46642
  • 590227
    Csak IE
  • [HUN]FaTaL
    Én még nem találkoztam olyan oldallal ami vagy FF vagy Opera alól ne ment volna, a MS néhány oldalát kivéve, oda meg IETab FFhez és kész. :)
  • 590227
    Google Chrome,amit használok,de az IE sok helyhez nélkülözhetetlen.Vannak oldalak amelyekkel semelyik böngésző sem boldogul,csak az IE.
  • Scooter82
    Sziasztok!
    Az alábbi problémám lenne:
    "Windows 7 RTM 7600 x86 OEM Hungarian_DVD" veriós win7 van telepítve a gépemre kb 1 hónapja. Van egy 19"-os LG monitorom és egy 96cm-es Samsung LCD TV-m. Szeretném azt megoldani, ami az XP alatt tökéletesen ment. Mégpedig azt hogy a videó lejátszása a TV-n automatikusan teljes képernyőn menjen, míg a monitoron nem, mert azon pl böngészni szeretnék.
    Az alábbi problémával fordulok hozzátok, hátha valaki tud segíteni:
    A catalys programmal ez nagyon szépen ment XP alatt, de win 7 alatt nem sikerül megoldanom. A lehetőség benne van a catalystben, de valamiért nem csinálja meg, és úgy veszem észre mintha a Win7 kezelné az egészet és felülírja a catalyst beállításait. Próbáltam több verziós catalystel sajna semelyikkel sem ment.
    Ha valakinek lenne ötlete nagyon megköszönném.
    Üdv.
    Scooter82
  • bojti
    Jaja :)
  • [HUN]FaTaL
    Operát felrakni. :D
  • 590227
    Megint segitéget kérek.Az IE8 teljesen belassult,alig akar bejönni.Mit lehet csinálni?
  • Apocalipto
    Ugyanolyan sebességgel üzemel.
  • Dtomka
    Értem köszönöm a válaszaitokat!
    Még kérdeznék:
    64 bites változatról mi a véleményetek,lassabb a 32 bites változat?

• lck #17250
    Minden 32 bites rendszer max 4 gigát "lát". De ebben az összes létező memória benne van - a videokártyáé is. Ezért ezekkel csökken a klasszikus RAM mérete.
  • [HUN]FaTaL
    Semmilyen 32bites nem látja a 4gigabájt memóriát, mivel a 4GB megcímezhető memóriába beleszámít a VGA ramja is.
  • LoDMaSt
    csak a 64 bites.
  • Dtomka
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ,hogy a win 7 32 bites változata "lát" 4gb
    memóriát vagy csak a 64 bites változat?
    Előre is köszönöm!
  • lck #17246
    Már a Vistához is valami peccs kellett hozzá. A telepítőn kellett valami fájlt kicserélni. Nekem ilyen beleintegrált telepítő van. Az megy vistán meg 7-en is. Pl. itt irogatnak róla és van link is.
  • Lesusius
    Semmi. :( Ha ez valamit segít, Acer Aspire 6920G notim van. Jut eszembe azon van 1 külső hangerő szabályzó is és azt sem tudtam még teljesen működésre bírni.
  • bon
    Eseménynapló se ír semmit?
  • Lesusius
    Tiszteletem! Valaki tud nekem tipped adni, hogy a win 7 ultimate miért nem akarja nekem feltelepíteni a Fahrenheit nevű játékot? Semmit nem ír ki, csak hogy megszakadt a telepítés, később próbáljam újból. :S Válaszotokat előre is köszönöm.
  • cs31
    Azt már próbáltam, de nem jött be!
  • BBencze
    Szerintem a haverod XP-ről akart upgradelni jól sejtem? (pedig az csak Vistáról megy, és amúgy se ajánlott) Én teljes formatot ajánlok és tiszta telepítést.
  • MR ME
    64 bites a procija? ügye nem 32bites winfos alól akarja telepíteni hanem dvd-ről bootol? :)
  • neoCT
    Helo mindenki, volna egy gondja haveromnak a 64 bites telepítésével. A gépével semmi gond nincs, szóval bőven futtatnia kellene a rendszert, csak éppen azt írja neki, hogy nem kompatibilis, szóval nem tudja feltelepíteni. Erre valami orvoslat esetleg? Vagy esetleg egy teljes formázás kellene előtte a gépre és utána megpróbálni a telepítést? Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
    Bocsi hogy nem olvasok vissza, ha esetleg lenne hasonló probléma, csak egyáltalán nincs kedvem ezt keresgélni, haverom meg regelni, szóval így kifújt. Ha még kérhetnék annyit, hogy elküldjétek a válasz idézését pm-ben azt is megköszönném!
    Üdv
  • fawcet
    17209
    sorry mellélinkeltem előzőt.
  • bon
    Elég egyértelmű, mire kell ötlet?
  • fawcet
    17210
    erre van ötlet?
  • bon
    1 próbát megérne, hogy kiveszed a rack-es winyót, majd Windows 7 telepítő lemez be és javítást kérsz, hátha megcsinálja a rendszert. Ha nem akkor marad az újratelepítés.
  • cs31
    Sziasztok!
    Telepítettem a win 7-et. Telepítés közben benn volt a mobil rackem és arra csinálta a 100mb-os partíciót. Ha kiveszem a mobilracket nem indul be a gép. Van rá gyógyszer vagy rakjam újra a win 7-et úgy ,hogy nincs benne a rack?
  • bon
    A slmgr.vbs /rearm parancsos megoldás se megy?
  • Reteek
    KAMU! :D Mellesleg thepiratebay.com (Khm ezt a másik énem mondta) és Windows 7 activator :) Nem tudom ki írta ezt le de bannolni kéne az ilyet! :D
  • szucsy89
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pls valaki segítsen akár pmbe is. warez win7em lejárt, állandóan feketére állítja a hátteret, meg ugye jönnek a szövegablakok hogy nem eredeti blabal...már rengeteg aktivátort próbáltam, de egyik sem működik, nagyrészt azt írja, hgoy valami DMAK korlát túl lett lépve:\ valaki segítsen pls:) egyébként addig kéne csak míg a tisztaszoftver programhoz nem lesz win7,mert akkor egyből beszerzek egyet
  • Zoli007
    Asus M2N-SLI Deluxe. Próbálj Win update-tel. Alaplapi driver fenn van?
  • eugabesz
    Elnézést is kérek érte,de már korábban írtam,hogy BF2 a játék,az egyedüli amivel játszom,s az alább leírt probléma-megoldásokat már én is mind kimerítettem,azért lettem ennyire tanácstalan.
    Mindenesetre köszönet a segítőkészségért mindenkinek,de a probléma még mindig adott.
    Nem is tudom mire gondoljak...valami kommunikál valamivel az tuti,de mi a máriapócsikarakánfaszúrézveretesanyjapicsája az..
  • simonl #17228
    Szia,

