46642
  • weskerrebort
    HAli!
    Volna egy olyan gondom, hogy játszok a STALKER Call of Pripyat tal win 7 alatt és nem engedi a dx10es beállításokat. Volt egy előző verzióm a gameból ott nem volt gond. Tudja valaki esetleg mi blokkolhatja a dx10et?
    válaszotok előre is köszi!
  • saca79
    valami normális média lejátszót keresek zenehallgatáshoz, ugyanis winamp nekem nem indul el a media player-el meg egyszerüen nem tok megbarátkozni ( szerintem iszonyat szar) kinézet minden oké de egyszerüen nem tom kitörölni a gyári lejátszási listát, a zene nevén kívül semmilyen infot nem mutat,véletlenszerű lejátszás mindig automatikusan bekapcsol stb, egy nagy bazi ablak ami nagyon bonyolult!
  • bon
    vezérlőpult/rendszer kúlcs módosítása. Természetesen csak akkor lehetséges, ha azonos Windows 7 változat van fent. Én Professional változatra tippelnék, hogy azt fogják adni Tisztaszoftverben.
  • bon
    Sőt más egyébb Prograkat is kapnak, úgy mint eddig is.
  • GregSB
    Én türelmetlen voltam és felraktam már egy Torrenteset, de jobban örülnék ha jogtiszta jenne a gépemen. Van vmi egyszerű módja hogy átregisztráljam a kulcsot? :)
  • GregSB
    http://budapestgameshow.hu/

" érdemes kinézni, mert aki államilag finanszírozott felsőoktatási intézményben tanul diákként, vagy tanárként, az most ingyen megkapja a Microsoft standján a Win7-et: tisztaszoftver.hu — annak, aki ezen a platformon van, kihagyhatatlan deal."

• [HUN]FaTaL
    Hamár bementél a lemezkezelőbe és ott látszik is, rendelj hozzá betűjelet. :) Jobb klikk->Change Drive Letter and Paths (Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása) és adj neki valamit.
  • Benyo86
    Hello!

Tanácstalan vagyok a következő problémában és örülnék ha valaki tudna segíteni. Szóval van 3 vinyó a gépemben 300,400,500gigás és a 300gigás két részre van osztva egy 100 és 200 gigásra. Na már most a 200gigásra volt feltelpítve a Vista a 100as pedig tele volt mp3-mal. Ma feltelepítettem a windows7et a vista helyére (formázva lett). Minden faszán müködik de a 100gigás particiot a saját gépbem nem látja. Ha lemez kezelésre megyek akkor ott van hogy 86giga a mérete és még a kötet nevét is kiírja hogy "mp3". De akkor miért nem látja a sajátgép? Vagyis miért nem lehet elérni? Sokat segítenéntek ha vissza lehetne varázsolni mert 8évnyi zene gyüjtögetés van rajta :S.
    Köszi
  • vohanyi
    torrenten...privi ment!
  • [HUN]FaTaL
    Ezer éve.
  • berczely
    Van már kint olyan verzió a kalózöbölben ami gyárilag magyar és normális eredeti másolata?
    Nem maszek integrált...
  • [HUN]FaTaL
    Ja asztali ikonok, sry. :) Én az értesítési területhez írtam. :D
  • sunlight
    Ez már jó:http://www.4shared.com/file/53013918/1f36922e/FxVisor32.html
  • saca79
    sajna a link már halott! de azért megkeresem...
  • Mephike
    A legfrisebb firefox van fent, ma raktam fel a rendszert is.
  • [HUN]FaTaL
    Filmezéshez MPC-hc, te pedig valamit bekaphattál, vagy rosszul telepítetted, mert a Firefoxnak semmi problémája a win7tel, tökéletesen működik rajta. A cégnél is több gépen és a saját gépemen is fent van. Ugyan napi böngészésre Operát használok de nincs gond az FF-fel sem. Melyik verzió van fent belőle? Klite meg tök felesleges...
  • xNoodlex
    Media Player Classic Home Cinema vagy KMPlayer
  • xxxpaulxxx
    köszi, majd utána nézek:)
  • Mephike
    Feltelepítettem a W7-etet, tetszik is meg nem is. A Hangkártyámmal megkínlódtam, de megtaláltam a neten a drivert hozzá.
    A kérdésem a következőhöz kapcsolódna:
    Ma este elkezdtük megnézni az OMEN2 című filmet. Filmnézés közben azonban többször is meg megakadt a film. A filmnézéshez K-Light kodekcsomagot, és a mediaplayer classic-ot használtam.
    A filmnézés után láttam, hogy a tálcán volt a firefox, és bizony miután azt kilőttem, és újraindítottam a filmet már nem volt akadás.
    Egyértelműnek tűnik, hogy a Firefox nem fekszik a Win7-nek. (Most is 3 lap van nyitva az sg.hu mellett, és a procihasználtság 45-85% körül ugrál). Böngészőt tuti nem fogok váltani, de az érdekelne, hogy jelen pillanatban mit ajánlatok a filmnézéshez. Köszi!
  • Apocalipto
    Van, Win 7 loader. Google. Eddig is volt amúgy.
  • [HUN]FaTaL
    Igen, vásárlás.
  • xNoodlex
    Hmm érdekes. Az Adobe frissítése után már nem tudja megjeleníteni a Chrome a pdf-eket. Valami 5let?

