46642
  • bon
    hűtő jól rajta van? nem áll rajta vastagon a por?
  • bon
    Windows 7 USB-s telepítő készítő progi a Microsoft-tól: link Teszteltem, jól mükődik.
  • maci the one
    Amd Athlon 64 X2 6000+ (gyári hűtővel)
  • Apocalipto
    Nem éppen előnyös,kicsit zsizsa. Milyen proci?
  • maci the one
    Az már baj ha 40%os leterheltség mellett 83 fokos a main core a prociban??
  • bon
    Még egy kérdés, Csak angol változatok vannak?
  • MerlinW
    Dobozos persze. OEM-et csak papírtokban és HDD-n látsz:)

Ilyen van benne egy még nagyobb ilyen dobozban.
  • bon
    Lehet, hogy hülye kérdés, de megkérdem, Ez ugye dobozos verzió nem oem?
  • MerlinW
    Ultimate kedvezményesen 289$/darab, de 10-et vettem (8-at a cégnek, egyet magamnak, egyet pedig, hogy meglegyen a 10 és ezért kapjak még 10$ kedvezményt darabonként), így csak 279$ volt darabja.

Home Premium-okat a kollegák kérték maguknak azt 169$-ért adták (vagy 179, nincs előttem a számla).

Premium júzer meg úgy lettem, hogy rajtam (cégemen) keresztül vásárolnak a cégek, így általában havonta vásárlok tőlük 50-100- darabos tételeket. Úgy hogy nincs hivatalos magyar szállítás, ledumáltam a kinti termékmenedzsmenttel:)
  • Krisztiam #19172
    kössz
  • Apocalipto
    Meg.
  • Krisztiam #19170
    sziasztok
    magyarul megjelent már a windows 7?
  • bon
    Te jó sok programot vásárolhatsz, ha Premium tag vagy. Amúgy mibe kerültek?
  • bon
    A várva várt Tisztaszoftver. Remélem jövő héten már igényelhető lesz. Ja és a Rendszergazdákat se hagyják ki!
  • MerlinW
    Megjött az US-ből rendelt Windows csomagom.

Aki itthon megvette a dobozost írja már le nekem miket tettek a dobozba, kíváncsi vagyok.

US csomag tartalma:

Ultimate-ben 8db DVD (Win7 x32-x64, MSDN, stb) 2db könyv (Win7 Resource Kit ,Win7 Step by Step), Office 12 kupon.

Home Premiumhoz 6db DVD (Win7 x32-x64, 2 oktatóvideó, 2reklámizé), Win7 Step by Step könyv, egy MS póló, egy A1-es W7 poszter két toll és egy 20%-os Office 12 kupon.

(Hozzá kell tenni hogy Premium tag vagyok az MS Store-ban, nem tudom hogy a sima polgár mit kap, de a Home-hoz szerintem ők is mindent. Max az Office kupont nem)
  • Apocalipto
    Aki nem tud róla + én, mert rám nem érvényes
  • Newfronter
    INGYEN Windows 7 a DIÁKOKNAK és a TANÁROKNAK.
    Ki hagyná ezt ki?
  • tommygear
    igen 3 hónapja
  • maci the one
    Köszi, még 1 kérdés létezik már végleges 64bites verzió magyarul??
  • MerlinW
    Core Temp
    Everest

s a többi
  • MerlinW
    Egyelőre nem jellemző. Két okból sem:
    1. Nincs még olyan játék ami megenne 4GB memóriát, vagy többet.
    2. Kevés játéknak van 64bites változata (szám szerint 16-nak).
  • maci the one
    Azt meg tudná mondani valaki , hogy tudom a processzor hőmérsékletét kimonitorozni játék alatt??
  • robi25
    Sziasztok:!Olyan kérdésem lenne játékok alatt fps gyorsulást el lehet e érni win7 32 bitről 64-bit-re váltással????
  • MerlinW
    XP mód egy sima VirtualPC + egy XP képfájl.

Akkor kellhet ha fejlesztesz, illetve ha valamelyik alkalmazás nem indulna XP kompatibilis módban. Azonban ugyanezt elérheted sima Home verzióval is VMWare, VirualBox, programokkal.

