46642
-
BPA102 #19701 Rendben! Közben utána olvastam és tényleg a a videókártya driver a hibás most töltöm az ujjat! -
Tálcán rögzítettem a leggyakrabban használt programjaim ikonját, láttam valahol, de már nem tom hol, hogy ezekből lehet csoportokat is csinálni és így kevesebb helyet foglalnak el a tálcán, hasonlóan néz ki mint a jobb alsó sarokban az óra melletti résznél. Ezt, hogy tudnám megcsinálni? -
Rakd újra az Nvidia drivert. -
BPA102 #19698 Sziasztok! Játékgondban vagyok! GTAIV NFS Shift stb... gamek ha elinditom kékhalál! A képernyőn ez van nv4_mini.sys! Valaki tudna segiteni? -
genory #19697 Szerintem nagyon jó ez a Win 7-ét! Stabil, gyors, nem fagy. Egyetlen problémám van! Van egy Aver Media TV tunner kártyám, de nincs kép csak hang van!:)Tegnap megpróbálkoztam egy másik driverel, de nem sikerült. Tud valaki segíteni? -
Üdv.
Van itt olyan felhasználó akinek WINDOWS 7 van a gépén és van neki firewire és van neki olyan eszköz (pl egy MINIDV KAMERA) ami firewiren keresztül lehet áttölteni az anyagot? -
zserrbo #19695 pár kép a folyamatokról, hátha segít:
link1
link2
link3
link4link5 -
zserrbo #19694 Hello!
Nálam a folyamatok eszméletlenól használják a processzort. Pl most egy IE ablakot nyitottam meg és 35% proci terhelés?
Ha nincs böngésző megnyitva csak msn, torren akkor is 20-40% üresjáratban. A proc használat grafikonja 50% feletti magonként.
64 bites wn7-et használok. van spybot immunizálás (bár ez xp-n volt gond IE 8al) Comodo, nod32, spyware blaster. Nem régi op, szóval nem értem miért használ ennyit a gépből. Már a drivereket is kinyírkáltam
, 47 folyamat fut jelenleg.
gépem: Asus K70ABTy006l
Vki pls help, mert agyamra megy. -
Sziasztok,most én kérnék segítséget,ilyet még nem láttam:
Vinyó 2 partíció-D-XP;C-letöröltem a cuccokat-Win7 gyönyörűen felmegy,de kompabilitás miatt nekem nem OK.,hiába állítják máshol,hogy Ati R.9200SE-vel megy,nekem nem!
C-partíció töröl,formáz-újraindít-SEMMI!Nem lát op.rendszert.
C-üres--D-n ott van!
Kénytelen voltam C-re felrakni XP-t,így induláskor lehet választani,hogy melyik kell.Na de már régóta D-n van és soha nem volt gond!C-ről nem tudom levenni úgy,hogy csak egy op. rendszer legyen,így meg útban van!D-t nem bántom,mert nagyon egyben vaN!MEGOLDÁS?
Köszi..! -
thx korulnezek. -
jah zsirszarság...:D
átkapcsolok xp-re...:D -
Nesze neked 4GB és x64. :)
Szííívás. -
lol:D van neked a vatera és semmi más? :D kicsit körül kéne nézni.... van 1 xtreme music 13k ért pl. -
es hol tudnek venni hasznaltat ilyenbol?vateran nem talaltam. -
huh nem megy mert 64bites a rendszer...:D -
THX ez még nem warez...
majd ha használom a szoftvert, majd akkor az lesz...:D -
Igen kihasználja, nekem Logitech Z-5300-as van, jól szól a kártyával. -
Asus Xonar DS, de még csak beta driver van hozzá ha jól láttam. -
Driver. -
Hali!
Van egy Audigy 4 hangkártyám, ehhez feltelepítettem ezt: Audigy Series Support Pack 3.5 probléma pedig az, hogy egy idő után eltorzul a hang,majd újraindítás után ismét jó vmeddig.
Driver vagy hardver hiba lesz sztetek?:)
Köszi előre is! -
... én meg csak most vettem észre hogy még írtál :D -
Gyengébbek kedvéért: nem tőled kérdeztem -
es az x-fi mire jo?a logitech x-540-em kihasznalja? -
vmi olcsobb? -
Ja és magától nem töröl semmit újratelepítés esetén, neked kell törölnöd a particiót. -
Sound Blaster X-Fi XtremeGamer ha nem számít, hogy drága. -
100gb-ot? nem sok az egy kicsit? Inkább 100mb-ot vág le magának de azt se mindig. -
Kigl3R #19674 Hello
lenne 1 kérdésem. alapszituáció, hogy ugye a win7 telepítéskor leszed magának 1 részt a vinyóbol, az én esetemben 100gigát, de melett pakol fájlokat ugyanazon a vinyo másik parciójára. kérdés, hogy ha újratelepítem a win7-et akkor csak a saját 100gigás részét fogja törölni, vagy ugyanazon a vinyo más részét is töröli fogja? -
nem megy...azt irja ki h nem talal kompatibilis eszkozt hozza.csak a windows update-rol amit letoltott azt hasznalom de abba semmi beallitas nincs szal cmss hasznalata v barmi.szal mit ajanlanatok? -
Szerintem nem felesleges ez, hátha másnak is kell régi driverhez(nem warezból áll minden :) :
Eszközkezelő->Művelet->Régi típusú hardver hozzáadása
Innentől szerintem egyértelmű. -
Sima Audigy? Ott a creative oldalán a driver... -
Tudtok nekem ajanlani egy teljesen win7 kompatibilis hangkartyat?Vagy ha vki tudna megoldast a sb audigym hasznalatara win7 alatt az se lenne rosz... -
Igen, ahogy a mail kliens is része volt a rendszernek, de azt is kivették. Biztos oka volt. -
EasyLife #19668 azlesz az kösz, bár ezt vista alapból tudta nem? -
Gondolom a photora gondolsz, ami a windows live csomag tartalma. -
Szerintem nem is lesz, eddig se volt. -
EasyLife #19665 win 7 be nem tették bele a vistás kép szerkesztőt? vagy csak az enyém nem tudja valamiért? :S -
És a gyengébbek kedvéért előbb nézd meg, hogy mire válaszolt... -
Persze, less az aláírásomra. Minden Audigy szériás kártya működik elvileg. -
Mert lesz? Eddig soha se volt magyar nyelvű beszéd felismerés.