46642
-
xrate #17900 vezérlőpult>rendszer és biztonság>rendszer
Windows-verzio
Windows 7 Ultimate
Copyright 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.
Service Pack 2
Ezt a "Service Pack 2" szöveget nem értem. Ugyanígy néz ki nektek is? Miért van ott? (merthogy service pack biztos nincs telepítve) -
most valami nagyon dúrva dolog lebeg a szemem előtt:
ugye nem az volt, hogy kiírás után egy árva iso fájl volt a dvd-n? -
vistánál, xpnél ugyan ez volt amit én írtam. -
Hali. van egy win7em. 64bites rtm asszem, kiíromdvdre az isot nem bootol, kiírom dvdre az iso tartalmát, nem bootol, pendrájval is szenvedtem, ahogy le van írva, nem bootol. a win7el nincs baj az tuti. -
Győzd meg magad, vagy győzzön meg a májkroszoft:) Eszem ágában sincs meggyőzni senkit semmiről:) Tájékozódsz, vagy tajtékozódsz
-
Oh, köszönöm Mester 
-
kapcsold ki az alvó módot és a winchester kikapcsolását -
Cső all. windows 7-em van. és ha nem vagyok mondjuk fél órát a gép előtt akkor bekapcsol ez az alvó mód. na most amikor ez bekapcsol(legalább is szerintem akkor), elmegy az internet.
egyszerűen kikapcsol mint ha nem is lenne, és csak a ki-be csatlakoztatás segít újra. Mivel szüntessem meg ezt?
Szóval mit csináljak hogy cask a monitor kapcsoljon ki egy idú után, a többi maradjon úgy ahogy volt eddig? Windows XP-nél nem volt ilyen eddig. -
Apocalipto #17892 Mert tudtam h v 4 évig nem lesz új gép :F Addig meg fejlődeni fognak a dolgok amihez kelhet majd 4 giga ram. Ha oda jutok, úgy is 64 bites OS lesz. -
És minek akartál 4gigát? Ha 32bites OS-t használsz, most is csak 3 van. :D -
Apocalipto #17890 Én 4 gigát akartam :) Ha már egyszer gépet vetettem.. -
Kösz, ez segitett
-
lol
Legközelebb vegyél 2x1GB + 2x512MB-t :D Úgyis duálban megy. :D -
Apocalipto #17887 Mert így megy duálba, meg egy ideig nem szándékozok gépet bővíteni. Előre gondolkodtam. :D -
Többek között a ram kihasználás. Vagy akkor minek vettél 4giga ramot? -
windows updatet elindítod
(jobb gomb a saját gépre, tulajdonságok, win update)
majd keresel új frissítéseket vele és leszeded a magyart -
Van már magyar is belőle (sőt összes nyelvi változat kész). Az Update meg a Control panel\Windows Update-nél megtalálható -
Oké egyszerübben: Honnan a vérböl huzzam elö a magyar nyelvet(a netröl..)? -
BBencze #17882 "Annyi lenne a kérdésem hogy még angol, de updatek között vannak nyelvek, hogy jussak el oda?" ??? Ezt nem tudtam értelmezni. -
Na fentvan a Win7 végre:D
Annyi lenne a kérdésem hogy még angol, de updatek között vannak nyelvek, hogy jussak el oda? -
Apocalipto #17880 Nem zárkózom el az új dolgoktól. Győzz meg, miért éri meg nekem váltani 64 bitre. Konfigomat láthatod az aláírásomban. -
Nero 6 ir Dual Layert is?
Me ha igen akkor rakom is fel! A kedvenc irom volt csak sajna vistara nm ment el
-
BIZ0906 #17878 Régebben nem így volt bár csak a 7est próbáltam azóta egyiket sem :) Na majd megnézem. -
Megy persze. Mondjuk Nero 9 a legfrissebb.
Az XP-s programok 99,9%-a megy W7-en. Ami Vistán ment az mind megy ezen is. -
Nem kötelező felrakni az író progin kívül semmit se. Én is csak az alap író részt rakom fel mindig a nero-ból. -
BIZ0906 #17875 Nem a 6-os még író volt és szerkesztő cucc a maiak meg már photoshop meg lejátszó meg minden szutykot bele raknak. Nekem is a Nero 6a a fav. -
BBencze #17874 Hát feltelepítettem és semmi gondom eddig nem volt vele, mindig Nero 6-al írok DVD-t,CD-t...(Valahogy az új Nerok nem jönnek be nekem vagy csak én szoktam hozzá nagyon a 6hoz?) -
IGen?
Hogyan?
Semmi hiba nincs ?
Ez viszotn egnem érdekelne! -
BBencze #17872 Nekem Nero 6 is megy.
-
Egy haverom azt kérdezi van e esély arra hogy a gyári lgfrissebb Nero 7 menjen neki? Persze Windows7 oprendszere van -
JézusomxD
Azt csak akkor kell ha tényleg rendszergazdaként kell inditani a cuccot.
Lehet 2x BEG.
És a Daemon Tools nekem ment rendesenxD
Kipipáltam azt h ne mutassa többször a kompabilitási szart. -
Nem kell úgy indítani, viszont telepítés ajánlott jobb kattintás Futtatás Rendszergazdaként módszerral csinálni. -
BBencze #17868 Ez a "mindent" sztem túlzás... -
Hellosztok.
Tervezem, hogy én is felrakom a Windows 7-et, de sokan mondják, hogy mindent "jobb klikk - futtatás rendszergazdaként" kell indítani. Abban kérném a segítségeteket, hogy ez tényleg így van, vagy esetleg lehet úgy is indítani, mint az XP-nél (dupla kattintás). Remélem érthetően írtam.
Köszönöm a segítségeket. -
Azért az üzenet sokat segítene. -
BBencze #17865 Ahogy elindul a játék kikapcsolja az Aerot.... -
Játékok alatt nem lesz kisebb a grafikus teljesítmény az aero miatt? -
Egy tanács lehet volt már
Aki Daemon Tools Lite-ot használna de a kompatibilitási figyelmeztetés miatt nem rakja fel vagy nm akarja vmiért azt használni Windows 7-en annak ITT A MEGOLDÁS!!
Alcohol 52% Free Edition
100% Windows 7 compatible!!
Windows Updateen is van egy külön update neki!
Én is ezt használomDIRECT LINK -
Boot-olva inditom, nem Xp alol. -
Na megvan, nem upgradeltem hanem az alsora nyomta és az elsö particiot választottam amin a System van(WINXP).
Nyomok egy Next-et és kidob valami üzit, az nemtudom mi:S
Aztán tovább enged, viszont nemtudom h telepiti-e mert 1x nem akarta:S(2-3hete..)