46642
  • Reteek
  • Lesusius
    Szasztok skacok, tud nekem vki adni 1 activator-t a magyar ultimate-hez?
  • ioinme
    Egy dologban viszont még mindig nem boldogulok. A KM Player még mindig "baszkódik" a hanggal. Vannak filmek ahol lejátsza normális hanggal őket, de van egy csomó olyan aminél a beszédek alig hallatszanak, ellenben nagy a basszus. Ilyenkor a hangkezelőjében 3/2:5 Channels-ról elállítom, meg vissza ugyanerre, akkor megint megy flottul minden.
  • ioinme
    Kösz a tippet, igencsak az volt a baja, mert ahogy megnéztem 20 percenként kikapcsolta ha épp nem matattam a gépen csak mondjuk böngésztem.
  • ioinme
    Előtte tedd fel a Flash-t a gépedre. Nekem is ezt csinálta, aztán letöltöttem a flash-t és elmúlt, azóta szépen megy.
  • bon
    Én próbáltam használni, de nekem már túlzottan leegyszerűsített, így maradok a sima nero 9-nél.
  • RETROB0Y
    Nero 9 free-t használ vki?
  • zzeN
    Hy all!
    Van egy kis gondom a KMPlayer-rel. Felrakás után elindítom, és azt írja ki h "Az osztály nincs regisztrálva." és átlátszó a kép. A film faszán megy, de nem lehet beletekerni. VLC volt előtte fent.
  • bon
    Akkor lehet, hogy nem kompatibilis a kártyaolvasó driver-re a Windows 7-el.
  • [HUN]FaTaL
    Winchester. Vagy be fog sz*rni, de, ha nem nyúlsz a géphez, akkor a rendszer lekapcsolja, amennyiben át nem állítod. Ha a gépen matatás közben csinálja, akkor lassacskán megadja magát, ments adatot róla valahova.
  • chadi
    Nincs semmi függőség .
  • bon
    Nézd meg a függőségeit a függőségek fülön.
  • bon
    Nem lehet, hogy a rendszer egy idő után kikapcsolja a merevlemezt (rendszer winyót kivéve) és te a merevlemez újra felpörgését és üzembe helyezését hallod?
  • chadi
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
    chipkártya olvasót szeretnék használni win7 alatt.egyenlőre nem működik.
    A hiba oka valószínűleg,hogy nem fut a windows Smart Card Resource Manager szolgáltatása(SCARDSVR).
    látom a futó szolgáltatások között azonban le van állítva.
    Próbálom elindítani de nem sikerül a következő hibaüzenettel leáll
    1068: A függő szolgáltatás vagy csoport elindítása nem sikerült.

van ennek valami trükkje , hogy hogyan kell?
  • ioinme
    De akkor az hogy lehet hogy két különböző gépen ugyanezt csinálta de csak Vistán? Elfogadom a magyarázatot amúgy, csak nem értem hogy akkor hogy van az hogy évek óta haldoklik de még egyik se döglött be. Mondjuk a HD sentinel a régi gép vinyójára pár napot írt. Rég nem használtam, az már lehet nem is működik.
  • berczely
    "szétkerregteti"

Semmi köze az op.rendszerhez ennek szerintem haldoklik inkább a winchester!De nem a Windows miatt!
  • ioinme
    Igazad lehet. :S Hát az baj, félek hogy szétkerregteti az egészet. Anno a Vistáról terjedt az a rémhír hogy szétkerregteti a winchestert. Persze nem tudom hogy ez igaz-e, de naivan bedőltem neki és soha nem is használtam huzamosabb ideig Vistát. Lehet ezt orvosolni, illetve káros-e?
  • ioinme
    Kérdésem az lenne hogy ez normális? (eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget mert alig fordult elő, és eddig se volt belőle semmi gond) vagy a Win7 csinálja? Mi az oka és el lehet-e hárítani?
  • berczely
    Inkább winchester!
  • ioinme
    Annak mi oka lehet, hogy időnként kattog valami a gépemben mióta Win7-van? A procira tippelek, máskor is csinálta elég ritkán, de mióta az új oprendszer van fenn, szinte óránként hallom. (Néha ha nem csinálok semmit, és hirtelen nyitok meg bármit elkezd iparkodni és mintha felpörögne mint a CD-rom egy kicsit. + Időnként ilyen fura kattanás. 1 éve megy így a gép, ma viszont eljátszotta vagy 20-szor.
  • Máté94
    GOM PLayer kellett valami:(
  • bon
    Valami codec pack-ot nem telepítettél fel?
  • Máté94
    Sziasztok!

