46642
-
hűtő jól rajta van? nem áll rajta vastagon a por? -
Windows 7 USB-s telepítő készítő progi a Microsoft-tól: link Teszteltem, jól mükődik. -
maci the one #19179 Amd Athlon 64 X2 6000+ (gyári hűtővel) -
Apocalipto #19178 Nem éppen előnyös,kicsit zsizsa. Milyen proci? -
maci the one #19177 Az már baj ha 40%os leterheltség mellett 83 fokos a main core a prociban?? -
Még egy kérdés, Csak angol változatok vannak? -
Dobozos persze. OEM-et csak papírtokban és HDD-n látsz:)
Ilyen van benne egy még nagyobb ilyen dobozban. -
Lehet, hogy hülye kérdés, de megkérdem, Ez ugye dobozos verzió nem oem? -
Ultimate kedvezményesen 289$/darab, de 10-et vettem (8-at a cégnek, egyet magamnak, egyet pedig, hogy meglegyen a 10 és ezért kapjak még 10$ kedvezményt darabonként), így csak 279$ volt darabja.
Home Premium-okat a kollegák kérték maguknak azt 169$-ért adták (vagy 179, nincs előttem a számla).
Premium júzer meg úgy lettem, hogy rajtam (cégemen) keresztül vásárolnak a cégek, így általában havonta vásárlok tőlük 50-100- darabos tételeket. Úgy hogy nincs hivatalos magyar szállítás, ledumáltam a kinti termékmenedzsmenttel:) -
kössz -
Apocalipto #19171 Meg. -
sziasztok
magyarul megjelent már a windows 7? -
Te jó sok programot vásárolhatsz, ha Premium tag vagy. Amúgy mibe kerültek? -
A várva várt Tisztaszoftver. Remélem jövő héten már igényelhető lesz. Ja és a Rendszergazdákat se hagyják ki! -
Megjött az US-ből rendelt Windows csomagom.
Aki itthon megvette a dobozost írja már le nekem miket tettek a dobozba, kíváncsi vagyok.
US csomag tartalma:
Ultimate-ben 8db DVD (Win7 x32-x64, MSDN, stb) 2db könyv (Win7 Resource Kit ,Win7 Step by Step), Office 12 kupon.
Home Premiumhoz 6db DVD (Win7 x32-x64, 2 oktatóvideó, 2reklámizé), Win7 Step by Step könyv, egy MS póló, egy A1-es W7 poszter két toll és egy 20%-os Office 12 kupon.
(Hozzá kell tenni hogy Premium tag vagyok az MS Store-ban, nem tudom hogy a sima polgár mit kap, de a Home-hoz szerintem ők is mindent. Max az Office kupont nem) -
Apocalipto #19166 Aki nem tud róla + én, mert rám nem érvényes -
Newfronter #19165 INGYEN Windows 7 a DIÁKOKNAK és a TANÁROKNAK.
Ki hagyná ezt ki? -
igen 3 hónapja -
maci the one #19163 Köszi, még 1 kérdés létezik már végleges 64bites verzió magyarul?? -
Core Temp
Everest
s a többi -
Egyelőre nem jellemző. Két okból sem:
1. Nincs még olyan játék ami megenne 4GB memóriát, vagy többet.
2. Kevés játéknak van 64bites változata (szám szerint 16-nak). -
maci the one #19160 Azt meg tudná mondani valaki , hogy tudom a processzor hőmérsékletét kimonitorozni játék alatt?? -
robi25 #19159 Sziasztok:!Olyan kérdésem lenne játékok alatt fps gyorsulást el lehet e érni win7 32 bitről 64-bit-re váltással???? -
XP mód egy sima VirtualPC + egy XP képfájl.
Akkor kellhet ha fejlesztesz, illetve ha valamelyik alkalmazás nem indulna XP kompatibilis módban. Azonban ugyanezt elérheted sima Home verzióval is VMWare, VirualBox, programokkal.
