46642
-
The Fugitive #17540 Hi!
felraktam én is W7-et, és lenne hirtelenjében pár kérdésem:
- Kaspersky Internet Security 7-et használtam XP-n, itt nem lehet ezt a verziót valahogy működésre bírni? Csak a 2010-es megy?
- itt is van-e olyan, mint XP-ben volt, hogy a net 10%-át alapból levette a rendszer, és ha igen, hol lehet ezt állítani?
- KIS 2010, CfosSpeed 4.50.1457, 8M-es T-**** net, SMC 7004VBR Barricade router, uTorrent 1.8.4 --- szükséges-e valamilyen extra beállítás?
ugyanis W7-ben uTorrentben a sebességen 350kB/s-nál följebb nemigen megy. (kipróbáltam több torrentel is, ha arról a vinyórol bootolok, amin XP-van, Xp-ben ez a szám 650-720 között van ugyanazon torrenteknél)
Ha simán webes felületről akarok letölteni, akkor 120-160kB/s a max érték. (xp-ben ugyanaz, mint fentebb) speedtest 3-4M-snak méri.
Vonalat ellenőriztettem már, azzal nincs gond, illetve XP-n minden rendben van.
Ötletek, javaslatok? -
Ezt müködik úgy is,hogy nincs bekapcsolva a gép?:D -
Fatal: MediaCenter stabilabb, gyorsabb, szebb a képe. Pinnacle sosem írt még használható programot. Persze azt használsz amit akarsz. Nekem 8
Kirol: ha a mostani aktiválva van, akkor örökli a 6-os. Telepítés után kapsz emailt az új aktivációs kódokkal.
BIZ: igen igen (így készülnek a TVripek:))
Ilyenem van (USB-s digiTV vevő):
Pinnacle NanoStick DVB-T 73e
-
Nem tudom, hogy kéri e, mivel 20k-val vánszorog. :D
Asszem a tokon van. De adok én neked kódot PÜben. -
Akkor ezek szerint kéri a kódot! :(
A CD-n, vagy a papírtokon? A tokon nekem nincs semmi, a cd-n van egy 8 jegyű szám, de hogy az mi, azt nem tudom. -
Van hozzá driverem be is scanneli a csatornákat csak képet nem ad meg a lassú. -
Egyik sem fizetős, a kártyához kaptál CD-t, azon van a kód.
#17530: Igen.
#17529: És drivered is van hozzá? Mert az kell. -
Köszönöm. -
A DXTBmp link:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Editors/DXTBmp.shtml -
BIZ0906 #17530 Ti TV Tuner kártyával nézitek a gépen a műsorokat? És fel is lehet venni? -
nekem mért nem mükszik a media center???Tv-zni akarok. Tunerem van. -
Ez a 6.2 beta az a progi legújabb verziója, ami fizetős és kódot kér?
Nekem nem mostani PCTV-m van, hanem ezer éves. Neked is? -
Végre van TVCenter, köszi. :D Utálom a fos Media Centert. :D -
6.2beta már működik W7-en
De ajánlom figyelmedbe a Windows Media Centert, ami tökéletes e-célra.
-
Nekem sikerült az ASUS. -
Régi Pinnacle PCTV-t sikerült már valakinek működésre bírnia 64bit alatt? -
BlastR ! Amit te néztél az a windows 7 eternity a netről le lehet tölteni -
Dxtbmp-t Win7-hez linket pls! -
Varázsolni nem, de képet és videót készíteni igen. :D -
Reteek #17520 Windows 7 alatt valaki tudott már varázsolni Fraps al? (2.9.9) -
Zinternetrő':D -
ACE #17518 És ezt a hátteret honnan lehet megszerezni? -
Köszi -
RocketDock vagy ObjectDock. -
Köszi! 
Vki esetleg próbálta is már?! -
Hali hogy lehet létrehozni azt a csíkocskát mint ami itt látható legfelül?
Tehát -
Exen #17513 Le kell formázni a Windows 7-es partitúciót, és akkor el tudod távolítani, de előbb ajánlott más fórumokban keresgélni, ugyanis így elveszhet a boot menüd, de ezt helyre lehet állítani, csak sajnos már nem emléxem hogyan! -
Anélkül mi érteleme van? Amúgy kártya olvasós billentyűzet esetén is bizos elindítható. -
chadi #17511 Sziasztok!
A windowsnak a Smart Card Resource Manager szolgáltatását(SCARDSVR)csak akkor lehet elindítani ha van egy chipkártyaolvasó is csatlakoztatva a gépre? -
Értem. És az miben merül ki, hogy nem teljes jogú? -
félreolvastam :P -
Itt is van külön Rendszergazda, mégpedig egy teljes jogú (alapból tiltva van). De amit létrehozol a telepítés végén felhasználót az is admin jogú lesz, csak nem teljes jogú. -
Helló! Mikor rakom fel a 7-et, akkor ugye be kell írni egy felhasználónevet és egy jelszót, ami nem kötelező. Na most ez a felhasználó lesz az admin? Vagy hogy van ez? Mert ugye az XP-nél volt olyan user külön hogy rendszergazda. -
Megpróbáltam újra! Most már behozta a telepítőt rendesen, csak nincs időm feltenni... Holnap megcsinálom. Thx a segítséget! -
KoviX88 #17505 köszi szépen a tippet, de sajnos nem oldotta meg a problémám akárh próbáltam.ezek szerint csak nálam van ilyen probléma:S:S -
Windows 7 Ultimate (x86) - DVD (magyar)
File Name: hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935.iso
Ezt töltöttem le... Akkor telepítem Windowsból... -
Akkor valami nem stimmel a telepítővel szerintem. -
de a teljes ablak az más -
nálam Esc és ott kiválasztottam a CD/DVD meghajtót
kiírta hogy lemezről való bootoláshoz nyomjon le egy billentyűt. megtettem és kiírta hogy válasszak egy telepített operációs rendszert vagy válasszak a menüpontok közül. Windows Vista indítása vagy memória ellenőrzés ez a kettő van... -
nincs jobb klikk ful screen? vagy valahol? tuti van. amúgy bon -nak igaza van általában az alt+enter a full screenre váltás.