46642
-
Reggel nyolc óta buzerálom a régi vinyókat meg törölgetek ezt-azt. Mi a rákért mondja mindig, hogy ilyen-olyan jogosultság kell ehhez meg ahhoz??? A régi rendszervinyóról pl nem engedte letörölni a flash player bizonyos fájljait O_o -
Nem tunerre gondoltam, hanem arra, hogy nem kell a catalyst, hogy kezeljen több monitort (ez esetben az egyik egy TV ugye..)
A mini appok amiket ki lehet dobálni az asztalra: időjárás, sticky notes, naptár..
Eddig csak nagyon felületesen teszteltem, viszont ma reggel megint meglepett: magától leszedte és felrakta a wireless xbox360 controllerhez tartozó drivert :o
A design része meg csodás, annyira jól néz ki (nyilván xp után), hogy szívesen buzgálkodok windowsban :DDD -
genory #18138 A TV tuner kártya szoftverjét te telepítetted, vagy automatikusan feltelepült? Mikazok a mini-appok? -
tibl #18137 Nemtudom,hogy ti , hogy vagytok vele,de szerintem haladni kel a korral! Az én személyes véleményem az ,hogy az xp idejelejárt! BÁR IGAZ,HOGY A MAI NAPIG SOKAN HASZNÁLJÁK!! Szerintem akinek egy kicsit is jobb gépe van mint P4, és legalább két giga ramja van, az bátrant rakjon WIN 7 EMO-t , nem fogja megbánni!Külömbséget gyorsaságban nem fogja észrevenni! Hozzáteszem, hogy egy az én személyes ajánlatom!!!!! A döntés mindenkinek a szive joga!! -
Ma naptól kezdve én is windows7 user lettem :DDD
Eddig nagyon tetszik, catalyst nélkül kezeli simán a TV-t, a felhasználói felület pofás, gyorsan bootol, ütnek a mini-appok, eddig tetszik (20 perc ideoda klikk után).. -
Apocalipto #18135 Driver nincs hozzá. Szal ötlet? ^^ -
Apocalipto #18134 Probléma van....64 bites home premium elfelejti az egérmutató beállítását és visszaáll az alapértékre. Ha felteszem az egér driverét, megjavul? -
Windows 7 Manager -
Köszi, kipróbálom! -
Sokáig használtam én is KMplayer-t de mostanában rengetegszer lefagyott -
-wincmd.ini- -
Esetleg próbáld meg hogy a wicmd.ini fájlba a
"[Configuration]" alá ezt beszúrod:
VistaDelete=1
Gyorsítja a fájlműveleteket. -
Tegnap nekem az Ultimate-hoz 5 frissítés jött -
nekem folyamatosan jön updaten a frissítés a professionalhoz -
Éppen tegnap jelent meg hozzá frissítés. A korábban megjelent frissítések még nem publikusak és ezért nem érhető el Update-ről. -
Ha ez nekem szolt akkor csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon nem mindegy, hogy telepítve van a kodec csomag vagy csak futtatom és az én KMPlayer-emet nem kell telepíteni. -
kerdes: RTM valtozat, 7600 16385 build es ez a build nem frissult amiota feltettem pedig ugy tudom h van mar frissebb.. miert nem frissult? fog egyaltalan, csak okt 22 utan? -
nálam is ez a gond, RC-vel nem volt ilyen :S
kmplayer-el is ilyen sajna :( -
Ahhoz is van codec pack -
vagy Media Player Classic HC -
KMPlayer -
Akkor mivel játszod le a feliratos filmeket?
-
Te miket használsz pack helyett? -
Jogos a két pont Fatal -
Nem ajánlott codec pack hazsnálata. -
Ez jó én is ezt használom:http://www.filecluster.com/downloads/Windows-7-Codec-Pack.html -
simonl #18114 Sziasztok,
Megbízható és működő codec pack -ot keresek jó állapotú garázsban tartott windows 7 -emnek.
Kalandorok kíméljenek:)
Köszönöm szépen.....
-
:D
Te a BOXról beszélsz, nem RTMről. Az OEM is RTM.
RTM=Released to manufacturing, azaz gyártásra kész verzió. Ez mind az OEMre mind a box verzióra vonatkozik. -
Az RTM-et bármilyen konfigurációra lehet telepíteni az OEM-et pedig csak arra az egyre amire először telepítetted -
torok6 #18111 Csak azért kérdem mert a boltokba csak OEM van mind1-be -
torok6 #18110 És mért? -
Ahhoz inkább RTM -kell -
torok6 #18108 Sziasztok! Windows 7 OEM az jó összerakót géphez vagy csak boltihoz jó? -
A videó feldolgózás módját kell állítani szerintem. -
Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.October.2009.OEM.DVD.PROPER-BIE Ezt a verziót próbálta már valaki rajtam kívül? Valamiért nem aktiválódik és számol vissza ugyanúgy 30 naptól. -
JamesRyan #18105 Sziasztok,
hogy tudnám elérni,h adott film pl crystalplayerrel(vagy VLC-vel) lejátszva ne legyen pixeles.a win7 csoda win media playerével szemmel léátható durva különbség van a két kép között.mellékelek 2 képet.az egyik a media playerrel van,a másik vlc-vel.
egyik kép
másik kép
köszi a választ.
vlc-t vagy crystal-t szeretek használni. -
ha azt akarod elérni, hogy 5 percenként induljon újra azt egy időzített shutdown.exe-vel ellehet érni -
Raxi #18103 Sziasztok!
A telepítés befejezése után, újra beraktam a plusz vinyómat, mert azon van egy pár olyan progi amit használok. Bekapcsolás után nagyon lassan töltődik be a Win7. És minden további bekapcsolásnál ilyen lassan tőltődik be. Előtte xp volt fent és nem volt ilyen gond. Tud valaki valami okosat? -
de, a vga drivert, de külön nforce drivert nem -
Nem hiszem, fél éves a gép. És ezek után már tényleg hihető, hogy előzőleg is a rearm miatt állítódott volna vissza. Eddig csak 2-ször állítódott vissza és 2-ször rearmoltam.
Nem mint ha baj lenne, mert ha minden igaz már csak egyszer rearmolhatok. Rearm meg elvileg nem teheti tökre a gépet. :P