Hozzászólásodból nem derült ki melyik játékról van szó, ha történetesen CoD 4 MW, akkor lehet,hogy a PB a "ludas". Legutóbi frissítésük produkál ilyen tüneteket mint amit leírtál.
    Ha mégsem, és hülyeséget írtam akkor elnézést kérek:)

• AlexCross
    köszi, ennek most utána megyek.
  • Reteek
    Nekem volt, de vistánál. Lehet rossz verziót teszel fel (főleg ha alapból cracked) szedj le egy tiszta verziót és vagy hoszabitsad meg a használhatóságot 1 évre, vagy szedj le egy Windows 7 Loadert :D
  • chadi
    Sziasztok!

Amikor telepítem a win7-t látszólag minden rendben zajlik egészen odáig amikor az első automatikus újraindulás el nem érkezik.
    ekkor újraindul a gép és utána kiírja hogy a dvdrom-ról való inditáshoz nyomjon meg egy gombot. ezt ugye a xp-ből kiindulva hagyni kéne és folytatódik a telepítési folyamat. De nem történik semmi sem.
    ez miért lehet? volt már valakinél ilyen?
  • [HUN]FaTaL
    Ha c-media a hangkártya akkor windows update, ha ac97 akkor a realtek oldala. A soundmax csak egy konfigurációs eszköz.
  • AlexCross
    pedig nekem nagyon kéne. milyen win 7 verziót használsz? milyen alaplapod van? nekem ilyen az alaplapom, vistás driverekkel próbálkoztam, de azokat nem szerette.
  • Reteek
    Hát nem tudom ti mit szenvedtek álandóan a nettel, valamit királyul el álítottál a Win7 be, nekem stabil 6-10 es pingem van (xp-n 6-15 körül volt) És ebbe az a pláne hogy RC és RTM ben is jó. Ráadásul mindig 64 bites rendszert használok. (Cs 1.6, Css, Cod4, Cod5, Gow, Ezekről tudok nyilatkozni persze)
  • nandorb
    nem vagy egyedul,mondtam tegnap Matteo-nak jatek kozben alap 30-50 ok,de utana 70-90 meg osszevissza folugrik 300-400-ra de utana vissza csuszik mintha semmi se tortent volna.

Probald ki firefox-bol a speedtest-et meg Internet Explorerbol:D

meglatod mekkora kulonbseg.
  • [HUN]FaTaL
    130? Játékra? lol:D

#17214: Hát elég érdekes lenne, akkor cserélj hálókártya drivert, de én inkább a szolgáltatóra gyanakszom.