46642
  • bon
    Egy példányom ha minden jól megy lesz a Tisztaszoftver program keretében ez megy az asztali gépre, a laptopra meg gondolkodom a megvételén egy Home Premium vagy egy Professional változatnak.
  • saca79
    sziasztok ugyebár adott egy amd athlon 64 2x( 64 bit) proci de sajna csak 2 gb ram-om van. érdemes feltelepíteni a 64 bites verziót vagy rakjak még bele 2 gb ramot?
  • nyirog
    Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni, vettem egy linuxos oprendszerrel ellátott notebookot ( ACER Aspire 5536G-653G25MN LX.PAZ0C.016 ) és win 7-et szeretnék rá telepíteni. A probléma az h mikor elindítom a notebookot akkor nem tudom a win7 telepítőjét bebootoltatni, őszintén szólva gőzöm sincs h linuxnál hogyan kéne bebootolni , semmilyen opciót nem kínál a dvd meghajtóról való bootolásra, csak mikor bejöna acer logó h nyomjak f2-t akkor bejön egy oprendszer választó ablak, de onnantól kész, sehova nem tudok menni (max parancoskat irogatni, meg programozni - kár hogy ehhez én hülye vagyok). Előre is köszönöm a segítségeteket!
  • Narxis
    Akkor meg elrontottad valami tweakelő progival te szakértő. :D
  • Banano
    Egy gyors kérdés:
    Ti megfogjátok venni az eredeti bolti verzióját? PÉNZÉRT?
  • bon
    Emelt szintű Admin jog kell hozzá. jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként a com-on.
  • nandorb
    azta a nagy szakember megszolalt,nem is ertesz hozza akkor minek szolsz be... RTM-rol van szo,amikor megjelent akkor toltottem le mostanaban jelentkezzett a problema,eddig mindig jo volt,reinstall is csak az miatt ment mert vmi. bekadozgatott... 3GB nem keves hozza...csak regeteg cucc megy haterben...
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom 1280x800ra gondolt, egyébként a képarány 16:10, nem 16:9. 16:9 a 15,6-os notebookokon van.
  • Narxis
    Mert kókányolt Windows 7-et töltöttél le. :p
    Köszi, megpróbáltam a leírt módszerrel de a cmd-ben nem engedi megnyitni a sort :(
  • nandorb
    Mert van az ha kimegyek a gamebol kiirja windows explorer stoped working...?
  • ACE
    A 15,4 colos kijelzők, mint ahogy a tiéd is szerintem 16:9-es képarányú, annak meg aligha lehet 1280x1024 a natív felbontása, szerintem a monitor driverrel lehet valami, állítsd Plug & Play képernyőre, és akkor frankón felismeri a natív felbontást.
  • Kongy
    Tudom, hogy van 9.10-es Catalyst is, csak lusta voltam letölteni, 9.8 megteszi, meg ez megvolt pendriveon. xD Majd ha nagyon lemaradnék a fejlődésről felteszek egy újabbat. :)
  • xblades
    Hali hol tudnék érdeklődni egy játék drasztikus betöltési idejének lassulása ügyében?
    Tud valaki ilyen forum oldalt?
  • adobepremiere
    Fájlmegosztási kapcsolatok (File sharing connections) ; választhatsz a 128 bites, vagy a 40-56 bites titkosítás közül (a Windows 7 128 bites titkosítást használ, de néhány eszköz nem támogatja)
  • adobepremiere
    Atheros L1 gigabit driver probléma! win 7 64bit

probléma és a megldása
  • bon
    Nálam ninsc ilyen probléma-
  • bon
    Aktiváld telefonon keresztül, nálam is így volt, hogy neten már nem engedte aktiválni, de telefonon simán ment.
  • bon
    Lehet, hogy nem boot-olhat, vagy nem jól írtad ki.
  • scs17
    firefox
  • bokma
    Egy bajom van ezzel az új Windowssal,az internet explorer egy csomószor szarozik,és nem nyitja meg rákattintás után a kezdőlapomat,van hogy 3szor is újra kell indítanom csak utána jön be az oldal.
