46642
  • Disk
    Sziasztok!
    A nyáron vettem egy TOSHIBA Satellite L500-14Z típusú notebookot. Szeretnék majd rá a későbbiekben Windows hetet telepíteni ,viszont ehhez a típushoz nem készítenek Windows hetes illesztőprogramot. Kérdés: Jók lesznek hozzá a Vistás illesztőprogramok vagy akkor ez így marad ?
    Üdv.
  • vohanyi
    Nem hülyeség,igaz!Telepítés után,ha kiválasztod letölti a hiányzó drivereket,telepíti,ha gondja van,pl. kompatibilitás-jelzi/
  • Adr74
    Ez hülyeség! Maximum a Linux esetében van egy ilyen mód.Bejön egy ablak és ott választhatod ki a biztonsági, program és egyéb frissítéseket.Körülbelül olyan mint Win esetén az Update.Csak sokkal értelmesebben van megoldva...Anno volt egy ilyen Driver... nevű program amivel meg lehetett nézni, hogy milyen programok avultak el.Annyi haszna volt, hogy napi rendszerességgel --> format c: és bosszankodás ezerrel.Na meg voltak ezeknek a vírusos verziói amik alapból azt jelezték, hogy van frissítés és persze olyan oldalra vitt ahonnan letöltögette a trójai vírusokat... Úgyhogy számomra pár nap alatt megszűnt létezni ez a program frissítés kereső fogalom :) Helyette kézzel a legbiztonságosabb módja.Ajánlom neked is!
  • Bullitt
    Van két partícióm, ha formatálok, csak azt szoktam, amin a Windows is van, a fájljaim meg biztonságban ott vannak a másikon. A backup lemezzel meg az a gáz, hogy nem kérdezi meg, hogy melyik partíciót akarod formázni, leradírozza mindkettőt.
  • niiil
    köszi! Azt szeretném kérdezni valakitől, hogy hallottam valami olyasmit hogy windows 7-be bevan építve valami olyan dolog, hogy telepítés után nem kell letölteni drivereket? Magától leszedi? Vagy ebből semmi nem igaz?
  • Adr74
    Köszönöm ezt a linket is!
  • sunlight
    Windows 7 x86 és x64 torrent itt:http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=99.0
  • Adr74
    Ahogy elment a hozzászólás észre is vettem :)
    Akkor tárgytalan az egész.Köszi a linket!
  • vohanyi
    Ha visszaolvasnál kicsit-#19553-nál tévedésből belinkeltem privi helyett...
  • dronkZero
    "ami konkrétan a teljes vinyót leformázza"

Miért, te egyébként hogy telepítesz oprendszert?
  • dronkZero
    Én valami Office XP-t dobtam fel 64bites Win7re. Ha jól látom, 2002-es, és működik simán.
  • Adr74
    Szép estét!

Érdekelne a Windows 7 Hun mui pack! Honnan lehetne letölteni? Az MS oldalán sehol sem találom és a Google se dob rá semmilyen érdemleges infót.Ugyan is angol változatban hozták a lemezt... A Update meg nem igazán jön be még eredeti Windowsnál sem, mert szépen telik és csak telik az adat a lemezen... (értelemszerűen a frissítésektől) :) Ha nincs magyar nyelvű fájl akkor jó lenne egy magyar nyelvű Ultimate x64 (64 bit) torrent!

Előre is köszönöm!
  • Bullitt
    Meguntam, ki akartam írni a dolgaimat, de már akkor is kék halál volt. Mivel van Vistám (laptophoz adták), ezért vissza is teszem, de az meg ugye Recovery Disk-en van, ami konkrétan a teljes vinyót leformázza. Áldom az eget, hogy van Win7 RC1-em, most azt feldobtam gyors és teszem fel Nerot, majd ki mindent DVD-re és hello stabil Vista again. Egyébként pedig szerintem vírus okozta nálam a galibát, legalábbis egyik percről a másikra jött elő...
  • Jakuza001
    Hat ez a kek halal engem is halara idegel.
    Rengetegszer kapok wanarp.sys fajlra hivatkozo kek kepernyot.
    Arrol nem beszelve hogy ha maximalis sebesseggel toltok le akkor eldobja egy ido utan a netkapcsolatot.
    XP-s vinyot meg felteszem akkor semmi gond. Csak hat 8GB RAMom van es ezert a 64 bites op rendszer marad.
    Valaki megoldast erre a wanarp.sys kek kepernyos dologra ?
  • ToM1113
    Windows 7-tel van kompatibilis MS Office (Word, Acces...) ?
  • dronkZero
    Pentium M 1.6GHz, 1G RAM.
  • bon
    Mennyire régi laptop?
  • dronkZero
    Ja, csak ugye egy oprendszer elsődleges célja az lenne, hogy meghajtsa a hardvert, ne az, hogy megegye. (Egyébként meg thank you captain obvious, ha van elég ram, akkor van elég ram, ez aztán a segítség)

Oké, hogy a 6 gigás asztali gépemen leszarom, ívben, magasról, de a laptopomon, amiben öszvissz 1G ram van, talán nem a legalkalmasabb.

