46642
-
tonnni #19381 az avast ok, müködik!! Már csak két dolog kellene, az egyik a daemon tools, de valami miatt az se megy, pedig ugy csináltam ahogy a FAQ ba le van írva, meg hát az is eléggé idegesít hogy nem tudom kikapcsolni.. -
Külső optikairól természetesen telepíthetsz, de ez nem szerepelt a lehetőségek között. Hálózaton otthoni környezetben esélytelen. -
Ha van külső meghajtód arról is lehet, hálózat bonyolult, de lásd az előző hsz.-emet -
tonnni #19378 ok frissítem
-
Hálózatról felejtős, otthoni környezetben. -
Külső optikai meghajtó. -
tugyiti: Köszi, pont ilyen választ vártam! (ja és jó poén volt)
Fatal: Biztos nincs semmi lehetőség? Esetleg külső optikai meghajtóról vagy hálózaton keresztül (talán olvastam egyszer ilyesmiről) nem lehet valahogy? -
Vinyó kiszed, átteszed egy olyan gépbe, amiben van optikai meghajtó és ott telepíted a vinyódra, majd visszateszed...
Vagy letöltöd az ISO-t, bemountolod és windows alól telepíted! -
Apocalipto #19373 Ha bevállalós vagy akkor ferakhatod az 5-ös verzió bétáját is. -
Frissíts 4.8-ra, 4.7 nem win7 compatible. -
BBencze #19371 nálam 4.8 van és megy -
Semmilyen. -
tonnni #19369 Igen át van állítva... avast 4.7 es verzio -
kis floppy-kra kiiratod valakivel -
Milyen lehetőségeim vannak a W7 telepítésére, ha nincs DVD-t olvasni tudó optikai meghajtója a gépnek és az USB-ről való bootolás se működik? -
koszi a gyors valaszt.akkor kerdezek meg 1et:P.milyen antivirust erdemes feltenni? -
Főkapcsoló megnyomásakor résznél állítottad leállításara? Legfrisebb változat van fent az Avast-ból? -
tonnni #19364 nem megy, kikapcsolásnál valami miatt csak készenléti módra áll. a másik az avast valami miatt nem müködik.. xp n tökéletesen ment.. valakinek ötlet?
-
Frissítettem a FAQ-t.
Változott a 24-es pont kattingatós módszerének programja.
a 26,27-es meg új menüpont. -
tonnni #19362 Köszi, probálom... de nekem ugy tünik hogy itt minden jol bevan állítva.. -
Igen 32bit-es változatott. A driver-t meg innét lehet letölteni: link -
Vazérlőpult/energiagazdálkodási lehetőségnél a Séma beállításainak módosításánál átállítható. -
hy!egy rovdike kerdesem lenne;a gepem a kovetkezo core 2 duo,ati 4850,2gb-ram, 64bit v 32-ot erdemesebb feltegyem?
es meg vmi,sound blaster audigy mukodo drivert belinkelne vki?koszi elore is. -
ACE #19358 Úgy tűnik megoldódott, az alapértelmezett beállításokat valahogy a nyomtatásnál átállította, szegély nélküli nyomtatásra, és úgy nem lehetett A4-et megadni, visszaállítottam, és azóta meg is jegyezte, és jó. -
tonnni #19357 Lenne még egy kérdésem, mért van az hogy leállításnál nem áll le a gép, csak készenlétiu állapotba lép?? magyarul nem tudom leállítani sehogy.. elég idegesítő..
-
Hát igen, nem lennék annak a helyében, aki beutazik vidékről 100-200 km-ről egy példányért és a W7 pultnál közlik vele, hogy bocsi, de neked nem jár. Mondjuk a pultnál álló kiszolgáló helyében se lennék akkor. ^^
Igaz, hogy utánanézhetett volna, de azért... a rendezvény honlapján a cikk végén további info itt meg itt, a tisztaszoftver honlapján meg csillagos részben egy (szerintem) nem túl egyértelmű mondat arról, hogy ha nem vettél korábban Windowst, akkor ne is próbálkozz.. -
Windows 7 alatt nem kapnak támogatást az AMD DX9-es grafikus kártyái.
Bővebb info: link
Hivatalos közlemény angol nyelven: link -
Jó nyomtató driver van felepítve? -
Laptopnál nem, csak Aero miatt nem biztos, hogy megéri egy új laptopot venni. -
ACE #19352 Na hát ezaz, miért nincs ott az A4, és miért nem lehet színesben nyomtatni? -
Más papír típus nincsen, mert ha jól látom a választható kettő az photó papyr méretek, és nem A4-es. -
amúgy laptopról van szó... így is? :) -
ACE #19349 Na szal ez:
-
ACE #19348 Erre, akkor a nyomtatóm gizdul valamit? Nálam csak ez jelenik meg, ráadásul nem is színesben, nem értem...
-
Erre gondolsz?
-
tonnni #19346 megvan, magyar lett!+! még egyszer köszönöm!!! -
tonnni #19345 valami mégsem ok, letöltötte feltelepitette, ujraindult és mégse magyar!! vaalhol be kell állítani valamit?
-
Ezért van a fórum.Szivesen -
tonnni #19343 megvan!! nagyon nagyon köszönöm a segítséget!! -
34 választható nyelv van ott ahol "bon" írja