46642
  • Sam87
    Sziasztok!

Windows 7 Ultiamate 32 Bit van feletelpítve az ASUS X59SL típusú laptopra, de viszont van egy problémám, a hangkártyához hiába a legfrissebb driver van feltéve a hang recseg, torzít. Van erre valami megoldás?
  • [HUN]FaTaL
    Csak a 4.30.4 működik. Elindítod a telepítőt, rinyál hogy nem kompatibilis azt nyomd tovább. Programindításnál dettó.
  • ssx22
    Van olyan ZoneAlarm ami működik 7 alatt?
    Volt a gépen fent egy régebbi win7, leformáztam a particiót, tehát nem marad rajta. XP-t használtam, de most rátettem a "végleges" win7-t. Előtte formáztam a c-t és úgy ment rá.
    Elméletileg nem maradhatott semmi. Felettem a 7-t és drivert, progit, párszor ujraindult. Lekapcsoltam majd vissza és normálisan indult, utánna megint pár driver és ezután ha ujraindul akkor kéri válasszak,és visszaszámlál de ha a másodikat választom akkor azt írja, hogy rendszerhiba van és tegyem be a dvd-t javításra, telepítésre.
    Ezért gondoltam, hogy valamilyen módon kilehetne deríteni, hogy mitől lehet?
  • DarkSector
    jah és hogy lehet 2 xp-d, meg 1 vista meg 1 win7 a win7-en bellül?
    aszittem csak 1-et lehet feltenni.
    mert nálam ha leszedem az xp-modot, akkor azt mint egy szoftver teszi fel a c-re, és akkor et 2x meg tudom csinálni, meg van vista mode is, meg win7 mode is?
  • DarkSector
    az kemény, vagyis azt akarod mondani, hogy ha tegyükfel virtuális xp-n nyomom a internetet, meg minden, akkor az szemetelődik?
    és win7 meg tiszta marad?
  • kissadamvikt
    Deamon-tools-t miért nem tudom feltenni???
  • bon
    Sőt van még dos, két XP, Vista, Windows 7 is a virtuálisan telepítve, olyankor is jól szokot jönni, ha valaki kérdez valamit és nem emlékszem a pontos helyére vagy megnevezésére, vagy csak ki akarom próbálni egy funkciót.
  • bon
    pl. Adobe Acrobat 7 Professionalt szoktam futttni rajta, letölteni is szoktam vele, meg olyan programok vannak rajta amivel nem szándékszom teleszemetelni a Windows 7-et, mert csak ritkán használom, vagy csak kipróbálom.
  • kirol
    És olyankor mit csináltál? Mire használtad?
    Csak azért kérdezem, mert nem tudom mi az értelme ennek a funkciónak.
  • bon
    Mert a vga is Virtuális, tehát nem a fizikai kártya megelelője.
  • Zan
    lehet akkor az a gond,hogy a hálózatot valamilyen oknál fogva nem csinálta meg telepítéskor az Xp?Mert mondom nem jött ki nekem az az ablak!
  • Zan
    A helyzet az hogy nem kérdezett semmit az Xp-telepítésnél!Semmilyen hálózati nevet.Furcsálltam is.Mindegy.Már csak azt nem értem,hogy miért nem tudom a vga-drivert felrakni a virtualis Xp-mre.
  • Balumann
    Én eddig csak a Windows 7-ben lévő mappákat osztottam meg a VirtualBox-ban, illetve a vmware playerben, csak simán meg kellett osztanom, a virtuális xp-n pedig a hálózati helyek -en belül meg is találom a mappákat (újraindítanom sem kellett egyiket sem).
  • DarkSector
    jah akkor ezért nem találtam, ezt a lehetőséget, mert nekem nincs...:D
    azért thx az infot...
    nekem monnyuk nem is a rtelepités a hosszú, hanem ami utána jön...:D
  • [HUN]FaTaL
    Minek? Szedd le az MStől, ingyenes.
  • bon
    Én még csak a VirtualPc-t használtam eddig.
  • tompka
    Csak kérdeztem. Nem akarom megvenni. kb 100rongy? ááá :D
  • [HUN]FaTaL
    Hálózaton keress rá a VirtualBox gépedre, gondolom adtál meg hálózati gépnevet az XP telepítésekor.
  • Zan
    Bocsi,hogy belepofázom,meg hogy sürgetnélek,de nekem esetleg tudsz segíteni ebben a VBoxos dologban?
  • bon
    Nem teljesen értem, hogy mi a gond, Két féle Windows 7-et tudsz indítani, tehát van egy boot menüd? Vagy a Windows 7 betöltődése után ír ki valamit és ajánlj fel választási lehetőséget?
  • bon
    Nem kell itt torrent link hivatalos oldalon megtalálható: link
  • nandorb
    XP mode-hoz adjal vmi. normalis esetleg torrent linket
    bon, erre tudnál valami infót?: #18754
  • Zan
    Nem-nem,az nekem kapufa,mert nincs benne Direct3D,innentől kezdve nem mennek játékok rajta,próbáltam,amúgy pedig,tényleg egyszerűbb,igazad van.
  • Apocalipto
    Windows XP mode egyszerűbb lett volna
  • Zan
    Sziasztok!

