46642
-
Kösz hogy írtad csak patchelni kell a Tages DRMet és indult a Stalker. A Wichert még újra telepitenem kell. -
BIZ0906 #18740 Ez milyen hibára utal? Intel/nVidia gép havernak nekem ATI/AMD nekem megy neki nem. Miért? -
Küldtem privát üzenetet. -
Én is kikapcsolom. :) -
No Xp mindegyik játék fent volt mind ment gond nélkül.
Aztán felraktam a Win 7 figyelve a lehető legbiztosabb kompatibilitásra ( mint ítram a video driver-t is rendszeresen frissitem) nem egy programmal kelet játszanom mire müködni kezdet de ez a kettő mindközül a legproblémásabb volt. De a bosszantó az volt hogy megvetem a játékokat is és mégsem müködtek, és itt meg is találtam a felhasználóban a hibát. Mivel ha valami megjelenik Honosítva akkor azt a verziót veszem meg. ( és ez saját nézetem hogy támogasam őket ha már eljutotunk idáig hogy néhány nagy név is honosítva jelent meg, a minőségről nem mindig ők tehetnek)
És csak a magyar Patch-et tetem fel, ami most majd ha felteszem az angol patcheket majd kiderül hogy hiba volt-e.
És köszönöm mindenkinek
-
Ezt már rábízom a kedves felhasználóra:) -
Pio #18735 Amennyiben "power user" alatt azt az embert érted, aki amikor elindít egy setupot tudja, hogy mit indított el, akkor ja... körülbelül ilyen szintű "szakértelem" szerintem elégséges ahhoz, hogy valaki minden különösebb félelem nélkül kikapcsolhassa. -
"Ha kikapcsolod az UACot teljes jogú rendszergazda leszel, így viszont az XP szintjére degradálod a biztonságot."
Legelső dolgom volt amint felállt a rendszer telepítés után:) Persze aki nem power user az ne tegye. Ja és ne igyatok, dohányozzatok, drogozzatok.
Na jó, ihattok... -
CS-vel játszottam:) -
Ezaz az első részel pl nem volt gond. Az meg hogy nekem 32 bites van fent nem zavarhatja. És neked telepités után nem is kelet állitanod semit egyből ment, vagy akkor a Win. te teljes jogúként használod.
Vagy tényleg a felhasználóban van a hiba és végre elmehetek nyugdíjba. -
Ha kikapcsolod az UACot teljes jogú rendszergazda leszel, így viszont az XP szintjére degradálod a biztonságot.
Control Panel->Action Center vagy User Accountsnál tudod kikapcsolni. Nem tudom hogy van a magyarban. -
Pio #18730 Tényleg, jó, hogy mondod, most beugrott, hogy patchelni kell a Tages DRMet ahhoz, hogy menjen a witcher.
A patch a TAGES HONLAPJÁN elérhető a Drivers menüpont alatt külön 32 és 64 bites rendszerre is, az majd megoldja a problémát. -
Mennie kell Witchernek is. Elvileg a másolásvádelem miatt nem megy egyeseknél, tölts le egy no-dvd patch-et a gamecopyworld.com-ról. Elvileg mennie kell. A következő patch javítja majd ezt. Illetve friss video driver ajánlott.
Mint minden új rendszernek, ennek is kell valamennyi idő mire talpra áll, azonban nem sok alkalmazással, játékkal találkoztam amit így, vagy úgy ne lehetett volna életre lehelni. Ha ezzel nem tudsz megbékélni, legközelebb ne telepíts hivatalosan 3 napos rendszert, várj pár hónapot. Hova az a nagy sietség. -
Pio #18728 Épp most vagyok chapter 2-ben a witcher enhanced editionben, szóval nem tudom Nálad mi lehet a gond, de gyanús, hogy ez se a win7 hibája. -
Ok mint írtam ezt is probáltam.
Akkor másképp kérdem hogy lehetek bejelentkezéskor teljes jogú rendszergazda?
Uac-ot hol kapcsolhatom ki?
Mármint ha külön winyora telepitem a játékokat ésa telepitő létrehoz magának egy Program Files mappát és abba telepit az se jó? -
Ezenkivül a The Witcher de már beletörödtem hogy ha belép a játékba onnantól csak a fekete képernyő fogad, amit szintén felhoztam a saját forumain amire megint az volt a válasz hogy a Win 7 náluk se szereti.
Mondom ezis csak egy program biztos össze lehet hozni, ha más nem a program készitők. De tudok olyanról is hogy nem foglalkoztak vele mert még hivatalosan nem jelent meg a Win 7. (mármint akkor még) -
Kizárt, hogy Stalker ne fusson, mert én nemrég játszottam vele x64-en. -
Van de már válaszoltam rá. Alapból nem vagy teljes jogú rendszergazda.
jobb klikk az exén->futtatás rendszergazdaként.
Vagy kapcsold ki az UACot.
Egyébként játékot nem telepítünk a program filesba. -
Bocs csak azon kaptam fel a vizet hogy kiadtam több ezer forintot a játékokért, majd valamelyik nem indul el (de eddig 10-ből 3)most ép a Stalker Clear Sky amit a saját forumain is azt írták hogy Win 7-en nekik sem indult el. Lejebb írtam is hogy mit írt ki #18694. Azt mondod ez már réginek számit és a kiadóknak kéne lépnie a Win 7 kompatibilitás felé?
Természetesen igyekszem a legfrissebb nem béta formájú driver-eket és a járékhoz kelő Directx-et felteni.
