46642
  • DarkSector
    jah...
    nagyon megköszönném, ha lennéál rendes, és privibe küldenéd pls, akkor nem kell ide irni feleslegessen.
    :D
    thx. vagy NB totyikba is jó...:D
  • Evin
    Ott van az, csak máshogy lett megoldva. Most fejből én sem tudom, majd otthon utánanézek.
    (Starforce-hoz kell, mi? :) )
  • Héeder
    Hello
    Az lenne a problémám ismét :D, hogy vannak játékok amiknél betörik az ablakom.
    Mi lehet a probléma? Hiányzik valamilyen driver, vagy más probléma áll fent ebben a helyzetben?
    Remélem valaki tud segíteni.
  • DarkSector
    hol kell azt megcsinálni, mint xpn, amit csináltam, hogy hárdver hozzáadása, és utána listáról telepitettem egy drivert, win7-nél meg van egy helyen driver hozzáadsása, de csak annyi ir ki az ablakba, hogy ezköz keresése...lol.

valami tipp?
  • lck #19657
    Bocs sings - közben rájöttem hogy én vagyok a "gyengébb" ! :)
  • kzs82
    Sziasztok! Valaki tud valamit a W7-es magyar szovegfelismerojerol (speech recognition)? Megjelent mar? Mert nem talalom. Lehet hogy vak vagyok .
    Tovabbi jo szorakozast.
  • Soad999
    Hali! Valaki másnak is van olyan h felrakta az Nvidia drivert, és nem tudja azon belül bekapcsolni az élsimitást?:/ idáig Vistám volt és azon minden faszán ment de itt nem lehet bekapcsolni
    Köszi
  • saca79
    illetve a win7 32 bites verzióhoz ott van a deamon tools lite 4.30.4.0027 ami tökéletesen fut alatta!!!
  • Aspyrin
    Én kérek elnézést!
  • lck #19652
    Na akkor a gyengébbek kedvéért még egyszer: megjelent a Daemon tools 64bites W7-es új verziója
  • signs
    Ez működik win7-tel?
  • saca79
    én észre vettem
  • MerlinW
    Info, aki nem vette volna még észre megjelent a Daemon tools 64bites W7-es új verziója.
  • signs
    Köszi, kb. ilyen árkategóriára gondoltam ;-)
    Remélem megoldja a pattogást... Mert csak tippeltem, hogy a hangkártya lehet a ludas.
  • saca79
    én is vírusírtóra tippeltem de attól még nem szabadna fagynia.. mind1 annyira nem zavaró elég ritkán jön elő és amúgy is ritkán kapcsolom ki a gépet. KÖSZI
  • Aspyrin
    Gondolom valami fut a háttérben időnként, ami megfogja a géped(lehet, hogy a vírusirtód frissít, ellenőriz, stb.).
  • saca79
    ERRE VALAKI?
  • Madmano
    Hangkártya dologhoz kapcsolódóan:a most kijött Realtek 2.36-os HD driverrel sem jobb a helyzet 5.1 ügyben Win7 alatt?A Realteknek lassan lépni kéne valamit,mert ahogy majd esetleg elterjed a Win7,az 5.1 és nem mennek az alaplapi hangkártyáik rendesen alatta,felejtős lesz a Realtek....
  • bon
    neki 2.1-es kártya is elég lenne, erre írtam, hogy olyat már nem hiszem, hogy kapni.
  • [HUN]FaTaL
    Miért szerinted csak az X-FI 5.1?:D Hagyd már azt az x-fit mikor 3000ft-ért kap creative karit használtan...
  • [HUN]FaTaL
    Ha olcsón akarod megúszni vegyél használtan egy Au LS-t.
  • [HUN]FaTaL
    SB Audigy LS/SE/1/2/4/SB X-FI, auzentech kártyái, asus kártyák.
  • Jim Morrison
    Nem tudjátok nekem melyik magyariitás a nekem való? A FAQ ban nem tudom melyik kéne nekem, és régebben leszedtem egyet és most félig magyar félig angol a Windowsom :D Windows 7 RC-m van.
  • saca79
    sziasztok olyan gondom van hogy időnként nagyon lassan bootol be a gépem és ha bejön végre az asztal nem igazán aktív hiába mozgatom az egeret vagy bármi semmi és lefagy.... majd reset és utána tökéletesen műkszik. nem értem de mégegyszer mondom teljesen ritkán és rendszertelenül teszi mindezt. mi lehet a gond?????
  • bon
    2.1-es hangkártyát nem fogsz kapni, nem is hiszem, hogy létezik még, pláne olyan ami Windows 7 kompatibilis. Egyébként próbálkozhatsz kisebb kategóriás Creative kártyákkal is, pl Audigy2. Eléggé szökős a választék külön kártyás hangkártya piacon. Legtöbb embernek bőven jó az alaplapi 2.1-hez meg pláne.
  • signs
    De azt írtam hogy occsó kellene, meg azt is beleírtam hogy x-fi-ra nincs szükségem. sorry
  • bon
    Én nem állítottam, hogy olcsók. Viszont az X-fi sorozat nagyon jól szól, auzentech-hez még nem volt szerencsém sajnos.
  • signs
    Hát ezek tényleg baromi olcsók...
  • bon
    pl. Sound Blaster X-Fi sorozat, vagy az Auzentech kártyái is.
  • Zoli007
    A 32 bit.
  • Apocalipto
    A 32 bites Win7 összesen 4 gb memóriát képes kezelni. Videókártya memória + ram + egyéb memóriák. Gondolom 1 gigás vidkarid van.
  • 16gaborm
    A hiba megszünt tényleg nem kedvelték az 512es testvért:)Köszönöm Szépen
  • bon
    4gb-hoz kell a 64bit, már ha ki akarod használni
  • signs
    Mi az a hangkártya végülis amit támogat a 7-es?? Ezt szeretném kideríteni.

