46642
-
nem mukszik sehogy.
mert nem érzekli hogy rádugtam, így a progikba se jo -
Sziasztok!
Kb 1 hónapja tettem fel az XP-t itthonra, karban is tartom, frankón működik. Viszont kipróbálnám az új W7-et.
Kérdéseim:
1. Lehet-e (tuti lehet, a hogyan érdekel) az XP mellett a W7-et futatni? Tehát a bootolás után választhatnék op.rendszert.
2. Érdemes-e ezt a műveletet meglépni? Vagy inkább az XP-re telepítsem rá a W7-t. Tisztában vagyok azzal, hogy a formatálás, és a szűz oprendszer lenne az igazi, de nálam nem az oprendszer telepítés a gond, hanem a melóm és a hobbym miatt újra kellene telepítenem egy halom progit. Ezt a fájdalmas procedúrát előzném meg a felültelepítéssel, bízván abba, hogy megjegyzi így a már feltelepített dolgaimat.
Köszönöm előre is a segítségeket. -
4 GB, akkor 64 bit, de már 1000x el lett mondva... -
Bal0924 #19058 Most 32bit vagy 64bit-es Windows 7 ,
A 4GB memóriához? -
maci the one #19057 Értem, de már kétszer raktam újra, éppen most 1 64bites verzió van fenn.Esetleg azt nem lehetne valahogy kideríteni , hogy mi lehet a hiba oka? -
Nálad lesz a hiba, de bármi okozhatja, feltételezem valmai bekavart a rendszernek. Egy rendszer újrarakás biztos megoldja a problémát, jobb módszer nem biztos, hogy van rá. -
maci the one #19055 Hello!
Tudna valaki abban segíteni , hogy a játékok (és néhány program is) miért állnak le pár perc után a "program működése leállt" hibaüzenettel??Van erre valami megoldás, vagy mi a baj?
Előre is köszönök minden segítséget!! -
mkapas #19054 igen, ugy is probáltam, és ugyanaz a szitu :S -
Itt is írnak a Bitlocker szolgáltaásról: link -
Adatok titkosítására szolgál, némi információ a szolgáltatásról: link
Csak ez miatt én biztos nem vennék Ultimate változatott. -
Bal0924 #19051 És még valami:
Mi az a BitLocker?
Mit tud?
Mennyire biztonságos?
Érdemes az Ultimter-et megvenni ez érdekében? -
eugabesz #19050 Olyan...mert a videókariét is számolja pl. -
Bal0924 #19049 Sziasztok!
Elolvastam a FAQ-t, de mégis lenne 1 kérdésem.
A "32biten csupán 4GB-nyi memóriát képes az oprendszer kezelnii"
Vagyis na nekem pont 4GB-om van akkor a 32Bit-es Windows 7 látja/tudja kezeli?
Vagy olyan mint az XP-nél hogy a 4GB-ból, csak 3071 MB-ot lát? -
ACE #19048 Firewire port látszódik a device manager-ben? Kell hozzá egy progi, amivel gondolom leszeded a kameráról a cuccot, nem? Abban sem működik? Nekem az Audigy2 kártyámon lévő Firewire műkszik rendesen, csak a hálózati ikon tűnt el, így nem lehet két gépet összekapcsolni hálózatban, ez meg engem érdekelne, hogy hogyan lehetne. -
Jobb egérgomb futtatást Rendszergazdaként módszertal telepíted? -
mkapas #19046 nem, kérlek szépen ez My horse and Me 2 nevű játék, egy lovas játék, és az az érdekessége még hogy elöször felraktam a cdgalaxis változatot azzal az volt a baja hogy játék közben megált és olyan volt mintha lefagyott volna.. de visszatudtam lépni win7-be, és utána gondoltam megprobálom az eredeti angol verziot és ezt dobta ki...
am. valszeg a vga miatt hal meg a magyar változatba! -
Ez véletlenül nem a S.T.A.L.K.E.R. valamelyik része?
Mert ha igen akkor egy jó törés és minden meg van oldva! -
Puhos #19044 Köszi.