    Többször előfordul,hogy fórumokra berakott linkeket nem nyitja meg,csak ha újraindítom az exprolert!Másoknál van ilyen?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor szar az iso, vagy szarul írtad ki.
  • kirol
    Lehet.
    Viszont az Office Ultimate -emet már megint nem tudom felrakni, mert szerinte elértem a licenszben lévő limitet.

Megtudom nézni, hogy hányszor lett aktiválva?
    Mert érdekes, de csak a saját gépemre szoktam felrakni.
  • Cyberdevil
    Kiválasztottam, de mindig a Grub jön be.
  • bon
    Bizonyos gépenél F11 vagy F12-es gombot megnyomva a boot elején bejön a boot-olható eszközök listája és ott kilehet választani, hogy miről boot-oljon.
  • bon
    MSDN, Technet vagy MSDNAA szó legyen a fájlnévben, majd a FAQ-ban lévő azonosító számokkal visszaellenőrizhető, hogy hivatalos image fájl, vagy buherált.
  • Cyberdevil
    Az miért lehet h beállítom a biosban h cd-ről bootoljon, berakom a win 7-t, és ahelyett h bebootolná a telepítőt elindítja a grubot?
  • bon
    Na és mit ír a kékhalal, a kék képernyő?
  • bon
    Gyári telepítő lemez akár mehet a kukába is, ha a gyártó oldalán van friss nem beta Windows 7-es driver azt ajánlott feltenni, mert jobb teljesítményű lehet mint a beépített Microsoft-os.
  • Balumann
    Miért ne lenne megbízható a Mozilla Thunderbirt? :o Én 2 éve azt használom, perfektül működik. Eddig még soha nem is olvastam/hallottam róla rosszat.
  • saca79
    ja és persze olyan verzió kellene amin fut az xp mod mer PS-el elég sokat dolgozom.. Proffessional-Ultimate vagy ilyesmi!
  • Apocalipto
    Már van 9.10es Cata is...
  • saca79
    feltelepül de egy hónapig fut aztán kék halál..természetesen varezről van szó!!!
  • Kongy
    Ja, és kipróbáltam a DirectX 11-et BattleForge alatt (ingyenes, de most adták a PC Guru mellé is booster csomggal). Egyszerűen király! A textúrák vagy 10x élesebbek és a játék igen jól fut. :)
  • Kongy
    Értem. Én is felraktam a 9.8-as Catalystot, mert láttam ugyan, hogy a win7 telepített valami drivert, de abban nem bíztam. :) Ami érdekes, hogy eddig mindig kérte a gép újraindítását VGA driver telepítése után most meg nem. :) A Win7 ezt is megoldotta. :D Remek kis oprendszer annyi szent. :)
  • Apocalipto
    Én csak a vidkari drivert szoktam külön felrakni, többit nem. Persze ha van Windows Update-n driver frissítés, akkor azt felrakom.
  • Kongy
    Köszi! sikerült is telepíteni a magyar nyelvet. Még azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e telepíteni az alaplapom driver cd-jéről a dolgokat? Mert Vista és XP alatt mindig telepítettem, de a Windows 7 megoldotta a dolgokat, és most nem látom szükségesnek, de mondjuk játékok alatt jelentkezhetnek emiatt hibák, vagy mindenképpen telepítsem fel a driver cd tartalmát is?
  • bon
    Szerintem akkor nálad lesz a hiba, amúgy milyen hibaüzenetet ad a progi, vagy fel se települ? Ha nem akkor mit csinál a gép vagy ír ki?
  • saca79
    valaki nem tud valami működőképes verziót? már hármat kettőt próbáltam de egyik sem működött igazán előre is köszi!
  • bon
    Igen, upadte-ról beszerezhező a magyar nyelv, majd a vezérlőpult/terület és nyelv menüben, a billentyűzetek és nyelvek fülön átállítható (leszedni a billentyűzetek és nyelvek fülön is lehetséges)