46642
  • Kontrakcio
    partition magic-el lehet lecsippenteni X gb-ot azt c-nek oda adod :)
  • Gascan #19140
    Sziasztok.. most szeretnék újitani XPről Win 7-re. Azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy hogy a C meghajtómon mindössze 20 giga limit van, a D-n 220 giga körül.

Win 7 instalálás előtt tudok, úgy hozzátenni a C particióhoz, hogy a D-ről ne vesszenek el a dolgaim. (Még 50 giga szabad terület van rajta).
  • Kontrakcio
    amugy, ennyi változást történ reboot után

[IMG][/IMG]
  • Kontrakcio
    már az is megvolt:D
  • MeoH #19137
    Sztem nem torolni kell, hanem letiltani. Torles utan persze ujrarakja, mert ujra felismeri.
  • Kontrakcio
    és ha létező, akkor h lehet megnézni h mi használja? mert ha bedugom a bluetoot adaptert akkor sem látok semmi változást... pl semmi adatforgalmat ha használom a fogat. vagy ha már törölni nem tudom, h tom azt h a hálozat 1et mutassa kapcsolatként az értesitési területen?
  • bon
    Tehát létező harvder, úgy mint nekem is, két db kártyám van helyi kapcslat, és helyi kapcsolat 2.
  • bon
    Valami program nem keverhetett be? Driverek-ből a legőjabb Windows 7-hez készült változatokat felraktad már? (már ha van)
  • Kontrakcio
    már töröltem eszközkezelőböl, reboot után ujrarakja magát :I
  • bon
    Az itt lévő leírást próbáltad már? link
  • bon
    Bocs, de nem lehet, hogy két hálózati kártya van a gépben? Törlése nem lehetséges?

Az eszközkezelőben tiltod a kérdéses harvder naz nem segít?
  • Kontrakcio
    nem azt akarom :D azt akarom h az értesitési területen a hálozat1-et mutassan ne a kettőt , szájbavert bonyodalmak :D
  • Kontrakcio
    [IMG][/IMG]
  • MR ME
    arra kis felfele nyílra kattintva és ott eltűntetve nemigaz h nem tűnik el az a gomb :D
  • Kontrakcio
    próbáltam már midnent :D de sehogy sem jött össze
  • hitch
    igen 95-windows vista sp2 ig az összeset és semmi:S
  • MR ME
    jah
    am jobbgomb a kisikonoknál, tulajdonságok, és tiltsd le a hálózat ikonját és csókolom :)
  • Kontrakcio
    melózol ma?
  • Kontrakcio
    reggelt :D
  • MR ME
    próbálkoztál mindenféle kompatibilitással?
  • MR ME
    sztem sehogy, egyszerűen tüntesd el azt a gombot :)
    hamachit nekem is 2. hálózatnak tette pl...
  • hitch
  • hitch
  • Kontrakcio
    mi ir ki?
  • hitch
    szasztok.bocsi h megint ide irok de tegnap már sikerült elinditanom a gears of wart win 7 alatt de ahogy új hadjáratot kezdek az egész kilép híbával.és folyamatosan ez megy.

nem tudjátok h mi lehet a gond?patch fönt vannak eredeti a game.

• Gregorius
    Sziasztok!

Van egy uszkve 2 éves gépem. Volt rajta XP, Vista, és most Win7. Minden ment rajta tökéletesen, de múlt péntek óta, amióta Win7 van rajta, tehát 5 napja, az 5 kikapcsolásból 2-szer lefagyott a Shuting down... szövegnél. Volt már valakinek hasonló?
  • Mersant
    tessek

es van valami program is, amit ha felraksz megnezi milyen creative cuccod van, es megkeresi hozza a drivereket es egyeb programokat. sajnos a nevet nem tudom, de a honlapjukon valahol fent lesz...
  • CSOCSO
    ez a winfos xp mod ez mennyire komoly? tenyleg erdemes csomo manival tobbet kiadni a pro ert mint a homert?
  • Kontrakcio
    szevasztok. bluetooth prog telepitése után a hálozat1 duplikálva lett... szal, hogy tom visszállitani h a hállozat1 legyen megjelenítva az értesitési területen?
    [IMG][/IMG]
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem csak te vagy béna. Firewirehöz tegyél drivert, már ha találsz.

Youtubenak semmi baja és semmi köze a rendszerhez.

#19110: Okés, csak sokan panaszkodtak, én Avastot használok. :)
  • Palesz2
    háát ez a rendszer egy fos.
    Firewire nem működik.
    Youtbe töltök fel a töltést jelző csík egyből végigszalad és a végén szarul is menti el a videó adatit-.-
  • MerlinW
    Kaspersky 2010 is okés. Használom.
  • Krisztiam #19109
    legújabb msn?
  • hitch
    rendben köszi megprobálom
  • MR ME
    passzolok, próbáld meg esetleg patch nélkűl, nekünk törttel simán elindúlt, co-op is ment haverral
  • hitch
    feltelepitettem felraktam a patchet és nem indul.probáltam ugy h kompatiblitást állitani de ugyse volt jó.Eredeti a game am.
  • zsoleer
    sziasztok nem akar bejelentkezni az msn win7 alatt mi lehet a baj?
  • MR ME
    nálunk simán ment...mi vele a gond?
  • hitch
    sziasztok.tudom kicsit hülye kérdés lesz de van rá valamilyen mód,hogy a Gears of War-t windows 7 en elinditsam?probáltam már mindenhogy de sehogy se akar indulni.

a válaszokat előre is köszönöm.
  • nbs86
    Köszönöm az információt, akkor ez marad angol.