46642
  • [HUN]FaTaL
    De tervezné, ha lenne 64 bites delphi, de nincsen.

#19620: Ne foglalkozz a compatibility oldallal, tedd fel a drivert, működik windows 7-tel is.
  • polluxware
    megtalálni megtaláltam csak közben megnéztem a compatibility oldalt is..

• spy803
    Úgy tudom, hogy megcsinálná, de nincs hozzá 64 bites Delphi (a fejlesztő abban írja). De nem változtat a tényen, hogy csak 32 bites van belőle. :)
  • lck #19618
    Itt írnak róla hogy miért.
  • fejescsabi
    Nagyon szépen köszöm ^^ Sikerült!
  • bon
    Lemezkezelőben kell betűjelet adni neki szerintem.
  • bon
    Nincs és nem is tervezi elkészíteni a fejlesztő, de a 32bit-es gond nélkül megy.
  • fejescsabi
    Sziasztok! Nekem egy olyan problémán van, hogy feltelepítettem a Windows 7-et, és a rendszer partíción kívűl van még egy a winchesteremen, de ezt most nem látja a rendszer. Mi lehet a problém, ill, hogyan tudom ezt orvosolni! Előre is köszönöm a választ!
  • masoma
    Van Total Commander 64 bites verzó?
  • lck #19612
    Avast Avira Kaspersky
  • zsolti001
    Sziasztok!

Milyen virus kereső programot érdemes feltelepiteni az OP. rendszerre ami biztosan müködik?!
  • Mersant
    itt az oldal tetejen a kep ne tevesszen meg, lejebb ott van az osszes cucc koztuk a ZS is driverel...
  • [HUN]FaTaL
    Van driver.

Link

Nem értem miért nem találja senki a drivereket a creative oldalán.

Support.creative.com
  • Mersant
    ez alapjan az audigy 4 sem kompatibilis, de ez 1 baromsag, mert talaltam hozza drivert es tokeletes.

par napja dobtam 1 linket creativtol, ott keresgelj...szerintem 2 ZS-hez is van driver.
  • polluxware
    audigy 2 zs complista

akinek audigy 2 ZS (sima) kártyája van annak műkszik 7es alatt?

(bármilyen jellegű vélemény érdekel)
  • Gubberx
    a tesztet idézőjelben írta :D
  • bon
    Ha teszt céllal kell mindek aktiválni? 3x30 napig használható aktiválás nélkül.
  • MerlinW
    Lehet. Egy kattintással.
  • polluxware
    egy halk kérdés:) érintetlen win 7 final OEM professional angol verzsönt-t lehet áktíválni "teszt céllal" ?
    priviket szívesen várok ez ügyben:)
  • bon
    Nem fordul elő, én még nem találkoztam ilyen problémával (pedig elég sok gépet telepítek). Ha már előfordul akkor valami nem jó, jelen esetben, mert új a gép van esély rá, hogy az a bűnős.
  • bon
    Megoldás kettő: boot után nyomj F8-at, majd a megjelenő menüből válaszd az Automatikus újraindítás letiltása rendszerhiba esetén menüpontott
  • Justil
    Most vettem csak észre, hogy véletlenül nem dual channelben voltak eddig a ramok. Átpakoltak őket a megfelelő slotokba, így eddig most nincs gond pár órája, de nem akarom elkiabálni. Azért az általad emlitett progikat meglesem, köszi!
  • Nasim
    Bluescreen hiba,egyéb hasonló váratlan restart,ez előfordul telepítést követően.De vannak rá szoftverek,ilyen a Windows 7 manager,Tune Up Utilities amiben a disc doctor képes lehet a hibák kijavítására,ajánlom.
  • Justil
    Jómagam is erre gyanakszom, mert 2x2 giga 1333-as kingstonom van, de szerintem csak félfrekin működnek, legalábbis a cpu-z-ből ezt vélem kiolvasni. Sajnos ilyen szinten nem igazán értek hozzá, de majd belenézek a biosba, hátha ott lesz vmi érthetően...
  • Justil
    hallod, neten is ezt találtam, hülye én sem vok :)
    a pipa ki van onnan véve, mégis szó nélkül a boot képernyő fogad olykor :)
  • polluxware
    ramhiba
  • bon
    Akkor nem jót állítottál be, mert a funkció mükődik. vezérlőpult/rendszer/speciális rendszerbeálíltások/indítás és helyreállítás/automatikus újraindítás elől a pipát vedd ki.
  • Justil
    Aham, csak azért kérdeztem amúgy, mert a neten rákeresve láttam, hogy nem egyedi a probléma (google: windows 7 random restarts), de csak annyi jótanácsot találtam, hogy állítsam be, hogy rendszerhiba esetén ne legyen reboot, hanem dobja ki a BSOD-t, azt akkor ott láthatnám, hogy mi a hiba. Sajnos azonban ez nem vált be, hiába állítottam be, ugyanúgy restart van 1 szempillantás alatt, amikor "eljön az ideje" :(
  • bon
    Az új géppel lesz szerintem a gond, kénytelen leszel tesztelni.
  • Justil
    üdv!
    na előre is boccs, ha már 1 lejárt kérdést teszek fel, de nincs kedvem végigbogarászni az egész topicot.
    szóval pár napja lett meg az új gépem, és raktam fel rá win7-et jól.
    minden okés is, 1 dolgot leszámítva: időről időre csak úgy gondol egyet, és reboot. Őszintén szólva lusta voltam még xp-t visszarakni, és tesztelni, főleg hogy a restartok van hogy fél napig nem jelentkeznek, de aztán 1 órán belül többször is. szóval a kérdés az, hogy ez vmi gyakori/általános probléma, amire van valami triviális megoldás, vagy kénytelen leszek tesztelni a dolgot részletesebben? :)
    konfig lent...
  • bon
    14.0.8089.726
  • tonnni
    Igen, néztem de ott elméletileg jo van beáálítva ott a leállítás fül van. az MSN azt hiszem hogy a legujjabb de nem tuti, a legújjabnak mi a száma??
  • bon
    A Vezérlőpult\tálca és start menü\start menü fülnél lehet állítani a start menü gombjának a funkcióját.
    Messengerből a legújabb van fent?
  • bon
    Vista-s drivereket jók szoktak lenni, de attól, hogy a Toshiba oldalán nincs driver hozzá attól még a hardver elemeket gyártó cég oldalán lehet.
  • bon
    Elég sok harvdert felismer a Windows 7 és feltelepít magától a driver, de ha nem akkor a windows update-ről megpróbálja leszedni, hátha van hozzá. De ha van a harvder gyártó oldalán Windows 7-es driver akkor azt célszerűbb felrakni.
  • bon
    Office 2007-et használok, megy gond nélkül
  • bon
    Én nem erőltetném a Windows 7 telepítését.
  • vohanyi
    Futtasd le!--Widows 7 Upgrade Advisor--magyar !
  • Adr74
    Hát igen ez már a Vista alatt is megvolt :)
  • tonnni
    Sziasztok!

hétvégén tesztelgettem a windows 7 est, szépen müködik, de azért van két problémám. Az egyik, hogy nem tudom kikapcsolni... már állítgattam mindent, de egyszerüen ha a leállításra kattintok nem áll le, csak készenléti állapotba ugrik.. a másik nem megy az MSN, azt írja: NEM SIKERÜLT BEJELENTKEZNIE A WINDOWSLIVE MSN PROGRAMBA. Mi lehet a baj???