46642
-
Nem, ez tanács volt. :)
Én speciel sajátgépet utoljára talán win98 alatt használtam egy darabig, amíg nem volt total commanderem. :D Az intéző/sajátgép egy vicc. -
Ez nem válasz a kérdésemre. -
Közben megpróbáltam visszafelé olvasni és a telepítési sorrendet már megtaláltam. Felmerült azonban mégegy kérdésem: 32 bites XP-t és 64 bites 7-et fel lehet tenni egyszerre? -
Sziasztok!
Nekikezdtem átbönészni a topikot, de 20 ezer hozzászólással nem boldogulok. Ezért ha már volt erről szó, akkor bocsi, de nem találtam.
Szóval. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet egy SATA-s vincseszterre feltelepíteni Win XP-t és Win 7 is? Milyen sorrendben kell csinálni? Milyen akadályok jöhetnek? Mekkora partíciót illik szabadon hagyni nekik?
Másik kérdésem: ha mégis két külön vinyóra telepítek, akkor hogyan tudom elérni azt, hogy indításkor választani tudjak az oprendszerek közül? (Mert ugye a BIOS-ban be van állítva, hogy milyen sorrendben vizsgálja a meghajtókat, s gondolom, hogy akkor az első "találatnál" elindul...) -
Játékra alkalmatlan az XP mode -
Paragon Particion Manager programot tudom ajánlani. -
Sok mindenre nem képes a beépített -
Ott valami vinyó gond lehetett, nem tesz előre semmit, ahhoz a 8megához egyébként sem tud nyúlni mert az a cache. -
Intel vagy AMD VT kell hozzá, nem minden új proci támogatja. Azt hiszem AMDből mindegyik, intel oldalon az E6xxx, E8xxx, Q6xxx, Q9xxx, i5 (ebből nem tudom hogy mindegyik e) és i7ek támogatják. -
menyasszony #20012 Ja és még egy kérdés!
Olvastam, hogy a virtuális gép, ami kell az XP módhoz, csak akkor működik ha megvan hozzá a hardver, azaz olyan proci, ami támogatja a virtuális dolgokat, de az mit takar? Ehhez elég egy simán ma megvásárolt új proci vagy ehhez valami különlegesebb dolog kell? -
menyasszony #20011 Sziasztok!
Valaki kipróbálta már az XP módot? Jól működik? Játékok miatt szeretném majd, de talán ez az egyetlen ok, ami miatt megvenném eredetiben a 7-est. Mondjuk ha esetleg az XP mód is megoldható másképp, akkor jó... -
És az megbízható?Csak mert egyszer már használtam egy progit,már nem tudom mi a neve,amivel elviekben tök jól tudtam partícionálni a vinyómat,de amikor később újra kellett telepítenem a Winfost kiderült,hogy a fent maradó 8 mega nem partícionálatlan területet a partíciólista legelejére került,ami annyira zaverta az Xp telepítőjét,hogy nem volt hajlandó települni,csak az után,hogy kitöröltem az össze partíciót(előtte persze adatmentést kellett csinálni) és utána ujrapartícionáltam.Szóval ezt szeretném lekerülni,ezért keresem a lehető legjobb partícionáló progit.De ha azt mondod,hogy ez jó,ami alapból benne van,akkor köszöntem!:) -
xxxpaulxxx #20009 Van egy kis gondom
Msn-nél ugye beállítottam az xp sp3-as kompatibilitást, hogy ne a tálcán legyen, hanem az óra mellett az ikonja... no ez eddig jó is volna
de nemrég visszaállítódott... aztán megint nyomtam neki az xp sp3mat
és azóta indulás előtt mindig rákérdez, hogy akarom-e, hogy módosításokat hajtson végre... ezáltal gép indításával se indul el magától...
eddig hh nem csinált iylet? -
Használj total commandert. -
Mindenben kényelmesebb, főleg a start menü, ahelyett a régi idióta nyitogatós szar helyett. :D -
dixy #20006 hello!
Mit értesz el alatt hogy"konfiguráld a rútert"? -
Micsu #20005 minek program mikor van beépített? -
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó partícionáló programot,lehetőleg nem a legbonyolultabbat,ami Win 7 alatt is tökéletesen működik?igazság szerint még nem nagyon jártam utána,de ha van valami ötletetek,akkor azt megköszönném!
