46642
  • krysztasz
    Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni, hogy ha windows 7 van a gépen, akkor a scannelt újra kell telepíteni? Nem találom az ikonját, illetve a programok között sem. Vagy valahová, vmelyik alprogramba került? Hogy találom akkor meg?
  • [HUN]FaTaL
    Megy az összes progi ami a cdjén van. Telepítsd fel a drivereket a vistás cdről (kivéve a hangot és a vga-t) majd frissítsd le az updateről a drivereket és minden működik. :)
  • nandorb
    ellege jo bevalt megszuntek a 80-300-ig terjedo laggok a BF2-esben... most csak 20-40ig megy de az normalis...
  • eugabesz
    Na és??...nekem ASUS M2N4 SLI alaplapom van pl. és simán megy semmi gond vele,pedig nincs hozzá Win7 driver.
  • BBencze
    Az én Asus F5SL AP344-nek mindent felismert magától csak a videokártya drivert frissítettem, Asus támogatásnál pedig csak Vistás driverek vannak...
  • vohanyi
    De a Google Ezt is kidobta...
  • vohanyi
    Szerintem a Driver Genius megoldja.Régóta használom,nekem bevált!Saját up.
  • MRalkar
    Asus F5SL notebook-hoz nem találok drivereket
    valaki tudna segíteni?
  • Apocalipto
    Home premium kóddal home premiumot, Professional kóddal professionalt lehet aktiválni csak. Minden változatnak külön kódja van.
  • Mikeee76
    Ha megveszem HP-t akkor később is megvehetem a Profot ha esetleg szükségem lenne rá, vagy akkor az nem tudnám aktiválni?
  • vohanyi
    Árak,tesztek...stb...---Google a barátod ??!!
  • vohanyi
    Itt mindenre találsz választ!
  • Bence94
    Üdv! Segítségeteket kérném! Az OEM és a dobozos között mi a különbség ?
    olyat olvastam, hogy csak 1 gépre rakható fel ez igaz ? Ha veszek egy teljesen más gépet azon már nem is lehet használni ? 32 bit 64 bites verziók hogyan vannak ?dobozosnál mind a kettő és az oemnél pedig külün külön kell megvenni a windowst ?
    Utolsó:Hol tudom megvenni legolcsóbban ?
  • Norbi507
    Itt egy kis leírás, valakinek ugyanez volt a problémája mint nekem:
    "I managed to fix it by using easybcd to put XP and Windows 7 in the startup list. I then copied boot.ini from the XP partition to the Windows 7 partition so that after selecting XP in the boot menu and it went looking for the boot file, it was on the first partition, i.e. the Windows 7 partition. Boot.ini then pointed to the second partition where XP is installed and now both dual boot successfully!"

Kipróbálom ezt és hátha működik
  • Apocalipto
    Az gáz, mer ha a Win7-et telepítetted később akkor ott kéne lenni a listában az XP-nek is.
  • Norbi507
    Fú, angol a 7-es, de így is nagyjából megtaláltam, de nem volt ott pipálandó rész :S
    Esetleg angolul le tudnád írni?(nagyon megköszönném)

Ui: ott van 1 kis legördülő menu(Defaul oprendszer), és ha lenyitom csak a Win7 van ott :S
  • Apocalipto
    Vezérlőpult > Rendszer > Speciális rendszerbeállítások > Indítás és helyreállítás > Beállítások > Rendszerek listájának megjelenítését pipáld be.
  • Norbi507
    Helo!

Minden jó, meg minde a Windows 7-tel eddig, de a régi XP-m-et hogy tudom kiválasztani? (hogy arról bootoljon)

2 partición van a két Windows, de indításnál nem jelenik, meg a választóképernyő, hogy melyik OPrendszert is szeretném indítani, hanem automatikusan a 7 indul.