Ezt kérdeztem ha alapban rendszergazda szintű fiókban léptem be (másik nincs is) van valami magasabb szint amiről nem tudok?
Ennek ellenére végig probáltam az összes kompatibilitás modot, a futtatás rendszergazdaként is. -
Ha leírnád mely játékokról van szó talán még segíteni is tudnánk...
XP kompatibilitásban próbáltad? -
Reyes #18721 Erre valaki?
-
Nem problémázom de akkor rajtam kivül még pár tucat emberben akiknek ugyan úgy nem indulnak el egyes játékok.Mondjuk lehet aki letölti annak megy. No és igen nem vagyok profi programozó de azért már kapartam össze egykét programot.
De hiába hoztam fel a hibákat fórumokon nálam okosabbak (mint látom te is) se tudtak segiteni. -
Xp-n akkor miért jó a hang?Win7-en meg miért nem?:/ Vagyis jónak jó..csak dobozhangzású. -
Új hangkártya vásárlásával. -
Természetes, hogy régebbi játékok nem mennek újabb oprendszeren. Amúgy milyen hibát írnak a játékok? Véletlenül nem Directx-et hiányolják, Vagy Rendszergazdaként kellene telepíteni? -
Erre valaki?:S Apró , de nagyon idegesítő "hiba"... -
A hiba nem az ön gépében van.Hanem önben!
Játékért op.rednszert nem rakunk fel ha még hülyék is vagyunk hozzá. -
Hát ez a Win 7 egy nagy sz.., f.. 
Már az ötödik játékommal szórakozik ebből három el sem indul!
Ennek a Májkrófosnak megint sikerült kiadnia egy olyan Op. rendszert ami tele van hibával, értem én hogy új még be kell járatni.
De szerintem az olyan emberek nézőpontja is érthető mint én, aki megveszi a játékot több tízezer forintért majd az Op. rendszer miatt nem tud vele játszani.(a játékok forumán beszéltem a többiekkel hogy Win 7 alatt másnál se müködik az adott játék)
Már odáig jutotam hogy meg crack-eltem de úgy se müködöt.
Hogy emiatt keljen valakinek viszatérni a régi Op. rendszerhez nagyon szomorú :(((
Pedig ezen kívül nagyon meg voltam vele elégedve. -
Reyes #18713 Sziasztok!
Kb. 5 perce végeztem a Windows 7 telepítésével, csak lenne vele egy kis problémám.
Előtte XP volt fent, 2 partícióval egy 500 gigás vinyón. Az XP partíciója 100 gigás volt, ill a 400 giga maradék. Amikor kérdezte a Win7, hogy hova telepítse magát, kijelöltem a C mappát és leformáztattam. Ezután szépen fel is települt, csak az a baj, hogy a másik partícíóm eltűnt. Nem látja a Win. Tud valaki esetleg valami megoldást a dologra, mert elég kellemetlen.:( Remélem, az adatok megmaradtak.
Köszönöm szépen előre is a segítséget! -
Klite-ban is van ilyen. Gyakorlatilag mindent FFDShow-ra ruház rá, és opcionális variálható is. Persze azt használtok ami jólesik:) -
BIZ0906 #18711 Nem ezt kérdeztem.
Arra lennék kíváncsi hogy hol tudom megnézni milyen codekek vannak fent a gépen? egyébként K-Lite-ot használok én is és mindent le tudok játszani ezzel nincs baj. Egyáltalán van rá lehetőség megnézni? -
A Shark fele jobb es olyan beakllitasok vannak benne amik a Kliteben nincsenek, mint peldaul az, hogy a windows sajat codecjei felett atvegye e az iranyitast az FFDshow vagy hasonlok. -
Milliószor leírtuk, hogy a KLite működik a legstabilabban. -
Nah tegnap este felpakoltam a windows 7-et,majdnem minden okés vele,kivéve egy dolgot:
Ugyanolyan doboz hangzása van a játékoknak mint vista alatt volt,ezért is töröltem a vistat,ezt nem lehetne valahogy megoldani?Asus P5B lapom van integrált hangkarival ,Soundmax win 7 verzióját leszedtem,5.1működik zene meg minden jól szól,de játékban katasztrófa. -
Nekem az alap Codec-ek nem játszottak le egy csomo mindent.
Ezért felraktam a: Shark007.Win7.Codec Packot. -
BIZ0906 #18706 Hol találom a codekeket hogy mik vannak fent az oprendszeren belül úgy hogy ne keljen más progit leszedni a megnézéséhez?
XP alatt a Hangnál és ott hardver és azon belül hangtömörítő eszközök alatt ott van de Win7 alatt nem találom :S -
pista1235 #18705 hello! az lenne a problémám h windows 7 alatt bizonyos játékokban nem tudom feljebb venni a felbontást 1024x768nál tegnap óra. az előtt jó volt tegnap gondolt egyet és nincsenek a játékokban 1024esnél nagyobb felbontások hogy ki tudnám választani. vki tudna segíteni hogy mitől lehet ez? köszi előre is a segítséget -
Helo.
Valami rendes töredettség mentesitö Win7-re?(Ultimate 64bit.) -
Cégeknek szánt Windows-t használsz? Ha nem eredeti (rossz feltételezés) akkor aktiválással lehetnek gondok, pláne ha ellenőrizgeti az eredetiségét időnként (Enterprise-nak szokása) -
gmilan #18702 Az lenne a kérdésem, hogy az uTorrentben a win7 a letöltést miért dobja ki egy idő után azzal a hibaüzenettel, hogy a folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert azt egy másik folyamat használja? Mi a teendő ez ellen?