Üdv -
Kérdés (kerestem, de nem tette fel még senki, nem értem, hogy-hogy): ugyanaz a bajom, mint Vista alatt (csak ott volt megoldás): beállítom, hogy egy adott mappatípus hogyan nézzen ki (hogyan rendezze), majd beállítom, hogy adott mappák és almappáik ilyen mappatípusban legyenek, egy kis időre megjegyzi mindezt, aztán borul a bili és megint teljesen véletlenszerűen szabja át a mappák kinézetét (és a sajátgépét is például).
Kérdés: hogyan lehet elérni, hogy a beállított nézetek/mappatípusok meg is legyen jegyezve és úgy is használja őket, ahogy kértem? -
Magától nem fog a HP oldaláról tölteni. Szépen ellátogatsz a www.hp.com-ra és letöltöd kézzel a driver ha van és feltelepíted (ajánlott futtatás rendszergazdaként funkcióval.) -
64bit-es driver kell a 64bit-es oprendszerhez és nem 32bit-es. -
na feltettem, de megint csak a microsoft oldaláról szedte le a drivert, a program meg nincs a start menüben...
van hp mappa, ahova feltelepítette, de nincs semmi használható fájl benne, csak sok hülyeség
most akkor mivan?? -
ioinme #19999 Időközben megoldódott a probléma, piros pont a win7-nek! bekapcsoltam egy pillanatra a Windows Updae-t, és kerestettem vele drivert, talált feltette. Kellemesen csalódtam. -
ioinme #19998 Ja, és próbáltam a kompatibilitást is állítgatni, meg az adminisztrátorként futtatást is, de semmi eredménye. -
ioinme #19997 Sziasztok, nagy gondom lenne, holnapra ki kellene nyomtatnom valamit, ámde nem megy fel sehogysem a drivere a nyomtatónak. canon i450-ről lenne szó, próbáltam már a gyári honlapon lévővel, a telepítőlemezessel is, sőt még a bj7000-es driverével is (állítólag jó hozzá) de csak nem akar elindulni. Vagy azt írja hogy " ez a program csak 32 bites Intel kompatibilis platformon működik", vagy pedig szimplán nem telepíti fel. -
Bal0924 #19996 Miben kényelmes? Megtalálni dolgokat.?
Csak azért találtam meg 1-2 dolgot(néhány perc alatt) mert a Vista-t is kipróbáltam, de az nagyon nem jött be.
Ezzel is kell foglalkoznom majd, egyszer. Ha az XP-re már nem lesz frissítés támogatás. -
A picasa képnézőt próbáltad már :))? -
köszi, megtaláltam!
-
konfiguráld a rúúúúúúútert -
Esetleg próbáld meg a Windows live essentials csomag részét képező Fotótárt. -
Erre gondoltam én is, de ezt szeretném elkerülni :)
Valamit buherával nem lehetne felgyorsítani? -
dixy #19990 Hello!
Olyan problémával szenvedek,hogy internetes játék közben nagyon magas a pingem és szakadozik a kapcsolat.A háttérben nem fut letöltés vagy hasonló.Lan drivert frissítettem. Ez a probléma csak windows 7 alatt fordul elő. Valami megoldás erre?
-
igen, natívban van
1366x768 -
Beépített driver-al nincs ilyen funckió, csak a gyártó driver-ével van ilyen lehetőség. Amúgy a gyártó oldalán nincs driver? Csak azért, mert napokban pakoltak fel drivereket amik már Windows 7 kompatibilisek. -
Ok, köszi.
Még egy olyan problémám van, hogy az Audigy 2-met csak a moddolt driverrel tudom használni, bár így önmagában jó is, csak az a gond, hogy a hangszórók hangerejét csak a windows csúszkákkal tudom beállítani.
Na itt be is állítom frankón, azonban ha a Leadtek PVR2-je alatt megváltoztatom a hangerőt, akkor az a csúszkáimat egyszerre mozgatja, ráadásul azonos értékkel. Szóval mint 50-50-50 stb lesz, nem marad meg az az érték, amit én állítottam be, vagyis nem az csökken le.
Így elmegy a beállításom.
Ezt hogyan lehetne kiküszöbölni? -
BBencze #19986 Tálcán jobb klikk -> Tulajdonságok -> Kis ikonok használatát jelöld be.
Amúgy a Hogyan néz ki az Asztalod topikba van egy Win7 XP téma... -
szokd meg :) sokkal kényelmesebb mint a régi -
szokd meg
-
Bal0924 #19983 És milyen témák vannak hogy ne legyen olyan furcsa tálca és a start menü? (nagyon furcsa..) -
a win7 nyomtató alkalmazásában nem lehet valahogy megnézni a tintaszintet??
mert amit adtak hozzá, abban meglehetett, de az nem indul el win7-en :/
am hp deskjet f300 series