46642
-
De más mert az nm jött be mi az ami mg gyors és mgbizható? -
utorrent is megy tudtommal, bár még nem probáltam... -
µTorrent helyett miyeln torent clienst érdemes win7en ahsználni?
-
komoly :D -
Vezérlőpult/Energiagazdálkodási lehetőségek\Sémabeállítások szerkesztése\speciális... -
Sziasztok! Volna egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehetne beállítani, hogy a hdd-t ne kapcsolja ki az OP. rendszer, ha nem használom? Ugyanis, 2 HDD-m van, és ha az egyiket nem használom, kikapcsolja. Vista-nál is ez volt, de már idegesít.. -
igen lehet, sőt bizonyos feltetelekkel akár ingyen is frissíthető Windows 7-re, részletek a gépet gyártó oldalán. -
ssx22 #18534 Olyat hogy külön "upgrade" lehet venni? Mert én áprilisban vettem a gépemet vistával és nem akarom megvenni a 7-et csak frissítenék
-
Par lama ott volt :) -
Pio #18532 -
Akit érdekel itt nézheti a Windows 7 nyitó eseményét: link -
Leviathan #18530 Sziasztok! Felraktam a win7-et és szépen műxik eddig semmi gond nincs vele. Egy dolog zavar. Ha alvó állapotba rakom a gépet, akkor az hamar bele is megy, de vissza mintha újra bootolna. Bejön a bios kép is csak kiirja hogy a windows folytatása és tovább töltöget mintha újra inditanám:)
Van erre valami megoldás hogy alvásból egyből simán visszajöjjön. A hibernált alvás engedélyezve van és a biosban az S3 van beállitva. -
Egyszerűbb a jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként elepíteni a drivert. -
Ha valamilyen driver nem akar felkúszni a rendszerre aktiválhatjátok a rejtett admint a következő paranccsal. Ezután switch user és adminként bármilyen driver felkúszik.
net user administrator /active:yes -
futtasd a telepítőt rendszergazdakor -
valódi windows valódi élmény :)))
bocsi :DD -
Carter15 #18525 Hello
Olyan problémám lenne hogy a frissitéseket nem igazán akarja felrakni a gép, indításkor elindula telepítés fel megy szépen 100%ra majd a következő üzenetet kapom : Failure Configuring Windows Updates, Reverting Changes...
remélem valaki tud segíteni hogy mi lehet a probléma
előre is thx -
Sziaasztok
problémám van az explorerrel és az msn nel is
ha bezárok egy explorer ablakot ...jön az üzenet, h az IE működése leállt stb. .... msn re meg alig engedbe, csak többszöri javítással
tapasztaltázok? -
jah thx
de ez valami program lehet, nekem meg csak alap van, vagyis én feltettem win7 oem 64-bitet, és ennyi...ezután csak olyanokat telepitek, hogy böngésző, xfire, skype...:D
a többit mind a win7 megoldotta.
bár videókárytához azé szoktam saját magam letölteni.
Érdekes, hogy most ennél a változatnál, már a telepitőképernyőn!!! feltette a vga-t, és átkapcsolt max felbontásra!!!
Eddig az ingyen letölthető verzionál ien nem volt.:D -
Ha Realtek HD audioról van szó, arra vannak rákötve az elsők, akkor valószínűleg az a gond annál, hogy a driverében be van állítva az előlapi aljzat érzékelése. Csakhogy abban nincsen érzékelés (legalábbis az iskolában ahol ilyen hangkártya van, nálam be sincs kötve), úgy lehet engedélyezni, hogy kiveszed az érzékelését.
KÉP
(egy ilyen beállítási lehetőség a hátsókra is nagyon jól jönne... bár én már megoldottam, de eleinte még az állandóan bedugva lévő kábelekre is kiírta, hogy kihúztam, és meg kellett mozgatnom... -
Én is azt, de azt mondja, supported device not detected. Lehet lepucolom és megpróbálom újratelepíteni a driver-t. -
THX.
NEKED ÉN MINDENKI MÁSNAK IS A GOOGLE ILLETVE HANGKARI TIPPEKET.
Közbe rájöttem a retkes kurvaannyát.
Uninstalláltam az audio driver-t, amit feltett nekem a win7!!!
Majd restart!
Majd bios-ban AC97-re állítottam, és igy mikor elinditottam a gépet, már ismét mikor felrakta a driver-t, ugye már ugy tette, illetve állította be hogy AC97-beállításra!!!
:D
Mindig mikor ez sikerül elfelejtem mire legközelebb ujratelepitenem kell...:D
mert probáltam ugy elinditani gépet, hogy előtte letöröltem driver-t és Disabledre raktam, meg ugy hogy Enabled és HD Audio, csak pont ezt nem probáltam bakker...
vagy ha igen, akkor előtte uninstallálnom kellett volna...:D
már a tököm kivolt, hogy megint ezzel kell baszakodnom.
