46642
-
590227 #17259 Csak IE -
Én még nem találkoztam olyan oldallal ami vagy FF vagy Opera alól ne ment volna, a MS néhány oldalát kivéve, oda meg IETab FFhez és kész. :) -
590227 #17257 Google Chrome,amit használok,de az IE sok helyhez nélkülözhetetlen.Vannak oldalak amelyekkel semelyik böngésző sem boldogul,csak az IE. -
Scooter82 #17256 Sziasztok!
Az alábbi problémám lenne:
"Windows 7 RTM 7600 x86 OEM Hungarian_DVD" veriós win7 van telepítve a gépemre kb 1 hónapja. Van egy 19"-os LG monitorom és egy 96cm-es Samsung LCD TV-m. Szeretném azt megoldani, ami az XP alatt tökéletesen ment. Mégpedig azt hogy a videó lejátszása a TV-n automatikusan teljes képernyőn menjen, míg a monitoron nem, mert azon pl böngészni szeretnék.
Az alábbi problémával fordulok hozzátok, hátha valaki tud segíteni:
A catalys programmal ez nagyon szépen ment XP alatt, de win 7 alatt nem sikerül megoldanom. A lehetőség benne van a catalystben, de valamiért nem csinálja meg, és úgy veszem észre mintha a Win7 kezelné az egészet és felülírja a catalyst beállításait. Próbáltam több verziós catalystel sajna semelyikkel sem ment.
Ha valakinek lenne ötlete nagyon megköszönném.
Üdv.
Scooter82 -
Jaja :) -
Operát felrakni. :D -
590227 #17253 Megint segitéget kérek.Az IE8 teljesen belassult,alig akar bejönni.Mit lehet csinálni? -
Apocalipto #17252 Ugyanolyan sebességgel üzemel. -
Dtomka #17251 Értem köszönöm a válaszaitokat!
Még kérdeznék:
64 bites változatról mi a véleményetek,lassabb a 32 bites változat?
-
Minden 32 bites rendszer max 4 gigát "lát". De ebben az összes létező memória benne van - a videokártyáé is. Ezért ezekkel csökken a klasszikus RAM mérete. -
Semmilyen 32bites nem látja a 4gigabájt memóriát, mivel a 4GB megcímezhető memóriába beleszámít a VGA ramja is. -
csak a 64 bites. -
Dtomka #17247 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy a win 7 32 bites változata "lát" 4gb
memóriát vagy csak a 64 bites változat?
Előre is köszönöm! -
Már a Vistához is valami peccs kellett hozzá. A telepítőn kellett valami fájlt kicserélni. Nekem ilyen beleintegrált telepítő van. Az megy vistán meg 7-en is. Pl. itt irogatnak róla és van link is. -
Lesusius #17245 Semmi. :( Ha ez valamit segít, Acer Aspire 6920G notim van. Jut eszembe azon van 1 külső hangerő szabályzó is és azt sem tudtam még teljesen működésre bírni. -
Eseménynapló se ír semmit? -
Lesusius #17243 Tiszteletem! Valaki tud nekem tipped adni, hogy a win 7 ultimate miért nem akarja nekem feltelepíteni a Fahrenheit nevű játékot? Semmit nem ír ki, csak hogy megszakadt a telepítés, később próbáljam újból. :S Válaszotokat előre is köszönöm. -
cs31 #17242 Azt már próbáltam, de nem jött be!
-
BBencze #17241 Szerintem a haverod XP-ről akart upgradelni jól sejtem? (pedig az csak Vistáról megy, és amúgy se ajánlott) Én teljes formatot ajánlok és tiszta telepítést. -
64 bites a procija? ügye nem 32bites winfos alól akarja telepíteni hanem dvd-ről bootol? :) -
neoCT #17239 Helo mindenki, volna egy gondja haveromnak a 64 bites telepítésével. A gépével semmi gond nincs, szóval bőven futtatnia kellene a rendszert, csak éppen azt írja neki, hogy nem kompatibilis, szóval nem tudja feltelepíteni. Erre valami orvoslat esetleg? Vagy esetleg egy teljes formázás kellene előtte a gépre és utána megpróbálni a telepítést? Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
Bocsi hogy nem olvasok vissza, ha esetleg lenne hasonló probléma, csak egyáltalán nincs kedvem ezt keresgélni, haverom meg regelni, szóval így kifújt. Ha még kérhetnék annyit, hogy elküldjétek a válasz idézését pm-ben azt is megköszönném!
