46642
  • josi
    Van olyan hogy a cd-t rendesen beolvassa, a dvd-t meg hibásan vagy fordítva...nekem is volt ilyen régen.Esetleg firmwaret frissítheted, mármint a íródat.
  • Rolika88
    Köszönöm a gyors választ, de sajna így se jó :( Be jött egy 2. tényező is ami miatt nem lett jó, és nem is gondoltam rá csak amikor már szembesültem vele. Ha XP-t akarok telepíteni akkor a biosba a winyónál át kell állítani, hogy Compatible. Ilyenkor nem indul el a Win7 még a boot képernyő előtt kék halál és újra indul. De ha átállítom, Enhanced-re (itt elindul a Win7) akkor az XP nem indul és itt is előjön a kék halál. Max úgy lenne jó ha átállítgatnám mindig, de ahhoz nincs kedvem.

Üdv!
  • lovist
    Már kértem kölcsön 2 másik win 7-et is, de azokkal is ugyan ez a probléma. A floppy kikapcsolása nem segített. A DVDírom, meg 2 hónapos, szal nem hiszem hogy gubanc lenne vele, az XP simán bebootol róla.
  • [HUN]FaTaL
    Milyen hangfalad van? Balancet lehet állítani a windowsban is jobbra balra, előre hátra nekem meg a hangerőszabályzón.
  • reaper4
    tudja az x-fi is...
  • kirol
    Na nekem a hangrendszeren ilyen nincs, ezért csinálom ezt szoftveresen.
    Szóval az X-Fi nem tud ilyet? Míg egy audigy 2 meg tud?
  • bon
    Nos nekem egy téglalap alakú szoba végében van a gép és a hangfalak, alapból úgy tudtam (és akartam is) rendezni, hogy játék közeben kb középen ülök, de a hangfal kezelőpultján (Logitech Z5300) állítható az első és hátsó hangszorók hangerő eloszlása, center és a sub hangereje.
  • kirol
    Értem én, hogy nem akarsz semmit felesleges dolgot felrakni, de neked egy kör alakú szoba középpontjában van a géped, illetve te?
    Mert csak akkor nem kell állítgatni a hangfalakat.

Ezt nem értem.