Köszönöm a válaszokat előre is!
  • fravik
    hello! egyszerű nagyon: keresőbe -> Eszközkezelő (Device Manager)
    Megkeresed a pendrive-ot, jobb gomb Tulajdonságok (Properties) -> Policies (Házirend...)
  • Öccs
    Helló! Tud nekem valaki segíteni? Felraktam a win 7-et, és az eszközkezelőbe sárga felkiálltójel a Társprosesszor mellett! Ismerős ez másnak is? Van rá vmi megoldás? Kerestem drivert hozzá, de nincs semmi szerintem! Felraktam a Win7upgrade progit, ott azt írta hogy a 64-bit-es verzió támogattja a társprocesszort! Valaki segítsen! amd X2 5600+, ASUS M4N78SE,2GB Ram, Ati 4850 1GB OC!
    Köszi Előre is!
  • maci the one
    Tudja valaki olyankor mivan a win7 ezt a hibát írja ki és problémamegoldást keres rá?? Adress a problem with Away Mode System
    Azt írja , hogy kompatiobilitási hiba van a 64bites windowsom és az Away Mode system között. A biosba kéne állítani valamit a win szerint, de lövésem sincs milyen rendszerről beszél.Ja és ez az Away Mode System csak 32biten lehetséges.De mi a sz@r ez??Előre is köszönök minden segítséget!
  • saca79
    sziasztok. nem tudja valaki hogy a cserélhető usb meghajtó (pendrive stb) házirendjét hol tom állítani.Konkrétan az érdekelne hogya lehet beállítani hogy ne kelljen mindig leválasztani hanem csak egyszerűen kihúzom. XP-n tom hogy volt ilyen beállítás a meghajtó tulajdonságai-ban, de itt nem látok ilyet!
  • barmi
    - itt lehet igényelni -
  • barmi
    megtaláltam:
    A számítógépgyártók azokhoz a számítógépekhez mellékelhetik a Microsoft
    Ajánlati űrlapot (ami a frissítéshez szükséges), amelyeket 2009. június
    26-án vagy ezután vásároltak, és amelyekre egy frissítésre jogosító
    Windows Vista operációs rendszer van előtelepítve.
  • Apocalipto
    Szerintem csak frissíteni lehet..
  • barmi
    Vista Home Premium OEMAct eredeti példányomat be tudom cserélni
    W7-re ? Van erre lehetőség ?
  • signs
    Nem hiszem, hogy elvágják alattad a fát, tehát egyik nap működik a géped, a másik nap nem tölt be a windows. Ez nem így szokott menni, elég meglepő lenne. Ha te már használod, és a megfelelő időben aktiváltad onnantól kezdve te használhatod akármeddig. Én így gondolom.
  • Apocalipto
    Erre valaki?
  • bon
    Szerintem meg tiltanak, a program használati jogáért fizettek szerintem és nem a megvételéért. Windows server 2008-nál már volt egy időszak amikor elfogyott a licensz, hogy nem lehetett aktiválni és ha lejárt a türelmi idő akkor ...
  • signs
    Ingyen volt, csak win 7 prof 32 bit és magyar, tisztaszoftver logós lemez.
  • spy803
    Tisztaszoftver logós lemez, csak 32 biteset adtak, nem lehetett választani. Office nem járt, és nem kellett fizetni sem.
  • signs
    Nem hiszem, hogy akkor letiltanak. Gondolom aki már aktiválta, annak működőképes marad, max. nem tudja többször feltelepíteni.
  • setuh
    be lehet azt allitani h ha kinagyitok egy ablakot ne legyen atlatszo a teteje?
  • Mersant
    otletem nincs, de nalam tokeletesen fut ugyhogy nalad lesz valami gond
  • vohanyi
    Windows 7 Ultimate (x86) - DVD (magyar)
    File Name: hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935.iso
    SHA1: BD797E6E156DD381592FF154D0C3E3C542F45D48
    CRC: E3F8A139

Windows 7 Ultimate (x64) - DVD (magyar)
    File Name: hu_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65936.iso
    SHA1: EB8FA1BA703385F93BCDE7840909B4738B29E4C6
    CRC: 4DC0360A
  • weskerrebort
    Hello Mindenki! :)
    Volna egy olyan gondom, hogy játszok a STALKER Call of Pripyat-tal win 7 alatt és nem engedi a dx10es beállításokat. eredeti Ukrán :D. Ezelött volt már fent akkor nem volt gond. :) Leszedtem, újratelepítettem és most ... :( Ha valaki tudná a probléma kulcsát és írna, megköszönném :)
  • V43 1105
    Engem kernel verzió illetve verziószám érdekelne =P
  • bon
    Aki igénylet Tisztaszoftver keretében Windows 7-et az milyen telepítőt kapot? Tisztaszoftver logos lemez, vagy a hivatalos Microsoft hollogrammos dvd-t. Lehet e választani 64bit és 32bit között, esetleg mindkettő adták. Adtak e más szoftver is pl. Office 2007-et vagy ez csak most a Windows 7-ről szólt. Kellett e fizetni valamit?
  • bon
    Mi lesz 2010 márc 1 után? jó kérdés, reménykendi lehet, hogy úabb pár évre megkötik a szerződést. Ha nem akkor ugrott az aktiválás.
    A 2x aktiválsáról én idáig nem tudam, de telefonon szerintem korlátlan számban lehetséges. Mondjuk aki vigyáz a rendszere anank a kettő is elég, nekem pl a Vista ameddig használtam (Vista elkészülte napjától a Windows 7 RC megjelenésig) 1x volt újrarakva, de akkor is csak azért mert 32bit-ről váltottam 64bit-re.
  • KranaZoli #19462
    No, korai volt az örömöm:

Vmi 5let?!