Megjegyzés:
Igy a win7-el sokkal szebben-hangosabban szól a hang az alaplapi hangkártyámról, mint xp-n.
és nekem fontos! a játékok, illetve hangok felvételekor, nem kell baszakodnom, mert xp-n van a felvételnél, a STEREO KEVERŐ.
Ezt kipipálva nem vesz fel a fraps monnyuk.
de ha kiszedem a pipát, és felveszek, akkor meg vizhangzik ha beszélek valakivel.
NAH!
win7 ezért komálom, igy alapon fel tudok venni hangot, de nem vizhangzok tőle, vagyis ez automatán mindent ugy állít be, ahhogy az az igényeimnek megfelel...:D
Mégegyszer köszönöm a válaszokat MINDENKINEK...
Remélem nem lesz több gondom...:D -
ugyanazt én is
console launcher pedig: Creative Console Launcher 2.61.09
-
Sosem használtam, sosem hiányzott:)
Nekem control panel nem indul (mondjuk a win-es sound settings helyettesíti nagyrészt). Melyik drivert használod? Én a legfrissebb 2.18.0013-ast. -
alchemyt fel kell tenni alá szerinted?
nekem is ilyen karim van win7 64bit-hez, és eddig a drivert és a control panelt raktam csak fel... -
Most vettem egy X-fi ExtremeGamer-t csodás hangja van, ajánlós. Mondjuk Creative még hadilábon áll W7-el, a kiegészítő alkalmazások nem mind futnak, de a driver jó.
Játékok alatt pedig nagyon komoly dolgokat művel a kártya. -
jah meglett közben...:D
csak eddig googleba beirtam, és legelső linkről leszedtem, és az jo volt 32-bitre.
ugylátszik ide ez kell...:D
most már csak a hang lessz vissza
:D -
Éppen akartam írni, hogy a 3-ast próbáld. mondjuk a hivatalos oldalról is azt lehet csak letölteni:) -
Nah végre megvan!!!!
:D
a google megoldva:
ez a google megy Win7 64-bit-en:
Google Chrome 3.0 -
izé, nálam kifogástalanul működik Chrome 64bit alatt. -
huh
lehet összevissza irtam le.
de nem, szó sincs harware cseréről!
a lényeg hogy van a biosban egy Onboard devices vagy mien opció
és a lényeg hogy benne van még 2 opció, ha bekapcsolom az alaplapi hangkártyát ENABLEDRE:
2 állitás van
- AC97
- HD audio
Alapesetben ha HD audio-n van, akkor csak hátul megy a jel a jack dugóba.
És ha eddig AC97-re raktam, akkor ment hátul, és ha elől bedugtam, akkor ment elől is, de hátul meg lekapcsolta automatán.
Nah most meg bármire rakom akkor is csak hátul megy...:S -
nah ez a durva.
mert eddig 32bites win7-en simán a xp/vista-sat használtam...:D -
Mi a fenének kapcsolgatni a hangkártyát, pláne AC97-re? A driver meg szép, hogy újra kell telepíteni, ha más a kártya. -
A Google Chrome hivatalosan nem támogatja még a Windows 7-et.
Az előző google linkről próbáltad az első 3 találatban olvasható megoldást (ugyanazok)?
Esetleg próbálkozz a bétával. -
a barátom de itt nem látok megoldást.
hisz mi lehet a gond?
elméletileg semmi, hisz megy win 7 32 biten, akkor 64-biten is mennie kell, hisz 64bit mellett van egy x86-os mappa is...ezt nem értem. -
jah 32biten hivatalos verzioval eddig ment, csak ott már vége az ingyenességnek, és uj kulcsot kellene igényelnem.
és azért tettem fel 64 bitet.
nah meg a másik, hogy van alaplapon hangkártya...alapjáratban felismeri és megy szuper modon
de mikor bioszban átkapcsolom onboadr device-nél hogy HD audio helyett AC97 legyen akkor előlapi hangnak is kéne lenni, és nincs!!!
:S
egyszer volt ien 32 bitnél, de nem emlészem hogy jött helyre
vagy visszakapcsoltam HD-ra és reinstall az audio drivert, majd biosban vissza AC97-re
nemtudom....S
faszomebbe a wingecibe....:P -
Barátod-e a Google? -
Talán a Microsoft Silverlight.
Nem 100, de arra kéri a f*szágait.
Viszont: Rakd fel ezt: RadioGrabber, anyámnak ez kellett a rádiojához. -
Egyáltalán Windows 7 kompatibilis? -
mert nem pls-t kell letölteni.
rádio oldalán ne winamp-ot válaszd, hanem a mp logo-t
és akkor ahhoz tölti le a kis fájlt.