-
mkapas #19043 szoval bocsi az elsö linket elszurtam, de a második jo :D
szoval az elsö:
http://img229.imageshack.us/img229/2082/1hiba.jpg -
Tökéletesen. -
mkapas #19041 Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne hogy felraktam egy játékot, és ezeket a hibákat irja ki :
utána pedig:
http://img267.imageshack.us/img267/8538/xxxxxn.jpg
és hiába csinálom azt h rendszergazdaként inditom a játékot, akkor is ugyanez a helyzet! vélemény? ötlet? -
Melyik verziót érdemes "megvenni" a közeli virágboltban? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Microsoft Windows 7 x64 Ultimate Retail HUN MSDN DVD ez jó? + milyen aktivátor kell hozzá?
-
Puhos #19039 Csá!
Az lenne a kérdésem, hogy a W7-en az Avast! működik-e? -
Valaki?! -
Ezt elmented valami.reg néven:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"kapcsolat"="C:\\WINDOWS\\system32\\rasphone.exe -d \"kapcsolat_neve\""
A "kapcsolat_neve" helyére beírod azt a nevet amit a kapcsolatnak adtál létrehozáskor. ( Pl: "T-com" )
Lefuttatod.
Ha mégse jó, ezzel eltudod távolítani:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"kapcsolat"=-
Vista alatt működött, valószínűleg 7 alatt is megy de nem próbáltam mert már routerem van. -
tessék -
amugy touch screen... -
az arcedulan 
-
miki10 #19033 Sziasztok!!
olvastam hogy a windows 7-nél lehet érintőképernyőt használni, ha van olyan mintor ami érintőképernyős.
és azt a monitoroknál hogy tüntetik fel hogy érintőképernyős monitor? -
Úgy mint a korábbi rendszereknél is, az IE-nél a kapcsolatoknál kiválasztom, hogy mindig az alapértelmezett kapcsolatott tárcsázza. -
JohnTrucker #19031 Üdv mindenkinek.
Feltelepítettem a végleges Win 7 Ultimate rendszert 32bites a gépemre. Magyar semmi jelentős problémám nincs vele a konfigurációmat úgylátom szereti semmi hiba.
Csak 1 kérdésem lenne ha esetleg valakinek DSL betárcsázós nete van, azt hogyan oldjam meg, hogy a beállított T-Home kapcsolatom indulás után autómatikusan csatlakozzon.
Jobb alsó sarokban a kapcsolatoknál ott van de manuálisan kell rányomni a csatlakozásra. Ha valaki esetleg rájött már hogyan lehet ezt autómatizálni segítsen kérem.
Olyan beállítást nem találtam eddig sehol, hogy autómatikus csatlakozás, azonban az internetbeállításokban van olyan hogy autómatikus tárcsázás ha nincs kapcsolat. Ez nekem be van pipálva de mégsem elég. -
Vista-nál is volt külön lehetőség fájlok vagy mappák visszaállítására. Amúgy image fájlba ment, mint minden normális backup program. -
a windows 7 ugyanugy menti a "file backup"-ot hogy egy iages file-ba mint a Vistán?
magyarul,file-onként nem lehet visszaálitani csak az egész mentés images-ét? -
sziasztok. lenne 1 olyan kérdésem h bluetooth feltelepitése után lett egy hálozat2 internetkapcsolatom és az az hálozat1 mása, a hálozat2-t h tom törölni vagy az 1rte változtatni h az óra mellett ne legyen áthúzva a az internetelérésem, amugy net az van csak bántja a szemem :D. -
Driver telepítés után állítsd át a default hangkártyát a hangszórókra. Control Panel->Sound kikeresed a speakert és set default. -
X4500al menni fog. -
Olvass vissza pont tegnap írtam le. Tiltsd a floppyt a biosban. -
nincs :S -
Dévids #19023 Sziasztok!
Előre is bocs ha már vki kérdezte!
Adott egy Gigabyte alaplap Realtek hangkártyával meg egy 64bites Windows 7.Az a baj, hogy sehogy se tudok hangot varázsolni pedig felismerte a Windows a kártyát.Feltelepítettem hozzá a Windows 7 64bites drivert de az se jó.Létszi ha tudtok segítsetek.Előre is köszi! -
Akkor menni fog.