és rákattintasz. ekkor elinditja a programot virtuális környezetben (virtuális gép nélkül).
remélem segitettem -
Amíg a hivatalos magyar nem jön ki addig minden más "buherált". De ez nem jelenti hogy bármilyen hátránya lenne. De garancia sincs benne semmire.
( Nekem ez a buherált van fenn mióta kijött - semmi gondom vele. ) -
Madmano #14257 Szasztok.Pici felhomályosítás kéne:vannak ugye az eredeti angol RTM verziók WIN7-ből.Meg vannak magyarítottak.Amikben állítólag csak a nyelvi fájlok lettek lecserélve.Tnap kaptam egy ismerőstől egy állítólag OEM-es verziót,ami magyarítva van.Kérdésem:érdemes főlrakni?Vagy ez olyan "buherált"WIN7 lehet és hagyjam a fenébe?A másik:az RTM alkalmas már elsődleges rendszernek,igaz?