A válasz tehát: nem érdemes.
  • bon
    De azért megérdeklődném, hogy milyen lehetőség van 64bit-es telepítő legálsi beszerzésére.
  • bon
    Nem a Windows 7 memóriakezelésnén múlik a dolog, simán a 32bit-es oprendszer ennyit tud. Egyenlőre 1 alternatívát tudok, letöltesz egy 64bit-es változatott és feltelepíted a 32bit-es változathoz kapott kóddal.
  • kiger
    Üdv mindenkinek volna egy kérdésem. nem vagyok szaki a témában.. Vettem egy gépet 4gb ram és 1gb vga van benne. No és persze vettem hozzá egy csodás 32bites win7 home premiumot nos mire átvettem a gépet tudatosult bennem a win 7 memóriakezelése és hogy ebből nem lesz csak kb 3,2gb felismerve és kezelve összesen. Lehet e ezzel kezdeni valamit? Lehet e esetleg frissíteni 64bitre.. vagy már ne várjak csodátt:(

köszönöm a segítséget
  • Jakuza001
    Miert azzal lefagy a hibatlan Win7 ? :D
  • Evin
    De attól még lehet nForce-os alaplapod.
  • Gregorius
    Hát máshol írták, hogy lehet, hogy az nVidia driver az. De nekem ATi van, úgyhogy a videodriver problémát elvetném. Egyébként pedig fresh install, mindenhez a Win7 által feltelepített driver és frissítés van fent.
  • MR ME
    vagy csak béna vagy -.-
  • bon
    Persze sőt más irányba rángatva is, sőt ha megfogod az ablakot és a képernyő jobb vagy ball széle felé húzod magától fél képernyő méretűre méretezi át. De a képernyő tetejére húzol egy ablakot akkor meg teljes képernyősre állítja.
  • csocso14
    köszi, de ahogy nézem ez csak az asztalra vonatkozik, nekem meg a meghajtókon kéne, hogy a mappákat oda rakjam ahova akarom
  • Balumann
    Hm, azt tudtátok, hogyha egy ablakot megfogtok és megrázzátok (3x le-fel), akkor a többi ablakot lerakja a tálcára (megismétléskor meg vissza)? :|
  • bon
    1. nem tudom, nem használk intézőt, de a böngésző ablak poziciója a képernyőn indításonkétn változik, de ez midwn Windows-ban így volt.
    2. Goyrsabb mint a Vista
    3. igazad van, észlelhető a késleltett indítás hatása a gyorsabb rendszer betöltődésénél, tehát indításnál egyértelműen igen.
    4. Több minden átgondoltabb a Windows 7-ben szerintem mint Vista-ban.
    5. Audigy 2 ZS igen, Ati nem tudom nincs Ati kártyám.
  • bon
    jobb gomb az asztalon nézet menüpont
  • csocso14
    kérdés: hogy lehet kilőni az ikonok automatikus elrendezését, hogy oda húzzam azt az ikont ill. mappát ahova én akarom?
  • polluxware
    Bátorkodnák feltenni néhány kérdést most hogy megjelent a final..

1. megvan még az az idegesítő hiba mint vistánál hogy a mappa nézetet időről időre megváltoztatja, akárhogyis trükközik az ember registry-vel?

2. egy kellően kiherélt (Vlite+felesleges servicek kiiktatva+O&O cache) de stabil Vistához képest sebességben hol van? (alap vista nekem is idegesítő volt)

3. valójában nem csak arról van szó a 7es esetében hogy az optimalizáció részben a késleltetett betöltődésekkel van kiváltva?

4. stabil, jól használható, jól karbantartott vista esetén nyújthat valami plusszt?

5. Audigy 2 ZS, ati x1950GT múkodna vele?
  • Kontrakcio
    igazad van... bedugtam a másik csatlakozóba... de akkor sem értem h mé van megjelenitva a hálozat2 hiszen eddig nem volt... mind1, ezekszerint nincs rá mod h az aktuális kapcsolatot jelenitse meg
  • bon
    Ez egy hálózati kártya, semmi köze a bluetooth adapterhez, alaplapra van integrálva.