46642
  • sunlight
    Egy kis registry piszkálással, miután lejárt a 3 hosszabbítás, még 8-at lehet elérni.
    Azaz -5 nap híján egy évig működik a rendszer.

Startmenü -> Beírjuk: Regedit
    Jobb gombbal rákattintunk és rendszergazdaként futtatjuk

Ide megyünk :

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/Currentversion/SoftwareProtectionPlatform

Megkeressük a SkipRearm parancsot
    Rákattintunk 2-szer és a 0 helyére 1-est írunk

Így a Startmenü -> CMD parancssorba beírt: slmgr -rearm (idézőjelek nélkül) parancsot 8x hajthatjuk végre!!!

Így a 3 szoros rearm mellé: (120 nap)
    további 8 x 30 napot kapunk (240 nap)

Végeredmény 360 Nap !!!
  • bon
    Használom a slmgr.vbs /rearm parancsot.
  • eugabesz
    Lehet nem akarjátok már 30-adszor is leírni..de ki mit csinál?? ha lejár a próbaidő...mert nekem 5 nap múlva azt fogja tenni
  • Balumann
    Nincs semmi olyan beállítás audigyben, hogy hangszóró kitöltés, mélyhangkezelés, vagy ilyesmi? Csak be lehet állítani valahol.
  • bon
    Én már Vista-nál meguntam az Audigy 2-öt és vettem gy x-fi XtremeGamer-t.
  • eZo
    "Hát a teszt alatt szól rendesen az 5.1, de mp3 alatt meg csak az elsők"

nekem is ez volt a gond :(
  • kirol
    Hát a teszt alatt szól rendesen az 5.1, de mp3 alatt meg csak az elsők.

Vezérlőpult/hang -ban meg nem tudok jobb-bal betájolást csinálni, a saját konzolján is csak elől-hátul eltolást tudok. Jobbra-balra nem.
  • eZo
    én se tudtam belőni audigy 2-vel a hangfalakat, egy ideig sz@rakodtam vele majd meguntam, most az alaplapi hangkártyával simán megy az 5.1 ahogy az kell
  • bon
    vezérlőpult/hang, de előfordulhat, hogy van Audigy-nél is audio control panelés ott is belehet állítani. De én mindig a vezérlőpult/hang-ot használom. Az alap driveren kívül más Creative programot soha se használtam még.
  • kirol
    Na felraktam erre a gépemre is a W7-et. Creative -nak van W7-re Media Source Go! -ja? Mert én nem találok, de akkor mivel tudom belőni a hangfalaimat? Audigy 2 -m van.
  • Shep
    Köszi, bár a totalcmd-ben továbbra is mutatja. Na lehet mivel még nem állítgattam sok mindent, holnap fogom magam és felrakom újból ,hogy ne legyen már ilyen 100 megás marhaság, már csak azért sem jó így, mert leakarom majd ghostolni, ha beállítgatok mindent.
  • Miley Cyrus
    Öö..Customize Windows...TuneUp System control, Folder Options, Advenced My Computer, és vedd ki a meghajto elöl a pipát.
  • Shep
    Na leszedtem a tuneup-ot, de nem találom az elrejtési lehetőséget. Melyik menüpont alatt van?
  • Shep
    Na le is írtad miért zavar és egyben a megoldást is, szóval köszi.
  • Shep
    Á csak gond van ezzel a hülye win 7-el :)
  • Miley Cyrus
    De most mit zavar az a 100megás kis sz*r?
    TuneUp-al rejtsd el hogy a sajátgépben ne mutassa...
  • bon
    Le ne töröld, most már kell neki.
  • BBencze
    Töröld ha akarod, de azon ne lepődj meg ha nem bootol a rendszer :D
  • Shep
    És most, hogy van azt törölhetem, vagy most már létkérdés neki?
  • Apocalipto
    Normál esetben nem csinál, csak ha nem partícionáltad a vinyót
  • Shep
    Ja és még egy kérdés, miért csinál a win7 egy 100 megás külön partíciót?
  • Shep
    Monitor drivert felraktam, nem segített, a menüt már megoldottam, a tálcára is megvan már a megoldás, de az audigy 2 driverét nem tudom rendesen felrakni és ugyan feltelepül a cucc, csak éppen se basszus, se térghangzzás, centreből szól csak a muzsika. Éljenek a 80-as évek a mono hangzással. Ötlet?
  • bon
    Jó a beépített tűzfal is.
  • bojti
    Tűzfalnak ajánlanám a PC Tools Firewall Plus 6-os verzióját, ami már tökéletesen fut Win 7 alatt . Én már évek óta ezt használom. Tapasztalataim szerint ez az egyetlen tűzfal ami nem lassítja a netforgalmat . A 6-os verzióhoz sajnos még nem érkezett meg a magyarítás .