Pedig mindenhonnan azt hallom, hogy régebbi gépeken is jobban megy az XPnél. Vagy akkor ez épp egy olyan marketingbullshit, amit nem kell komolyan venni? Régebbi gép=nem ebben a hónapban vásárolt?
  • bon
    Nem kell foglakozni vele, hogy mennyi memóriát eszik a Windows, ha kell rendelkezésre fog állni a szükséges szabad memória.
  • dronkZero
    Öh, ez tényleg egy giga felett eszi a ramot alapjáraton? Mert asztali gépen nem gond, de akkor laptopra nem teszem fel. Pedig állítólag régi gépeken is jobban fut az XP-nél... Mondjuk az ~150 megából megállt, az meg alig több, mint a tizede a hetes ramigényének...
  • bon
    Mit ír a kékhalál képernyőn.
  • Mersant
    kosz a tippet
  • stevenson1988
    gyorsabb ha az ember megtanulja, hogy Ctrl+Alt+Del helyett mostantól a Ctrl+Shift+Esc-et nyomja, ugyanis az rögtön behozza az említett feladatkezelőt
  • Mersant
    de, majdnem ugyanugy, csak erre a kombora 1 lista jon ki, ott valaszd ki...
  • saca79
    nem tudjátok hol tom megnézni az éppen futó alklalmazások listáját úgy mint anno XP-n a CTRL+ALT+DELETE parancsal?
  • Bullitt
    Üdv!
    Van egy eget rengető problémám: Win 7 professional, Acer Aspire 6930G, Intel C2D T6400 2,0 Ghz, 4Gb Ram, ATi Mobility Radeon HD4650 1 Gb laptopon, tegnap elkezdett olyat játszani, hogy amikor leállítom, kiírja kijelentkezés, majd Leállítás, utána kék halál és néhány másodperc múlva újraindul a gép. Valami ötlet esetleg, hogy elhárítsam, vagy pakolhatom újra az egészet?
  • bon
    Megveszed online a frissítést, majd telepítéd.
  • vohanyi
    Priviben akartam,bocs...
  • vohanyi
    http://www.torko.hu/forum/index.php?action=dlattach;topic=64.0;attach=225

http://file.sh/torrents/wi/windows-7-ultimate-64-bit-magyar---hungarian.html

http://www.torko.hu/forum/index.php
  • newil
    Magyar Win7-re(32) ,hogy lehet digitálisan "upgradelni" vistáról?
  • bon
    Van, google talál néhányat.
  • súter
    Hülye kérdés de van már használható, frissülő 64bites verzió, amit khmm... le lehet szedni? Vistától már hányingerem van
  • [HUN]FaTaL
    Így nem is fog bebootolni. Képfájlként kell kiírni. Írd ki imgburnnel.
  • ACE
    Lefuttatom az Intel chipset cuccot és nem csinál semmit... Befejezés és ennyi, de a drivereket nem cseréli le, nem csinál lófa**t sem.
  • GonzaloGerardo
    oké, köszi
  • bon
    Szerintem érdemes felrakni, az integrált vga az nem gond. A leggyengébb potn a memória, de szerintem használható teljesítménye lesz. Ja és 20gb hely nem valami sok, inkább 40gb-os partíció lenne jó méret.
  • GonzaloGerardo
    sziasztok !
    a kérdésem a következő lenne !
    szüleim gépe : P35-ös intel alaplap,C2D E6420@2,13GHz proci, 1GB DDR2-800-as ram, integrált vga ! a kérdésem az lenne, hogy érdemes-e feltenni az xp helyett a win7-et ( egyedül a ram és a vga miatt kérdezem ), ja és jelenleg 20GB-os a rendszer partíció, ez elég neki ?
    csak internetezésre, szöveg szerkesztésre használják a gépet !
  • geeros
    Köszi mindenkinek a segítséget. Holnap kiprobálom majd az imgburn-t ,mert már az összes dvd-m elfogyott,így marad a test-re a holnapi nap.

Mégegyszer köszi a helpet.

geeros
  • saca79
    ashampoval meg se próbáld nem fog menni nekem is ez volt a bajom ugyanis ez az iró amikor beraksz egy fájlt írásra nem tudja a zipet tovább bontani így nem csak az isot fogja kiírni hanem a többi "szemetet" ami mellette van tehát txt stb, így már az nem bootolható! IMG burn progit ajánlom azzal tökéletesen működik !!!!
  • bon
    A beéíptett driver kereső csak a windows update-n keresgél, ott meg nem elérhetők a gyártók drive-rei.