46642
  • ioinme
    Szerintem egy erős procinak ellensúlyoznia kéne a lassúságot az integrált grafikus kártya miatt. Nekem is integrált van, ráadásul jó régi, mégis pöccre indul, és fut az egész rendszer.
  • nandorb
    hat nincs grafikus kartya azert lassu,hogy gondoltad azt integralt nem csinal semmit se.
  • bon
    Legújabb driverek fent vannak? Ha intel chipkészletes az alaplap, ahoz már adtak ki Windows 7-es drivert. Eseménynapló nem ír semmit?
  • Dtomka
    Sziasztok!

Tegnap feltelepitettem a win7 64 bites változatát.
    Problémám h nagyon nagyon lassu az egész rendszer...gép bekapocsolás után több mint 5-10 perc mig betölti a win-t.
    gépem

Intel q6600 4gb ram integralt vga....

ha vakinek vmi 5lete kérem irjon!köszönöm!
  • Jaffa 2843
    én jelenleg a chrome-mal ismerkedem, egész gyors és nagoyn ötletes, viszont messze nem rendelkezik olan sok funkcioval és kiegészitövel, mint a mozilla, cserébe viszont gyorsabb
  • tommygear
    tedd fel a firefoxot megváltozik a véleményed 1 perc alatt, énis sokáig használtam több évig az ie-t, már bánom
  • 5c0rp330n
    egeszsegedre. en legalabb 10 bongeszot probaltam mar, es jelenleg is fent van 4, de az ie-nel lassabbat, haszontalanabbat, szarabbat meg soha nem lattam.
  • bon
    Akit érint elérhető a Microsoft Security Essentials (Ingyenes virusírtó) végleges változata itt: link Természetesen Windows 7 kompatibilis.
  • MerlinW
    Te bajod:)
  • MerlinW
    Detto.
  • BIZ0906
    Daemon mióta létezik Win7 nekem mindig működött és nem szarakodott.
  • 5c0rp330n
    akkor neked biztos valami speci valtozatod van, mert nekem nem hozta be, a 64 bites valtozat sem.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem IEvel bejött, ettől függetlenül balfaszul megírt egy oldal. IE-t meg utálom, lassú és nincs rá normális reklámszűrő, kevés funkciója van, egyszóval nem jött be. Persze semmivel nem kevésbé biztonságos az IE8 mint az összes többi, ettől függetlenül én utálom. :D
  • bon
    Nekem bevált és csak IE-t használok.
  • stevenson1988
    hát ja, sose értettem, hogy egy ingyenes programot, vagy teszem azt drivert miért nem a hivatalos oldaláról töltenek le az emberek (tisztelet a kivételnek)... rejtély
  • eugabesz
    Aha... ezt neketek itt van a működő verzió
  • zolee555
    Igen, megtaláltam de sajna ez van fennt nekem is....nem látja a win egy idő után....
  • [HUN]FaTaL
    Hát nem tudom, még gépet nem láttam, amin ne működne. :)
  • sunlight
    A letöltéseknél, ezt elfelejtettem írni
  • 590227
    Ez jön be az IE-8-al:Kupplung komplett 000 Ø mit Ausrücklager 185,00 EUR
    Gewicht: 6.50 kg
    Versand innerhalb Deutschlands: 7,50 €
    Unsere Liefer- und Versandkosten
    Art.Nr.: 3120082

Artikeldatenblatt drucken

Teil zur zeit nicht am Lager.
    Bitte fragen Sie den Artikel gesondert nach Lieferzeit und evtlueller Preisänderung an.
    ArtikelNr: 3120082
    Kupplung komplett 000 Ø mit Ausrücklager
    Fiat Ducato Typ 250 3,0 JTD
    Unverbindliche Preisempfehlung des Herstellers: 380,8