Itt egy teszt a tűzfalak hatékonyságáról
  • bojti
    Avira premium ill. free
  • bon
    Monitor drivert rakd fel.
  • Nasim
    Milyen xp kinézetűre gondolsz?A tálca színe bármilyenre állítható,csak kapcsold ki az átlátszóság engedélyezését!Lehet,hogy a videókártya driveren kell állítanod,hogy ne legyen 16:9,ha 1280x1024ből visszaveszel az már kicsit ront a minőségen.A hangerő szabályzót is le lehet tiltani,nézd meg jobban ;).
  • Shep
    Addig addig, de csak rá vettem magam a win 7 telepítésére arra, hogy átálljak arra. Na hát igen, csak éppen egyből van egy köteg gondom. Először is, nem lehet a start menüt átállítani xp kinézetűre, nem kell nekem az millióegy hivatkozásos baromság, meg egyéb kutyafüle, nekem a sima egyszerű xp-s kellene. Aztán én az 1152x864-es felbontást használom, de 7 alatt átállítottam és szélesvásznú lett az egész + homályos is, erre nincs valami megoldás? Tálca értesítési területéről nem tudtam kitakarítani a hangerő szabályzót, meg valami műveleti akármit, a tálcát akárhogy vatriáltam, nem sikerült feketére állítani, csak ilyen idióta szürkére.
  • Pio
    Microsoft Security Essentials :)
  • celza8807
    AVG (:
  • lck #16989
    Avast
  • Evin
    A nod v3-4 is.
  • bon
    pl. Symantec Endpoint Protection
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

A napokban készülök feltenni a 7-et .. azt szeretném tudni,hogy melyik vírusírtó megy rajta probléma nélkül?
  • CroftManor
    vki erre?
  • atenza
    Előző gépbe ez a vga volt, azt megtartottam, ugyanez a win7 volt, és működött normálisan a monitor, annyi különbséggel, h DVI kábelt használtam...
  • atenza
    Feltettem, de semmi változás...Miért lóg ki a kép egyáltalán? 1920×1080aa natív felbontásba van :S Ha 1680×1050re állítom akkor nem lóg le
  • bon
    Ha van akkor célszerű feltenni az alaplap drivereit. Monitor drivert se árt ha fent van (megoldhatja a képi problémát. A HDMI és DVI között nincs különbség, sőt lehet kapni DVI-HDMI kábelt, mert kompatibilisek a csatlakozások, én is így kapcsolódok a Tv-hez.
  • atenza
    Most telepítettem fel új gépre a win7, és a képernyő valamiért túllóg a monitor határain, olyan mintha ránagyítottam volna a képre, a színek pedig olyan rondák, mintha 16bites lenne és csökkentett móddal indítanám... HDMI-HDMI kábelt használok, lehet h ezzel van a gond? Ez elvileg ugyanolyan minőségű mint a DVI, vagy rosszul tudom?
    Semmilyen alaplapi drivert nem raktam fel, elvileg a win7 megoldja, csak a nvidia drivert tettem fel.
  • KranaZoli #16980
    Ezt most találtam manuális Update után:

Törés maradt.

Érdekes, hasznos frissítésnek tűnik, itt... bővebben írnak róla:

"
    The kinds of problems that are resolved by application compatibility updates
    When you try to install and run certain legacy games or applications in Windows 7 and Windows Server 2008 R2, you may experience one or more of the following symptoms:

* The game, the application, or the firmware is installed incorrectly.
    * The game, the application, or the firmware causes system instability.
    * The primary functions of the game, the application, or the firmware do not work correctly.
    "