A válasz tehát: nem érdemes. -
De azért megérdeklődném, hogy milyen lehetőség van 64bit-es telepítő legálsi beszerzésére. -
Nem a Windows 7 memóriakezelésnén múlik a dolog, simán a 32bit-es oprendszer ennyit tud. Egyenlőre 1 alternatívát tudok, letöltesz egy 64bit-es változatott és feltelepíted a 32bit-es változathoz kapott kóddal. -
kiger #19155 Üdv mindenkinek volna egy kérdésem. nem vagyok szaki a témában.. Vettem egy gépet 4gb ram és 1gb vga van benne. No és persze vettem hozzá egy csodás 32bites win7 home premiumot nos mire átvettem a gépet tudatosult bennem a win 7 memóriakezelése és hogy ebből nem lesz csak kb 3,2gb felismerve és kezelve összesen. Lehet e ezzel kezdeni valamit? Lehet e esetleg frissíteni 64bitre.. vagy már ne várjak csodátt:(
köszönöm a segítséget
-
Miert azzal lefagy a hibatlan Win7 ? :D -
De attól még lehet nForce-os alaplapod. -
Hát máshol írták, hogy lehet, hogy az nVidia driver az. De nekem ATi van, úgyhogy a videodriver problémát elvetném. Egyébként pedig fresh install, mindenhez a Win7 által feltelepített driver és frissítés van fent. -
vagy csak béna vagy -.- -
Persze sőt más irányba rángatva is, sőt ha megfogod az ablakot és a képernyő jobb vagy ball széle felé húzod magától fél képernyő méretűre méretezi át. De a képernyő tetejére húzol egy ablakot akkor meg teljes képernyősre állítja. -
köszi, de ahogy nézem ez csak az asztalra vonatkozik, nekem meg a meghajtókon kéne, hogy a mappákat oda rakjam ahova akarom -
Hm, azt tudtátok, hogyha egy ablakot megfogtok és megrázzátok (3x le-fel), akkor a többi ablakot lerakja a tálcára (megismétléskor meg vissza)? :| -
1. nem tudom, nem használk intézőt, de a böngésző ablak poziciója a képernyőn indításonkétn változik, de ez midwn Windows-ban így volt.
2. Goyrsabb mint a Vista
3. igazad van, észlelhető a késleltett indítás hatása a gyorsabb rendszer betöltődésénél, tehát indításnál egyértelműen igen.
4. Több minden átgondoltabb a Windows 7-ben szerintem mint Vista-ban.
5. Audigy 2 ZS igen, Ati nem tudom nincs Ati kártyám. -
jobb gomb az asztalon nézet menüpont -
kérdés: hogy lehet kilőni az ikonok automatikus elrendezését, hogy oda húzzam azt az ikont ill. mappát ahova én akarom? -
Bátorkodnák feltenni néhány kérdést most hogy megjelent a final..
1. megvan még az az idegesítő hiba mint vistánál hogy a mappa nézetet időről időre megváltoztatja, akárhogyis trükközik az ember registry-vel?
2. egy kellően kiherélt (Vlite+felesleges servicek kiiktatva+O&O cache) de stabil Vistához képest sebességben hol van? (alap vista nekem is idegesítő volt)
3. valójában nem csak arról van szó a 7es esetében hogy az optimalizáció részben a késleltetett betöltődésekkel van kiváltva?
4. stabil, jól használható, jól karbantartott vista esetén nyújthat valami plusszt?
5. Audigy 2 ZS, ati x1950GT múkodna vele? -
igazad van... bedugtam a másik csatlakozóba... de akkor sem értem h mé van megjelenitva a hálozat2 hiszen eddig nem volt... mind1, ezekszerint nincs rá mod h az aktuális kapcsolatot jelenitse meg -
Ez egy hálózati kártya, semmi köze a bluetooth adapterhez, alaplapra van integrálva.