46642
-
paragraf #17780 Tud valaki ajánlani egy Win7(x64) alatt is működő partícionáló programot ? Amim az XP-s időkből van az sajnos elszáll programhibával. -
64bit-re nem lehetséges a frissítés. -
hali
van egy olyan gondom win7 alatt, hogy 1-2 régebbi játékot indítás után ledob tálcára és nem lehet utána semmit kezdeni vele a kilépésen kívül. valaki tudna segíteni? a 2 játék ami ezt csinálta eddig a Medal of honor alied assault és pacific assault -
mickemoto #17777 Üdv!
Azzal a problémával küzdöm, hogy egy 64bites Win7-et szeretnék bootlemezként elkészíteni de valamiért mindíg azt írja mikor daemon-ba betöltöm a képfájlt hogy
:Thisninstallation disc isn't compatible with your version of Windows.To upgrade, you need the correct installation disc.For more information, check your computer's system information. To install a new copy of Windows, restart (boot) your computer using the installation disc, and then select Custom (advanced)
WinXP 32bit oprendszer van, ja és 32bites Win7-et azt simán tudtam készíteni.
Ashampo Burning Studio 2010 Íróprogi és Daemon Lite 4.30.4 van használatban. -
RTM már régóta elérhető az már végleges, javítások vannak de még publikusan nem. Közben elkészült az XP mode és Virtual PC végleges változata is. Crack-ek szinte napi frissítéssel vannak.
Ja volt a héten egy Windows 7 és Win2008 Srver R2 bemútató is élő közvetítéssel érdekes bemutatókkal. Letölthető formában is selérhető lesz HD minőségben. -
Ja, ez igaz... mondjuk akkor néhány: foltozások, új verziók, programok kompatibilitása, hackek/crackek... -
Attól függ mit tartasz érdekesnek. -
Hali, van valami érdekesség? ( 2800++ új hozzászólás :/ ) -
Megvan. -
Sikerült működésre bírnom az Audigy 2-met, már csak azt a beállítási lehetőséget nem találom, hogy jobbra balra hangerőt tudnék eltolni. Régebben volt kis csúszka. Most hol van ez? -
Amióta felraktam a daemon tools legújabb verzióját, nem látszanak az ikonok az asztalon, kijelölni se tudok, semmit.
Letöröltem, de így se jó. Mitől lehet?
megoldva: valami kikapcsolta az asztali elemek megjelenítését.... -
Beyond silence #17769 Legalább annyit segítene valaki, hogy úgy is jó e ha a windowsból indítom el a telepítést? Úgy talán működne... Csak kicsit van tele a tököm.
-
bigdawid #17768 ja sikerult.A tv-re rakta ki.Nem tudjatok hol lehet letolteni nforce4 drivert w7-hez?mert az nvidia oldalarol nem lehet -
Ez a windows 7 szinte egyetlen nagyobb hibája :)..a hibás a monitor és a gép közötti kapcsolat,ami miatt nics kép,tehát ha van kettő m.kimeneted a gépben egy áttét után jó lesz.:) -
Tehát ha a BIOS-ban tudok találni információkat a gép gyártójáról, típusáról, akkor abban van SLIC, ugye? -
bigdawid #17765 Sziasztok!Egy kis segítségre van szükségem.Nekem Vista van fent ami most nem is lényeg.Nem bootolva hanem simán el kezdtem telepíteni a windows7et ami megy is egy darabig.kiválszt egy merevlemezt ahová ráfér meg ilyenek minden fázison végigmegy.Az utolsónál az completing installitionnál meg marhára dolgozik a csuszka viszont meg se mozdul aztán elsötétül minden de hallom hogy dolgozik majd kb 5 percel később újraindul.Itt kiválaszthatom hogy vista vagy Windows7.Rányomok a 7re elindul tölt aztán elsötétül minden.Csak egy egér jön be a tök fekete monitoron.Megpróbáltam csökkentett módban úgy meg elkezdi tölteni de aztán kiírja hogy nioncs kész a telepítés és újra indítja.Szóval nem értem.
-
Nem. Most újra tettem és minden kafán működik. Lehet a telepítés közben történt valami ami bekavart előzőleg. 
Szóval gyorsan csináltam egy lemezképet is, a biztonság kedvéért.
-
LaciMaci #17763 Miért csínálja nekem naponta többször azt a Windows, hogy kíírja: "Az internet explorer működése leállt..."; "Windows Intéző működése leállt..."
És még annyi, hogy hol tudnám a tálca színét megváltoztatni? -
Beyond silence #17762 Kb. a legelején. Bootol dvdről, betölti a telepítőt, rákattintok a telepítésre és aztán egyből (információ gyűjtés szakaszban). -
Sziasztok
Nyomtato Canon iP4600 . A telepito CD- levo driverek nem mukodnek . Azt szeretnem kerdezni .. ha valaki hasznal ilyen nyomtatot Windows 7-el hogy oldotta meg a problemat .
koszonom -
Véletlenül nem házi barkács Windows 7-et raktál fel? -
Hol írja ki a telepítő? -
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom: Mióta újra telepítettem a Windows7-et az óta nem tud hibernálni a gépem. Rányomok hogy hibernálás és a képernyő elsötétül, de nem történik semmi. Amint megmozgatom az egeret a logon screen mosolyog rám. Minden más megy, készenlétit is benyeli, egyedül a hibernálás nem szuperál. Próbáltam újra be/ki kapcsolni a powercfg-vel, megadtam hogy a memóra 100%-a legyen a hiberfil.
Ha parancssorból indítom shutdown -h -val akkor azt írja ki hogy "A rendszer nem találja a megadott fájlt. (2)". hiberfil.sys megvan, shutdown.exe megvan. Mit kereshet még ami nincs meg?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Jujj... -
Beyond silence #17756 PLÍZ help! Nem tudom elindítani a telepítést, Nem található eszközillesztő azt írja, még az információ gyűjtésnél... Mi lehet?? KÖSZI! -
Majd legközelebb. -
BeeTm #17754 Eszközkezelőben az update driverre gondolsz?
Nem talál a jelenleginél újabbat (Microsoft corporation wddm 1.1)
De ez nem jó. -
Miért nem hagyod, hogy megkeresse maga? Áááhh... -
BeeTm #17752 Sajnos az se nyert,ott ugyanis xp és vista driver van alatta,megpróbáltam a vistát,de azzal se jó. :( -
skytel.exe = Realtek Voice Manager
ravcpl64.exe = HD Audio Control Panel from RealTek Semiconductor -
Ugye? Akkor hajrá. -
Az úgy túl egyszerű. -
StartCCC az ATI Control Center. A többit pedig egyenként beírod Google-ba és elolvasod. -
Valaki tudja mi ez a négy induló dolog?
A malwarebytesot mondjuk tudom, csak azt a (reboot)-ot nem értem.
-
JamesRyan #17746 köszönöm a választ,azért volt ez furi nekem,mert vistát nem használtam.most váltottam xp-ről erre,de van még pár dolog amit szoknom kell. -
Gyártó oldalán lévőt is próbáld ki hátha jó lesz. -
frissitette de nem jó:S -
Én meg a mozilla Thunderbird-öt ajánlom. Kicsi, okos, biztonságos, kényelmes. -
windows update elvileg ajánl realtek meghajtót. Az jó. -
Ez nagyon sovány válasz, de amit írtál róla az igaz. Kivéve a sebességet:) Mármint 32bites alkalmazások esetében valóban nem gyorsabb, de 64bitesek terén az.