46642
-
tonnni #19421 Köszönöm!!! -
:((((( akkor marad az xp :( -
Nincs javaslatom. -
Hát lehet hogy rosszul írtad ki a lemezre vagy rossz, buherált verziót szedtél le!
Videókártyának bírnia kéne simán! -
This download supports the following audio devices only:
•Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series Tehát ha jól értelmezem Platinum vagy Platinum eX szériás kártya támogatott. -
hmm akkor nm vágom mi a baja, mert felrakom és amikor ujraindul ugye először, jön az utolsó rész (asszem telepités befejezése vagy mi) és akkor kiir egy hibaüzenetet hogy a windowst nem sikerül ezzel a rendszerrel konfigurálni és a gép leáll. ha elinditom akkor elkezdi betölteni a win7et de hibaüzenet: váratlan hiba, inditsam ujra a telepitést :S erre van vmi módszered? :S -
de a sb audigy igen. -
Elég sok féle Audigy kártya van (ha jól számolom 11 féle) és nem mindeggyik támogatott. -
Attól, hogy nem kezeli az aero-t még fellehet tenni az oprendszer, csak nem lesz átlátszóság a grafikus felületen, meg néhány effekt hiányozni fog. -
hat jo ertem csak nem terveztem ien kiadast,es nem fogok kiadni 10k-at azert h menjen a win7-en a driver,de azt nem ertem h mer teszik fel oda a driert ha megse mukodik. -
sziasztok!! laptopomra akartam telepíteni a win 7et, lefuttattam a kompatibilitási tesztet és azt irja ki hogy nem tudja a vga kezelni az aero-t... egy ATI Mobility Radeon HD 2600-van a laptopban, és ez ne tudná?? :-S lehet itt vmit csinálni h feltudjam rakni?? -
Ezért írtam, hogy kártya csere, nem feltétlenül a legkorszerűbb kártya (x-fi család), de pl állítólag az Audigy 2-nek még jobb a támogatása. -
de sajnos a drivert meg nem teszi fel:(( -
Eredeti telepítő nem szokot kelleni, de a kód valóban kelleni fog az aktiváláshoz. -
Onnét gondolom, hogy én mindne évben mióta van Tisztaszoftver igényleg az új programok licenszeit, és az első évet kivéve már névre szoló licenszeket kapunk. Ja és azért se osztogathatják csak úgy a Tisztaszoftveres Windows 7-et, mert nem a Microsoft csinálja, hanem egy külön cég (EuroOne) és neki meg fizetnie kell a licenszek után (vagyis az álamnak nyújtják be a számlát) A megállapodás tuti nem úgy szól, hogy korlátlan menyniséget lehet igányelni, hanem adott számban vették meg. Mondjuk ezt a főoldalon is írják: "a 2008-ban megkötött szerződés szerinti - változatlan licenctartalommal biztosítja a közoktatásban és felsőoktatásban tanuló közel 2 millió gyerek, diák és tanáraik, oktatóik számára a Microsoft szoftvereket" -
Pio #19406 Erre van ott az ingyenes próbaverzió vagy volt a publikus RTM, RC, satöbbi.
Azzal, hogy ők most ott boldog boldogtalannak ingyen osztják a win7-et egy fillérrel se fog nőni a bevételük szerintem.
Biztos, hogy kell érvényes diák vagy pedagóguskártya, legfeljebb valamelyik kiszolgáló nem figyelt a kiképzésen amikor ezt elmondták nekik.
Eredeti win nem biztos, hogy kell, viszont az aktiváláskor lehet, hogy bekéri a kulcsát, nem tudom.
Még valami: ha ingyen osztanák mindenkinek a win7-et, akkor miért úgy kampányolták, hogy kell hozzá régi eredeti windows és kell hozzá diák/pedagógusigazolvány? -
eugabesz #19405 Ugyan miért ne...ez is egyfajta reklám...ő majd továbbmondja "hú de tuti,frankó stb." elterjed pletyka szinten és vásárolnak akik -mint pl. én -nem tudtak oda eljutni,vagy éppen bizonytalankodtak.Egyszerű marketing fogás,mint a sztár-világban.Mindegy mit csak beszéljenek róla. -
Ezt csak a helyszínen tudják megmondani, de kétlem, hogy csak úgy osztogatnák, Azonosító adatok biztos kellenek pl. név, cím -
Audio Control Panel van a Creative drivere teszi fel, de az Update-ről leszedett drivernél ilyet ne várj, az arta való, hogy szóljon a kártya. -
hi! itt olvastam tegnap hogy csak eredeti xp, vista stb windows felmutatásával lehet majd kapni ma win-t, de haver azt mondja hogy most volt, és még diák sem kellett..már otthon van a win7el..akkor most hogy is van ez? -
tehat most emgy a hangom win updetes driverrel...de nincs semmi extram szal mint xp-en h eax controll center meg minden fele kulon menuje a creativnak.ez van egyaltalan win7-re? -
vistan tokeletesen mukodott amit adtak hozza cd-en. -
Amúgy a szolgáltatást úgyan ott van mint eddig is Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök\szolgáltatások\másodlagos bejelentkezés -
Windows 7-nél erre van az UAC, alapból nem vagy teljes jogú admin, és ha teljes joggal szeretnél futtatni valamit akkor jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként -
Ha már vista-hoz se volt akkor ne is várj csodát, egy még újabb oprendszer esetén nem fognak egy már korábban se támogatott harvderhez driver csinálni. Venni kell egy újabbat, vagy marad az alaplapi (már ha az támogatott) -
iampro #19396 Magyar nyelvű Win 7-en a 'Secondary Logon' szolgáltatást, hogy tudom bekapcsolni ? -
nah most letoltottem vmi frissitest hozza windows updatell es most mukodik a hang de azert jobban orulnek egy drivernek is mert ez eleg fapadosnak tunik... -
igen.sound blaster audigy-m van a sima.de nem megy es talaltam forumokat akiknek ugyanezt irja ki...szal aszem windows 7 repul megint le.legutobb is ez volt a bajom,aszittem h kiadtak egy normalis drivert azota,dehat keptelenek:/.
-
Az itt felsorolt kártyák közül van neked is?
•Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series
•Sound Blaster Audigy 2 including Platinum, Platinum eX, and Value series
•Sound Blaster Audigy 2 ZS including Platinum and Platinum Pro series
•Sound Blaster Audigy 4 Pro and Sound Blaster Audigy 4
•Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA
Mert ha nem akkor nem támogatott. -
Elérhető a Windows 7 és R2 szakmai bejelentéshez kapcsolódó tananyag itt: link -
hat igen sound blaster audigy drivert... -
Megfelelő drivert szedtél le? -
van egy kis gondom az audigy driverrel.fel akarnam tenni es azt irja h nincs creative cucc a gepemben.vmi otlet? -
Sziasztok !
A hivatalos magyar telepítőt le tudom valahonnan tölteni ?
A segítségért előre is kösz ! -
Mit ír a kék képernyő? Én driver problémára tippelnék. -
BPA102 #19386 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Adott a W7 és szeretném elinditani a Need For Speed Shiftet + Hitman + GTA IV stb...! Az NFS Shift és a hitman mikor feltelepitem és elinditom lelál KÉK HALÁL vagy ha komp... csináálom azt irja a müködés leált! Ezzen dolgok miért lehetnek? -
értem... csak kérdeztem hogy ez "normális" e :) -
4.35.5 -
tonnni #19383 verzioszámot nem tudod véletlenül?
-
Ma jelent meg az új verzió, 100%ban windows 7 kompatibilis. Töltsd le, rakd fe.