46642
-
Csak az XP partícióját akarom eltűntetni. -
Attól függ, ha XP mellé teszed akkor meg, de ha XP helyére akkor célszerű töröltetni a telepítővel majd újra létrehozni az XP particióját. -
Na,én is váltok 7-re(XP-m van 2001óta és kb 3x van meg eredetiben:D)
Kíváncsi vagyok rá nagyon,vistát még PC-m nem látott csak laptopom de szörnyű az egész...remélem ez legalább lesz olyan jó mint az XP:)
1 kérdés:
Telepítésnél ügye a régi partíciók megmaradnak? -
Itt megtalálod: link -
okés, kösz a segítséget!!! -
LaciMaci #18616 Linket esetleg tudnál írni? -
9-es verzióból bármelyik, de írták már korábbi verzióra is, hogy jól működött. -
Van és elég gyakran frissül, szinte naponta. -
Nero melyik verziójától van támogatva?? -
LaciMaci #18612 Van már Win7-hez végleges aktiváló? -
jó azt tudom de az néha bent hagy fölös mappákat meg egy csomó registry bejegyzést -
windows uninstaller? -
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy Win7 64-re milyen program eltávolítót ajánlotok? -
Elősször is mindenből a legújabbat, keretrendszer már van benne. Flash, java, virusírtó alap. Rendszer frissítéséről sem szabad elfeledkezni. Nálam még a Total Comamnder és a Office csomag, FlashFxp, nero, imgburn, Powerdvd, KMplayer, VirtualPc is fent van. Kapásból ennyi jutott eszembe. -
Igen. -
üdv!!
holnap fogom telepíteni a win7-et, eddig XP-t használtam. Olyan kérdésem lenne, hogy a drivereken kívül milyen programokat kell/ajánlott feltelepíteni...mert ugyebár XP-nél .net keretrendszer, flash player stb stb. külön kell telepíteni...
win7-nél is ezt kell csinálni, vagy már tartalmazza ezeket??? remélem tudtok segíteni...köszönöm -
#602-re még pls egy válasz+még egy kérdés:
Érdemes már feltenni , mint egyedüli oprendszer? -
Én arra írtam (ezek szerint rosszul fogalmaztam), hogy vannak olyan emberek akik csak otthon használják asztali gép helyett a notebook-ot. Tehát egy asztali gép is jó lenne nekik, de hely hiányra szoktak panaszkodni, viszont ez már nem indok egy asztali géppel szemben, mert ott is vannak igen kicsik (pl. nvidia Ion gépei). -
Igen -
thx,de akkor miért raknak fel minden nap egy új változatot?
Mai legújabb :
Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD
Ma 09:00kor töltötték fel.
Ezt már nyugodtan be lehet szerezni?Ez is a végleges? -
Már nagyon régóta, több hónapja. -
Annyiban pontosítanám még az írásom, hogy a folyamatos töltés lerövidíti az akkumulátor élettartamát. Ez a rövidítés lehet extrém mértékű is. De ez töltője és akksija válogatja. Az egyik ismerősömnek kb fél évet bírt, de gariba cserélték, de azóta már megint behalt az akksi (ő az aki csak töltőről használja) viszont most már nem garis és egy eredeti Lenovo akksi elég drága mulatság. -
Kint van már a full végleges windows 7 torrenten? -
Olyan helyre is lehet ám vinni a notebookot ahol szintén van konnektor.. Na most erre egy asztali gép nem jó. Amúgy én havi egyszer lemerítem. -
Tapasztalat, jó pár ilyen gépet láttam, ahol a tulajdonosa elismerte, hogy csak hálózati töltőről volt használva a gép (idő előtt tönkre is ment az akksi). De egyébként pl. mobiltelefonok kézikönyve is írni szokta, hogy ne hagyjuk az akkumulátort töltőre csatlakoztatva. De jó pár cikket is találni a neten,a hol írják, hogy akku típustól függően legalább havi egyszer le kell meríteni vagy ki is kell sütni őket.
Én vegyes használatot szoktam javasolni. Ha meg valaki nem is viszi sehova a notebook-ját akkor minek neki hordozható gép? Lehet kapni kicsi méretű vagy monitorba integrált számítógépeket is.
-
Köszi szépen a segítséget! -
ACE #18595 Ezt hol hallottad hogy a folyamatos hálózati használat tönkreteszi az akkut? -
Vagy www.realtek.com -
i865höz már Vista driver sincs, de nem is kell, működik attól még. -
pl. www.intel.com és ott a chip-szetnek megfeelő driver letöltése. -
Sziasztok!
Egy problémám lenne, remélem tudtok rá megoldást.
ga-8i865gme alaplapom van (Gigabyte), de az istenért nem találok rá drivert, próbáltam a honlapon is, de ott se jó, hiába állítom be, hogy Win7es vagy Vistás alaplap drivert kérek, semmi.
Tudtok vmi megoldás?
Köszi előre is! -
Köszi, ki is cseréltem ugyanarra mint a háttérképem. -
Lifehacker's Complete Guide to Windows 7
Eléggé átfogó összefoglaló. Én találtam benne csomó új dolgot, pl. hogy lehet a login screenen háttérképet váltani, meg ilyesmik. -
Így van - képzeld még linuxnál is. -
Minden oprendszernél, ez nem Windows függő. -
saiyanjin #18586 Szia,
Ez tényleg így van???Akkor Vistánál is csak a x64 kezeli a 4gb-t ? -
BBencze #18585 Nem 30 asszem 90 de fene tudja már, meglehet hosszabítani egy parancsal crack nélkül. -
TDantes #18584 Vissza számolja? Hogy? 30 nap múlva lejár tőle? -
nem kér gombnyomást :)
ezért nem értem az egészet
vista van fent, annak is ugyanígy működik a telepítője, azt márpárszor felraktam, de ez nem akarja az igazságot
lehet a dvd rossz...
azér köszi a segítséget -
Ha lejár a visszaszámlálás akkor meg jönnek a figyelmeztetések, hogy aktiválni kell, majd a korlátozások is. Sok crack próbálgatás annyira azért bekeverhet a rendszerbe, hogy végül sehogy se sikerül aktiválni, csak újratelepítés oldja meg a problémát.