Mi az oka annak,hogy a MPHC ma egy HD youtube-ról letöltött videót eddig tökéletesen lejátszott ma pedig csak egy zold kép jelenik meg hanggal.:(
  • bon
    Ha van XP-nél újabb akkor azt, tehát amit kaptál hozzá.
  • lck #17355
    Elkészültek.
    Lemaradtál 1 napot - tegnap már egy csomó helyen volt róla hír.
  • ioinme
    Olyan van, a monitorhoz kaptam egyet. Azon van Vistás. Sőt ehhez elvileg csak Vistás van, legalábbis amit kaptam lemez, azon csak az van. Akkor azt tegyem fel, vagy nézzek Xp-set a gyártónál?
  • KranaZoli #17353
    No, úgy nézem már nem csak Béta. Elkészültek volna vele?!

Microsoft Security Essentials for Vista\Windows7 v1.0.1611.0

• xido
    köszi,ezt akartam tudni
  • bon
    Túl magas képernyő frissítési értékre gondolnék. Monditor driver fent van? Ha nincs és elérhető a gyártó oldalán (XP-s is jó elilveg) akkor felkéne tenni.
  • ioinme
    Úgy értem hogy 5200+ :D
    Tudom hogy külön külön már nem annyi az annyi, de a dobozon így tüntették fel, aztán így írtam be a könnyebb azonosítás végett. Amúgy nagyon jó rendszer, nekem bejön. Már most kevesebb baj van vele mint a Vistával volt. Hozzáteszem most a legutóbbi driver malőr kicsit kedvem vette a telepítgetéstől, de lehet hogy csak én vagyok fogyatékos és mégis rosszat szedtem le. Driver téren sose voltam otthon, olyan összevisszaság, mi mihez kell... (szerintem).
  • ioinme
    Most próbáltam feltenni az alaplapom gyártójának honlapjáról a drivert feltenni, hát soha többet nem próbálom meg még egyszer. Hiába a honlapjukról szedtem le a nekem megfelelőt (Vistás) nem működött tőle az integrált kártyám, kilőtte a monitort. Rendesen megijedtem. Kellett egy rendszer visszaállítás hogy újra működjön minden. Ez mitől lehetett? Ugyanolyan kompakt telepítő, mint ami az alaplapi kapott lemezemen van, csak frissebb meg vistás.
  • [HUN]FaTaL
    5,2gigahertz?:D Mivel hűtőd, folyékony nitorgénnel?:D
  • lck #17347
    Nem létezik. - Nem arra van hogy a csak XP alatt induló játékokat futtasd vele. Vállalati környezetben, egyes 7 alatt nem induló felhasználói programok futtatására való.
  • xido
    Srácok..sziasztok
    olyat kérdeznék..most próbáltam/nám ki az XP mod-ot..létezik valamilyen trükk rá,hogy felismertessem az aktuális vga-t és ne a "virtual integrált s3trio" legyen az "xp" alatt?:))
  • bon
    Normális vga esetében a videókártya számolja a HD filmet és nem a gép processzorát terheli. Ja és az 5,2ghz az inkább 2,6ghz csak két magod van, nem összeadandó érték.
  • MR ME
    azzal tudlak megnyugtatni h az nem 5.2Ghz-es hanem 2 magos 2.6-os :) nem ugyanaz a 2
  • ioinme
    Köszi, úgy néz ki megoldódott a probléma. A fakósággal még próbálkozok, de majd csak összejön. Egyébként nekem viszonylag erős gépem van, duplamagos 5,2 Gigaherces, 3 giga rammal, de integrált videókarival, és bár fut minden rendesen, HD filmeknél be-be szaggat néha de csak akkor ha közbe csinálok mellé ezt-azt. Gondolom ezt egy normális videókártya majd kiküszöböli. Nyugtassatok meg.
  • [HUN]FaTaL
    MPC-HC Rulz. :)
  • Balumann
    Nálam meg folyamatosan kompresszál (csökkenti a dinamikai különbségeket), ugyan ezt csinálja a haveromnál is. Próbáltam mindent kikapcsolni (alapból be is volt kapcsolva beállításokban ez, meg a normalizálás is), valamelyik zenénél/videónál csinálja, valamelyiknél nem. Meg nálam nem is játsza a hd videókat túl stabilan, én maradok a jetaudionál inkább.
  • bon
    Nézd meg, hogy a KMPlayer könyvtárhoz a felhasználódnak van e Teljes hozzáférése a Biztonság fülön.