46642
  • bon
    vezérlőpult/windows update és felkell, hogy ajánlja mint nem kötelező frissítés.
  • tonnni
    updateről hogy?
  • tonnni
    ultimate, és 32 bites
  • bon
    Melyik változat van fent a gépeden, ha Ultiamte vagy Enerprise akkor Update-ről is elérhető a nyelvi csomag.

X86-os az a 32bit az X64 a 64bit, neked kell tudnod, hogy melyiket raktad fel a gépedre.
  • sunlight
    64 Bit-es rendszerhez a tied valószínű x-86-os tehát jót töltesz
  • tonnni
    ok, töltöm az x-86 hoz. a másik x 64, foggalmam sincs mit jelent ez..
  • sunlight
    Windows 7 Build 7600 RTM magyar nyelvi csomag ezt töltsd le innen:http://7win.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=696034
  • sunlight
    Meg van a nyelvi csomagod?
  • tonnni
    itt rengeteg van melyiket kell letöltenem?
  • tonnni
    jah.. bocsi, látom már ez az
  • tonnni
    állítolag van valami olyan megoldás is hogy frissiteni kell valahogy, és a neten automatikusan kitudom választani. Állítolag vaéahogy a vezérlőpultbol kell.. ezt nem tudod véletlenül hogy kell?
  • tonnni
    köszi
  • sunlight
    TÖLTSD LE ELŐSZÖR A MAGYAR NYELVI FILE-T
  • sunlight
    http://www.hogyan.org/windows-7-magyarositasa
  • tonnni
    Hello!

Most kaptam meg a WINDOWS 7et, szépen müködik, de angol, valahogy állítolag lehet frissiteni magyarra, valaki legyen szives mondja meg hogy kell??

előre is köszi
  • ACE
    Csinálsz egy screenshot-ot róla? Kösz
  • bon
    Na abból botrány lesz.
  • xxxpaulxxx
    szétosztanak 100 darabot aztán a maradék 2000 ember hoppon marad:D
  • bon
    Ez a feltétel mindig is megvolt, de még egyszer se kellett igazolnom, hogy van e frissítési alapom. igaz nem személyesen történt a vásárlás, hanem Online, vagy utánvétel. Ja remélem lesz lehetőség online vásárolni/megrendelni a Tisztaszoftver licenszet.
  • berczely
    Nekem az alap nyomtató kezelő mittom micsoda simán nyomtat olyat amilyet én akarok... semmi gond vele!
  • [HUN]FaTaL
    Nyomtass IrfanViewból.
  • LaciMaci
    Nem jó a driver, kiírja, hogy nem ehhez a platformhoz való...
    Update-en sincs...
  • ACE
    Más nem próbált még nyomtatni egész oldalas képeket?
  • ACE
    Nem is ezen skenneltem be, kapcstam egy beszkennelt jpg-et, és azt akarnám kinyomtatni, köze nincs a jpg-nek hogy milyen célból szkennelted, ne okoskodj már ha azt sem tudod miről beszélek...
  • MerlinW
    Windows update-en elvileg van hozzá, de itt egy alternatív driver:
    tessék
  • LaciMaci
    Valaki tud Win 7 alá RTL8187 es wifihez drivert?
  • Apocalipto
    Igen, de ha szkennelésnél azt választottad ki hogy fényképként szkenneled be,nem dokumentumként, akkor csak úgy tudod kinyomtatni.
  • ACE
    Mivan? nemcsak fényképet lehet beszkennelni hanem dokumentumokat is. Én dokumentumot akarok nyomtatni nem fényképet, és azt nem engedi...
  • Apocalipto
    Jó hogy fényképként akarja nyomtatni, hát úgy szkennelted be xD
  • ACE
    Wazze, egy képet hogy tudok kinyomtatni egy A4-es oldalra? A nyomtatásnál csak 10x15-öst, vagy eggyel kicsivel nagyobbat akar nyomtatni. Ha pl. be van scannelve egy A4-es lap, akkor azt is fényképként akarja kinyomtatni. WinXP-nél lehetett választani, hogy egy oldalas Fax, vagy hogy hogyan kerüljenek a képek az A4-es oldalra, de itt nincs ilyen. Ezt a részét ennyire lebutították volna? Akkor nagyon szomorú vagyok :(
  • Pio
    Ez nagy epic fail lesz, tekintve, hogy az egész internetet bejárta a hír, hogy ott majd ingyen osztják a vindózt...
    Lehet kinézek csak azért, hogy megnézzem a balhét. :D
  • polluxware
  • Apocalipto
    Asszem nem, de lehet hülyeséget mondok.
  • spy803
    És ha letöltök egy 64 biteset azt a 32 bites kóddal tudom használni?
  • signs
    Viszel egy dobozos win7-et és kapsz egy ingyenes win7-et? Ennek sok értelme van
  • xNoodlex
    Felhívtam őket. Csak akkor kapsz, ha bemutatsz nekik egy eredeti Vistát, XP-t vagy Win 98-at. Ja és 32 bites magyar nyelvű Professionalt kapsz.
  • MR ME
    természetesen, nekem is ez a párosítás van
    és támogatja az xp virtualizásciót is
  • MR ME
    ajánlom a foobar 2000et, sokkal jobb mint a winamp :)
    am futnia kéne annak is simán
  • Aspyrin
    Sziasztok!

Vásárlás előtt állok, ezért olvasgattam a faq-ot, külföldi fórumokat is, de nem találtam megnyugtató választ a kérdésemre: Core 2 E8400 alá mehet a 64 bites Win Pro 7? Az Intel honlapján látom, hogy támogat egy bizonyos 64 bites technológiát, kérdés, hogyan boldogulna az oprendszerrel..

Próbálta már itt valaki működésre bírni hasonló procival?
  • polluxware
    aszondja:

*a licensz csak jogtiszta frissítési alappal jár együtt (oem, dob windóz)

magyarán ha nem viszel magaddal egy jogtiszta előző változathoz járó matricát (ami az oem zacsis windózok csomagolásán volt, és amit ált felszoktak ragasztani a dobozra..) + számla

nem akarok riogatni, csak ez feltünt...