46642
  • Netgear
    Forradalmi áttörés csak annyi, hogy a Win7 az eddig létező legjobb OP rendszer, persze szigorúan csak a MAC OS X Snow Leopard után
  • Zénó13
    Hello
    Én voltam ma kint a GameShown. Örülök is meg nem is.
    Egy dolog hogy 1,5 órát álltam sorban, viszont semmit nem tudnak arról, hogy mi lesz 2010 márciusában, amikor a licence lejár, legalábbis a papír szerint amit adtak. Tudom, hogy tisztaszoftver keretein belül igényelt licencet évente meg kell újítani, de most mi lesz... márc 1-én lejár és akkor majd óránként kikapcsolja gépet meg ilyenek vagy mi? És az hogy csak 2-szer lehet aktiválni ezzel a licencel, abból sem a hosszútávú használatra következtetek... vagy hogy van ez??? Világosítsatok fel! Köszi!
  • KranaZoli #19459
    600 HSZ óta nem néztem be ide. Jézus Mária!

Van vmi forradalmi áttörés?!

Ez viszont már van:

Samsung végre megalkotta Win7 alá a MagicTune progit.

learning resources - monitors
  • cash888
    tökéletes lesz! köszönöm
  • vohanyi
    Ha torrent megfelel...MSDN-akkor priviben átküldöm.
  • cash888
    csak mert még mindig vitáznak különféle oldalakon, hogy ez meg az még nem végleges, majd novemberben jön ki, stb... :S
  • vohanyi
    Már rég megjelent/fent van....
  • Apocalipto
    Már megjelent október 22-én.
  • cash888
    mikor jelenik meg a VÉGLEGES TELJES MAGYAR NYELVŰ változat?
  • vohanyi
    Windows 7 Upgrade Advisor - jelentés
    Számítógépnév: TANKCSAPDA
    Operációs rendszer: Windows XP Professional
    Gyártó: I65GV
    Típus: P4i65GV
    Processzor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
    Memória: 1,0 GB

Rendszer Részletek ...
    ..
    ASUS RADEON 9200SE
    ATI Technologies Inc. Kompatibilis Az eszköz kompatibilis a Windows 7 rendszerrel.
    ASUS RADEON 9200SE
    Atheros AR5005G Wireless Network Adapter
    Atheros Kompatibilis Az eszköz kompatibilis a Windows 7 rendszerrel.
    C-Media AC97 Audio Device
    C-Media Keresés a Windows Update szolgáltatással A Windows 7 telepítése után a Windows Update szolgáltatással ellenőrizze, hogy az eszközhöz a legfrissebb illesztőprogram van telepítve. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy az nem fog működni.
    WinFast TV2000 XP Expert WDM Video Capture.(PAL)
    Leadtek Research Inc. Keresés a Windows Update szolgáltatással A Windows 7 telepítése után a Windows Update szolgáltatással ellenőrizze, hogy az eszközhöz a legfrissebb illesztőprogram van telepítve. .....
    No Comment !

• Magiszter
    Sziasztok!

Jelenleg a Windows 7 32bites Ultimate változatával rendelkezem, de szeretném kicsit "testre szabni" a telepítőjét. XP-hez csak annyi volt a dolgom hogy az $OEM$ mappát teli-pakoltam amivel kellett és telepítés után ezeket a megfelelő almappákba bele is tette. Kérdésem lényegében arra irányulna hogy ami anno az Xp-nél "$Docs" mappa volt az Win7 alatt is megőrzi funkcióját vagy esetleg már van valami más neve? Amit szeretnék elérni hogy a users\public\Desktop mappába rakjon "gyárilag" néhány parancsikont (ergo az asztalra minden felhasználónak).

