46642
-
én ugy szoktam csinálni (mivel alapbol codot csak fülessel+mikivel játszok), hogy hátul kijön a hangszoro 5.1, elöre meg bevan dugva a füles+miki. bevan állitva hogy 2 külön csatornaként kezelje az elsö és hátso csatlakozokat, igy ha játszok egyszerüen át kell csak állitani fülesre, és igy tökéletesen megy.
ugy is jo ha az elölapi panel érzékelést kikapcsoljátok -
Apocalipto #15295 

-
windows 7 driverekkel!!!!!!
-
hello mindenki!
call of duty 2-----és 4 multi megy csak van egy trükje
raltek hankártya microfonba bekell dugni egy jack dugot. -
Legújabb driver-ek fent vannak? Különös képpen az alaplapi driverek. -
EK1TEP #15291 Mitől lehet az hogy ha pl telepítek valamit vagy lemezt írok, felmásolok a gépre lemezről tökre meghal a gép!Nagyon lelassul minden késve reagál stb.Régebben nem tapasztaltam ilyeneket... mármint Vista-n! -
a win7 miért nem jegyzi meg az egér "rámutatás pontosságának javítása"-t?
beikszelem, de ha ujrainditok akkor üres lesz ismét :S -
Nos akkor:
Hogyan aktiválhatom a Windows 7 példányomat?
A Windows 7 pár nappal a telepítést követően automatikusan aktiválja magát élő internet kapcsolat esetén, de ezt manuálisan is meglehet tenni a Rendszer / System menüpont alatt is, melyet a Vezérlőpulton / Control Panel-en keresztül lehet elérni.
Aktiválás kitolható 3x30 nappal későbbre a slmgr.vbs /rearm paranccsal a következő képen:
- Írjuk be a start menü keresőjébe, hogy CMD
- Jobb egérgomb a CMD nevű találaton és futtatás Rendszergazdaként, engedélyezzük az indítását a felugró ablakban.
- Adjuk ki a slmgr.vbs /rearm parancsot."
A műveletet célszerű a lejárat előtt 1-2 nappal elvégezni előbb felesleges, mert a parancs hatására elölről kezdődik a 30 nap visszaszámlálása, nem pedig hozzáadodik a már meglévő napokhoz az újabb 30 nap.
Egyéb módszerek: link
egy-egy újraindítás nem árt a routernek, viszont nem természetes, hogy nincs folyamatosan interneten a router. Jól van beállítva? -
lac556 #15288 ok faq ot elolvasom othon Az oldal a vállalati Internet felhasználási szabályzat alapján nem jeleníthető meg!
Amennyiben az oldal megtekintése munkádhoz nélkülözhetetlen, értesítsd a Helpdesket, akik a jogosultság igénylő rendszerben megkérhetik számodra a hozzáférést a kívánt honlap(ok)hoz.
a router meg nemtom mit csinál este minden ok.van net. másnap reggel neteznék és nincs net! és akkor ki be kapcsolom a routert és lesz net. miért lehet ez? routernek nembaj ha ki be kapcsolom hogy legyen net? -
Van crack: Csak vissza kéne olvasni vagy FAQ
Nem kell harminc naponta újra rakni még crack nélkül sem, szintén FAQ-ban a válasz
A lemez jó van megírva a meghajtó bírja olvasni normál sebességgel? Hamarabb felkéne települnie a Windows 7-nek mint az XP-nek.
Routert nem kell kikapcsolni az a dolga, hogy menjen folyamatosan. -
Én miután feltelepítettem az ilyen alap cuccokat (driverek, böngésző, stb.) 17 gigám foglalt lett :o (virtuális memória nélkül, mert azt másik particióra raktam!) -
lac556 #15285 létezik használható vista win7 crack?
30 naponta ujrahuzni a vistát kicsit uncsi..
meg miért van az hogy a vista win 7 telepítése nálam akár 5-6 orát is eltart mig a xp simán fennvan 30perc alatt? mi lehet a probléma? a gép viszonylag uj ( amd 3000+ hd, 4670, 500 gb sata samsung nec dvd iro 2 giga ram)
meg routerrel osztom szét a netet otthon. van mikor reggel neteznék és nincs net. egy router ki be kapcsolás megoldja a problémát és lesz net. ez mitol lehet? este nem történt semi különös. 8kor kikapcsoltam a gépet net volt minden okés
bajt okoz a routernek ha ki be kapcsolom? -
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoActiveDesktopChanges (Hijack.DisplayProperties)
Torolni kellett ezt a bejegyzest, utana jo lett ugy tunik valami malware fos beleette magat a registrybe. -
ACE #15283 Attól függ mennyi programot installálgatsz a Program FIles-ba, nekem vígan elvan 9 giga szabad hellyel a 20 Gigás partición is... és ha esetleg kéne még a 2 Gigás swap-ot is át tudom helyezni másik particióra. -
Quick Launc megoldas kellene.
Megcsinaltam a leirtakat meg is jelenik a Quick launch, viszont minden ujrainditaskor eltunik. -
25 gb-s partició legalább kell a win7-nek, mostmár tapasztalat... -
Ahogy írja,
- 2GB memória kell minimum a 64bithez, 1GB a 32bithez
- 16-20GB szabad hely a rendszer partíción.
- Alcoholt távolítsd el
32bitről nem tudsz 64-re frissíteni, és tudtommal XP-ről nincs W7 upgrade, csak tiszta telepítés, de lehet tévedek.
-
janihunk #15279
bocsi a kép lemard egyépkén nem win 7 em van csak skin van az xp men. -
janihunk #15278 Most ez mit jelent? lehet ezér nemtom feltenni a win 7 et?