Egy pár nappal ezelőtt kérdezősködtem itt nálatok,hogy hogyan lehet megoldani Windows Xp futtatását Windows 7 alatt!A Virtual Box mellett maradtam,mert ez tényleg egy teljes értékű Xp!Nagyon tetszik,hogy ezt már így meg tudják oldani a fejlesztők!Köszönöm a tippet!Viszont,azt nem értem,hogy ha megosztok egy mappát a Virtual Boxban,akkor azt hol tudom megnézni az Xp alatt?Mert nem találom sehol..:S!A megosztott dokumentumokban nincs az Xp-n.Viszont a VB-ben ott van,hogy igen,ez a mappa meg van osztva.Már a megosztás után újra is indítottam az Xp-t!Ötlet?
  • [HUN]FaTaL
    A tökéletestől a hulladék integrált szarok igen messze vannak. P5B-hez nem hinném hogy lesz már driver, kénytelen leszel hangkártyát venni. Én P5B-men be sem volt még kapcsolva az integrált hangkari, 100x jobban szól az SB Audigy.
  • reaper4
    ez azért túlzás, mert ugye az x-fi elég jó megfelelő hangrendszerrel (persze biztos van jobb is ami nem annyira elterjedt, de ebbe ne menjünk bele). és ha 1x megy akkor valahogy nem vágyok másra... nekem 1x volt gondom vele a webcammal összeugrott és össze vissza rakta a hangszórókat, meg minden szar volt vele.. x64-et meg nem használok szal az nem érint.
  • bon
    Sehol se látom, hogy külön lenne 32bites és 64bites változat, így feltételezem végre tartalmazza mindkét telepítőt Valamennyi widows 7 változat.
    Amúgy jó sok pénzed lehet, ha dobozos Ultimate beszerzésén gondolkodsz.
  • bon
    Nem csak a Creative forgalmaz X-fi kártyákat, van még egy cég aki foraglmaz X-fi chipes kártyákat mégpedig a Auzentech cég, feltételezem ők maguk fejlesztik a driverüket
  • MerlinW
    X-Fi Extreme sorozatnak x64-en még nincs OpenAL támogatása és EAX is csak 3.0-ás van. Creative hibája, mint mindig. Vista-nál is több mint fél évet kellett várni az első stabil meghajtóra. Utolsó trehány lusta banda. Több Creative terméket sosem veszek.
  • sunlight
    Tedd fel ezt haver ezzel menni kell szépen:http://www.freedownloadsplace.com/Products/38925/Realtek-High-Definition-Audio-Driver
  • reaper4
    open al....
  • bon
    Rossz driver, szerintem nem is lesz másik driver hozzá, így ha normális hangzást szeretnél vásárolnod kell egy hangkártyát.
  • reaper4
    a vista és a 7 is open gl-t használ. nem úgy, mint az xp. sokáig kizárólag az x-fi tudta ezt hardveresen. szal pl játékokban sokaknak nem volt 5.1. azóta jöttek ki új alaplapi hardverek és driverek. elképzelhető, h e miatt van nálad a probléma. ha igen akkor a megoldás vagy spec driver, vagy új hangkari. ha meg nem akkor passz.
  • bon
    DVD-ről meg 15 perc egy nem túl korszerű gép esetén.
  • MerlinW
    Boot priority-ben állítsd első helyre az USB removable hdd-t. Ha nincs ilyen, akkor nem támogatja az alaplapod.

Én is pendrive-ról telepítek, 10 perc alatt megvan az egész rendszer.
  • Banano
    De minek vegyek hangkártyát ha xp alatt semmi gond nincs a hanggal?!Meg amúgy is minden tökéletesen szól..csak ha felteszem a vistat/win7-et akkor dobozhangzású szar lesz.
  • DarkSector
    HUGYISVANEZ az usb-s win7?
    akkor biosban mit kell álitani? boot-olásnak, mert ugye alapba csak: HDD-DVD/CD-Floppy van amit választani lehet...