46642
-
Symantec Endpoint Protection:
2006-os Frost&Sullivan Piacvezetői Díj – nemzetközi antivírus piacok: Symantec Antivirus (egymást követő 4 évben).
Az egyetlen fejlesztő, aki egymás után 31-szer részesült a Virus Bulletin 100 nevű díjában.
Elég jó a cucc, de elsősorban vállalati termék. :) -
Jeppe #17579 Köszi szépen. Rávettem magam arra hogy kipróbáljam a véglegest, hátha bejön Xp után. :D -
Jó a beépített, de a Symantec Endpoint Protection-ba az is megtalálható (vírusirtó mellett) és telepíthető. -
Köszönöm válaszotokat. -
Jeppe #17576 Hali!
Valaki nem tud valami tűzfalat ami műxik is a win 7-en? eddig én sygate personal firewallt használtam de azt nem engedi ott elinditani. -
Avast vagy MSSE. -
Keressél rá a googe-ben erre: Microsoft Security Essentials ingyenes progi. De a Symantec Endpoint Protection-t is tudom ajánlani. -
A programnak az ikonját módosítsd, ne a gyorsindítás ikonját, mert az csak egy parancsikon ami a programtól vesszi az ikont. -
Variációk ugyanarra a témára.
-
Alul a Vista-t is írja. Akkor megy ez Win7 esetében is. -
Megoldás lehet:
How to change Windows Explorer default folder
Nyilvánvaló, hogy a tipp XP-re vonatkozik, de hátha segít.
-
És ez hogy jön ide?:D -
szerinem a router úgy van beállítva, hogy a hamachi portjait a laptopra irányítja, és ezt észreveszi az asztali gép és onnantól kezdve a laptopon keresztül éri el haverod gépét -
Jobb klikk, aztán az alkalmazáson is jobb klikk, tulajdonságok, ikoncsere. -
Hali!
Valaki tud ajánlani egy jó vírusírtót??? -
Egy nagyon bosszanto gondom van win7-en hamachival kapcsolatban.
Adva van ket cucc, egy laptop es egy pc, amelyek routeren keresztul kapcsolodnak nethez [latjak egymas megosztott fajljait routeren keresztul]. Mindketton ugyan az a 64es win7 van fenn, 1.0.1.5-os hamacsi szinten.
Na most van egy jatek, pl az Unreal Tournament 3 vagy a CoH, amit haverommal jatszanam hamacsin keresztul, mivel szomszed varosban lakik. A baj ott kezdodik, hogy a PC-n hiaba fut a hamachi, nem latom havert, es o se lat engem. Pingelni tudom, a prioritas sorrendben a hamachi az elso halozati adapter.
De!! es most jon a szamomra erdekes dolog, ha laptopon elinditom a hamachit [a laptopom a PCm es haver gepe egy kozos hamacsiszobaban van], a PCm es a haverom gepe azonnal latja egymast, latjuk egymas inditott szerveret.
Van erre vmi otlet, hogy miert van? Kurvara idegesit, XPn ilyen gondjaim nem voltak :-( -
Mégvalami: Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a windows intéző alapból ne a "könyvtárak" mappát hozza be, hanem pl. az én home mappámat? -
Értem, köszi. Amúgy ezeket a "gyorsindítás" ikonokat, vagy tálcaikonokat, tudom módosítani? Mert van néhány ocsmány, low-res ikon, aminek simán lehetne szebbet varázsolni. Próbáltam jobb-klikk, hátha van ott valami tulajdonságok, de csak az van, hogy rögzítés feloldása... -
Nem hiszem, hogy lenne rá lehetőség, még a honosítást végző csapat se módosíthatot bizonyos billentyűzet (Pedig ők a Microsoft-nak dolgoztak)kombinációkat, mert az eredetileg megadott volt a hivatalos Microsoft változat, noha pl. magyar nyelvnél nem az a betű jelölné azt a funkciót. -
Van lehetőség rá Win7 alatt, hogy felcseréljem a Control és Windows (command) billentyűket? Csak mert főként Mac OS X-et használok, ott minden command + billentyű kombinációként vannak jelen. És nem nagyon van kedvem megszokni, hogy itt meg ctrl + billentyű legyen... -
Ja hogy távirányítóhoz is. :) Jó evvel én nem találkoztam, mert a pinnacle oldala egy kalap szar. Nah majd megnézem, mert én a Vistast próbáltam. Ha jól emlékszem Vista alatt sem ment nekem a távirányító a MediaCenterrel. -
Hádde W7-re a 6.2-es béta meghajtók kellenek:) Távirányítóhoz is:) -
A titok nem ez, ugyanis fel van telepítve. :D Sőt, a régi tvcenter is fent van, csak ugye nem működik, egyből .NET hibával indul. :D -
Nekem is működik a távirányító. A titok, hogy fel kell telepíteni a pinnacle csomagot, ami beizzítja a szervizt. Utána működni fog. -
Én az alap PowerCinema 5-öt használom. -
TVCenterben nekem is, csak a Media Centerben nem müxik valamiért. -
Én is ágyból nézem az enyémnek jó a távirányítója. -
üdv
lehet tudnátok segíteni.... van egy video tunner kártyám, és nem nagyon akar menni win7-nél.
vagyis a baj a következő...
van a driver a kárytához, és van a szoftver a kezeléséhez.
driver: automatikussan töltti le a win 7 és egy leadtech tv2000 xp wdm hárdverhez
és a szoftver a PVR2 legujjabb verzioja...
nincs gond a PRV2-vel! ....viszont a driver feltétele után azonnal leálll inditás után a PVR2!!!
:S
megoldás? -
Mediacenter: Lassú, nem kezeli a távirányítómat, szarabb a képe (szobaantenna), és kényelmetlen a menüje. De igazából a távirányító miatt nem szeretem. -
Hát most nem tudom mi van 10 perce simán tv-ztem az alap Power Cinemán most se hang meg alig megy a kép. -
Oks. -
Akkor passz. Nézd meg MS oldalán támogatott-e a tuner-ed. Vagy kérj segítséget barátunktól, Mr. Goolge-től:) -
Igen. -
Hangolást nyomtál neki beállításokban? -
Nekem az alap tuner jó meg hozzá a PowerCinema 5-is csak a Media Center nem jó:S -
The Fugitive #17545 azt még kihagytam, hogy uTorrentnél a korlátozást sem éppen veszi figyelembe, be van állítva, hogy ha van letöltés, akkor a feltöltést korlátozza 5kB/s-ra és most is vígan tölt felfelé 15-20kB/s-al.
a fordítottja is igaz, amikor csak feltöltés van, akkor is tölt lefelé valamit 6-10kB/s-al... -
Gyenge a vétel? Az antennát (ha nem coax) az ablakhoz minél közelebb kell vinni.
TV tuner topik -
Természetesen nem. Melyik PC-s eszköz megy kikapcsol állapotban?:D -
#17534??? -
Köszi!
Nekem néha felmegy egészek 29k ra! :D
Kapja be, ma már nem megy 3 órát a gép, így tuti nem jön le. :(