46642
-
Feltettük a win7-et és nincs hang a gépen pedig drivert is tettem fel:S realtek hangkártya van abba a gépbe -
Már Vista-ban se volt Outlook Express. Windows Mail néven futogat manapság és a Windows Live Essentials részeként szerezhető be. De az Office csomag részeként elérhető Outlook-ot is tudom ajánlani, nagyon jó kis program. -
JamesRyan #17738 sztornó... -
Azért ennél kicsivel több a különbség 32 és 64bit között (de az már erősen szakmai töltetű lenne elmagyarázni). De az eggyik fontos jellemzője valóban benne van a több mint 4gb ram támogatás. A sebességben meg valóban nem nagyon lehet különbséget észre venni, de csak azért, mert valós 64bit-es progi nagyon kevés van. -
JamesRyan #17736 Sziasztok,
A klasszikus Outlook Expresst nem találom.Ne is keressem?:-)
valahogy elő lehet varázsolni? nem akarok weben mailezni(live).
köszi -
kisviku #17735 Köszönöm, teljesen korrekt.Ennyit kérdeztem. -
Apocalipto #17734 32 és 64 bit között annyi a különbség, hogy a 64 bites oprencer 4 gb-nál több memóriát is meg tud címezni, a 32-es meg nem (az csak 3.5 Gb-ot ismer fel). Amúgy sebességben semmi eltérés nincs a kettő között. -
kisviku #17733 Köszönöm a rögtön lekezelő és támadó választ.Kérem, pontosan tudom, mi a különbség a 32-es és a 64bit-es oprendszer között. A másik, hogy igen, tervezek vele, dolgozom, nem a doom3 futtatásához kellett...
A gépem amit lecseréltem vele az egy 6 éves P4-es volt, mely mára már igen gyenge.A 1156-os foglalatba egyébként lehet rakni I7-et is, de az meg még minek? Hosszú távra terveztem, mert inkább kiadok egyszerre 3 kilót 5-6 évente, mint évi tíz-százezrekkel folyamatosan foltozgatni.Arról nem beszélve, hogy mindenből újat kellett venni, mert az S478-as ma már "nem nagyon" fejlődik...
Nem kívánok eltérni az eredeti témától, egyetlen kérdést tettem csak fel és nem kellene rögtön a másikat lenézni. -
Ott van az is, csak ki kell nyitni pici szemed:D
Win7 -> Radeon -> Radeon HD2000 Series (AGP) -
Belenéztem a W7 bemutató videóba, és bár ez gondolom nem csak a W7 tulajdonsága, de hogy hd anyagot streameltek TV-re az állat! -
BeeTm #17730 Igenám,de az enyém AGP-s.
(ezt el is felejtettem irni) -
Ezzel vitatkoznék, de nem itt a helye:) -
Már a Vista is jobb volt, tehát igen. -
A videó leképezés módját célszerű állítani. -
milyen lejátszót használsz?
nekem is volt vmi ilyesmi emlékeim szerint bsplayerrel, egyik verzióval jó volt, másikkal nem... -
senki??
#17694 -
bigdawid #17724 Sziasztok!Nekem vista van fent és kicsit elegem van belőle.Érdemes windows7-et felrakni.Sokkal jobb mint az xp? -
Jajj, index és a tech cikkei. :D -
Hmm érdekes...
A végleges Win 7 visszalépés bizonyos szinten az RC-hez képest. -
Hogyne lenne?
Win7 -> Radeon -> Radeon HD2600 Series (PCIE) -
BeeTm #17720 Sziasztok!
Következő problémám van,Sapphire ATI Radeon HD 2650 pro kártyám nem hajlandó az ati-s driverrel működni,a sapphire oldalán még windows 7 alatt nincs kinnt a saját drivere,így a shader model-lem sem működik.
Valaki működésre tudta már bírni,vagy várnom kell a sapphire-ra?
Egyébként a konfig AMD 3200+ ABIT NF8 1GB RAM -
Határeset. HD4-es szériát kb 2,4-2,8Ghz-es proci tudja teljesen kihasználni. -
4000+-os AMD x2 "normális"? (2,1Ghz) -
25pénz egy 4850, high alá semmit sem kell állítanod vele, ha van mellette egy normális proci is. -
*ezelőttig -
Azért nem fosom a pénzt, egy évvel ezelőttik egy ócska P4esem volt. :D -
Pio #17714 Ilyen konfigokkal mondjuk nem csoda, hogy nem bővítetek túl sokat (kivéve persze ha a bőrötök alatt is pénz folyik :) ). Részemről 3 évente veszek egy középszar konfigot 100ezer körüli áron amúgy meg csak akkor költök rá, ha valami elromlik. Nem vagyok már egy nagy gémer a többire pedig bőségesen elég a mostani gépem is.
Talán 1 éven belül veszek valami videókártyát (8800gt van), de egyelőre medium alá nem kellett semmiben állítanom a grafikát szóval ebben sem vagyok egészen biztos. -
magam is ezt terveztem :D -
Jaja, detto. Egyelőre proci marad, 5850-re ruházok be majd valamikor tavasszal. -
egyenlőre semmi értelmét nem látom, [email protected] pörög jelenleg, minden futott rajta, vidkarit cserélek majd max (jelenleg gainward 4850GS) -
Cserélhetsz még q9550-re is, azzal is elkaristolsz még jó ideig:) -
Újratelepítettem, most már boot partícióval együtt. Megnyitottam a wmp-t, és amikor a hfs meghajtóról importáltam a zenéket, megint kékhalál fogadott... ez:
multiple_irp_complete_requests
Váltsak 32 bitesre, vagy van a macdrive-on kívül más normális hfs olvasó/író winre? -
hát nem
meg válság is van...:D -
Annyival nem gyorsabb az i5 meg a ddr3, hogy a komplett platformot megérje cserélni. -
kb énis így gondolkodnék, c2d-vel simán elvagyok, aztán majd ha kevés lesz akkor lehet körbenézni megint -
Ha új gépet vennék nem tudom melyiket választanám, valószínűleg, ha elég pénzem lenne, akkor az 1156ot. De mivel volt egy core2duom ezért nem volt kérdés hogy c2q vagy i5. :D -
De ha lehetne választani a LGA775 és LGA 1156 között akkor én az az 1156-et választanám. Corei7-ből meg a 1366-os tokozást (már egy ideje nézegetem az árait, nem olcsó, de már találtam olyan alaplapot ami benne van abban az árkategóriában amennyit rászánnék) -
Hát én i5-t nem vennék, mert a foglalata max 1,5 évet fog élni, utána a Larabee miatt megint foglalat váltás lesz. Hosszútávra egyedül LGA1366-tal lehet tervezni, de az meg nagyon drága. Így maradtam az LGA775nél. :D -
Otthonra se felesleges, mert ha már költött rá és esetleg játszik akkor nem biztos, hogy 1 vagy 2 évre ruházott be rá. A fő adatokat nézve, meg időtálló lesz a gép (már ha a vga is hasonló kaliberű mint a proci és vga). Én is ha most vennék vagy fejlesztenék gépet az Core i5 vagy Corei7 lenne min. 6gb ram-al. -
ezért kérdeztem h mit csinál vele, mert ha otthonra vette csak úgy akkor felesleges, ha azzal melózik akkor már más a dolog :)