Nekem az integrált van, hogy néha megakad, pattog a zene. Nem feltétlen észrevehető, de engem idegesít. Ezért szeretnék egy hangkártyát, de valami occsóságot, nem kell nekem x-fi, stb... 5.1-es rendszerem van, de csak 2.1-ben használom, nincs bekötve a többi hangfal. Tehát elvileg 2.1-es kártya is elég lenne.
    SB Live!-ot nézegettem használtan, de mint kiderült számomra, azt sem támogatja.
  • 1 Tomi
    Bocsi, itt a kép:

• 1 Tomi
    Hello!

Egy kérdésem lenne hozzátok, remélem tudtok válaszolni.

Az a gondom pedig a következő lenne: A laptopomra fel van téve az xp professional sp2 32Bit, illetve a Windows 7 ultimate 32 Bit. A gépembe 4 GB Ram van a Windows 7 az eszközkezelőbe pedig a memóriánál a következőt írja ki.

Mi lehet a gond?
  • bon
    Gépe válógatja, hogy szereti e, de valóban párban célszerű pakolni, pláne ha 3gb-ot elfogad a gép.
  • Aspyrin
    Nem fogja szeretni, hogy bedobtam melléjük az 512-es modult. Párban illik pakolni. :)
  • bon
    Csak a 2x1gb ram-al megy a gép? De az is lehet, hogy nem tűri mega 2x1gb maga mellett az 512-es modult.
  • 16gaborm
    Hali ha valaki már találkozott ilyennel,vagy tud segíteni lécci tegye meg!!

Olyan problémám van ,hogy kiszedem a régi 2x512MB RAM-ot és a helyükre tettem 2x1GB RAM-ot+1 a régi 512MB RAM közül az 1iket!!!
    Elindítom a gépet és csak az alaplapi kép jön be ahol belehet lépni a BIOS-ba és utána semmi!!
    Szted mi lehet a baj?A régiek is 40űMHz-sek és az alaplag 3GB-ot tud kezelni!!

Nagyon szépen köszönöm! Jöhet PM-is!!!