46642
-
partition magic-el lehet lecsippenteni X gb-ot azt c-nek oda adod :) -
Gascan #19140 Sziasztok.. most szeretnék újitani XPről Win 7-re. Azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy hogy a C meghajtómon mindössze 20 giga limit van, a D-n 220 giga körül.
Win 7 instalálás előtt tudok, úgy hozzátenni a C particióhoz, hogy a D-ről ne vesszenek el a dolgaim. (Még 50 giga szabad terület van rajta). -
amugy, ennyi változást történ reboot után
[IMG][/IMG]
-
már az is megvolt:D -
Sztem nem torolni kell, hanem letiltani. Torles utan persze ujrarakja, mert ujra felismeri. -
és ha létező, akkor h lehet megnézni h mi használja? mert ha bedugom a bluetoot adaptert akkor sem látok semmi változást... pl semmi adatforgalmat ha használom a fogat. vagy ha már törölni nem tudom, h tom azt h a hálozat 1et mutassa kapcsolatként az értesitési területen? -
Tehát létező harvder, úgy mint nekem is, két db kártyám van helyi kapcslat, és helyi kapcsolat 2. -
Valami program nem keverhetett be? Driverek-ből a legőjabb Windows 7-hez készült változatokat felraktad már? (már ha van) -
már töröltem eszközkezelőböl, reboot után ujrarakja magát :I -
Az itt lévő leírást próbáltad már? link -
Bocs, de nem lehet, hogy két hálózati kártya van a gépben? Törlése nem lehetséges?
Az eszközkezelőben tiltod a kérdéses harvder naz nem segít? -
nem azt akarom :D azt akarom h az értesitési területen a hálozat1-et mutassan ne a kettőt , szájbavert bonyodalmak :D -
[IMG] [/IMG]
-
arra kis felfele nyílra kattintva és ott eltűntetve nemigaz h nem tűnik el az a gomb :D -
próbáltam már midnent :D de sehogy sem jött össze -
hitch #19126 igen 95-windows vista sp2 ig az összeset és semmi:S -
jah
am jobbgomb a kisikonoknál, tulajdonságok, és tiltsd le a hálózat ikonját és csókolom :) -
melózol ma? -
reggelt :D -
próbálkoztál mindenféle kompatibilitással? -
sztem sehogy, egyszerűen tüntesd el azt a gombot :)
hamachit nekem is 2. hálózatnak tette pl... -
hitch #19120 -
hitch #19119 -
mi ir ki? -
hitch #19117 szasztok.bocsi h megint ide irok de tegnap már sikerült elinditanom a gears of wart win 7 alatt de ahogy új hadjáratot kezdek az egész kilép híbával.és folyamatosan ez megy.
nem tudjátok h mi lehet a gond?patch fönt vannak eredeti a game.
-
Sziasztok!
Van egy uszkve 2 éves gépem. Volt rajta XP, Vista, és most Win7. Minden ment rajta tökéletesen, de múlt péntek óta, amióta Win7 van rajta, tehát 5 napja, az 5 kikapcsolásból 2-szer lefagyott a Shuting down... szövegnél. Volt már valakinek hasonló? -
tessek
es van valami program is, amit ha felraksz megnezi milyen creative cuccod van, es megkeresi hozza a drivereket es egyeb programokat. sajnos a nevet nem tudom, de a honlapjukon valahol fent lesz... -
ez a winfos xp mod ez mennyire komoly? tenyleg erdemes csomo manival tobbet kiadni a pro ert mint a homert? -
szevasztok. bluetooth prog telepitése után a hálozat1 duplikálva lett... szal, hogy tom visszállitani h a hállozat1 legyen megjelenítva az értesitési területen?
[IMG][/IMG]
-
Szerintem csak te vagy béna. Firewirehöz tegyél drivert, már ha találsz.
Youtubenak semmi baja és semmi köze a rendszerhez.
#19110: Okés, csak sokan panaszkodtak, én Avastot használok. :) -
háát ez a rendszer egy fos.
Firewire nem működik.
Youtbe töltök fel a töltést jelző csík egyből végigszalad és a végén szarul is menti el a videó adatit-.- -
Kaspersky 2010 is okés. Használom. -
legújabb msn? -
hitch #19108 rendben köszi megprobálom -
passzolok, próbáld meg esetleg patch nélkűl, nekünk törttel simán elindúlt, co-op is ment haverral -
hitch #19106 feltelepitettem felraktam a patchet és nem indul.probáltam ugy h kompatiblitást állitani de ugyse volt jó.Eredeti a game am. -
zsoleer #19105 sziasztok nem akar bejelentkezni az msn win7 alatt mi lehet a baj?
-
nálunk simán ment...mi vele a gond? -
hitch #19103 sziasztok.tudom kicsit hülye kérdés lesz de van rá valamilyen mód,hogy a Gears of War-t windows 7 en elinditsam?probáltam már mindenhogy de sehogy se akar indulni.
a válaszokat előre is köszönöm. -
nbs86 #19102 Köszönöm az információt, akkor ez marad angol.