Üdv -
fawcet #17238 17209
sorry mellélinkeltem előzőt. -
Elég egyértelmű, mire kell ötlet? -
fawcet #17236 17210
erre van ötlet?
-
1 próbát megérne, hogy kiveszed a rack-es winyót, majd Windows 7 telepítő lemez be és javítást kérsz, hátha megcsinálja a rendszert. Ha nem akkor marad az újratelepítés. -
cs31 #17234 Sziasztok!
Telepítettem a win 7-et. Telepítés közben benn volt a mobil rackem és arra csinálta a 100mb-os partíciót. Ha kiveszem a mobilracket nem indul be a gép. Van rá gyógyszer vagy rakjam újra a win 7-et úgy ,hogy nincs benne a rack? -
A slmgr.vbs /rearm parancsos megoldás se megy? -
Reteek #17232 KAMU! :D Mellesleg thepiratebay.com (Khm ezt a másik énem mondta) és Windows 7 activator :) Nem tudom ki írta ezt le de bannolni kéne az ilyet! :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pls valaki segítsen akár pmbe is. warez win7em lejárt, állandóan feketére állítja a hátteret, meg ugye jönnek a szövegablakok hogy nem eredeti blabal...már rengeteg aktivátort próbáltam, de egyik sem működik, nagyrészt azt írja, hgoy valami DMAK korlát túl lett lépve:\ valaki segítsen pls:) egyébként addig kéne csak míg a tisztaszoftver programhoz nem lesz win7,mert akkor egyből beszerzek egyet -
Asus M2N-SLI Deluxe. Próbálj Win update-tel. Alaplapi driver fenn van? -
eugabesz #17229 Elnézést is kérek érte,de már korábban írtam,hogy BF2 a játék,az egyedüli amivel játszom,s az alább leírt probléma-megoldásokat már én is mind kimerítettem,azért lettem ennyire tanácstalan.
Mindenesetre köszönet a segítőkészségért mindenkinek,de a probléma még mindig adott.
Nem is tudom mire gondoljak...valami kommunikál valamivel az tuti,de mi a máriapócsikarakánfaszúrézveretesanyjapicsája az.. -
simonl #17228 Szia,
Hozzászólásodból nem derült ki melyik játékról van szó, ha történetesen CoD 4 MW, akkor lehet,hogy a PB a "ludas". Legutóbi frissítésük produkál ilyen tüneteket mint amit leírtál.
Ha mégsem, és hülyeséget írtam akkor elnézést kérek:)
-
AlexCross #17227 köszi, ennek most utána megyek. -
Reteek #17226 Nekem volt, de vistánál. Lehet rossz verziót teszel fel (főleg ha alapból cracked) szedj le egy tiszta verziót és vagy hoszabitsad meg a használhatóságot 1 évre, vagy szedj le egy Windows 7 Loadert :D -
chadi #17225 Sziasztok!
Amikor telepítem a win7-t látszólag minden rendben zajlik egészen odáig amikor az első automatikus újraindulás el nem érkezik.
ekkor újraindul a gép és utána kiírja hogy a dvdrom-ról való inditáshoz nyomjon meg egy gombot. ezt ugye a xp-ből kiindulva hagyni kéne és folytatódik a telepítési folyamat. De nem történik semmi sem.
ez miért lehet? volt már valakinél ilyen? -
Ha c-media a hangkártya akkor windows update, ha ac97 akkor a realtek oldala. A soundmax csak egy konfigurációs eszköz. -
AlexCross #17223 pedig nekem nagyon kéne. milyen win 7 verziót használsz? milyen alaplapod van? nekem ilyen az alaplapom, vistás driverekkel próbálkoztam, de azokat nem szerette. -
Reteek #17222 Hát nem tudom ti mit szenvedtek álandóan a nettel, valamit királyul el álítottál a Win7 be, nekem stabil 6-10 es pingem van (xp-n 6-15 körül volt) És ebbe az a pláne hogy RC és RTM ben is jó. Ráadásul mindig 64 bites rendszert használok. (Cs 1.6, Css, Cod4, Cod5, Gow, Ezekről tudok nyilatkozni persze) -
nem vagy egyedul,mondtam tegnap Matteo-nak jatek kozben alap 30-50 ok,de utana 70-90 meg osszevissza folugrik 300-400-ra de utana vissza csuszik mintha semmi se tortent volna.
Probald ki firefox-bol a speedtest-et meg Internet Explorerbol:D
meglatod mekkora kulonbseg. -
130? Játékra? lol:D
#17214: Hát elég érdekes lenne, akkor cserélj hálókártya drivert, de én inkább a szolgáltatóra gyanakszom.