(Bocs az offért, de a Chrome topik haldoklik, úgyhogy választ úgyse kapnék ott.. Viszont az OP rendszerem W7. :) )
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok! Van már valami végleges aktiválási mód?:D
  • [HUN]FaTaL
    Ráklikkelsz a nyílra->Customize->Always show all icons and notifications on the taskbar->pipa be -> OK.
  • sunlight
    A kaspersky2010-hez van működő trial reset.
  • sunlight
    http://winportal.net/?id=661 én ezzel csináltam
  • saca79
    valaki nem tudja hogy lehet eltüntetni win 7 ben az asztali ikonok mellől a kis nyilat? tom hogy az XP-re volt egy registri bejegyzés azt kellett átírni de itt nem találok ilyesmit!
  • ACE
    Másnál nem csinál olyan hogy boot-nál nem jelenik meg minden ikon? Pl. a DU Meter ikonja rendszeresen nem jelenik meg. Le kell lőni Task Manager-ből és újra elindítani, úgy már jó. De most pl. 8.5-ös MSN-el csinálta ugyanezt... sőt, most nézem a MSE ikonja sem jelent meg... király...
  • saca79
    egyébként végre sikerült updetelnem a win 7 -et szal immár magyar nyelvű, és eddig nagyon meg vok vele elégedve. márcsak valami jó kis anti virus kellene mert a kaspersky sajna csak trial!
  • saca79
    lehet h én vagyok a vaksi átnézem köszi!
  • Apocalipto
    Lehetetlen...mindig feltelepíti a sound managert. Vezérlőpultban Realtek HD audio manager néven van. Ne kategorizált nézetben keresd, hanem kis ikonok nézetben.
  • saca79
    az a poén hogy már leszedtem a drivert de manager akkor sincs csak a win alap soundmaneger azon sajnos nem tom a jack csatlakozókat párosítani mert szerintem ez lehet a baj! azért köszi!
  • Apocalipto
    Alaplap oldaláról leszeded a realtek drivert, és lesz audio managered.
  • saca79
    sziasztok? a hanggal vannak gondjaim a fülhallgató tökéletesen működik de hifit nem tom életre kelteni illetve nem találom a realtek audio managerem így nem is tom állítani! előre is köszi a segítséget!
  • Berv
    Feltételezem admin-ként vagy belépve...
  • Berv
    Nem tudom akkor mi van.
    Itt a win7 verzió (közben megtaláltam)... hátha segít...
  • saca79
    nekem ez van fent:
    Windows 7 Ultimate (x86) - DVD (English)en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso
    Nem buherált és egyenlőre minden működik bár aktiválni még mindig nem sikerült ha valaki esetleg tud segíteni annak örülnék!!!
  • Apocalipto
    2009.07.13. Mi zavar ebben? A M$ 2009.07.22-én adta ki a sajtóközleményt, hogy kész a kód. Sztem inkább a Retailt- töltsd, de torkonál vannak jobb verziók is.
  • vohanyi
    Sterintetek melyik verzió a jobb?
    1-7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD-/itt a 090713 zavar.../
    2-Windows 7 Ultimate OEM 7600.16385 Hu

1-es verzió magyarosítása gondolom műxik...
  • eugabesz
    Aha...és akinek nincs "haladó" fül??...mint nekem pl.??