46642
-
Én a böngésző hibára gondolnék. -
BBencze #16978 használj Mozzilát -
Locna #16977 Üdv!
Valaki találkozott rajtam kívül olyan problémával, hogy:
Avant Browser-ben(legújabb) a kedvencekbe mentett hivatkozások logói felcserélődnek véletlenszerűen. Hol olyannal ami a kedvencekben is megtalálható, hol pedig olyannal amit csak 1-2 alkalommal látogattam régebben.
Kíváncsi lennék ez vajon a Win problémája vagy a browser okozza.
Minden jót! -
Vesz a fasz!NV is ugyan ilyen baj van nem csak ATi-nál.Ez oprendszer gond:D
DE meg van oldva:) -
Videókártyát akarom mondani ;) -
Vegyél az ATi helyett egy Geforce 6 szériás drivert viszonylag olcsó és sokmindenhez jó,nekem is az van semmi gond vele :D.Gondolom volt fent vistád,azzal is volt ilyen probléma? -
Ha van rá lehetőség megpróbálnám, hogy adok a gépnek netett, jobb ötletem nincs. -
Hali
Vki tudja hol lehet beállítani a hardveres gyorsítást normálra?
Az xp-be a dxdiagba van arra emlékszem, de itt nem találom a dxdiagba
-
Valaki tud segíteni?
A 7 mindig 1280*1024-be indítja a rendszer 1680*1050 helyett.Minden gyes indításkor visszarkja kicsire és mindig meg kell nyomni az észlelés gombot,hogy visszaáljon?Valakinekl van ötlete?:D -
msstz #16970 Az akkor kijött kulcsokkal lett érvényesítve, teljesen legálisan. Hétvégén voltam otthon, tehát volt net, most nincs 1 napja és ezt dobta fel. De lehet, hogy tényleg a net hiányzik neki. -
Ezt olvastad?http://www.geeks.hu/tippektrukkok/090918_windows_7_homegroup_otthoni_halozatkezeles_egyszeruen -
Egy HomeGroup problémám lenne.
Itt látható a probléma, vagyis Johny homegroupjához szeretnék csatlakozni, de hiába látja a gépem őt a hálózaton, csak a create lehetőséget ajánlja fel. Valami ötlet? -
96Laci #16967 Köszönöm! -
Ez jó a win 7-hez:http://dxtbmp.findmysoft.com/ -
Ja rájöttem d enekem ott nincs Transient Multimon Manager-em:( -
96Laci #16964 Hali!
Tud valaki olyat dxtbmp-t ami jó a windows 7-hez? -
Ez valaki éleutdná fordítani mert minden egyes indításkor a rendszer 1680-ról át aáll 1280*1024-re:(
1. right-click on 'computer' and select 'manage'
2. on the left pane, expand 'task scheduler' then ' task scheduler
library' then 'Microsoft' then 'Windows' then 'MobilePC'
3. select TMM in the center pane, then on the right pane, choose
'disable' -
Ez eltünteti:http://download.chip.eu/hu/download_hu_5029982.html -
Így már értem. -
Azt modta szerelőm,hogy most átállítom az időt a biosba áramtalanítás és reggel indíitás -
De gondolhatod, hogy ezzekkel én is tisztában voltam. Logikusan azért tettem fel a kérdést, mert nem akarom crackelni még, a rearmos módszert használom, megvenni meg nem tudom pénz nélkül. A kérdésem logikusan az volt, hogy van-e ezeken kívül más módszer, ami csak ezt a feliratot tűntetni el. -
Rendszer idő visszaállítás nem segít? Az alaplapi elem meg simán cserélhető párs száz Ft-ból (már ha ez a baja, de gyanús, hogy igen). -
Fasza.Reinstall megoldja vagy alaplap kuka?:( -
Igen 2001-re váltott:( -
MosT 2 napja raktam fel a magyar MSDN-t:( -
Csak tipp, de szerintem a gép elfelejtette a bios beállításait és visszaállt a gyári beállításokra (az asus p5q logó miatt is erre gondolok), ez akkor szokot előfodulni ha az alaplapon lévő gomb elem tönkremegy. Ja és gyanús, hogy a rendszer időd is visszaállt alapra és ezért reklamál a nem érvényes szöveggel a Windows (mert nem szereti ha a rendszer idő hirtelen megváltozik). -
Én nem vezettelek férre. A próbaváltozat szöveg jó crack vagy érvényes kulcs esetén nem jelenik meg. -
Ha legális kulccsal volt használva akkor nem, nálam gond nélkül megy. Lehet, hogy net kellene neki, hogy ellenőrizze a kulcs érvényességét? -
Ha zavar van egy olyan, hogy nézet és ott betudod állítani a rejtett file legyen. -
Apocalipto #16950 És mindezt Win 7 alatt? Az mióta figyelmeztet ha nem eredeti a win? o_O -
SziasztoK!
Itt hagytam a gépet egy ideig és utána ugye hibernálja magát.Anyám nyomott egy jobb egérgombot és utána nem tom de eddgi valami American Mgetraeds volt felrakva azt hiszem az a bios vagy mi és most eltünt helyette a ASUS P5Q jön fel.Most epdg a windów valami a Windows ezen példánya nem redeti jelent meg a bal alsó sarokban?Mi történt?:( -
Miért vezetsz félre... közben volt időm rákeresni angolul is (keresgélnem kellett, hogy angol verzióban hogy van írva). Van eltávolító patch -
msstz #16947 Sziasztok!
Mostanában nincsen netem az albérletben, most is máshonnan írok, ezért nem tudom, volt-e már a probléma:
ma azzal fogadott a Win 7 RC-m, hogy nem genuine a rendszerem. Ennek így kell lennie vagy mi történhetett? -
simonl #16946 Sziasztok,
Mi a fene az a msdia80.dll fájl ? Áthelyezhető?
Köszi -
Coloradoslim #16945 Na úgynézki sikerült megcsinálni ugyhogy tárgytalan csak én voltam a béna:D -
Coloradoslim #16944 Hi
Nekem olyan gondolm lenne hogy nemtudom bekalibrálni a momo kormányom.A pedálokkal nincs gond de a kormány nemakar úgy kanyarodni ahogy tekerem...
Ha valaki tud rá megoldást az léci segitsen,előrre is köszi. -
Nincs flash támogatása..:( -
Nálam megjegyzi és semmit nem tettem érte. :D
És ellene sem. :) -
BenceYCE #16941 Szerintem használd a Mozzila 64 bites böngészőjét. Talán az megoldja a problémát. IE alatt is ezt csinálja?
URL -
Andrew0924 #16940 Ja és még annyi, hogy a Vista Ultimate 64 bit alatt semmilyen probléma nem volt ezzel!