46642
  • bon
    Én a böngésző hibára gondolnék.
  • BBencze
    használj Mozzilát
  • Locna
    Üdv!

Valaki találkozott rajtam kívül olyan problémával, hogy:
    Avant Browser-ben(legújabb) a kedvencekbe mentett hivatkozások logói felcserélődnek véletlenszerűen. Hol olyannal ami a kedvencekben is megtalálható, hol pedig olyannal amit csak 1-2 alkalommal látogattam régebben.
    Kíváncsi lennék ez vajon a Win problémája vagy a browser okozza.

Minden jót!
  • Máté94
    Vesz a fasz!NV is ugyan ilyen baj van nem csak ATi-nál.Ez oprendszer gond:D
    DE meg van oldva:)
  • Nasim
    Videókártyát akarom mondani ;)
  • Nasim
    Vegyél az ATi helyett egy Geforce 6 szériás drivert viszonylag olcsó és sokmindenhez jó,nekem is az van semmi gond vele :D.Gondolom volt fent vistád,azzal is volt ilyen probléma?
  • bon
    Ha van rá lehetőség megpróbálnám, hogy adok a gépnek netett, jobb ötletem nincs.
  • CroftManor
    Hali
    Vki tudja hol lehet beállítani a hardveres gyorsítást normálra?
    Az xp-be a dxdiagba van arra emlékszem, de itt nem találom a dxdiagba
  • Máté94
    Valaki tud segíteni?

A 7 mindig 1280*1024-be indítja a rendszer 1680*1050 helyett.Minden gyes indításkor visszarkja kicsire és mindig meg kell nyomni az észlelés gombot,hogy visszaáljon?Valakinekl van ötlete?:D
  • msstz
    Az akkor kijött kulcsokkal lett érvényesítve, teljesen legálisan. Hétvégén voltam otthon, tehát volt net, most nincs 1 napja és ezt dobta fel. De lehet, hogy tényleg a net hiányzik neki.
  • sunlight
    Ezt olvastad?http://www.geeks.hu/tippektrukkok/090918_windows_7_homegroup_otthoni_halozatkezeles_egyszeruen
  • xNoodlex
    Egy HomeGroup problémám lenne.
    Itt látható a probléma, vagyis Johny homegroupjához szeretnék csatlakozni, de hiába látja a gépem őt a hálózaton, csak a create lehetőséget ajánlja fel. Valami ötlet?
  • 96Laci
    Köszönöm!
  • sunlight
    Ez jó a win 7-hez:http://dxtbmp.findmysoft.com/
  • Máté94
    Ja rájöttem d enekem ott nincs Transient Multimon Manager-em:(
  • 96Laci
    Hali!
    Tud valaki olyat dxtbmp-t ami jó a windows 7-hez?
  • Máté94
    Ez valaki éleutdná fordítani mert minden egyes indításkor a rendszer 1680-ról át aáll 1280*1024-re:(
    1. right-click on 'computer' and select 'manage'
    2. on the left pane, expand 'task scheduler' then ' task scheduler
    library' then 'Microsoft' then 'Windows' then 'MobilePC'
    3. select TMM in the center pane, then on the right pane, choose
    'disable'
  • sunlight
    Ez eltünteti:http://download.chip.eu/hu/download_hu_5029982.html
  • bon
    Így már értem.
  • Máté94
    Azt modta szerelőm,hogy most átállítom az időt a biosba áramtalanítás és reggel indíitás
  • Balumann
    De gondolhatod, hogy ezzekkel én is tisztában voltam. Logikusan azért tettem fel a kérdést, mert nem akarom crackelni még, a rearmos módszert használom, megvenni meg nem tudom pénz nélkül. A kérdésem logikusan az volt, hogy van-e ezeken kívül más módszer, ami csak ezt a feliratot tűntetni el.
  • bon
    Rendszer idő visszaállítás nem segít? Az alaplapi elem meg simán cserélhető párs száz Ft-ból (már ha ez a baja, de gyanús, hogy igen).
  • Máté94
    Fasza.Reinstall megoldja vagy alaplap kuka?:(
  • Máté94
    Igen 2001-re váltott:(
  • Máté94
    MosT 2 napja raktam fel a magyar MSDN-t:(
  • bon
    Csak tipp, de szerintem a gép elfelejtette a bios beállításait és visszaállt a gyári beállításokra (az asus p5q logó miatt is erre gondolok), ez akkor szokot előfodulni ha az alaplapon lévő gomb elem tönkremegy. Ja és gyanús, hogy a rendszer időd is visszaállt alapra és ezért reklamál a nem érvényes szöveggel a Windows (mert nem szereti ha a rendszer idő hirtelen megváltozik).
  • bon
    Én nem vezettelek férre. A próbaváltozat szöveg jó crack vagy érvényes kulcs esetén nem jelenik meg.
  • bon
    Ha legális kulccsal volt használva akkor nem, nálam gond nélkül megy. Lehet, hogy net kellene neki, hogy ellenőrizze a kulcs érvényességét?
  • sunlight
    Ha zavar van egy olyan, hogy nézet és ott betudod állítani a rejtett file legyen.
  • Apocalipto
    És mindezt Win 7 alatt? Az mióta figyelmeztet ha nem eredeti a win? o_O
  • Máté94
    SziasztoK!

Itt hagytam a gépet egy ideig és utána ugye hibernálja magát.Anyám nyomott egy jobb egérgombot és utána nem tom de eddgi valami American Mgetraeds volt felrakva azt hiszem az a bios vagy mi és most eltünt helyette a ASUS P5Q jön fel.Most epdg a windów valami a Windows ezen példánya nem redeti jelent meg a bal alsó sarokban?Mi történt?:(
  • Balumann
    Miért vezetsz félre... közben volt időm rákeresni angolul is (keresgélnem kellett, hogy angol verzióban hogy van írva). Van eltávolító patch
  • msstz
    Sziasztok!

Mostanában nincsen netem az albérletben, most is máshonnan írok, ezért nem tudom, volt-e már a probléma:

ma azzal fogadott a Win 7 RC-m, hogy nem genuine a rendszerem. Ennek így kell lennie vagy mi történhetett?
  • simonl #16946
    Sziasztok,

Mi a fene az a msdia80.dll fájl ? Áthelyezhető?

Köszi
  • Coloradoslim
    Na úgynézki sikerült megcsinálni ugyhogy tárgytalan csak én voltam a béna:D
  • Coloradoslim
    Hi

Nekem olyan gondolm lenne hogy nemtudom bekalibrálni a momo kormányom.A pedálokkal nincs gond de a kormány nemakar úgy kanyarodni ahogy tekerem...
    Ha valaki tud rá megoldást az léci segitsen,előrre is köszi.
  • MerlinW
    Nincs flash támogatása..:(
  • KranaZoli #16942
    Nálam megjegyzi és semmit nem tettem érte. :D
    És ellene sem. :)
  • BenceYCE
    Szerintem használd a Mozzila 64 bites böngészőjét. Talán az megoldja a problémát. IE alatt is ezt csinálja?

URL
  • Andrew0924
    Ja és még annyi, hogy a Vista Ultimate 64 bit alatt semmilyen probléma nem volt ezzel!