46642
  • Jakuza001
    Van.
    Ez egy Win7 bug. En talaltam a megoldast ra, amit ide le is irtam:

http://hubpages.com/hub/Windows_7_-_Quick_Launch

A lenyeg az hogy akkor kavarodik meg a quick launch, amikor ket fajta billentyuzet kiosztast hasznalsz es a billentyuzet valaszto ikon a talcan van.
    Ki kell kapcsolni. Nem gaz, mert a billentyuzet kiosztasok kozott tovabbra is tudsz majd valtogatni a baloldali ALT es SHIFT gombokkal, csak nem lesz ami jobboldalt jelezze, hogy HU EN vagy mas kiosztast hasznalsz az adott pillanatban.
  • 128bit
    Szasztok

Van egy kis problémo itt mifelénk,rem tudtok rá valami orvosolást!

Win 7 RTM ben csináltam a tálcán gyorsindito eszkoztarat az itthoni gépemen jo is minden,de barátaimnál most már a második gépen csinálja azt hogy ujrainditás után visszaál az eredeti tálca!!
    Van valami info ötlet erröl?
    Köszi

• SötétBarom
    Nem oldotta meg a problémát :(

Amúgy minden más jó =/
  • [HUN]FaTaL
    Buherált fos az is. Vezérlőpult->Mappabeállítások
  • nameless1229
    Igen, ki van.
  • bon
    Jobb egérgomb a meghajtón tulajdonságok biztonság füll és a felhasználódnál a teljes hozzáférés ki van pipálva.
  • nameless1229
    Hol vagy hogyan tudom ezt megállapítani?
  • bon
    Tehát a felhasználódnak amivel a Windows 7-be bevagy jelentkezve teljes joga van?
  • precision
    nem lehet hogy véletlen leformáztad a partíciót?
  • nameless1229
    Megvolt, de semmi sem történt.. :S
  • nameless1229
    Próbáltam, de semmi sem történt.. :S
  • bon
    Jogosultságod van a meghajtóhoz? Jobb gomb a meghajtón tulajdonságok biztonság füll.
  • bon
    Túlbonyolítva? Inkább néhol már túlontúl leegyszerűsített, hogy minél kevésbé függjön a felhasználótól, aki esetleg még hozzá nem értő csoportba is tartozik.
  • nameless1229
    A meghajtót látni, de azon belül semmit sem...
  • bon
    Az eégsz meghajtót nem látni? Mert ez esetben a lemezkezelőben a meghajtónak egy betűjelet kellene adni.
  • kissadamvikt
    hmm vicces vagy látom .... :D Amúgy nem lenne rossz operációs rendszer, ha nem lenne túlbonyolítva az egész, mert így tényleg szar.
  • BlastR
    Köszi. Így sikerült.
  • nameless1229
    Olyan problémám lenne, h van xp és win7 is a gépen, de amikor win7 fut, akkor az xp alatt lévő partíción tárolt filmeket nem tudom lejátszani, sőt nem is látni őket.. Hogyan oldható ez meg?
  • Máté94
    Sziasztok!

Melyik kodek kell neki mert a z MPHC megint szarakszik:)
    [IMG]http://iaro.3dmax.hu/kep/1[HSTS]Seitokai_no_Ichizon_-_01.mkv_snapshot_01.01_[2009.10.18_21.40.05].jpg[/IMG]
  • JamesRyan
    érdeklődnék,hogy a Windows.old mappát csak úgy egyszerűen törölhetem-e ha nem kell semmi belőle.vagy van valami "hivatalos"megoldás az eltüntetésére?
    köszi
  • BlastR
    Mindegyik albumnál bejön a Fájl helyének megnyitása menüpont, kivéve ennél! Itt nincs ilyen lehetőség. Gondolom azért, mert nincs fájl amire mutasson!
  • bon
    Műsortár visszaállítása a eszközök/speciállis/műsortár visszaállításával nem segít?
  • narumon
    "Gyönyörű lehet a kép. :D"

Hát mivel egy normális monitor nem csak nativban normális (szar is lenne), igy semmi baja a képnek.

"Egyébként játékfüggő, nekem van amelyiket kisebb négyzetbe rakja, van, amelyiket meg nem."

