46642
-
Nekem az van. Nem kellett hozzá driver. -
AlexCross #17218 Soundmax alaplapi hangkártyát keltett már valaki életre Win 7 alatt? -
barmi #17217 Az xp a c meghajtón van, a win7 pedig a d meghajtón... -
eugabesz #17216 Nem.Neked legyen 130-as,nekem meg 30-as és majd meglátjuk..mire becéloznál,már halott vagy...csak ennyi.
-
És? Nemelég a 130? Úgysem nagyon vehető észre max légyreflexekkel -
eugabesz #17214 pppfff...b+,elég soványka próbálkozás.A net eddig is kiszolgált stabil 25-30 -as pinggel,csak mióta a seven van azóta van ilyen. -
Az elképzelhető hogy szar a neted?:D Nem ám mindig az oprendszer okozza a gondokat... -
eugabesz #17212 Azt magyarázza el nekem valaki,de részletesen,de nem ám csak úgy ukmukkfukk,kutyafuttában,hogy a mi retkes winfos f--száért lett magasabb (legalább 3-szoros) a pingem,ugyanabban a játékban ugyanazon a szerveren,mikor minden update meg sunyi letöltögető progi ki van lőve??
Sőt nem csak simán magasabb,hanem "járkálgat" mint bejénbe a stimlfis,hol 35-40,aztán 10 mp múlva nézem ár 60-80,aztán felmegy 130-ra és vissza 30.Mindezt 15-20 mp. alatt. -
Reteek #17211 há nekem tökéletesen megy így is :D -
autoexec.bat és config.sys érdektelen Windows 7 számára, nem használja. Minden féle képpen én törölném a felsorolt könyvtárakat (előtte kiementve a fontos doldokat pl. dokumetum, e-mailek) és utánna mehet a tiszta telepítés. -
fawcet #17209 Internet Explorer alatt be tudom állítani adsl kapcsolatot automatikus tárcsázásra (név jelszó kérése kikapcsolva) mikor rámegyek a böngészőre. Viszont Mozilla Firefox nem csinál semmi ilyesmit. Hol tudom beállítani, hogy Firefox is így kapcsolódjon a netre? -
Tévedés, ha ugyanarra a partícióra raktad a win7et mint az xp-t (külön gratulálok hozzá) akkor a program files mappa közös. Érdekes dolgokat tud művelni. -
xxxpaulxxx #17207 Nem tudjátok miért van az, hogy ha sokáig nem használom a gépem, utána nagyon lassan tér magához...
Azaz megmozdítom az egeret, bejön az asztal, de az egeren kívül semmi másra nem reagál a windows... várni kell legalább 30mp-t mire használhatóvá válik... és ahogy olvastam ez másnak is probléma -
kapásból a program files mappa hiányzik. -
barmi #17205 Próbáltam már ápgrédelni de 1,5 - 2 óra után megúntam a várakozást és megszakítottam, visszaállt az eredetui állapot azóta nem piszkáltam. -
barmi #17204 najo, akkor így ::
-
barmi #17203 Ez az össz w7 mappa és fájl vagy van még valami esetleg ? ::
[ a windows.old mappa viszont kell nekem mert az xp programjai
abban a mappában vannak viszont a w7 programjai a Program Files
mappában amit le kell törölnöm.] -
eugabesz #17202 Ahha..nekem sem működött rendesen ,míg fel nem tettem tisztán.Ez olyan mint a bor..csak tisztán jó. -
És kap egy szétgányolt, fos rendszert tök jó lesz neki. :D -
Csak ez a megoldás nem ajánlott, jobb a tiszta telepítés. -
Reteek #17199 Nem is kell eltávolítanod. Közvetlen RC re tudod feltenni az RTM et. Egyik file ban át kell írni a 6200 at (vagy mennyit) 6100 ra és már engedi is a telepítést. -
torko24 #17198 és 25 folyamat ??? -
emilkee #17197 A fényképezőgépen lévő képeket nem tudom feltőlteni.
A gépet felismeri de a mappát üresnek írja.
-
Ha letakarítottad a Windows könyvtárakat akkor igen. -
barmi #17195 E R R E valaki ? ? ? -
nalam 63:D -
Apocalipto #17193 

-
eugabesz #17192 igen...kiválasztod a háttérképet és bekapcsolod a winamp-ot a megfelelő zeneszámmal.. -
fityusz #17191 Üdv!
Tudtok olyan programot, amivel egy adott háttérképhez tudok társítani egy zenét és ha alkalmazom azt a háttérképet, akkor közben szljon az általam kiválasztott zene? -
Apocalipto #17190 Nálam csak 53 folyamat megy :) -
BIZ0906 #17189 Hát én újraindulás után néztem meg mikor még sehol nem vagyok csak az asztalon de ha elkezdek belépkedi progikba akkor is csak 5X akárhány. De ameddig nem okoz gondot nem számít :) -
Nem, láttam már száz felettit is más gépen. Na meg nagyon nem érdekel ameddig a gép gyors, márpedig gyors. Egyébként gyorsan összelehet szedni ennyi. ie8 pl. 5 folyamat, logitech 2 folyamat, hp 4db, nvidia 3db, symantec legalább 4db, svchost 18db stb. -
BIZ0906 #17187 Nekem 45 folyamat megy. 88 nem sok egy kicsit? -
eugabesz #17186 Nekem "csak" 51 és 27 Gb-ot foglal.A legtöbb frissítés kikapcsolva. -
eugabesz #17185 régi nagy igazság..:
"a számítógép arra való,hogy megoldjuk azokat a problémákat,ami a számítógép nélkül nem is léteznének" -
Nálam jelenelg 88 proceszz futt és a 20gb helyfoglalás teljesen normális. lesz még jóval több is.
Pár hot key: link -
eugabesz #17183 Igen,megfelelő telcsivel...én toltam róla egy ideig,csak k..va drága b+ -
Ez is FAIL, nézz utána a definícióknak. :) -
Téves, az oprendszer is program, csak igen komplex. :) -
"Az operációs rendszer tölti be a számítógép működéséhez szükséges programokat, vezérli, összehangolja, ellenőrzi a programok működését. Az operációs rendszer általában semmilyen, a felhasználó számára közvetlenül hasznos feladatot (szövegszerkesztés, könyvelés stb.) nem végez, hanem lehetővé teszi az ilyen feladatokat ellátó, felhasználói programok futtatását. Az operációs rendszer feladata az, hogy az ember és számítógép közötti kommunikációt biztosítsa, a számítógép erőforrásait sokoldalúan, gazdaságosan és a lehető legoptimálisabban kihasználja, illetve a számítógép működését ellenőrizze és vezérelje; kezeli a gép különböző perifériáit - monitor, floppy, merevlemez, nyomtató stb. - és végrehajtja a neki szóló parancsokat."
Ebből nem sokat tud a BIOS, nézd meg az OP rendszer definícióját.