46642
-
Az előző problémákat olvasva nem műkődnek tökéletesen. -
na megoldottam az audigy 2 problémát :)
1. legfrissebb gyári drivert tettem fel
2. winamp helyett kipróbáltam a foobar2000-et chanel mixer dsp pluginnal beállítottam mindent és remekül szól minden végre
3. filmekhez pedig kipróbáltam a GOM playert, amit szintén tök jól be lehet állítani, így most van 5.1
-
Nekem is a notin az újabb driverekkel. Utálom az integráltat mint a sz*rt, de nem fogok 25k-ért hangkártyát venni. -
A FPS különbség az oprendszer optimalizálásából eredhet. De mivel közülünk senki sem az MS fejlesztője, konkrétan senki sem fogja tudni megmondani miért gyorsabb a játék.
7100-nál semmi gond. Meg amúgy is, ha nincs DX11-es kártyád, a dx11-es fájlok csak úgy vannak, nem fogja azokat semmi használni. -
Hát a Realtek-el meg rengeteg ember szív, sokaknak recseg a hang.
(nekem is) -
Tökéletesen működnek az audigy kártyák is. :) Ha megvonják a támogatását akkor lehet, hogy én is integráltat fogok használni. De valószínű inkább veszek egy ASUS Xonart mert elegem van a creativeból. :) -
Ja, hogy ez már extrának számít. Hát azért ez kicsit vicces, nem? -
"mükődik gond nélkül Windows 7 alatt" -
Nekem az van fent, DX11 passz, win7et használok. Egy probléma van vele: Kell hozzá a márciusi is, mert hiányzik egy DX9 dll, asszem a 32es de nem tudom már. A következőket csinálta win7 alatt (vista alatt nem volt probléma ha nem raktam fel a márciusit):
ha futott az ATi Tray Tools, nem működött semmilyen windows live program (messenger, mail stb.), nem indultak el a játékok, mind kidobott szabálytalan művelettel. Illetve nem is az ATT okozta ezt, csak a 3D felismerője, tehát, hogy magától váltson profilt. A Trackmania hiányzó dll hibával indult, így jöttem rá. :D Felraktam a márciusit és úgy rá az augusztusit és jó lett. BSOD-dal, kék halállal nem találkoztam. -
Azért akkora eltérések FPS-ben nem lehetnek. Ezt vhogyan mindig szkeptikusan fogadtam. Mármint ha mind Vista, mind Seven alatt ugyanúgy pl. DX10 fut a game; vagy 10.1-ben. Esetleg DX9-ben...
Játékok alatt Én nem teljesen értem, hogy mitől lehetne több FPS Seven alatt és miért kevesebb Vista alatt.
De ha vki tud erről teszt oldal féleséget (ami mérvadó is) arra mondjuk kíváncsi lennék.
Más:
Vki próbálta már game-ek alatt is a 2009.08. havi DX-et?! Volt topic ahol azt olvastam, hogy ebben van a DX11 pl. Vista alá de olvastam Google-ban sok olyan HSZ-t, hogy sokaknak vmi dxgmms1.sys fájl BSOD képernyőt generál. Főképp Seven alatt. Csak úgy érdekelne... -
Hát én direkt leteszteltem, totál ugyanannyi volt mindkettő alatt az fps-em, crysiban +1-2 fps a vistának, többi tök ugyanaz. amivel megnéztem, Crysis DX10 DX9, RedFactionDX10, NFS Shift. -
"játékok alatt meg a vista ugyanolyan gyors, mint win7-el"
Ezzel meg vitatkoznék,bár valószinü konfig függő is a dolog,de nekem személy szerint átlag + 8-10 fps van a vistához képest. -
Mi az az extra? -
1 extra van az x-fi-ben, mükődik gond nélkül Windows 7 alatt, nekem már ez bőven elég volt Vista-nál is a cserére. -
Nem a driver a gond, hanem, hogy nem lehet normálisan beállítani a mélynomó használatát, mert az nincs az audio console-ban ,ahhoz a mixer kell ,de az meg már nincs. A képfelbontási gondot sem sikerül megoldani, úgyhogy úgy döntöttem rohadjon le a win 7 ahol van, jó nekem a vista az xp helyett, ott legalább minden működik rendesen, játékok alatt meg a vista ugyanolyan gyors, mint win7-el, akkor a franc fog szenvedni vele. -
au 2 zs van nekem is és van az us oldalon tökéletes driver win 7 alá!! sőt van asszem beta driver amivel audio hq is lesz ! -
Van az au2höz normális driver szvsz. Letöltötted vagy ráerőszakoltad a régi Vistást? AU LS is tökéletesen működik, nem hiszem, hogy az au2 ne működne. -
Az lehet, hogy 7 éves de mindenre tökéletes, nincs semmi az xfiben amit ebben nincs és ki tudnám használni. -
7 éves technológia a kártya, én nem tenném idézőjelbe a régi szót. Egyébként még simán lehet jól müködő driver hozzá, ha jól emlékszem Vista-hoz se rögtön volt használható driver. Ja és egy dolgot még nem szabad elfelejteni a windows 7 még meg se jelent. -
Na ja csak éppen vita alá van jó driver, mindent lehet állítani oda vissza, 7 alatt meg nem lehet normálisan zenét hallgatni egy "régi" kártyával, azért ez szánalmas. -
Csak a legális ami biztosan müködő. A Microsoft-on múlik, hogy meddig tudják használni a crack-et (mondjuk érdeke, hogy az ő oprendszerét használják így tűri a tört verziókat is bizonyos mértékig) -
Sry azt hittem ez már 100%-os. -
Creative hírhedten rossz drivereket készít, náluk panaszkodj a rossz support miatt. Monitornál meg videokártya meghajtóprogramjában keress megoldást a problémádra (már ha van, analóg kimenetnél régebbi (~Radeon9600) kártyáknál nincs ilyen beállítási lehetőség a Catalystben), GMA950-es integrált VGA drivere is képes keretesen megjeleníteni a nem natív felbontású képet. -