-
A Win Vistás Ultimate-es Texas Hold'Em elérhető vmilyen úton-módon 7-re? -
Ezek drága programok, az ubuntu ingyenes, és egyébként is van nekem. :D
Régen lehetett egyesíteni két partíciót, a mai programok nem tudják?:D Az bizony lol. -
És mi a fenének szerezzek be Ubuntut csak azért, hogy particiót módosítsak? :O Ezek pár megás programok, amiket könnyen le lehet szedni. És most így van egy CD-m amiről ha bebootolok könnyen, gyorsan (csak a folyamat lehet, hogy lassú :P) tudom módosítani a particiókat.
Hát kettőből nem lehet egyet csinálni, csak az üres helyet lehet leválasztani és hozzáadni a másikhoz. Vagyishát lehet, átmásolsz amennyit lehet, a szabad helyet hozzáadod a másikhoz, utána megint átmásolod arra az üres helyre a többit, és megint resize :D -
Miért nem partícionáltok pl. Ubuntuval live módban? Mindent tud, méretezni, áthelyezni, törölni, újat létrehozni, talán kettőből nem tud egyet csinálni, de még ebben sem vagyok biztos. -
Jah, az lehet. EASEUS -al is csak bootlemezzel sikerült, az oprendszer független. Azt egyébként nem modntam, hogy XP-ről is próbáltam Paragon 9-el módosítani a Win 7 particióját, úgy sem sikerült vele. 10-el mondju lehet már sikerült volna, mert az oprendszert ellenezte. -
EASEUS program kompatibil a Win7-tel? -
Akkor megvan miért nem akarta megcsináni, 9-es még nem Windows 7 kompatibilis. -
9.0 professional -
A jól bevált Partition Magic az egyik legrégebbi:) Még a Norton fejlesztette, majd lett belőle Symantec. 8-as verzióval befejezték a fejlesztését. 20MB az egész, okos darab. -
Paragonból hányas verziót próbáltad? -
XP alatt nekem újraindítást kért, és kék képernyő alatt megcsinálta, Win7-nél nekem kiírt valamilyen hibát, amikor a C-hez ért.
Az EASEUS programban van egy ilyen opció, hogy create bootable disc, beraktam a lemezt és meg is írta 1 perc alatt.
Paragonnak gondolom külön van ilyen boot változata? Mind1, gondolom az a lényeg, hogy csak bootolós partició kezelővel lehet módosítani (míg XP-nél ugye lehetett, újraindítást kért). -
Az lett volna a következő amit kipróbálok, ha ez nem működik :-P Mindenesetre ez egy nagyon egyszerű (a legalapabb dolgokat tudja csak), grafikus felületü, és hatékony, a Partition Magic-et nem ismerem. -
Paragon-nak is van boot lemeze, az meg nem meglepő, hogy éppen futó oprendszert tartalmazó particiót nem lehet méretezni, a Paragon progival is újraindítás után a rendszer töltés előtt lehet méretezi (legalábbis win2003 alatt nekem így méretezte át a C:-t) -
Partition Magic CD bootolható:) -
Én most jutottam el oda (most volt időm), hogy hozzáadjak 5 GB -t a C meghajtómhoz. A windows partició kezelője nem engedte módosítani a C-t (a másik lecsökkentése sikeres volt), Paragon partition manager sem. Végül az EASEUS Partition Master-el (3.5 verzió) készítettem egy boot CD-t, és azzal gond nélkül (bár beletelt 5 órába) hozzá tudtam adni a másik particióból (adatvesztés nélkül). Szerintem ez esetleg mehet FAQ-ba is.
Ez tud formázni, átméretezni, stb. -
Megprobálom. Kössz -
Telepítő lemez be, a telepítés elején partició törlés majd újra létrehozás és máris nincs rajta semmi. -
Bármelyik rendszer telepítőjével (Windows, Linux), Hiren's Boot CD-vel ill. bármivel ami nem az adott meghajtót használja abban a pillanatban. -
Már a D:-t formáztam de a C:-t nem akarja formázni mert hát azon van a Windows. Van valami modszer vagy program amivel megoldható a dolog? -
EK1TEP #15258 Formázz mindent és rakd fel szépen újra a Win7-et :) -
Helló nekem az lenne a problémám hogy leszedtem a win7-et kb 3GB volt, torrentröl és magában foglalta a Startert a Home-ot a Home professonalt meg a töbi változatot. A telepítésnél kérdezte meg hogy meiket akarom felrakni.
Nekem eredetileg az XP volt fenn és 2felé volt particionálva a HDD. C:és D: én a D:-re raktam fel a sima Home-ot mert azt mondta a telepítő hogy nem tudom egyből XP-röl Win7-re frisiteni a cucost, és ugyebár a C:-n volt az XP. Ennek az lett az eredménye hogy 2 oprendszer volt fenn a gépen de aztán felügyeskedtem a C:-re is a Win7-et de erre már a Home Profesionalt de elötte még formatáltam a D:-t, és most megkérdezi boot elött hogy Win7-et vagy Win7-et akarom-e, pedig formatáltam a D:-t. Az egyik 7 elindítja a rendszert a másik valami javitást akar csinálni. Ja és a megoldandó rejtélyeim: Ha ott hagyom egy 30 perc-re akkor lefagy és indithatom ujra és nem engedi visszarakni az XP-t. Tudtok segiteni valahogy? Vagy abban hogy sikerüljön rendesen müködtetni a Win7-et vagy hogy vissza tudjam rakni az XP-t. Elöre is kössz.