• sunlight
    Töltsd le innen a Daemon Tools-t a z oldal alján van ez működik:http://7win.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=744537
  • eugabesz
    Egy darabig...
  • [HUN]FaTaL
    Tévedés, hibátlanul működik. :)
  • eugabesz
    A Daemon Tools egyenlőre nem kompatibilis a W7-el,azé.
  • 5c0rp330n
    nincs is a vilagon balfaszabb dolog, mint ie-t hasznalni.. egyebkent kiprobaltam, ugyanaz jon be vele, mint ie-vel: "Product not found!", magyarul lofasz. egyebkent pedig egy elbaszottul megirt oldalrol sem a bongeszok tehetnek ha nem tudjak behozni.
  • zolee555
    Köszönöm a gyors választ, megpróbálom, csak azt nem értem, hogy a Daemon tools meghajtója miért száll el vele együtt?! Semmi közük egymáshoz...
  • [HUN]FaTaL
    Próbálj ki egy másik DVD meghajtót, friss installal, hogy azzal is megvannak e ezek a tünetek.
  • zolee555
    Sziasztok!

Kerestem de nem találtam megoldást sehol.
    Felraktam a Win7-et (OEM x64). Az a nagy problémám, hogy egyszerűen "elfelejti" a DVD meghajtómat pár óra-1 nap után. Az a szép, hogy vele együtt a Daemon t. virtuális meghajtó is eltűnik. Egyszerűen nem értem. Volt már reinstall de nem jött össze. Az eszközkezelőből is töröltem őket már ujraindítás után megtalálja->install driver->majd hibaüzi:A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
    Nagyon idegesítő!! Valakinek volt már ilyen??
    Tudtok rá megoldást? Előre is köszönöm szépen a választ!!
  • 590227
    Semmit sem találok,a segitségeddel lett meg egy féreg.Senki nem lehet biztos,mert sokszor évek után találják meg,hogy valami kártevő van,akkor bekerül az adatbázisokba.Addig??
  • 590227
    Mert nyugaton legális WINDOWS van.A kedvencek G Chrome-on vannak.Elgondolkozom a dolgon,de várom a Google OP rendszert,mert az ingyenes lessz.Hatalmasat csalódtam a W7 árképzésében.
  • bon
    Nincs bent a gépen valami kártevő?
  • [HUN]FaTaL
    Ezzel az a baj, hogy pl. Linux alól senki nem tud onnan rendelni, illetve MAC alól sem, mivel ezeken nincs IE, tehát maga alatt vágja a fát az oldal készítője. Egyébként az IEvel nem tudom mi lehet a probléma, de miért nem raksz fel egy Firefoxot és hozzá egy IE tabot? 1 klikkel IE motorra vált az FF és nem kell IE-t indítani.
  • 590227
    Az árak nagyon jók.Sajnos sok ilyen oldal van a német nyelvterületen,mivel átlagos használó vagyok nekem csak az IE jó ezekhez.
  • 590227
    De ez csak egy példa,és van ami a Safarival sem megy.A Google Chrome is Safari motoros.Igaz a kérdés,hogy hogyan tudnám az IE-8-at kijavitani,mert 1-3 perc alatt jön be.A Safarira állandó veszélyt ir a Secunia.Lehet,hogy újra kell rakni a gépet.A bluid kulccsal müködik másik verzió?A magyar árakat figyelembe véve,marad a WAREZ,sajnos.
  • [HUN]FaTaL
    IETabbal is működik. Inkább azt furcsállanám, ha végre normálisan programoznák a weboldalakat. :D Innen se rendelnék semmit az biztos.
  • bojti
    Igazad van . Tényleg nem jelenik meg maga a tartalom se Firefoxal se Operával . Safarival viszont megy :)
  • 590227
    Meg milyen nyelven jön be?
  • 590227
    És mi jön be?Mert itt a FIAT Ducato kuplungnak kell lenni,nagyon érdekes lenne ha müködne,meg ugyanaz jönne be ,mint az IE-vel.Megnéztétek IE-vel is?Kétlem.
  • eugabesz
    Nekem is
  • BBencze
    Ez nekem bejön FFel.