46642
-
Nem gáz. -
az gáz ha a videokártya nem támogatja az aero-t? :D -
Vagy az alaplap gyártójának oldaláról. -
cmsworld #19218 A pedagógusok hogyan igényelhetnek Windows 7-et? -
A Realtek honlapjáról pl. -
Felsőoktatásban igen, de középiskolákban nem. -
Lehetőségek:
1. Wifid van és fos a chipset/driver, egyes stickekkel Vista alatt is ezt csinálta nekem, igaz akkor 150 helyett 1500ra ugrált a ping :D
2. Szar a hálókártyadrivered, nekem is volt ilyen (integrált realtek kari, frissítsd a driverrt).
3. Szar a neted éppen. -
Hi!Van a telepítést követően egy Realtek update(már akinek),nemtudja valaki,hogy azt honnan lehet letölteni frissítésen kívül?? -
Newfronter #19213 De itt a BGS ideje alatt nem úgy van hogy minden állami suliban tanuló diák kaphat ingyen Windows 7-et? Mert a BGS honlapján ez áll. -
Apocalipto #19212 Fogadjunk kingston pendrive
-
Laci82 #19211 Kínai nyelv a magyar 64 bites win 7 home basicben: 
[IMG][/IMG]
-
Én az OEM XP-met műanyag tokban kaptam anno. :P :) -
RYO21 #19209 Rendszer vissazállítás nem működik. -
eugabesz #19208 Valaki meg tudná magyarázni nekem miért "járkálgat" online játékban a ping-em win7 alatt???
Eddig ilyent nem tapasztaltam.Elindul egy 25-ről és meg sem áll 140-150-ig,aztán szép lasan visszakúszik,hogy megint tudja elölről kezdeni az egészet.Tűzfal,update bekapcsolva,torrent nem megy,security essentials-t használok,és még egy Teamspeak fut mellette,a többit már kilőttem(skype,msn stb.)egyenként ,de egyik sem befolyásolta. -
Rendszer visszaállítás, mentett rendszer visszaállítás, újratelepítés. -
Szerintem Professional-t. Egyébként idáig is így volt a Tisztaszoftverben, minden pedagógus igényelhetett: Windows Vista Business, Office 2007 Ultimate változatott, ja és XP Pro-t. -
RYO21 #19205 Ma kaptam egy vírust, sikerelt kiírtanom, de eyg restart után már nem akart bootolni a Windows. AZt kéri hogy tegyem be a DVD-t és repaírozzam. Ha rámegyek hogy Start windows normaly akkor reseteli a gépet. A windows 7 dvdje meg nem bírja javítani a megoldást.
Windows 7 RC1 van fent.
Valaki tud erre megoldást?
THX -
Ha van pedagogus a családba akkor tényleg adnak egy Windows 7-et?
De melyik verziot?
-
saca79 #19203 igaz.... nem! -
Köszi -
Szétkapkodták a kollegák, de megpróbálok összeszedni egy csomagot egy fotó erejéig:) -
Feltételezem nem eredeti kulccsal próbálod aktiválni. -
Igaz, mi is már egy dvd tokban vásároltuk tavaly és azon volt egy papír csomagolás. Ha minden jól megyjövő héten veszünk egy Home Premium és egy Professional változatott. Így már lesz két Windows 7-es gépünk. De az is biztos ha veszünk gépeket azokra már Windows 7-et fogok tenni. Pláne ha az iskola is megkapja Tisztaszoftver keretében az Enterprise-t. -
Nagyon királyak az USA-ban árult változatok. Fótot tudnál csinálni a csomagról és és tartalmukról, nagy felbontásban? -
Akkor marad a buhera vagy az aeromentesség:) Aero nélkül is teljesértékű a rendszer:) -
K Ace #19196 Laptop rol van szó, ott a videokartya csere meg vagy nem lehetséges, vagy nagyon macerás :D -
saca79 #19195 sziasztok feltelepítettem én is erről a képfájról : (en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso )tehát elvileg nem buherált, mégsem tom aktiválni . Mi lehet a baj ? -
Elvileg nem megy, de rá lehet erőszakolni. Kérdés, hogy nem árt-e többet mint amennyi haszna van. Egyébként 10e alatt kapsz DX10-es VGA-t. -
K Ace #19193 Helosztok. Egy kérdés. laptop-om van egy ati radeon x1100-as integrált videokártyával. Az upgrade advisor azt irja, hogy ez nem támogatja az aerot, ezért nem fog működni. Viszont volt vistam is, és ott az aero gond nélkül ment. Ha vistán ment, akkor mennyi a valoszínűsége, hogy win7 en is működni fog? -
msdnaa-s hivatalos kulcsot aktiváltad online vagy telefonon? Más nem használja ezt a kulcsot? -
Hugh Hefner #19191 um, azt írja ki az msdnaa-s windows, hogy nem eredeti... pedig az... tegnap szoptam pont be egy spywaret, ami megtévesztéssel akart rávenni vmi virusirto megvételére, de kiirtottam. lehet az zavart be? -
Azon töprengek (megint) itt Linux alatt, hogy MS mi a fenéért képtelen beletenni az ablakok bal felső ikonmenüjébe a "mindig felül" (always on top) opciót? Annyira triviális funkció... Minden más OS-ben benne van lassan 10 éve.
Win alatt meg a kényelmetlen Always on Top kis alkalmazást kell/lehet használni. -
pfff akkor nem szóltam
Mi maps (action pack) használunk, ahhoz peddig jár az angol is, de a beszállítóink is tartanak angol oem/dobozos verziót is, kiskerben is láttam már :)
#19186: Múltkor elhagytuk a telepítőlemezt, nagynehezen sikerült szerezni másikat, nem akartunk venni. Volt nagy anyázás mert 5k lett volna, hogy az eladott gépekre tudjunk officet telepíteni. Ismerős adott egy lemezt, lemásoltuk. Kollega elrakta valahova az OEM telepítőlemezt, azóta sem találjuk. :/ -
Vállalatoknak csak az MS magyarországtól rendelhetek, ők pedig khmmm... felszámolják érte a dátumot is. Oszt még magyar online store sincs:) -
maci the one #19187 Hűtő jól rajta van , por viszont van benne rendesen. Olyan fél évente 2-3szor szoktam kiporszívózni.De mostanában nem volt tisztítva, ha jól emlékszem tavasszal utoljára. -
Igen, emiatt ki is vertem a balhét egy cégnél. Merthogy MS szabályok szerint mindenhez kell adni lemezt is. -
"itthon nem kapni angol változatot"
Lehet kapni elég sok helyen. -
Jujj tényleg, Ultimate-ekhez adtak 4GB-os Kingston Ready Boost-os pendrive-okat is:) -
Nem papírtokban van már. :D Legalábbis a Vista nem abban volt, rendes DVD tokban. Ami a lol hogy office oemhez még telepítőcd-t sem kapsz. -
Csak angol és spanyol. Épp ezért rendelek onnan (amellett, hogy olcsóbb, kulturáltabb és tartalmasabb), itthon nem kapni angol változatot. A kockavilág pedig angol rendszer használ. (US support is mérföldekkel jobb mint a hazai)
Mondjuk angolra feldobni a nyelvi csomagot update-ről két perc. Magyarról angolra körülményesebb a dolog. No meg itthon nem kapsz 500$ értékben szakirodalmaz hozzá:)