Nem játék függő, mint már írtam a desktoppal is ugyanezt csinálta.
  • Piloss
    a jobklikk ,fájl helyének megnyitása hova mutat?
  • BlastR
    Az a baj, hogy nincs a gépemen semmilyen ismeretlen album. A dokumentumok/Zene könyvtárban sincs ilyen, illetve a műsortárnak megadott mappában sem.
    Egy nem létező dolgot kellene kitörölnöm, az itt a probléma!
  • Riccardo G
    OFF! / olyan kérdésem lenne hogy a sajtátgép jobbg omb tulajdonságok menü alatt behozza ugye a rendszeradatokat, és ott van hogy a termék használatára jogosult: ezt hogy lehet megváltoztatni? xp-ől van szó
  • bon
    Ha a dokumentumok/Zene könyvtárból törlöd az ismeretlen albumot akkor is keresi a Media Player?
  • Balumann
    Megtaláltam a megoldást, letiltódott a windows installer szolgáltatás... :o
  • Firerock
    nemtudom
    az a neve hogy minipe ketezerhat.
    es a simple file sharinget hol tudom kikapcsolni?
  • Miley Cyrus
    Használj Winamp-ot, nem bánod meg hidd el.
  • BlastR
    Üdv!
    Egy kis segítség kellene.
    Media Player 12-őt használom zenehallgatásra. A minap a műsortárból kitöröltem egy albumot és keletkezett egy ilyen:

Ezt szeretném eltüntetni, de semmi eredmény. Azóta töröltem a teljes műsortárat is, de ez akkor is benne maradt.
    Egyszerűen nem tudok vele semmit sem kezdeni ( nem lehet szerkeszteni, törölni, áthelyezni ).
    Az MP pedig folyamatosan próbálja lekérni az adatok erről az ismeretlen albumról, de hát mivel nincs mögötte tartalom, így persze hogy nem talál semmit. E miatt pedig folyamatosan csak kommunikál a szerverrel.
    Ötletek?
  • [HUN]FaTaL
    Simple file sharinget tiltsd le és utána lesz. Remélem XP Prof alól próbálkozol, home alatt nincs ilyen. Ha nincs ilyen akkor a buherált fos winből kivették ezt a featuret, tegyél egy rendest.
  • [HUN]FaTaL
    "? Nekem az asztalin 23" moncsi van aminek 1920x1080 (vagyis fullhd) felbontása van. Teljesen jó minőségben tudok Vista alatt játszani 1024"

Gyönyörű lehet a kép. :D

Tegyél Vistat, gondolom WDDM1.1 alatt mások a követelmények, ezért van egyelőre letiltva az állítási lehetőség a CCC-ben. Egyébként játékfüggő, nekem van amelyiket kisebb négyzetbe rakja, van, amelyiket meg nem.
  • Balumann
    Nah, egy új hibába futottam, a Windows Installerrel van probléma. A következő hibaüzenetet kapom, ha bármilyen telepítőt elindítok, ami a windows installert használná (vagy ha uninstalálni próbálok egy microsoftos szoftvert). (pl. most a Virutal PC 2007-est szeretném uninstalálni - meg még 1-2 dolgot, illetve Word-hoz szeretnék PDF kiegészítőt telepíteni, de próbaképpen kipróbáltam több mindenre is, ugyan ezt írja:

"Nem lehetett hozzáférni a Windows Installer szolgáltatáshoz. Ez akkor fodulhat elő, ha a Windows Installer nincs helyesen telepítve. Segítségért lépjen kapcsolatba a támogató technikusokkal"

Van valakinek valamilyen ötlete?
  • Firerock
    megneztem minipe alatt
    semmi ilyet nem talaltam(amugymeg angolnyelvu)
  • narumon
    Najó, sehol nem találtam erre megoldást és egy pár napot már rátoltam, hogy találjak, ugyhogy egyelőre nem marad más mint visszatenni a Vistát pedig az sokkal szarabb :(
    Azért ha valaki belefut egy ilyen megoldásba, az szóljon már légyszives.
    Köszi mindenkinek aki megpróbált segíteni.
  • Madmano
    Még valami.Most,hogy betettem a gépbe az Audigy LS-t,megjelent az Eszközkezelőben egy olyan bejegyzés kérdőjellel,hogy"PCI beviteli eszköz"Az egyéb eszközök alatt.És azt állítja,nem tudott telepíteni hozzá illesztőprogit.Valaki segítsen már légyszí,mit rakjak fel,hogy ne maceráljon ezzel!
  • kirol
    Nem. A driver se kell amit letölt, csak az, amit itt belinkeltünk jó múltkorában. Az a tuti.
  • narumon
    Mindenképpen "ablakba" helyezi akármelyik felbontást választom, csak az 1680x1050-et nem. Természetesen már magát a desktopot is abba teszi. Ati kártya van a notiban, de a catlystban nem aktiv a fül ahol aspect ratiot lehetne állitani. Egyébként nézem külföldi forumokat is, elég sokan belefutottak ebbe és ehhez hasonló felbontás mizériákba, de egyelőre sehol nem láttam rá megoldást :(
  • Madmano
    Nah,beraktam a Win7 alá egy Audigy LS-t.Most nekiállt frissíteni magát vmi autoupdate-el.Valami Wave studiót,meg valami mást.Kellenek ezek?