1. Nem mindenkinek működik
2. Lehet, hogy pl. holnaptól már neked se lesz jó.
3. nem szívnak a az aktiválással, mert aki a realm-os parancsot használja az aktiválás idejét tolja ki.
-
De miért szenvednek itt sokan az aktiválással nem értem, már rég van "megfelelően működő verzió". -
Már bocs, Auidgy2 miatt amx a Creative-ot lehet szidni, de hogy egy öreg kártyát nem támogat teljes vállszélességgel azt is meglehet érteni.
Az LCD monitorok csak nanive felbontásban adnak tökéletes képet, abban is ajánlott használni. Én se most vettem hozzá gépet és mégis jól megy. Mint írtam hangkártyát cserélnem kellett még Vista-nál. Monitorom (Samsung T220) szintén gond nélkül üzemel az Update-ről leszedett driver-al (monitor driver hiányába nálam se volt tökéletes, de ebben semmi meglepő nincs)
-
Én már feltettem egy P3-ra is ment rajta. Nálad a driverekkel van gond az xp driverek nem jók hozzá vistával próbáld. Kitartás jó ez a Win 7. -
Na jó rohdjon meg a májkroszoft ott ahol van a windows 7-jével együtt. Audigy 2-t akárhogy csinálom nem lehet beállítani, centerből szól a zene winamp alatt, ez ám a profi munka. Csak natív felbontásban ad normális képet ez a szarláda, még 1024x768-ban is szélesvásznú szart ad tök homályosan. Még, hogy jó a win7, aha persze azoknak jó akik most vesznek hozzá gépet, azoknak biztos, mert tényleg, gyors, de hát a többi ... -
AppData könyvtárral próbálkozzál, mert az Application data csak link. -
eugabesz #17030 igen...eredmény ugyanaz.
Bár azt írja,hogy az adatok megváltoztatva,de változás semmi.
Kéri az ujraindítást,s aztán marad az 5 nap. -
Sziasztok! Hozzászeretnék férni az Application Datámhoz de nem sikerül, hiába próbáloma jogokat módosítani, azt mondja, hogy nem sikerül.. Tök idegesítő... Pls help!!!
-
Az én írásomat megcsináltad, úgy ahogy írtam?
-
Ha nincs aktiválva a Windows jönnek a korlátozások és figyelmeztetések. -
eugabesz #17026 össz-vissz kétszer csináltam a PlusPatch nevű progival.. -
eugabesz #17025 aha...azt írja túlléptem a maximális engedélyezett rearm számot.
telepítsem ujra...de minek?? előszörre sem kért regisztrációs kódot,akkor mi a túró változna?? -
Emelt szintű parancssorral csináltad? Ja és én megvárnám az utolaó napot. A modszer tuti müködő, hivatalos megoldás. -
eugabesz #17023 Sem a tiéd (bon),sem a tiéd (sunlight) nem jött be..hogy nekem mindig pachem van az ilyenekhez.
Az 5 nap maradt...
A regisztri piszkálásra azt írja,hogy én már csináltam ilyent,a "slmgr.vbs /rearm parancs"-ra meg azt kérte indítsam újra gépet,de változás akkor sincs.
Vagy csak annyit tettem,hogy nem piszkál ha lejár az idő?? -
És ahhoz van programtámogatás? Úgy értem azt már be lehet rendesen állítani? Külön-külön a hangfalakat? -
eugabesz #17021 Köszönet érte
-
Ez előtt ezt lehet háromszor:http://www.hogyan.org/windows-7-ujraaktivalasa