Nekem egy téglalap alapú szobában van a gépem, de még ott se középen. Ezért tolni kell mind előre-háta, mind oldalirányban a hangerő elosztást.
    Érted mire gondolok ugye? Hogy a 1,5m re lévő hangfal, ugyanúgy szóljon, mint a másik oldalon 3m -re lévő hangfal.
  • eugabesz
    Otthoni hálózat??jelszót fog létrehozni,amit aztán ki lehet kapcsolni az otthoni hálózat beállítása-ra kattintva,de valójában nem fogja kikapcsolni.
    Az is hiba lehet,hogy nincs megosztva semmi,egyik gépen sem.Próbálj valamit meosztottá tenni mindkét gépen.
  • josi
    Szerintem a dvd íróddal van a gond, próbáld ki másik dvd-vel. írni is, meg bootolni.
  • Örm
    Hello!
    A következő problémához szeretnék segítséget kérni. Van egy laptop és egy asztali gép mindkettőn win 7 fut. A hálózati térképen látszik mindkét gép, de hálózati meghajtót nem tudok csatlakoztatni, mert mindkét gép a saját megosztott meghajtóját látja csak a másikét nem. Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm a segítséget!
  • eugabesz
    Start>vezérlőpult>biztonsági mentés és visszaállítás...kapcsold ki a biztonsági mentést.Huh,mekkora zseni lettem..
  • EK1TEP
    Floppy-t kapcsold ki a BIOS-ban hátha segít!
  • Apocalipto
    A Windows nem csak munkára, hanem szórakozásra is való. Egyébként meg azok a szolgáltatások azért vannak, hogy megvédjék az usereket pl az adatvesztéstől is, munkahelyen is. Rendszer visszaállításhoz meg nem kell 4 magos gép, a rendszer visszaállítási pontok meg egyébként is törölhetők. Részben igazad van, a Windows media center-t én sem raktam volna bele, az csak amerikában menő. Vista óta egyébként sem mérvadó hogy mennyi memóriát foglal le a gép, hiszen ez a lényege hogy minél többet lefoglal, és ha kell, felszabaítja a helyet más programnak.
    Persze nemes dolog hogy gondolsz a régebbiekre is :)
  • torko24
    "Windows 7 HomePremium Lite 32 bit Magyar "-vel
    Kapcsolatban:Szerintem az rendszer az legyen gyors rendszer mert nem mindenkinek van több 10E ft-ja telenyomni memoriával meg 4magos procival a gépét és egyebekkel!ilyenek hogy Rendszervisszaállítás meg media központ meg hátterek stb. Felesleges!!! egy gép elsősorban munkaeszköz nem lemezterület és memóriazabálo!aki meg nem ért a windows-hoz az használja csak pl.RVÁ-st meg hasonló! Na mind1
  • lovist
    Nagyon kezd idegesíteni... kipróbáltam egy másik vinyóval is, de azzal is ugyan olyan szutyok lassú, és baszik elindulni a telepítés...
  • Apocalipto
    Most meg meginnt eltűnt 1 giga...na ilyenkor mi van?
  • Apocalipto
    Hm, köszi, de mostmeg már 16 gigát ír neki szabadnak...előbb 14 mega volt...érdekes o_O
  • eugabesz
    Az users>public>géped neve>backup mappát nézétek meg és ott lesz a kutya elásva :)
  • Serpa
    ok.
  • bon
    Nincs rejtett könyvtár vagy mappa a winyón és ez miatt nincs meg 18gb?
  • bon
    Tudtommal sehogy.
  • Apocalipto
    Hali, segítség kéne. Egyik haverom W7-e betegeskedik.
    Adott egy 40es vinyó, rajta Win 7 Home Premium. Mára elfogyott teljesen a hely, pedig nincs egy hónapja telepítve. Rendszer visszaállítás kikapcsolva, hibernálás is kikapcsolva, és a hely egyre csak elfogyott. Ha a C-n kijelöl mindent, az csak 22 gigát ír. Mi veszi el folyamatosan a helyet? Több felhasználói fiók van, mindegyik rendszergandzsai. Várom az ötleteket. Régen nekem is volt ilyen, és egy mappát kellett törölni, csak már nemtom melyik volt az...
  • Serpa
    start menu
  • bon
    Minek a klasszikus nézetére gondolsz?
  • Serpa
    bon, klasszikus nézetre hogy lehet átváltani?
  • lovist
    Nem ír ki semmit, azt mondja hogy teljesítmény 100% kondíció 80%
  • bon
    A helyes sorrend XP és Windows 7 lett volna, mert így már nehezebb lesz helyrehozni a dolgokat. Windows 7 telepítőt berakod, majd helyreállíltást kérsz és rendbehozza a saját maga indítást. Majd segíthet a link
  • bon
    Egy HD sentinel progit telepítsél már fel és nézd meg, hogy mit ír a winyóra, lehet, hogy gond lenne vele?
  • Rolika88
    Sziasztok! Nem tudom, hogy volt-e már de nekem egy olyan probléma merült fel, hogy a Win7 mellé szerettem volna XP-t feltenni. Az XP fel is ment, de a Win7 nem indult el. A partíció sorrendet megcserélte az XP. Milyen módon lehetne megoldani, hogy mind a 2 oprendszer fusson? Azon is gondolkodtam már, hogy előbb XP-t kellene telepíteni majd Win7et. Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv! Roland
  • lovist
    Kiírtam 4x-en, de nem változott semmi. A Microsoft Corporation írásnál továbbra is töl egy fél órát, közbe a HDD LED-je csak világít mint ha kifagyna, de egy idő után bedobja a telepítő hátterét meg a kurzort, de más nem. Át dugtam egy másik SATA csatira a DVD lejátszót, de az sem segített. Letöltöttem azt a progit ami teszteli a gépet, hogy alkalmas e a gépem a windows 7 futtatására, és nem volt semmi ellenvetése, elvileg simán mennie kéne rajta.
  • Serpa
    fix msdia80.dll
  • cherubim06
    nézd csak!
  • KranaZoli #17106
    Blade Edition.
  • simonl #17105
    Sziasztok,

Meg tudja mondani vki, mi az a msdia80.dll fájl ?? Mihez van köze?
    Áthelyezhető? Hogyan lehet rejtetté tenni?

Köszi srácok.....
  • bon
    Akkor rossz a kiírás, max 4x-es sebességgel írd ki.
  • lovist
    Nem, tökéletesen működik minden lemez. Kipróbáltam, és az XP telepítő lemeze, akadály nélkül bebootol.
  • xxxpaulxxx
    Még mindig nem tudom mitől lehet...
    Már írtam párszor, nagyon lassan tér magához a windwos 7, ha úgy hagyom fél óránál tovább a gépet...
    mitől van ez?
  • bon
    Soha se használtam ezt a MediaSourge Go-t, de most megnéztem a driver oldalán a Creative-nak és Vista-hoz és XP-hez van. Én csak a driver használat híve vagyok (nem csak hangkártyánál)
  • [HUN]FaTaL
    Ja rossz HSZre válaszoltál, mindegy. Attól még ez egy kókányolt szar marad, a serviceket nem kell kiírtani, le is lehet őket állítani. De szerinted mennyi teljesítményt nyersz vele? Semmit az égvilágon. Aztán majd nézelődnek a userek mikor a dolgok fele nem működik. Hidd el, szoptam már eleget az ilyen XPkel, mindig az volt a baj hogy ilyen csodajól "optimalizált" rendszer volt a gépen. Simplicity meg faszom tudja még milyen "kiadás"...