46642
  • tonnni
    az avast ok, müködik!! Már csak két dolog kellene, az egyik a daemon tools, de valami miatt az se megy, pedig ugy csináltam ahogy a FAQ ba le van írva, meg hát az is eléggé idegesít hogy nem tudom kikapcsolni..
  • [HUN]FaTaL
    Külső optikairól természetesen telepíthetsz, de ez nem szerepelt a lehetőségek között. Hálózaton otthoni környezetben esélytelen.
  • kopa1
    Ha van külső meghajtód arról is lehet, hálózat bonyolult, de lásd az előző hsz.-emet
  • tonnni
    ok frissítem
  • bon
    Hálózatról felejtős, otthoni környezetben.
  • bon
    Külső optikai meghajtó.
  • xNoodlex
    tugyiti: Köszi, pont ilyen választ vártam! (ja és jó poén volt)
    Fatal: Biztos nincs semmi lehetőség? Esetleg külső optikai meghajtóról vagy hálózaton keresztül (talán olvastam egyszer ilyesmiről) nem lehet valahogy?
  • kopa1
    Vinyó kiszed, átteszed egy olyan gépbe, amiben van optikai meghajtó és ott telepíted a vinyódra, majd visszateszed...
    Vagy letöltöd az ISO-t, bemountolod és windows alól telepíted!
  • Apocalipto
    Ha bevállalós vagy akkor ferakhatod az 5-ös verzió bétáját is.
  • [HUN]FaTaL
    Frissíts 4.8-ra, 4.7 nem win7 compatible.
  • BBencze
    nálam 4.8 van és megy
  • [HUN]FaTaL
    Semmilyen.
  • tonnni
    Igen át van állítva... avast 4.7 es verzio
  • tugyiti
    kis floppy-kra kiiratod valakivel
  • xNoodlex
    Milyen lehetőségeim vannak a W7 telepítésére, ha nincs DVD-t olvasni tudó optikai meghajtója a gépnek és az USB-ről való bootolás se működik?
  • setuh
    koszi a gyors valaszt.akkor kerdezek meg 1et:P.milyen antivirust erdemes feltenni?
  • bon
    Főkapcsoló megnyomásakor résznél állítottad leállításara? Legfrisebb változat van fent az Avast-ból?
  • tonnni
    nem megy, kikapcsolásnál valami miatt csak készenléti módra áll. a másik az avast valami miatt nem müködik.. xp n tökéletesen ment.. valakinek ötlet?
  • bon
    Frissítettem a FAQ-t.
    Változott a 24-es pont kattingatós módszerének programja.
    a 26,27-es meg új menüpont.
  • tonnni
    Köszi, probálom... de nekem ugy tünik hogy itt minden jol bevan állítva..
  • bon
    Igen 32bit-es változatott. A driver-t meg innét lehet letölteni: link
  • bon
    Vazérlőpult/energiagazdálkodási lehetőségnél a Séma beállításainak módosításánál átállítható.
  • setuh
    hy!egy rovdike kerdesem lenne;a gepem a kovetkezo core 2 duo,ati 4850,2gb-ram, 64bit v 32-ot erdemesebb feltegyem?
    es meg vmi,sound blaster audigy mukodo drivert belinkelne vki?koszi elore is.
  • ACE
    Úgy tűnik megoldódott, az alapértelmezett beállításokat valahogy a nyomtatásnál átállította, szegély nélküli nyomtatásra, és úgy nem lehetett A4-et megadni, visszaállítottam, és azóta meg is jegyezte, és jó.
  • tonnni
    Lenne még egy kérdésem, mért van az hogy leállításnál nem áll le a gép, csak készenlétiu állapotba lép?? magyarul nem tudom leállítani sehogy.. elég idegesítő..
  • xNoodlex
    Hát igen, nem lennék annak a helyében, aki beutazik vidékről 100-200 km-ről egy példányért és a W7 pultnál közlik vele, hogy bocsi, de neked nem jár. Mondjuk a pultnál álló kiszolgáló helyében se lennék akkor. ^^
    Igaz, hogy utánanézhetett volna, de azért... a rendezvény honlapján a cikk végén további info itt meg itt, a tisztaszoftver honlapján meg csillagos részben egy (szerintem) nem túl egyértelmű mondat arról, hogy ha nem vettél korábban Windowst, akkor ne is próbálkozz..
  • bon
    Windows 7 alatt nem kapnak támogatást az AMD DX9-es grafikus kártyái.
    Bővebb info: link

Hivatalos közlemény angol nyelven: link
  • bon
    Jó nyomtató driver van felepítve?
  • bon
    Laptopnál nem, csak Aero miatt nem biztos, hogy megéri egy új laptopot venni.
  • ACE
    Na hát ezaz, miért nincs ott az A4, és miért nem lehet színesben nyomtatni?
  • bon
    Más papír típus nincsen, mert ha jól látom a választható kettő az photó papyr méretek, és nem A4-es.
  • rooney8
    amúgy laptopról van szó... így is? :)
  • ACE
    Na szal ez:

• ACE
    Erre, akkor a nyomtatóm gizdul valamit? Nálam csak ez jelenik meg, ráadásul nem is színesben, nem értem...

• berczely
    Erre gondolsz?
  • tonnni
    megvan, magyar lett!+! még egyszer köszönöm!!!
  • tonnni
    valami mégsem ok, letöltötte feltelepitette, ujraindult és mégse magyar!! vaalhol be kell állítani valamit?
  • sunlight
    Ezért van a fórum.Szivesen
  • tonnni
    megvan!! nagyon nagyon köszönöm a segítséget!!
  • sunlight
    34 választható nyelv van ott ahol "bon" írja