46642
  • [HUN]FaTaL
    Egy rakat szar, minden nap 16x lefagy, semmihez nincs driver és még az ablakok is szaggatnak. Fél perc alatt tele lesz vírussal, már, amikor működik a net mert az is teljesen random.
  • Netgear
    Valaki írna egy összegzést, hogy jó e a windows 7? Vistárol akarok áttérni rá, Notebookom van (lásd alul), és kérdezem én, hogy megbízható? tényleg olyan gyors? Minden drivert felismer? Nincs fagyás? Akadás? ilyesmi dolgokra gondoltam... napi szinten használom, és egy megbízható rendszer kell, eddig Vistával semmi bajom nem volt, de a Win7-is ilyen? Üdv.
  • NiGhTM4R3
    Köszi, szerintem kipróbálom - bár nem vagyok híve a kodekpakk-oknak.
    De valamiért sokkal szebb képe van, mint más lejátszóknak. :O
  • precision
    sajnos nem segített, nem talált semmit
    aztán próbálkoztam még rendszer visszaállítással egy korábbi időpontra, semmi
    próbálkoztam bizonyos hw elemek letiltásával, aero, ilyesmi letiltásával, sidebar letiltásával, mindennel ami procit ehet, de semmi
    a végén feladtam, és raktam egy xp -t

#17614: igen
  • sunlight
    Ezzel a codec pack-kel már kezeli a WMP12 a feliratokat és visz minden formátumot, teszteltem:http://www.filecluster.com/downloads/Windows-7-Codec-Pack.html
  • ManoNegra
    ok nem olvastam végig. a cmdagent.exe pörgeti nálam is a cpu-t, ma jött elő amikor telepiteni kezdtem egy játékot. Nem tudom mitől van, talán a daemon toolstol. Neked magyar a comodo?
  • ManoNegra
    comodot használsz?
  • MerlinW
    GOM, MPC, egyikkel sincs semmi baj. Klite is fent van.
  • bon
    KMPlayer-t használok.
  • bon
    Hibernálás, rendszer visszaállítás kikapcsolva nálam is.
  • bon
    Április vége óta használom az RC-t.
  • NiGhTM4R3
    Amúgy ti milyen videólejátszót használtok?

Nekem mióta a Win7 van fent, szemcsés a VLC, a GOM player se a legtisztább.

Windows Media Player-nek a legjobb a minősége, de nem tudok benne hangsávot, és feliratot tallózni (lehet hogy kérdeztem már, de senki sem tudta a választ)
  • NiGhTM4R3
    Mondjuk nálam ki van kapcsolva a hibernálás, és a biztonsági menntési pont létrehozása.
    Ezek is azért hízlalják a rendszert
  • NiGhTM4R3
    Wow, köszi a válaszokat. Elég érdekes méretek vannak :D
    Pl. bon, neked mióta van fent az oprendszer, hogy 15GB lett?:D
  • [HUN]FaTaL
    Feladatkezelőben nyomd meg, hogy "az összes felhasználó folyamatának megjelenítése" és nézd meg, hogy mi zabálja a procit. De én is valami kártevőre tippelek. :)
  • bon
    Ajánlom mindnekinek a bejelentést megnézését felvételről, mert hasznos információkat közöltek otthoni felhasználoknak is (már amennyit idáig megnéztem az hasznos volt)
  • precision
    megpróbálom, köszi
  • bon
    Futtas egy kártevő kereső progit pl. a-squared progit csökkentett módban.
  • precision
    az mitől lehet hogy, egyik napról a másikra "meghalt" a winem?
    tetűlassan indul el, ha elindul, fél év mire reagál dolgokra, a cpu -t vmi folyamatosan 100% -on pörgeti, legalábbis a feladatkezelő ezt írja, de a listában nincs olyan folyamat ami nagyon terhelné a procit
    és eddig ment minden szépen, ma reggel mikor indítottam a gépet ezt csinálja... csökkentett módban semmi ilyesmi nincs
    víruskeresést nem tudok indítani, mivel csökkentett módban vmiért a comodo internet security nem keres, nem csökkentett módban meg a start menüt is 50 év mire beadja

mi lehet?
  • laci 700
    Nekem a Vista csinálta tök ugyanezt...
  • Nasim
    6,7gb ultimate 64bit
  • MerlinW
    Hihi, exkollegám Gál Tomi beszél a 2008 R2 hálózatépítésről:) Kicsi az internet:D
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor neked, olvasnivaló:

Windows Vista Unattended topics
    Windows Seven Unattended topics

Windows Unattended XP - a leírást nagyban használhatod máshol is
  • Pio
    Nézzétek a szakmai bejelentést élőben ITT.
  • DarkSector
    tökömse tudja ezt hol kéne érdeklödnöm, de nem tudna segíteni valaki, hogy létre tudjak hozni egy kis ablakot, ami telepitéshet lenne segédlet, vagyis hogy monnyuk 2 telepitőt egy lemezre tennék, és kreálnék egy kis felületet, amiben megjelenne, hogy fel szeretném telepiteni ezt, akkor katt ide, utána ammazt, akkor katt oda.
  • MerlinW
    Franc tudja miket raktároz a hülyéje:) Még nem ismerkedtem a belével, de majd eljön annak az ideje is:) Feldobok egyszer egyet egy virtuális masinára és kibelezem:D
  • kirol
    Ez a méret nagy lolság! :D

Nekem 11,4 Gb úgy, hogy felraktam a másik vinyóra és futtattam vagy 70 percet. Semmi más progit nem installáltam, ami esetleg belemászhatott volna. :D

Neked meg még ment 40 napot és kevesebb.
    Szerintem a windows fele adatot lop, vagy valami hasonló funkciót lát el.
  • MerlinW
    10,5 GB, Ultimate x64, 40 napos
  • kirol
    11,4 Gb: W7 Pro 64bit.
  • MR ME
    11.3GB 64bit professional
  • [HUN]FaTaL
    12,4GB, prof, 64bit
  • EK1TEP
    10GB
  • bon
    15,3gb
  • LoDMaSt
    +1
  • BBencze
    8.47GB 32bit
  • Piloss
    13 GB
    64 bites
  • NiGhTM4R3
    Nektek mekkora a Windows mappátok?
    Nekem 2-3 hét használat után 7.8GB csak viszonyításképp érdekel, ez normális-e, vagy valami nincs rendben.
  • Slig
    Köszi a válaszokat mindenkitől, így már minden világos :)
  • stevenson1988
    enyhén mellé kattintottam, m0tTh0w üzenetére ment a válasz :)
  • bon
    Egyszerű, nincs túlbonyolítva a kezelése. Egyébként céges környezetben használom, de hálózati menedzselés nélküli is használható gond nélkül (az enyém természetesen menedzselt válozat, ha már van ilyen funkciója) Ára se vészes, volt már olyan akció, hogy 3000 Ft volt egy évre licenszenként az ára.