A segítséget előre is köszönöm!
  • vohanyi
    Hja..felraktam a "hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935"--minden nagyon szép,de arról nem volt szó,hogy nem támogatja az ATI Radeon 9200SE vid.kártyát.Kompatibilis ellenőrzés szerint nem lesz gond---XP vissza!Nekem elég ez a kártya,alatta erős gép,TV kártyával--ezt se támogatja.....majd....
  • vohanyi
    Akkor inkább a honlapjukról-magyarul is...System info for Windows
  • BPA102
    My.inf.sys vagy valamiilyesmi a my az benne van!
  • [HUN]FaTaL
    GPU-Z.
  • [HUN]FaTaL
    Rossz drivert szedtél le. Szedd updateről, creative drivert telepít az is és újabb mint a creative oldalán lévő. Legalábbis az audigy ls-emhez.
  • Apocalipto
    Ezzel megnézheted - System info for Windows

Video rész.
  • SHADOWEYES7
    sziasztok, segítenétek?
    windows 7-en hogyan tudom megnézni hogy milyen tipusú a videókártyám? eszközkezelőben azt írja hogy "standard vga graphics adapter".
    fel szeretném frissíteni a videókártya driver-ét de nem tudom milyen :(
  • nandorb
    hogy lehet kifagyasztani az AutoCAD 2007-est? mert a multkoriban lefagyott mikor kesz volt a rajz es lementes mar nemsikerult.
  • Apocalipto
    Probléma van:

Meg szeretnék nyitni HD videót a gépen, wmv formátumú, 2-4 gigáig terjednek. Ha megnyitom, elindul, le is játssza, de ha beletekerek, felmegy a WMP memóriahasználata 1,7 gigára és megfagy az egész. Media player classiccal ugyanez a helyzet. Ötletek?
  • berczely
    Akkor én kérek elnézést!
  • spy803
    Tud, X1900GT-m van, Vistás driverrel RC1 win7el gond nélkül lehet játszani.
  • berczely
    És azzal tud játszani?
  • Apocalipto
    Alap drivert akkor is felrakná hozzá...az egy dolog hogy az Ati nem támogatja már.
  • spy803
    Most értem haza, eredeti windows nem kellett, csak a fősulis diákigazolvány. 32 bites Professionalt adtak.
  • berczely
    Nem érdemes felraknod mert a videókártyád már nincs támogatva!
  • Apocalipto
    Mitől jobb? Mert az XP fejlesztését 2001ben fejezték be pl? :)
    Vistával sem volt gond, csak nem az lett amit beharangoztak, mégis használtam azt is 2 évig minden gond nélkül.
    Szebb, jobb, okosabb, biztonságosabb. Hidd el, megéri.
  • SpeedXHUN
    Sziasztok!

Gondolkozom felrakjam-e a Windows 7-et.
    A vista számomra egy katasztrófa volt,ezt érdemes felraknom?Mitől jobb ez mint mondjuk az XP??
    Köszi a segítségeteket!
  • Palesz2
    ja, most megállt....
  • setuh
    azt hol tudnam allitani h ne legyenek ennyire elenkek a szinek?ati driver ahogy latom eleg kezdetleges nem lehet sokat allitani benne.
  • V43 1105
    Elsem indult XD....
  • ACE
    Nálatok is megállt a közvetítés?
  • ACE
    Én meg úgy értelmezem, hogy az Audigy, és azon belül a Platinum és a Platinum eX is...
  • Palesz2
    Élő.. BP gameshow. win 7 és stb
  • Apocalipto
    Fúú ezzel az AHCI-val mekkorát szívtam a múlt héten :)
    Olvastam neten hogyha beállítom akkor nem fog elindulni a win, DE ha átírok valami registry bejegyzést, akkor menni fog. Átírtam, hát nem ment.. :) Maradt a Win reinstall.
  • bon
    Egy próbát megér, ha van újabb bios. Esetleg nem tudom laptopnál lehet állítani a sata vezérlőt standart ide, vagy AHCI
  • harlond
    biost kéne talán frissiteni vagy mi az isten baja lehet? :S
  • harlond
    és se 32-se64bit nem tetszik neki de még az MSDNAA-s sem :(
  • harlond
    ez a 6. versio amit próbáltam :-S
  • bon
    Azért egy másik telepítő még megér egy próbát. Mert ha buherált a telepítőd akkor az okozhat problémát.